SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   GÜROL`DAN YİĞİDO'YA 2 YILLIK İMZA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7808)

SivasSpor.Com 08.08.2006 23:58

GÜROL`DAN YİĞİDO'YA 2 YILLIK İMZA

Gürol'dan Yiğido'ya 2 yıllık imza..

Sivasspor Vestel Manisaspor’un sağ kanat oyuncusu Gündüz Gürol Azer’le 2 yıllık sözleşme imzaladı

Daha önce Galatasaray, Çaykur Rizespor ve son olarakta Vestel Manisaspor’da forma giyen sağ kanat oyuncusu Gürol Azer kendisini kırmızı beyazlı renklere bağlayan imzayı attı. 2 yıllığına Sivasspor’a imza atan Gürol Azer “Sivasspor’da başarılı olacağıma inanıyorum” dedi.

Yarın Sivas’ta olacağı bildirilen 26 yaşındaki Gürol Azer’in takımla birlikte ilk idmanına çıkacağı belirtildi. Azer’in hafta sonu oynanılacak olan Çaykur Rizespor maçının kadrosuna alınıp alınmayacağına ise teknik kadronun karar vereceği bildirildi.

Bilmiyorum58 09.08.2006 14:14

GUROL AZER SİVAS DA

Gürol'dan Yiğido'ya 2 yıllık imza..

Sivasspor Vestel Manisaspor’un sağ kanat oyuncusu Gündüz Gürol Azer’le 2 yıllık sözleşme imzaladı

Daha önce Galatasaray, Çaykur Rizespor ve son olarakta Vestel Manisaspor’da forma giyen sağ kanat oyuncusu Gürol Azer kendisini kırmızı beyazlı renklere bağlayan imzayı attı. 2 yıllığına Sivasspor’a imza atan Gürol Azer “Sivasspor’da başarılı olacağıma inanıyorum” dedi.

Yarın Sivas’ta olacağı bildirilen 26 yaşındaki Gürol Azer’in takımla birlikte ilk idmanına çıkacağı belirtildi. Azer’in hafta sonu oynanılacak olan Çaykur Rizespor maçının kadrosuna alınıp alınmayacağına ise teknik kadronun karar vereceği bildirildi.

HADI HAYIRLI OLSUN SIVASSPOUMUZA HABER DOGRUMU DIYE YAZMAYIN KESIN DOGRU

talha58 09.08.2006 14:19

-->: GUROL AZER SİVAS DA

Eğer doğru haber ise sağ bek sorunumuz ortadan kalkar. Gs'den Rize'ye gitmişti. Orda baya iyiydi ama Manisa'da nasıldı bilmiyorum. Tolga gibi falan çakılı oyuncu değil. Çok iyi bindirmeler yapar. Cesur oyuncu her zaman iyidir. Bazı milli takım kategorilerinde oynamış olması lazım. Murat Duman2ın yerini doldururuz böylce.

kartal_69 09.08.2006 14:40

-->: GUROL AZER SİVAS DA

HAYIRLISI OLSUN GARDAŞ İNŞALLAH SİVASSPOR İÇİN KİM TER DÖKÜYORSA HEPSİ CANIMIZ KANIMIZDIR

Besyo_cu 09.08.2006 15:01

-->: GÜROL`DAN YİĞİDO'YA 2 YILLIK İMZA

GÜrol azer cok güzel oyuncu rizedeykende cok iyiydi ama manısada gecen sezon galatasaraydan kıralanan arda turan yüzünden oynuyamıyordu cok kalıtelı bi futbolcu nokta transfer diyebiliriz hayırlı olsun. begenmeyenler içinde kulubun bütcesi bellı cicinho cafu gibi oyuncular alamıyacagımıza göre bari gelen oyuncualra sahıp cıkalım...

yigido_furkan 09.08.2006 15:19

bnce bu sene en iyi transferlerimizden basarılı olacagına inanıyorum kaç yasında oldugunu bilen varmı arkadaslar

spidey58 09.08.2006 15:21

Ben tam olarak tanımıyorum ama yaşının da genç olmasından dolayı heralde dinamik ,hareketli süper lig havasını bilen bir oyuncudur.Sivasspor için hayırlısı olsun.

GuNaY 09.08.2006 15:21

[QUOTE=yigido_furkan]bnce bu sene en iyi transferlerimizden basarılı olacagına inanıyorum kaç yasında oldugunu bilen varmı arkadaslar[/QUOTE]
[B]Yarın Sivas’ta olacağı bildirilen 26 yaşındaki Gürol Azer’in ......;) ;) [/B]

67_DERNEK_AKKIZ 09.08.2006 15:24

:) SIVASSPOR İÇİN HAYIRLI UGURLU OLSUN .UMARIM SIVAS İÇİN SAHADA TERININ SON DAMLASINA KADAR DOKEN HARBI FUTBOLCULARDAN OLUR GONULLERIMIZI FEHDERR.:) :)
HAYIRLI UGURLU OLSUN.CANI GONULDEN BASARILAR DILIYORUMMM

GuNaY 09.08.2006 15:25

[B]Takımımıza hayırlı uğurlu olsun...
sağ kanat için taze kan geldi galiba :rolleyes: ;) [/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:36.