SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   GURBETÇİ YİĞİDOLAR DÜSSELDORF/KÖLN DEDİ!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10047)

SivasSpor.Com 06.02.2007 15:58

GURBETÇİ YİĞİDOLAR DÜSSELDORF/KÖLN DEDİ!!!

Bilindiği gibi yaz aylarından itibaren Almanya'dan Sivas'a direkt olarak uçak seferleri yapılması planlanmaktadır.

Konuyla ilgili olarak sitemizde yapmış olduğumuz ankete göre gurbetçi yiğidolar [B]% 38,43[/B] lik oyla Almanya'dan Sivas'a uçmak için Almanya'nın Düsseldorf/Köln kentini seçti.
21.01.2007 de sitemizde başlattığımız toplam [B]17310[/B] katılımcının oy kullandığı anketimizde [B]6652[/B] katılımcı Düsseldorf/Köln kenti dedi.

Sivasspor'un maçlarını izlemek için Sivas havaalanının uluslararası uçuşa açılmasını dört gözle bekleyen gurbetçi yiğidolar artık aktarmalı olarak değil direk Sivas‘a gelme imkanı bulacaklar.

[B]Anket sonuçları.[/B]
1) Düsseldorf/Köln.........% 38,43
2) Frankfurt ................% 12,14
3) München.................% 20,74
4) Hamburg ................ % 11,44
5) Berlin .... ...........% 17,26

SeDo_58 06.02.2007 16:07

--->: GURBETÇİ YİĞİDOLAR DÜSSELDORF/KÖLN DEDİ!!!

Hayirlisi Bakaliim ..
Sivasli Kardeslerim Birsey Soracaktim Ben Hollandada KaliyOrum .. Ordan Uca Bilirmi ? ( ZAMANLA ) ..?? Yani Ilerde

nazimgulturk 06.02.2007 18:14

HADİ HAYIRLISI ORDAKİ YİĞİDOLARI UNUTMAYALIM ORDA ÇOK NÜFUSUMUZ VAR İNŞALLAH KOLAYLIK OLURDA GELİRLER MAÇA

abdurrahim_58 06.02.2007 18:16

Hayırlı uğurlu olsun. Gurbetçiler de bundan sonra Sivassporumuzu destekleyecekler.
Bu da camiamız adına tabiki iyi bir şey oldu.

sedat yildiz 06.02.2007 22:20

iyi koln cok guzel olmus bence bizim gurup zafere ulasti
c c
c

RüStü ElmaS 06.02.2007 22:27

Sitemizi hergün 10binlerce Sivaslı hemşerilerimiz ziyaret etmektedir.

Türkiye' nin yanısıra en çok Almanya' dan katılım vardır.

Almanya' da Sivaslıların en yoğun yaşadığı bölge ise Kuzeyren Vestfalya' dır.
Bu bölgenin en yakın havaalanları Düsseldorf ve Köln' dür.

Bunuda sitemizin katılım istatistiklerindede görmekteyiz. Haliyde buda anketimize yansımıştır.

melih1 06.02.2007 22:35

koln de arkadaşlarımız akrabalarımız var.maçada gelen kişiler..bence koln onemlı bır nokta sivaslılar açısından...

AFK 06.02.2007 22:44

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]Gercekten Saglikli Bir Oylama Olmus Bunuda Gördük. Köln Ve Düsseldorf Kendi Adima Söylüyorum Akrabalarimin En Cok Oldugu Yer Ve Böyle Bir Kararda Bizim Sülaleye Jest Nitekiginde Oldu. Sagolasiniz Hasretleri Dindirmek Adina Güzel Bir Calisma. Insanlar Mac Günü Bile Gelebilecek Düsünmesi Dahi Hos.

Tebrikler...[/COLOR][/FONT][/B]

Fatih Bayrak 06.02.2007 22:45

ilk etapta Köln ve cevresinde ki Hemserilerimiz ve genel Almanyadaki Sivasli gardaslarimiz icin hayirli olur insallah.
Bence iyi bir secim olmus

Ertugrul 07.02.2007 09:12

-->: GURBETÇİ YİĞİDOLAR DÜSSELDORF/KÖLN DEDİ!!!

