SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVAS HEDEF BÜYÜTTÜ. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9051)

SivasSpor.Com 13.11.2006 11:24

SİVAS HEDEF BÜYÜTTÜ.

Beşiktaş karşısında süper bir futbol sergileyerek galibiyete ulaşan kırmızı beyazlı ekibin yeni hocası Uygun, "Artık üst sıraları kovalayacağız" dedi.

Beşiktaş'ı çözdü
Teknik direktör Karol Pecze ile ligde arzuladığı sonuçları alamayan Sivasspor, Bülent Uygun ile kendisini buldu. Fortis Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'ye farklı yenildikten sonra takımdaki eksikleri masaya yatıran ve Beşiktaş karşılaşmasına yönelik önlemler alan Uygun, ligdeki ilk maçında amacına ulaşırken, taraftarlarına
da umut verdi.

Büyük iş yaptık
Beşiktaş'ı yenerek büyük bir iş yaptıklarını belirten antrenör Uygun, "Sivasspor'un neler yapabileceğini herkese gösterdik" dedi. Artık alt sıra takımı olarak anılmak istemediklerini kaydeden Uygun, "Bundan böyle üst sıraları kovalayacağız" şeklinde konuştu.

talha58 13.11.2006 12:30

--->: SİVAS HEDEF BÜYÜTTÜ.

aslında fener maçından sonra da söylemiştim o maçta da özellikle ilk yarıda gayet iyiydik bana göre. Yalnız belki de defansı önde kurmamızdan dolayı sorun yaşamıştık. Bu maçta defans güvenliğini sağladıktan sonra kontraatak yapmayı düşündük ve başarılı olduk.

karacaören34-58 13.11.2006 12:54

-->: SİVAS HEDEF BÜYÜTTÜ.

[B]bence uygun kendisini kandırıyor. nasıl olacak bu iş bülent uygun mu yapacak ben inanmıyorum bu takımın başına iyi birr teknik adam gelmeden bu iş zor.[/B]

ceza_tolga_rep 13.11.2006 13:12

ARKADAŞLAR BEN BÜLENT UYGUNDAN ÖZÜR DİLİYORUM.ÇÜNKÜ ONUN HİÇ BİŞEY YAPAMAYACAĞINI HEP BEN SÖLEMİŞTİM.AMA ARTIK İNANIYOR VE ONA GÜVENMEMİZ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.İNŞALLAH 4 SENE LİGDE KALIRIZDFA HEP BİZİMLE KALIR.ARTIK BÜYÜK TAKIMLARA BAKMAK LAZIM.MANÇISTIR UNİTED,ARSENAL HOCALARI NERDEYSE 10 SENELİK.BİZDEDE BU OLMASI LAZIM.GALATASARAYDA OLUYOR BENCE.GERETS UEFA ŞANSINI YAKLATIRSA KESİNLİKLE BENCE UZUN YILLAR KALACAKTIR.

ertor58 13.11.2006 13:36

bülent hocamızın iş başına geçmesi çok daha hayırlı oldu pecze bu işin adamı değildi yinede emklerinden dolayı teşekkürler Bülent hocamıza güvenimiz sonsuz başarılar hocam

SONMEZ 13.11.2006 15:20

[B][COLOR="Blue"]Takımımızı maç öncesi otelde ziyaret ettiğimizde,
Başkanımızda, yöneticilerimizde, Hocamızda, Oyuncularımızda,
şu ışığı gördük...:

İnanç, güven, dayanışma, hırs, kazanma azmi,...

[COLOR="Red"]Bülent Hocamızla [/COLOR]da, biraz sohbet etme imkanımız oldu.
Kararlı bakışları ve kararlı ifadeleriyle, muhteşem bir inançla
donanmış...! Ve bu donanımı tüm takıma yansıtmış...!
''[COLOR="Red"]Sivasspor[/COLOR], bizim herşeyimiz, başarı için ne gerekiyorsa yapılacaktır...!''
İşte sevgi, işte özveri, işte kararlılık,...!

[COLOR="Red"]Mecnun Başkanımız [/COLOR]ve [COLOR="Red"]Yöneticilerimiz [/COLOR]de, [COLOR="Red"]Bülent Hocamıza[/COLOR]
yetki verdiklerine göre, bu güvenin ifadesidir...

Hedefimiz, elbette büyüyecek...!
Un var... Şeker var... Yağ var...
Sıra geldi [COLOR="Red"]helva[/COLOR] yapmaya...!
.
.
.[/COLOR][/B]

SEMİH-58 13.11.2006 15:20

beşiktaşı yenmekle hedef büyülttüysek yanlış o zaman her yenildigimiz maçta hedef küçülttüysek .........

YatodaSin 13.11.2006 15:31

Elbette hedefimizi yükseltmeliyiz ama havalara girmeye gerek yok.
Bu bize anca zarar getirir.Takim cok güzel oynadi begen topladi ama simdi
havaya girip trabzon macina rahat rahat girilmemeli.Ayni hirs ve isteknen oynanmali.En azindan su ilk yariyi 23-24 puannan bitirmeliyizki biraz rahatliyalim.

AYDIN1985 13.11.2006 16:32

Hepinizden özür diliyorum ama ben bu aciklamayi kiniyorum arkadaslar. daha akillanmadikmi??? gecen sezondan beri ayni senaryo, lorantla bir kac mac kazandik hedef uefa oldu. bir kac mac kayip ettik küme de kalma oldu hedef. hedefimiz döndü dolasti ve bilmem kac defa hedef degistirdik. tamam olur dersinki bizim hedefimiz kümede kalmak, birde bakarsiniz sezonun ilk yarisi bitmis ve siz hedefin baya ilerisine gelmissiniz, ozaman dersinizki tamam bizim artik hedefimiz, misal ilk dörte girmektir. bizde bu is ciglindan cikti, ben asiri derecede rahatsiz oluyorum arkadaslar. Bir insan mac basi hedef degistirirmi ya. Bu anca nefrete dönüsebilir, cünkü bu bir nevi Sivasspor sevdalilarina verilmis sözdür. Tabiki bizimde dilegimiz bu, alt siralardan kurtulup ve yükseklere varmak. Insallah bu hedef dogrultusunda hareket ederler ve hedeflerini degistirmezler.

yigido_furkan 13.11.2006 16:46

önümüzdeki rakiplerimizle aramızda 2 3 puan var bi seri yapabilirsek üst sıralara cıkabiliriz bizim en cok istikrara ihtiyacımız var mesela ankaragücü 4 hafta galibiyet aldı kümeden cıktılar üst sıralara geldiler inş. cok basarılı oluruz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:41.