SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yiğidoların Dayanışma Formu (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=13)
-   -   VARMISINIZ HEP BERABER BÜYÜMEYEEEEEEEE (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=949)

CEVIK 02.06.2005 15:44

[b][color=darkblue][size=2]ARKADAŞLAR DİGER FORMLAR DA AZ COK

TANIDIK BİR BİRİMİZİ ŞİMDİ SIRA GELDİ DAYANIŞMAYA

BENİM DÜŞÜNCEM İSTANBULDA EN ÇOOK SİVASLI VAR

DOGRUMU? BUNLARIN İÇİNDE İŞCİSİ, MEMURU, DEVLET DAİRELERİNDE

HATIRI SAYILIR ABİLER VAR. AYRICA ÜNİVERSİTELERİMİZDE

GARİBAN ÖĞRENCİLERİMİZ VAR. BEN DİYORUM Kİ BURADA HERKES

NEREDE VE NE İŞ YAPTIGINI YAZARSA COOK İYİ OLUR.

BENİM GÖRÜŞÜM ŞAHSIMA GÖRE KIRTASİYEDEN TUTUN

TEKSTİLDEN VE MOBİLYADAN VESAİRE, BUNLARI COĞALTMAK

MÜMKÜN ÖRNEK (BİR YAHUDİ SEMTİNİN TAA UZAĞINDAKİ BAKKALDAN)

ALIŞ VERİŞ YAPMAK İÇİN YOL YÜRÜYOR BİZLER KENDİMİZE LAZIM

OLAN MAL VE HİZMETİ NEDEN HEMŞERİLERİMİZ DEN YAPMAYALIM?

ÖRNEK (SİVAS SÜRAT NAKLİYAT) BU GARDAŞIMIZ SİVASLI

BEN ŞİRKETİM OLARAK TAŞIMACILIĞIMI BURAYA YAPTIRA BİLİRİM...

DAHA BU ÖRNEKLERİ COĞALTABİLİRİZ İŞCİ LAZIMSA

BİZLERDEN BİRİNİ ALABİLİRİZ

ŞİMDİ SAYAMADIĞIM NİCE SİVASLI İŞ ADAMLARI VAR...

BURADA HERKES NE İŞ YAPTIĞINI YAZARSA COK İYİ OLUR...

EN AZIN DAN BİR BİRİMİZDEN MAL ALIP VERSEK BU COK DAHA İYİ

OLUR [/color]

NOT.. CİN ATA SÖZÜ VARDIR:

"KOMŞUNA HERGÜN BALIK VERECEĞİNE BALIK TUTMAYI ÖĞRET"

BENDE DİYORUM Kİ GELİN BİR BİRİMİZDEN MAL ALIP VERELİM

BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:[/b] [/size]

HakkıTİMUÇİN 02.06.2005 15:54

[b]birbirimize destek olmamız lazım..

Ben bir lojistik firmasında çalışıyorum..Filo Bakım Onarım ve Operasyon Müdürüyüm...Bizde parsiyel taşımacılık olmadığı ferdi olarak sivaslılara hizmet vermek zor görünüyor....

Ama şirketimizin dışarıya yaptırdığı işler olsun, işci alımında olsun sivaslı hemşerilerimize öncelik verebilirim..[/b]

CEVIK 02.06.2005 15:57

[quote=gakgo58][b]cevik gardas....pencereler elinde kaldı herhal.....!! :lol: :lol:

Şaka bir yana cok haklısın...birbirimize destek olmamız lazım..

Ben bir lojistik firmasında çalışıyorum..Filo Bakım Onarım ve Operasyon Müdürüyüm...Bizde parsiyel taşımacılık olmadığı ferdi olarak sivaslılara hizmet vermek zor görünüyor....

Ama şirketimizin dışarıya yaptırdığı işler olsun, işci alımında olsun sivaslı hemşerilerimize öncelik verebilirim...[/b][/quote]

İLK MEYVE SİNİ VERMEYE BAŞLADI BİZDE SİZİ İHRACATDA KULLANIRIZ

MÜDÜRÜM

Kaptan-58 02.06.2005 16:09

[size=2][color=darkblue][i][b]ÇEVİK ABİME SONUNA KADAR KATILIYORUM.......[/b][/i][/color][/size]

Kaptan-58 02.06.2005 16:11

[color=red][size=2][b]BEN ÖZEL BİR ŞİRKETTE FİNANSÇIYIM SİZE BİR YARDIMIM OLMAZ AMA ABİM ÜMRANİYEDE OTO ELEKTRİKÇİ.... HEMŞEHRİLERİMİZE SONUNA KADAR YARDIMCI OLURUZ......[/b][/size][/color]

kadir20 02.06.2005 16:16

valla tam sana yakisacak bi topic acmissin cevik abi ellerine saglik yine bombayi patlatmissin

borranfirtinasi 02.06.2005 16:19

BEN MİKRO BİLGİSAYAR ADLI BİR BİLGİSAYAR ŞİRKETİNDE(MECİDİYEKÖYDE) ÇALIŞMAKTAYIM.BABAM NAKLİYECİ ŞEHİRİÇİ VE ŞEHİRLERARASI TAŞIMACILIK YAPIYOR YER LEVENT-SEYRANTEPEDE TEVFİK ABİYE SAYGILAR SEVGİLER

EMİNÇOLAK 02.06.2005 16:21

[size=2][b]Çevik pen firmasının sahibi Tevfik gardaşımın fikirlerine katılmamak mümkün değil. Sivasspor com ailesinin fertleri olarak böylesi bir dayanışma örneğini canı gönülden destekliyorum. Ailemizde mevcut olan saygıdeğer iş mensuplarının hassasiyetini iş alanında yogunlaştırması destek ve dayanışma örnegi göstermeleri zaman içerisinde kanaatimce kendini beli edecektir. Fakat bu arada yardıma ihtiyaç duyan gardaşlarımızın yardımlarına koşma pirensibini edinebilmek için çok çalışmak gerektiğinide vurgulamak istiyorum.
Ben [color=darkblue]Sivas Sürat Nakliyat [/color]olarak (sivas yozgat ve kazalarından istanbula - ist. sivas yozgat ve kazalarına nakliye ayrıca türkiye geneline dagıtım ve organizasyon) işlerinde her türlü desteğe hazırım.[/b][/size]

CEVIK 02.06.2005 16:22

[quote=borranfirtinasi]BEN MİKRO BİLGİSAYAR ADLI BİR BİLGİSAYAR ŞİRKETİNDE(MECİDİYEKÖYDE) ÇALIŞMAKTAYIM.BABAM NAKLİYECİ ŞEHİRİÇİ VE ŞEHİRLERARASI TAŞIMACILIK YAPIYOR YER LEVENT-SEYRANTEPEDE TEVFİK ABİYE SAYGILAR SEVGİLER[/quote]

EVET BAKIN BİRDE BİLGİSAYARCI KARDEŞİMİZ CIK DI

NE GÜZEL GİDERİZ ALIŞ VERİŞİMİZİ YAPARIZ KİM KAZANIR

SİVAS VE SİVASLI KAZANIR

ZARALI_SELO 02.06.2005 16:22

GARDAŞLAR BİZİM OTO GALERİMİZ VAR 2.EL HER ÇEŞİT ARAÇ BULUNUR ARABA ALACAK OLAN WARSA YARDIMCI OLABİLİRİM... ÖZKARDEŞLER OTOMOTİV 237 93 99 :lol: :lol: :lol:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:29.