[B][COLOR="Blue"]Hayırlı olsun
Yaz aylarından itibaren Almanya üzerinden
Sivas seferlerinin başlaması çok sevindirici bir haber.
Gurbette yaşayan,özelliklede Almanya'daki hemşerilerimiz
artık konforlu ve hızlı şekilde memleketlerine ulaşabilecekler.[/COLOR][/B]

EKOL 07.02.2007 10:53

DÜNYANIN GİDEREK KÜÇÜLDÜĞÜ GÜNÜMÜZDE ALMANYA'DAN MAÇ İZLEMEYE GELİP AKŞAM DÖNENLERİ GÖRMEK DE VARMIŞ, TABİ AKŞAM DÖNERKEN KAZANMIŞ OLMANIN GRURUYLA BİRLİKTE....

SEMİH-58 07.02.2007 12:56

Hayırlı ugurlu olsun
sag salim gelin.

1967_Dernek_Murat 07.02.2007 13:04

HAYIRLI OLSUN SİZLERİ KARŞILAMAK BİZLERE YAKIŞIR ALLAHA AMANET OLUNNNN

Hakanaltun 07.02.2007 14:11

[FONT="Palatino Linotype"][COLOR="RoyalBlue"][B][I]Selam Gardaslar,

nereden ucmanin acaba ne gibi bir önemi var sizlere? Bir kisi de cikip sormuyor ki hangi sirketle ucacagini. Hangi sehir olursa olsun hicbir önemi yok. Önemli olan ilk defa gerceklestirilecek Sivas Uluslararasi Seferi´dir. Hangi sehir sehirden ucma sorusu acaba bir zaman kazanma taktigi mi? Sorun bakalim arkadaslar, suana kadar hangi sirketlerle charter görüsmeleri yapilmis, koltuk basina kac para istiyorlar? Sormak hakkiniz, sonucta ucacak insanlar sizlersiniz.

Ben hepinizden önce sormak istiyorum:

1. Hangi sirketlerle görüsme yapildi ve hangileri ile görüsmeler sürmekte?
2. Koltuk basina en cazip fiyati hangi sirket sunuyor?
3. Sponsorlar kimler?
4. Sponsorlar ne kadar maddi destek saglayacaklar?
5. Kisi basina düsen bilet fiyati ne kadar?

Hangi sehirden ucma oyalamasini birakin artik.

BEN ARTIK SABIRSIZLIKLA SIVAS´A UCMAK ISTIYORUM.[/I][/B][/COLOR][/FONT]

TurkAfetleri 07.02.2007 14:19

ilk etapta Köln ve cevresinde ki Hemserilerimiz ve genel Almanyadaki Sivasli gardaslarimiz icin hayirli olur insallah ..

PRoFeSSioNaL 07.02.2007 15:13

HAYIRLI UĞURLU OLSUN DEMEKKİ ÇOĞUNLUK O TARAFA

yigido24 07.02.2007 15:24

[QUOTE=Hakanaltun;188538][FONT="Palatino Linotype"][COLOR="RoyalBlue"][B][I]Selam Gardaslar,

nereden ucmanin acaba ne gibi bir önemi var sizlere? Bir kisi de cikip sormuyor ki hangi sirketle ucacagini. Hangi sehir olursa olsun hicbir önemi yok. Önemli olan ilk defa gerceklestirilecek Sivas Uluslararasi Seferi´dir. Hangi sehir sehirden ucma sorusu acaba bir zaman kazanma taktigi mi? Sorun bakalim arkadaslar, suana kadar hangi sirketlerle charter görüsmeleri yapilmis, koltuk basina kac para istiyorlar? Sormak hakkiniz, sonucta ucacak insanlar sizlersiniz.

Ben hepinizden önce sormak istiyorum:

1. Hangi sirketlerle görüsme yapildi ve hangileri ile görüsmeler sürmekte?
2. Koltuk basina en cazip fiyati hangi sirket sunuyor?
3. Sponsorlar kimler?
4. Sponsorlar ne kadar maddi destek saglayacaklar?
5. Kisi basina düsen bilet fiyati ne kadar?

Hangi sehirden ucma oyalamasini birakin artik.

