![]() |
ASKERLİK YAPAN ARKADASLAR BURAYA
ASKERLİK YAPAN ARKADASLAR NERDE YAPTIUNIZ HERKEZ YAZSSIN BELKİ ASKER ARKADASI ÇIKARIZ :)
ANTALYADA YAPTIM AYRICA PİYADE İDİM VEDE KEŞİF VE İSTİHBARATTAYDIM :lol: |
|
slm acemi birligim manisa batıkışla üsta birliği nin 1 ayı istanbul hastalmekanıze birliği silah eytımı gerikalanı şirnak besta teskere 1975\4 yaptım askerlıği tanıdik arkadaşlar çıkar sa iyi olur ya slmlar
|
[size=4][b][i]Bende halen askerim.Şuan İstanbul 4 levent Harp Akademilerinde 297 dönem astegmendim ama şuan Tegmenim ve burada Muhafız takım komutanıyım...Ha bu arada şafak 15...[/i][/b][/size]
|
ACEMİ BİRLİĞİM : SİVAS, 178. ALAY KOM. (NE ŞANS AMA... :lol:)
USTA BİRLİĞİM : Ş.URFA, AKÇAKALE 7. HUDUT BÖLÜĞÜ. TAM SINIRDA, MAYIN TARLASINA BİTİŞİK YAĞMURALAN KÖYÜNDE ASKERLİĞİMİ ÖĞRETMEN OLARAK YAPTIM. (BEKAA VADİSİNE 50 KM MESAFEDEYDİK...) SİVAS'LI DEVRELERİMİZLE, ADIMIZ [b]HUDUT KARTALLARI [/b] OLARAK ANILIRDI. GÜNDÜZLERİ, TAKIM ELBİSELİ OKULA; GECELERİ, HUDUT KULELERİNE MG3'LERLE NÖBETE MARŞ MARŞ.... BÖLÜK KOMUTANIMIZIN ADINI BEN [b]KANAL D[/b] KOYMUŞTUM. (ÇOK ŞİŞMANDI, GÖBEK MAŞALLAH... :k14: O DA BANA ÖĞRT. OLDUĞUM İÇİN [b]HOCA [/b] DERDİ. BİRGÜN İÇTİMADA [b]KANAL D[/b] BANA DEDİ Kİ: - [color=darkblue]HOCA ŞAFAK KAÇ?[/color] - [color=black]65 KOMUTANIM...!!![/color] - [color=darkblue]HAYIR...!!! YANLIŞ...!!![/color] :? - [color=black]KOMUTANIM ALTMIŞ BEEEEEEEŞ..???[/color] - [color=darkblue]BİLEMEDİN 60...!!![/color] - [color=black]NEEEEEEEEE...?????!!!!![/color] :o - [color=darkblue]ALTMIŞ, ALTMIIIIIŞ...!!!![/color] - [color=black]ALLAH ALLAAAA.... DEDİM İÇİMDEN...[/color] GOCA GOBEENİ GAŞIYARAK; - [color=darkblue]OLUM SENDEN KURTULMAM İÇİN, SANA 5 GÜN FAZLADAN YOL VERECEEEM...!!![/color] - [color=black]SAOL KAMUTANIM...!!! [/color]:D :D :D :D :D GARİBİME ÇOK ÇEKTİRMİŞTİM YAAA... (NELER ÇEKTİRDİĞİMİ SONRALARI YAZARIM) ASKERİ KORURDUM, EZDİRMEZDİM... |
SELAM YİĞİDOLAR BEN 1972/4 TUNCELİNİN MERKEZE BAĞLI GÖGÇEK JANDARMA KARAKOLUNDA YAPTIM GÖREVİM İSE KESKİN NİŞANCIYDIM ŞUNUDA SÖYLEYİM TESKERME 2 GÜN KALMIŞTI AKŞAM RADYODA HABERLERİ DİNLERKEN ASKERLİĞİN 4 AY DAHA UZADIĞINI HABER ALDIK O ANKİ HALİMİZİ SİZ DÜŞÜNÜN ARTIK AMA ŞUNU SÖYLEMELİYİMKİ VATAN İÇİN HERŞEYE DEĞER VATAN SANA CANIM FEDA :!:
|
Ben de Serhan reis gibi 297.dönem Asteğmenim(şu anda Teğmen.).İşin acemi kısmını Konya Personel Okulu'nda hallettik.Daha sonra da İzmir Karşıyaka Askerlik Şubesi'ne atandım.Askerliğin ve İzmir'in son 6 günü...
|
bende şuan askerdeyim...kesinlikle en ağır askerlik benimki...beylikdüzünde vatani görevimi yapıom...fatih koleji anadolu lisesi de askerlik yaptığım yer..a.skerliğimin bitmesine 3 ay var..ama benim askerlik 2 aylık bi tatilden sonra tekrar başlıcak...eee bizimki böle..dedimya enzoru benimki diye...
|
[quote=türkçerap_yakup]bende şuan askerdeyim...kesinlikle en ağır askerlik benimki...beylikdüzünde vatani görevimi yapıom...fatih koleji anadolu lisesi de askerlik yaptığım yer..a.skerliğimin bitmesine 3 ay var..ama benim askerlik 2 aylık bi tatilden sonra tekrar başlıcak...eee bizimki böle..dedimya enzoru benimki diye...[/quote]
[size=4][b][i]Yakupcugum biz o askerliği 15 sene yaptık...Daha gençsin ve önünde güzel yıllar var...Hemen bıkma dur bakalım...[/i][/b][/size] |
size hayirli teskereler arkadaslar benimki biteli 10 sene oluyor ankara mamak 4 cu kol ordu muhabere bolugu
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:19. |