![]() |
TAHMİNİ İLK 5 TAKIMINIIZ YAZIN BİDE DÜŞECEK OLAN 3LÜYÜ BAKALIM NELER ÇIKACAK...
1 BEŞİKTAŞ 2 GALATASARAY 3 FENERBAHÇE 4 TRABZONSPOR 5 SİVASSPOR BU ARADA BEN GALATASARAYLIYIM AMA SENEYE BENCE BEŞİKTAŞ OLUR CANAYDIN VARKEN BİZDE ŞAMPİYONLUK HAYAL BARİ KARDEŞLERİMİZ OLSUN 16 SAKARYASPOR (BU SENE LİGDE KALIR) 17 DİYARBAKIRPOR 18 K.ERCİYES (İSMİNİ DEĞİŞTİRİRSE KAYSERİ :D ) |
1.GALATASARAY
2.FENERBAHÇE 3.TRABZON 4.BEŞİKTAŞ 5.SİİİİİVAAAASSS (İNŞALLAH) :lol: :lol: |
gardaşlar madem burda gönlümüzden geçen yazılır aha:
1. SİVASSPOR 2. FENERBAHÇE 3. GALATASARAY 4. GAZİANTEPSPOR 5. TRABZONSPOR ARKADAŞLAR BELKİ HAYALİ AMA ŞU GERÇEKKİ Moldovanlı NANTES Fransada 1. lige çıktı şampiyon oldu diğer sene tekrar ikinci lige düştü(şampiyonlar liginde çeyrek final oynadı) veya real Soccedad nihatla nerdeyse şampiyon olacaklardı. Tarih tekerrürden ibarettir |
1) ..............
2) .............. 3) ............... 4) .............. 5) ............... [size=7][color=red][b]6) SİVASSPOR'UM[/b][/color][/size] :lol: :lol: :lol: [size=6][color=blue][b]VE BENCE İLK ON DAHİ BASARI SAYILABİLİR... ANCAK BEKLENTİMİZ VE POTANSİYELİMİZ DAHA YUKSEK OLDUGU İCİN 6. OLURUZ DİYORUM :lol: :lol: :lol: [/b][/color][/size] |
slm arkadaslar bence basimizda gs,fb.bjk olunca boyle hakemler olunca boyle yonetim olunca hic bir anadolu kulubu sampiyon olamaz sivasimiz sampiyon olamiyorsa ben trabzonsporun olmasini isterim cunku anadoluyu temsil ediyorlar
saygilar |
[b]1- FENERBAHÇE
2- BEŞİKTAŞ 3- GALATASARAY[/b] [size=6][color=red][i][b]4- SİVASSPOR[/b][/i][/color][/size] [b]5- TRABZON[/b] [color=darkblue][b] BENCE İLK 5 BÖYLE OLUR....[/b][/color] |
1-SİVASSPOR
2-MALATYASPOR 3-GENÇLERBİRLİĞİ 4-ANKARAGÜCÜ 5-ANKARA B.B B uda benim gönlümden geçen :lol: |
İLK YIL KÜME DÜŞMEYELİMDE NERDE OLURSAK OLALIM.
|
1-Fenerbahçe
2-Gençlerbirliği 3-Beşiktaş 4-Trabzon 5-Galatasaray 13-SİVASSPOR 16-D.Bakır 17-K.Erciyes 18-Samsun |
ilk besli böyle olur insallah
1 ) SIVASSPOR 2) BESIKTAS 3) Trabzonspor 4) Fenerbahce 5) Galatasaray son üclü de böyle 16 ) Sakaryaspor 17 ) Caykur Rizespor 18 ) Vestel Manisa olur |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:52. |