![]() |
VÖCKLABRUCK 1-4 SİVASSPOR
Sivasspor Avusturya kampında oynadığı 3. hazırlık maçında yedek kadro ağırlıklı takımla gole doymadı.
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Sivasspor üçüncü hazırlık maçını Pazar günü Avusturya 3.Liginin güçlü takımlarından RFE Voklabruck ile yaptı. Yeni formasıyla sahaya çıkan ekibimiz karşılaşmadan 4-1 galip ayrıldı. Maç Kadrosu: Cem Can, Cem Karaca, İlhan Ummak, Ertugrul Arslan, Musa Kus, Yasir Elmaci, Murat Sözgelmez, Serdar Akdogan, İbrahim Aydemir, Fatih Tutar, Mert Sağlam Serdar Topraktepe Harun Avgın Şafak Şimşek Akin Vardar Goller: 21’ Serdar Akdoğan 38’ Serdar Akdoğan 60’ İbrahim Aydemir 66’ Ertugrul Aslan |
-->: VÖCKLABRUCK 1-4 SİVASSPOR
Bravo Yiğidolar Yeni Formamız Gri Olan Dimi?&Goller?
|
bu ne ya koy takimiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
ertugrul arslan nın gonderılecegını okuduk bugun gzetelerden cok uzuldum.bence yargısız ınfaz yapıyor cocuga cok yazık cok yazık be wallahı cok yazıkkk
|
[B]Hazırlık maçı da olsa 3.lig takımıda olsa herzaman kazanmak güzeldir. Tebrik ediyorum. [/B]
|
nasil ertugrul niye gonderiliyoooo olmaz bioyle ********likkk kimm gonderiyomusss !!!!!!!!!! vallaha ilk oonbire basit giren bi oyuncu hem diyorlarkiii iyi oynuyor hem gonderityorlar bu bulent uygun da ama fazla yapti haaaaaaa!!!!! muhameti gonderdiniz simdide ertugrulu gonderiinnnn haydi ne bekliyorsunuz hayrettini de gonderiinn ne duruyorsunuz adam her mac ta gol atiyoooo
|
halıl abı ıstıhbaratı cok saglam yerrlerden aldım .bulent uygun dememısmıydı lıgın sonunda degerını anladık dıye bu mu degerı ya.gercekten ben sahsen cok uzuldum bır sıvas asıgı olarak.elımden geldıgı kadarıyla ben topragımıza burdan destek werecegım abi...saygılar
|
FOTOMAÇ GÜVENİLMEZ,BENCE ERTUĞRUL KALIR.ÇÜNKÜ FUTBOL KAREKTERİ HOCAMIZA UYGUN.ÖNEMLİ OLAN UYUMU YAKALAMAK.HOCAYLA UYUMU YAKALADIYSA SORUN OLMAZ.
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Ben başından beri söylüyorum önemli olan skor değil önemli olan iyi futbol oynamak ve takımın içindeki uyum probleminin aşılması...İnşallah ligde daha iyi olacağız...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
ya dememislermiydii begendik diye degerini anladik ya bence menajer uygun istifa etmeli ne dense bi kanilm isinmadiiiiiiiiiii bu adama ya muhamet falan gonderdiniz hayrettin ve hakikyi da gonderin istiyorsanizzz arkadaslar haydi ertugrulumuza sahip cikalim
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:28. |