SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Sitemiz Hakkında www.sivasspor.com (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   bu site sayesinde gerçek dostlarım oldu... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6223)

antalyali_yigido 13.02.2006 23:01

bu site sayesinde gerçek dostlarım oldu...

siz değerli gardaşlarım beni az çok tanırsınız... (başka site açıp batıran, siteye girip reklam yapan daha neler neler)... ama o kadar yaptığım şeye rağmen bir şey gördümki bu site de gerçekten bir birlik ve beraberlik var... bu site sayesinde bülent abimle(brother58), günay gardaşımla, orhan (puar) abimle tanıştım... sevgilerini kazandım... 1967 dernerkte ki arkadaşlara bile hakarette bulunmuştum... (hepsinden tekrar özür dilerim...)... bülent abi ile her görüştüğümüzde sanki öz abim antalyadan yanıma geliyormuş gibi mutlu oluyorum... günay gardaşımla daha yüz yüze görüşmedik ama onuda çok severim.. orhan abi için fazla söze gerek yok herkes nasıl biri olduğunu bilir...
bu insanların ve sitede ki ismini sayamadığım diğer insanların gösterdiği sıcak ilgiden duyduğum memnuniyetle kendi kendime dedimki neden manavgatta da böyle bir ortam oluşturmayayım... ve uzun çabamdan sonra AKDENİZ YİĞİDOLAR DERNEĞİNİ kurma aşamasına getirdiğim için çok mutluyum... allahtan bir mani çıkmazsa cumartesi günü manavgatta büyük bir toplantı yapacağız... bunu siz sevgili gardaşlarımın vermiş olduğu haz sayesinde gerçekleştirdiğimin bilincindeyim... hepinize göstermiş olduğunuz sevgiden ve kardeşlikden dolayı teşekkür ediyor...
SAYGI DEĞER, GÜZEL İNSAN BURANIN MİMARI ÇOK SEVDİĞİM RÜŞTÜ ABİMİNDE ELLERİNDEN ÖPÜYORUM...
(antalyali_yigido)

RüStü ElmaS 13.02.2006 23:06

-->: bu site sayesinde gerçek dostlarım oldu...

Işte bizim istediğimiz bu, biz istiyoruzki dostluk olsun, arkadaslık olsun, dayanışma olsun.

Böylece dünyada en güzel sey olan birlik ve beraberlik olsun diyoruz.

Sitemizin amaçlarından biride budur.

Yiğidolar arası dayanışma, birlik, beraberlik, dayanisma olmasi icin elimizden geleni yapiyoruz.

Söyle geriye dönüp baktıgımizda, geriye kalan sadece gerçek dostluklur.

Sitemizi kurduğumuzdan beri hep bunu savunduk, destekledik, teşvik ettik ve öncü olduk.

Bu yoldada hep devam edeceğiz, bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Burdan Burak kardeşime teşekkür ediyorum ve bu gerceği gördüğü icin kendisini kutluyorum.
Suna inaniyorumki Antalyali_Yigido (Burak) kardesimizde cok güzel işler yapacaktır.

Kurmuş olduğunuz dernek için tekrardan seni ve arkadaslarını kutluyorum.

sinan58_34 13.02.2006 23:09

[B][I]gardas hayırlısı olsun ınsallah amacınıza ulasırsınız manavgattada bı taraftar dernegımız olur [/I][/B]

serhat3358 13.02.2006 23:14

[COLOR="Black"][B]PAYLAŞTIĞIN BU SAMİMİ DUYGULARINDAN DOLAYI ŞAHSIM ADINA BENDE SANA TEŞEKKÜR EDİYORUM.ZATEN SİTEMİZİN EN BÜYÜK ÖZELLİĞİ PAYLAŞILAN VEYA TARTIŞILAN KONULARIN KARŞILIKLI SEVGİ SAYGI VE KARDEŞLİK İÇERİSİNDE OLMASIDIR.BENDE SENİN DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞIYOR BAŞTA SİTE KURUCUMUZ RÜŞTÜ BEY OLMAK ÜZERE HERKESE BU BERABERLİKTEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDER [COLOR="Red"]SAYGILAR SUNARIM...[/COLOR][/B][/COLOR]

GuNaY 13.02.2006 23:17

[B]Gardaş söylemiş oldukların ve güzel düşüncelerin senin gönlünün güzelliğinden yansıyanlar çok sağolasın...

Dernek ve gece çalışmalarında başarılar dilerim, bir çok konuda olduğu gibi bunda da başarılı olacağına eminim...[/B]

