SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   3 Takviye Yapacağız (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39282)

SivasSpor.Com 15.07.2015 06:43

3 Takviye Yapacağız

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45974&token=41014[/IMG]

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Fenerbahçe maçı sonrası konuştu.

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Çok güçlü bir ekibe karşı oynadık. Sezonun flaş ekibi. Yaptığı transferler Türkiye liginin üzerinde gibi görülüyor. Biz de iyi mücadele ettiğimizi düşünüyoruz" dedi.

Yalçın, takımının Fenerbahçe ile yaptığı hazırlık karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında, iyi bir hazırlık maçı olduğunu belirtti. Bir haftalık çalışmanın ardından maç yapmalarına rağmen iyi oynadıklarını dile getiren Yalçın, "Çok güçlü bir ekibe karşı oynadık. Sezonun flaş ekibi. Yaptığı transferler Türkiye liginin üzerinde gibi görülüyor. Biz de iyi mücadele ettiğimizi düşünüyoruz. Oyuncularımız henüz hazır olmamasına rağmen iyi niyetliydiler" diye konuştu.

Sezon başına kadar hazır olacaklarını düşündüğünü ifade eden Yalçın, 3-4 hafta sonra daha hazır duruma geleceklerini belirtti. Yabancı transferi yapmayı düşündüklerini aktaran Yalçın, 2-3 oyuncu transferiyle çok daha alternatifli çok daha iyi bir takım haline geleceklerini söyledi.

Santrfor, ön libero ve sol kanata oyuncu alma planları olduğunu açıklayan Yalçın, "Kafamızda planladığımız 3 oyuncu var. Görüşme aşamasındayız. Katarsak alternatifli kadro haline gelebiliriz" dedi. Süper Lig’deki 14 yabancı kuralının çok gereksiz olduğunu savunan Yalçın, "Çünkü 14 oyuncu almak çok ciddi bir bütçe istiyor. Hem federasyona hem oyunculara ödüyorsun. Bu çok zor. Bana göre kalitesiz yabancıların Türkiye’ye gelmesi için bir fırsat" ifadelerini kullandı.

Sergen Yalçın, kendilerinin en fazla 10 yabancı oyuncu alabileceklerini söyledi. Fenerbahçe’nin Nani, Van Persie transferinin sorulması üzerine Yalçın, "Dünya çapında oyuncular. Fenerbahçe’nin bunları Türk futboluna kazandırması mutluluk verici. Fenerbahçe için bence çok iyi transferler. Türkiye’nin ve Fenerbahçe’nin tanıtımında çok önemli olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Poyrazcan 15.07.2015 07:19

Cevap: 3 Takviye Yapacağız

Bu öneriyi geçen sezonun ikinci yarısında da yapmıştım;
BATUHAN'IN KONTRATI EN AZ BEŞ YIL UZATILMALIDIR!
Bu sezon Türkiye hayranlıkla onu izleyecek ve milli takıma yeniden yükselecek.
Bonservis ücreti 20 bin Euro olacak. Yönetim uyuma!

Poyrazcan 15.07.2015 07:27

[QUOTE=Poyrazcan;950684]Bu öneriyi geçen sezonun ikinci yarısında da yapmıştım;
BATUHAN'IN KONTRATI EN AZ BEŞ YIL UZATILMALIDIR!
Bu sezon Türkiye hayranlıkla onu izleyecek ve milli takıma yeniden yükselecek.
Bonservis ücreti 20 bin Euro olacak. Yönetim uyuma![/QUOTE]
20 Milyon Euro demek istedim

B.Demirci 15.07.2015 10:04

3 te yapın 5 te. Şimdiye kadar yapılan transferler vasat transferler. Gelen futbolcular; Geçen seneki çok gol yiyen ve çok gol kaçıran Sivasspor da neyi değiştirecek. Hangi derdimize deva olacak. Bu sene lig çok çetin geçecek demedi demeyin. İş işten geçtikten sonra dizimizi başımızı dövmenin bir anlamı yok..

DoomsDay58 15.07.2015 11:07

Merakla bekliyoruz transferleri

by_hunter 15.07.2015 11:19

Beklediğimiz hata

3 transfer diyerek yolu tıkama hoca

Sonra istedim de transfer yapmadınız deme

Murad_Kelleci58 15.07.2015 11:21

31 Ağustos'a an itibariyle ; 4.017.600 saniye, 66.960 dakika,1.116 saat, 47 gün, 8 hafta, 1,5 ay kaldı..

Endişeye mahal yok.. Acele etmeyelim daha çokkkkk vaktimiz var..

Murad_Kelleci58 15.07.2015 11:33

8 Hazirandan bu saate kadar ise;

Yaklaşık 1,5 ay, 7 Hafta, 41 gün, 996 saat, 59.760 dakika ve 3.585.600 saniye de geçmiş bulunmakta..

Endişeye mahal yok.. Geçen sürede; söylenen 8 yabancı hadi geçtik onu 5 yabancıdan sadece biri(setkus), 3 yerli derken 5 yerli(Erkan-Orhan-Hakan-Yiğit-Beykan) fazlasıyla alındı..

Özetle hedeflenen yabancı sayısı önce 8'den 5'e, sonra 5'den 3'e düştü.. Yabancı olarak Kaleci alındı, geriye iki yabancı kalıyor..

Kalan 47 günün 23,5 günü için bir yabancıya mesai harcanacak..

İşte hendek, işte deve..

Rasimsivasli 15.07.2015 13:46

hicte gerek yok tranfere elimizde genis kadro var genclerden olusanlarda var tek istedigimiz bir libero gerisi bos biz bize yeteriz

dibba58 15.07.2015 17:07

Transfer yapacaksınız da kardeşim ne zaman.kadro yeterli diyenler Batuhan sakatlanınca yerine sizmi çıkıp oynayacaksınız.Sol açığın yok santraforun yok.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:33.