SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   hucum oyuncusu sart (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7339)

HALIL 07.07.2006 20:01

hucum oyuncusu sart

sivasspor bir stopper alip transfer sezonunu kapatmak istiyormusss allah alllah bu takim ballili ,anderson, serdar akdogan,gokhan bozkaya,yusuf akbel ve mehmet yildiz na yurumez bir yabanci futbolcu lazimmmm yirtici agressiffff yildizi bizde parlamasi lazimmmm.

35gürün58 07.07.2006 20:31

-->: hucum oyuncusu sart

Forvet oyuncu ihtiyacımız var, arkadaşımız doğru söylüyor. Üstelik yırtıcı ve gol yollarında başarılı olan bir forvete ihtiyacımız var, bu diğer futbolcularımızın yetersizliğinden değil alternatif kombinezonların olması gerektiğinden şart.

puar 07.07.2006 20:39

-->: hucum oyunusu sart

bencede gerekli ama orta sahada düşük bu sezon işimiz zor...

MOS-BY-58 07.07.2006 21:42

bindik bi alamete gidiyoruz kiyamete diyosunuz yani...
bence Sivasspor'un ilaci takim oyunu, 1-2 klas forvet oyuncusu almakla hallolmaz isleri. ha alinsa iyi olur ama alinmazsa da dünyanin sonu degil. tabi ben ilk amaci kümede kalip orta siralarda yer almak isteyen bi takim oldugunu varsayarak kanaatkar davraniyorum. tabi deli gönül üstleri zorlayacak bi takim arzu eder.

yigido_furkan 07.07.2006 23:06

bnce forvetten cok orta saha lazım saten 6 tane yabancı hakkımız var petkoviç var 2 tanede forvet var bide yabancı forvet alırsak geriye2 yabancı hakkımız kalıyo forvete söyle yetenekli genç biri türk bir oyuncu bulunursa alınmalı

58hayati 07.07.2006 23:24

gençleride bursayıda gördüm arkadaşlar bizi kimse yabana atmasın lütfen .
biz harika olduk başkan biliyor bu işi göreceksiniz cumhuriyet kupasında esecegiz

ylnzkrt58 08.07.2006 00:45

evet iyi bir orta ileri oynayan kosan yirtici dediniz gibi birisi sart ama elimizdekilerinde hakkini yemeyelim ne demisler yigidi öldür hakkini yeme

sivaslihakan 08.07.2006 01:14

bizim forvete falan ihtiyacimiz yok ilk etapta orta sahaya klas bi oyuncu lazimdi,o sorunuda zannedersem carvalhoyla hallettik ikinciside teknik heyetin istedigi gibi stopere ihtiyacimiz var bizim yönetim gercekten bu isi biliyo görün bakin bu sene uefayi zorlicaz

HALIL 08.07.2006 14:43

ne ihtiyacimiz yokkkk mehmet gidiyooooo

anderson hic kosamiyooo ancak kafa goluuu atiyooo

serdar akdogan yusuf akbelll neye yariyooooo

bitek balili iyi allah allah

jakobieen 08.07.2006 15:16

geçen seneki futbola iyi diyorsanız yandık valla, 90 dakka defans yap bi gol bul üstüne yat.. o şans bi takıma bi kez güler yunanistanda öyle futbolla avrupa şampiyonu olmuştu amma hani şimdi nirde.. konu başlığı çok güzel olmuş 'hücum futbol şart', geçen seneki futbolla oynarsak düşen üç takımdan biri şimdiden belli derim ben, 'yigido halilin' dediği gibi işimiz baliliyle m.yıldıza kaldıysa......

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:16.