CAGLAYAN 13.02.2006 23:38

[QUOTE=antalyali_yigido]siz değerli gardaşlarım beni az çok tanırsınız... (başka site açıp batıran, siteye girip reklam yapan daha neler neler)... ama o kadar yaptığım şeye rağmen bir şey gördümki bu site de gerçekten bir birlik ve beraberlik var... bu site sayesinde bülent abimle(brother58), günay gardaşımla, orhan (puar) abimle tanıştım... sevgilerini kazandım... 1967 dernerkte ki arkadaşlara bile hakarette bulunmuştum... (hepsinden tekrar özür dilerim...)... bülent abi ile her görüştüğümüzde sanki öz abim antalyadan yanıma geliyormuş gibi mutlu oluyorum... günay gardaşımla daha yüz yüze görüşmedik ama onuda çok severim.. orhan abi için fazla söze gerek yok herkes nasıl biri olduğunu bilir...
bu insanların ve sitede ki ismini sayamadığım diğer insanların gösterdiği sıcak ilgiden duyduğum memnuniyetle kendi kendime dedimki neden manavgatta da böyle bir ortam oluşturmayayım... ve uzun çabamdan sonra AKDENİZ YİĞİDOLAR DERNEĞİNİ kurma aşamasına getirdiğim için çok mutluyum... allahtan bir mani çıkmazsa cumartesi günü manavgatta büyük bir toplantı yapacağız... bunu siz sevgili gardaşlarımın vermiş olduğu haz sayesinde gerçekleştirdiğimin bilincindeyim... hepinize göstermiş olduğunuz sevgiden ve kardeşlikden dolayı teşekkür ediyor...
SAYGI DEĞER, GÜZEL İNSAN BURANIN MİMARI ÇOK SEVDİĞİM RÜŞTÜ ABİMİNDE ELLERİNDEN ÖPÜYORUM...
(antalyali_yigido)[/QUOTE]
[B][I] BU SAMİMİ DUYGULARINDAN DOLAYI SENI KUTLUYORUM BURAK AZ UGRASTIRMADIN BIZLERI REKLAMLARIN SITE SAKINLERINI BAYAGI SIKMISTI. AMA SEN YINE ERDEMLIGINI GÖSTEREREK ÖZÜR DILEMESINI BILDIN. :D
BIR ÖNCEKI ARKADASIMIN DEDIGI GIBI SİTEMİZİN EN BÜYÜK ÖZELLİĞİ PAYLAŞILAN VEYA TARTIŞILAN KONULARIN KARŞILIKLI SEVGİ SAYGI VE KARDEŞLİK İÇERİSİNDE OLMASIDIR.
BU ARADA TEKRAR AKDENIZ TARAFTARLAR DERNEGI CAMIAMIZA HAYIRLI UGURLU OLSUN EMEGİ GECEN HERKESİ TEBRİK EDİYOR VE KUTLUYORUM...
[/I][/B]

RaP_BoY 14.02.2006 00:23

SİTEDE BİRLİK WE BERABERLİK WAR AMA BİRAZDA AYRICALIKLI OLANLAR WAR HERALDE BU KONUYA Bİ ÇÖZÜM GETİRİLMESİNİ VE HERKESE GEREKEN HOŞ GÖRÜNÜN GÖSTERİLMESİNİ İSTİYORUM.......SAYGILARIMLA

1967_CLUB_ÖZGÜR 14.02.2006 20:13

(X)OLEEEEYYYYYYYYYYYY(X)

[CENTER][FONT="Comic Sans MS"][B][B][CENTER]
[COLOR="Red"](X)[/COLOR]YAŞASIN KARDEŞLİİKKKKK..YAŞASIN FAİR PLAAAAAAYYYYYYYY YAŞASIN HOŞGÖRÜÜÜ...YAŞASINN.. KARSILIKLI ANLAYIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ......................

YAŞASIN ADALETTTTTTTTTTTTTT............[COLOR="Red"](X)[/COLOR][/CENTER][/B][/B][/FONT][/CENTER]

:rolleyes:

x_burnley 14.02.2006 20:21

[QUOTE=antalyali_yigido]siz değerli gardaşlarım beni az çok tanırsınız... (başka site açıp batıran, siteye girip reklam yapan daha neler neler)... ama o kadar yaptığım şeye rağmen bir şey gördümki bu site de gerçekten bir birlik ve beraberlik var... bu site sayesinde bülent abimle(brother58), günay gardaşımla, orhan (puar) abimle tanıştım... sevgilerini kazandım... 1967 dernerkte ki arkadaşlara bile hakarette bulunmuştum... (hepsinden tekrar özür dilerim...)... bülent abi ile her görüştüğümüzde sanki öz abim antalyadan yanıma geliyormuş gibi mutlu oluyorum... günay gardaşımla daha yüz yüze görüşmedik ama onuda çok severim.. orhan abi için fazla söze gerek yok herkes nasıl biri olduğunu bilir...
(antalyali_yigido)[/QUOTE]

Bu konuda sana katılıyorum gardaş
Bu sitede arkadaşlık var birlik beraberlik var her yuvada olduğu bazı tartışmalar olabilir ama unutulmaması gereken birşey var bizler yine arkadaş ve kardeşiz
Kuracağın dernek için sana başarılar dilerim allah utandırmasın gardaşım

Arif Coşkun 14.02.2006 20:30

Birlik,beraberlik,dostluk,paylaşmak bunlar çok önemli şeyler,bunlar olmadığı sürece hiç bir yere de gelinmez, onun için herkesin elinden geldiğince bu yolda mücadele etmeli,hep başkasından bekleme alışkanlığını bırakıp kendiside adımını atmalı,sanıyorum o zaman yapılamayacak ,başaraılamayackda birşey kalmaz.
Bu örnek davranışından dolayı "antalyalı yiğido" arkadaşımı kutluyor,çalışmalarında başarılar diliyorum.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:18.