SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   HAYRETTİN GİTMİYOR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4420)

SivasSpor.Com 27.12.2005 21:44

HAYRETTİN GİTMİYOR

Sivasspor Yönetim Kurulu, dört büyüklerin kadrosuna dahil etmek için büyük uğraşlar verdiği Hayrettin’i göndermeme kararı aldı. ...Yıldız futbolcu sezon sonuna kadar Sivasspor’da

Sivasspor Yönetim Kurulu dört büyük takımın peşinde koştuğu yıldız futbolcusunu bırakmama kararı aldı. Yönetim Hayrettin’i sezon sonunda gitmesine karar verdi.

Transfer sezonunun yaklaşmasıyla birlikte Turkcell Süper Lig’inin devlerinin kadrosuna dahil etmek için kapışmaya girdiği Hayrettin, sezon sonuna kadar Sivasspor’da kalacak.

Başta Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz olmak üzere Yönetim kurulu üyeleri Hayrettin’i göndermeme kararı alırken, yıldız futbolcuyu sezon sonuna kadar kadroda tutmayı hedefledikleri öğrenildi. Yönetim Kurulu devre arasında yıldız futbolcu ile sözleşme yenileyerek sezon sonunda gitmesine izin verecek. Böylelikle Sivasspor, Hayrettin’in transferinden büyük bir gelir elde etmiş olacak.

Yönetim Kurulu’nun verdiği bu karara Hayrettin’in de olumlu baktığı öğrenilirken, yıldız futbolcunun, “Sivasspor’un menfaatleri benim için ön plandadır. Yönetimim ne karar verirse ona saygı duyarım. Sonuçta onlar benim iyiliğimi düşünüyor. Yönetimim git demeden bi yere gitmem”dediği öğrenildi.

drummer 27.12.2005 21:49

[COLOR="DarkGreen"][B][I][U]büyük takımlar bir çalım atarak hayrettini parasız bile alabilirler.
bence karını gördüğün yerde satmalısın.[/U][/I][/B][/COLOR]

sinan58_34 27.12.2005 21:51

OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYY HAYRETTIN SEZON SONUNA KADAR BIZDE KALSIN BU HABER BENI COKSEVINDIRDI HAYDI HAYRETTIN SIVASSPORUMUZA RENK KAT ILK YARIDAKI GIBI

ElbeyLi58 27.12.2005 21:54

gitmesin Hayrettine ihtiyac var

AyhanBayrak 27.12.2005 21:57

sevindirici bir haber

[B][CENTER]sevindirici bir haber büyük takim olmak istiyorsak yildiz futbolcularimizi satmamaliyiz diye düsünüyorum yönetim de böyle düsünüyor gibi insallah hayirlisi olur[/CENTER][/B]

ygd 27.12.2005 22:08

[QUOTE=drummer][COLOR="DarkGreen"][B][I][U]büyük takımlar bir çalım atarak hayrettini parasız bile alabilirler.
bence karını gördüğün yerde satmalısın.[/U][/I][/B][/COLOR][/QUOTE]
O BİRAZ ZOR..HAYRETTİNİN HAZİRAN 2007'E KADAR SÖZLEŞMESİ VAR SİVASSPORLA!!!

drummer 27.12.2005 22:14

[QUOTE=ygd]O BİRAZ ZOR..HAYRETTİNİN HAZİRAN 2007'E KADAR SÖZLEŞMESİ VAR SİVASSPORLA!!![/QUOTE]
HAYRETTİNİN SÖZLEŞMESİ SEZON SONUNDA BİTİYORMUŞ.ÖYLE DİYORLAR.

tanju_58 27.12.2005 22:57

bu 4 büyükler ligde anadolu takımlarında güzel olan futbolcuları hemen almak zorundamı yada anadolu takımları hemen vermek zorundamı?bence bu düşünce türk takımlarının aklından çıkmalı.futbolcuları sırf 4 büyükler alsın diyemi yetiştiriyor takımlar.anadolu takımlarının hiçmi bir hedefi olamaz.bence bütün anadolu takımları elindeki futbolcunun kıymetini bilmeli.ligde adım olsun diye ligde olan takımlara ihtiyacımız yok hedefi büyümek olan takımlara ihtiyacı var türkiyenin.o yüzden hayrettin in gitmemesine sevindim inşallah da gitmez.

agca58 27.12.2005 23:19

[QUOTE=ygd]O BİRAZ ZOR..HAYRETTİNİN HAZİRAN 2007'E KADAR SÖZLEŞMESİ VAR SİVASSPORLA!!![/QUOTE]
tabiki yaa.kim ki onlar hayrettini parasız alsınlar..oyuncak mı sanki all aalla.sözleşme diye birşey var..ho deyince de alınmazki..
katılıyorum sana

Arif Coşkun 27.12.2005 23:19

Şu yılan hikayesine dönen şey artık son bulmalı.Yoksa bu Hayrretin'e ve Sivasspor'daki oyununa zarar verecek.Net bir açıklama yapıp bunu noktalamak lazım.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:47.