BEN ARTIK SABIRSIZLIKLA SIVAS´A UCMAK ISTIYORUM.[/I][/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

Burda arkadaş yanlış anlamış galiba. Yazın Almanya' dan Sivas' a uçak seferleri düzenlenecek uçak seferleri için bir anket yapılmış.

Şirketler için çok güzel bir anket. Böylece onlarda doğru kararlarını ona göre verirler.

Hakanaltun 08.02.2007 16:46

[QUOTE=58yigido;188567]Burda arkadaş yanlış anlamış galiba. Yazın Almanya' dan Sivas' a uçak seferleri düzenlenecek uçak seferleri için bir anket yapılmış.

Şirketler için çok güzel bir anket. Böylece onlarda doğru kararlarını ona göre verirler.[/QUOTE]

[FONT="Palatino Linotype"][COLOR="Black"][I][B]Bu arkadas ta beni yanlis anlamis galiba, sizler degil miydiniz, Sivasspor macina sefer düzenlemek isteyen?[/B][/I][/COLOR][/FONT]

FurkaN 08.02.2007 23:24

[B][FONT="Comic Sans MS"]Hayırlı uğurlu olsun açıkçası benim akrabalarım için iyi bir sonuç ama orada yaşayan Sivaslı'lar için en güzel haber neresi olduğu değil direkt seferlerin başlayacak olmasıdır... Artık zahmetsizce Sivas'a gelebilecekler, hayırlı uğurlu olsun herkese....[/FONT][/B]

GuNaY 09.02.2007 16:14

[QUOTE=Hakanaltun;188909][FONT="Palatino Linotype"][COLOR="Black"][I][B]Bu arkadas ta beni yanlis anlamis galiba, sizler degil miydiniz, Sivasspor macina sefer düzenlemek isteyen?[/B][/I][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[B]Tamam Sivasspor maçı için sefer düzenlemek isteyen sitemiz doğru,
ancak şu andaki konu Almanya'nın hangi kentinden Sivas'a direk uçuş olmasını istersiniz.
Bu anket yazın Sivas'a düzenlenecek uçuşlarla ilgili, maç organizasyonuyla ilgili değil...
Maç için olan organizasyon kış aylarının gelmesi nedeniyle, uçuşta bir aksilik çıkmaması nedeniyle bahar aylarındaki bir maça ertelendi.[/B]

yigido Atilla 09.02.2007 17:54

[B][I]Bu yapilan Anket benim gibi cogu arkadaslari tatmin etmedi kanisindayim
Köln Düseldorf birbirlerine cok yakin sehirler biri alina bilirdi Ankette diger büyük eyalet baskentleri yazilmamis !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BERLIN
HAMBURG
HANNOVER
KÖLN ve ya DÜSSELDORF
FRANKFURT
NÜRNBERG
STUTTGART
MÜNCHEN

Eski dogu Almanyada fazla türkün yasadigini bilmiyorum yukardaki eyaletlerin baskent sehirleri yazilmaliydi daha iyi bir sonuc cikardi...türklerin en yogun yasadigi bölgeler [/I][/B]

yigido Atilla 09.02.2007 18:01

[QUOTE=yigido Atilla;189262][B][I]Bu yapilan Anket benim gibi cogu arkadaslari tatmin etmedi kanisindayim
Köln Düseldorf birbirlerine cok yakin sehirler biri alina bilirdi Ankette diger büyük eyalet baskentleri yazilmamis !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BERLIN
HAMBURG
HANNOVER
KÖLN ve ya DÜSSELDORF
FRANKFURT
NÜRNBERG
STUTTGART
MÜNCHEN

Eski dogu Almanyada fazla türkün yasadigini bilmiyorum yukardaki eyaletlerin baskent sehirleri yazilmaliydi daha iyi bir sonuc cikardi...türklerin en yogun yasadigi bölgeler [/I][/B][/QUOTE]

[B][I][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="DarkSlateBlue"]Bu Ankete sadece Almanyada yasayanlarin katilmasi gerekir ,yok benim amca oglum su sehire yakin ben sivasta kaliyorum ucagin o sehirden kalkmasi istiyorum yok benim dayimin oglu su sehirde oturuyor su sehirden kalksin diye Anket olmaz. [/COLOR][/FONT][/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:17.