![]() |
ŞOK SAKATLIK!!!
Hakkı Hocaoğlu sezonu kapattı. Sezonun ikinci yarısına çok iyi bir başlangıç yapan Sivasspor'a başarılı defans oyuncusu Hakkı Hocaoğlu'dan kötü haber geldi..
Hakkı'nın ön çapraz bağlarında yırtılma olduğu ve sezonu kapattığı öğrenildi.. Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Sivasspor’un başarılı defans oyuncusu Hakkı Hocaoğlu’nun sezonu kapattığını söyledi. Ünsal Hakkı Hocaoğlu’nun ön çapraz bağlarındaki yırtılma nedeniyle sezon sonuna kadar forma giyemeyeceğini bildirdi. |
--->: ŞOK SAKATLIK!!!
UAMARIM BU OLAYLAR SİVAS SPORA NAZAR DEĞDİĞİNİN BELİRTİSİ DEĞİLDİR.
|
-->: ŞOK SAKATLIK!!!
tam hakkıda formdayken sakatlandı inş. en kısa zamanda sahalara geri döner
|
BU KADAR TERSLİĞİN AYNI GÜN GELMESİ AKLIMA BUNU GETİRDİ VALLA.TARBZONUN PETKOVİÇ İÇİN SÖYLEDİĞİ,WOOTERİN KAMPTAN İZİNSİZ GİTMESİ VE ÜSTÜNE BU İNŞALLAH BU GÜN BAŞKA KÖTÜ HABER ALMAYIZ.
|
Çok yazık olmuş , umarım eksikliğini hissetmeyiz.
|
hayırlısı ne yapalım.şansızlık işte.nazar efendim nazarrrr
|
nazar mı değdi ne??????aman daha temkinli olalım...Hakkı'ya geçmiş olsun diyorum.umarım bir an önce sahalara döner...
|
umarım iyi olur biran evvel sahalara döner
|
kayserililerin gözü mü değdi ne :)
yigiter bi nazar duası yapalım yaw.. |
KESİNLİKLE GÖZE GELDİK...
AMA YERİNİ DOLDURACAK ARKADAŞLAR VAR... M.SÖZGELMEZ HERYERDE OYNAR... EN KISA ZAMANDA HAKKIYI ARAMIZ DA GÖRMEK UMUDUYLA, GEÇMİŞ OLSUN... HAYIRLISI OLSUN... |
MURAT SÖZGELMEZIN YUKU ARTTI HAKKKI ABILERININ YOKLUGUNU TELAFI ETMELERI LAZIM
|
Ummadığımız bi anda oldu acil şifalar diliyoruz umarım bişeyi yoktur
|
hakkının sakatlanması cok kotu oldu defans bıraz zayıflayabılır
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Indigo"]Bu olaya çok üzüldük.Sezona iyi başlangıç yapamamıştı Hakkı.Talihsiz maçlar çıkarmıştı.Ama daha sonra toparlamıştı Hakkı.Gayette başarılı futbol sergilemeye başlamıştı.Hakkının Sivasspora olan katkıları inkar edilemez.İnşallah en kısa sürede yeşil sahlara döner ve o muhteşem frikik gollerini izlemeye devam ederiz...HAKKI GEÇMİŞ OLSUN.[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
kötü oldu bu sakatlık umarım en kısa sürede iyileşir
|
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Tamda savunma oturmuştu ve iyi işler yapıyordu... Bu sakatlık gerçekten kötü oldu... Yaşadığı sakatlık gerçekten kötü onun acısını ben bilirim Allah yardımcısı olsun...[/COLOR][/FONT][/B]
|
[B]Büyük geçmiş olsun,bu kötü habere çok üzüldük.
Hakkı'ya Allahdan acil şifalar diliyoruz.[/B] |
ben demiştim yabancı bir defans alınmalı diye?gerçekden bu olayla birlkite uefa da yüzde 30 geriledi gibi?wooter gitti aslında yabancı defans alınabilir??
|
-----------UMARIM KISA ZAMANDA İYİLEŞİR------------------------------------------
|
gerçektende çok üzüvü bir haber hakkı takımın dinamosuydu ama kader işte nolacağı belli değil acil şifalar diliyorum
|
takıma bence nazar başladı .........
|
[B]Defans bloğumuz oturmuşken hiçte iyi bir haber değil :(
Alternatif oyuncularımız mevcut ancak takım oturmuş ve havaya girmişken olabilecek en kötü durum :([/B] |
hakkıya yazık olmuş...
gelip geçici değil ölümüne SİVAS |
Geçmiş olsun Hakkı, en kısa zamanda sağlığına kavuşmanı diliyorum.
|
HAKKATEN ŞU ZAMANDA, SAKATLIK KÖTÜ OLDU.. HAKKIYA ALLAHTAN ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM.... GEÇMİŞ OLSUN BABACAN KAPTAN
|
[B]Hakki`ya gecmis olsun
insallah en kisa zamanda düzelir ve cok iyi performansla sahalara döner defansimiz oturmusken böyle seyin olmasi tabiki üzücü ama insallah yerine gececek olan futbolcumuzda basariyla üstesinden gelecek [/B] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Hakkiya büyük gecmis olsun
Acil sifalar diliyorum, insallah en kisa zamanda sagligina kavusur.....[/FONT][/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="RoyalBlue"]Hakki Icin Duyduklarim Gercekten Uzücü Seyler Sezonu Kapatmasida Üzücü Bir Durum. Allah'tan Sifalar Diliyorum Kendisine.[/COLOR][/FONT][/B]
|
GEÇMİŞ OLSUN BÜYÜK KAPTAN. Seni tekrar takımın başında görmek isteriz. Sivassporumuza gözmü değdi arkadaşlar. ama hakkının yerini dolduracak kaliteli arkadaşlarımız var
|
[COLOR="Blue"]geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin kısa zamanda sahalara dönersin[/COLOR]
|
hakkıya acil sifalar dılıyorum ınsallah en yakın zamanda takımdakı yerını alır ALLAH Sivassporumuzu nazarlardan korusun
|
Hakkıya acil şifalar diliyoruz.
Insallah en kısa zamanda sahalara döner ve bu uzun maratondaki yerini alır: Bu arada inşallah yerini dolduracak arkadaslarımız bu acığı iyi dolduracaklardir. |
[B][I][COLOR="Black"]Allah şifa versin,umarım biran önce sağlığına kavuşur ve aramıza döner!!![/COLOR] [/I][/B]
|
cok üzüldüm hakki cok değerli bir topçu defans bel kemiği kaptan nazar değdi ALLAH öbür topcularimizi nazardan saklasin
|
hakki ya gecmis olsun dilyorum tez zamanda takima gelmesini temmeni ediyorum
|
Hakkı ya acil şifalar diliyoruz. Takımda eksikligi hissedilecek bir oyuncu inşallah Murat yerini doldurabilir de bizde başarı ile sürdürdüğümüz serimize devam ederiz.
|
abi nazar boncuğu taksınlar tesislere bi de kurban kestik mi olur biter....
|
Kötü bir haber gerçekten Defansın sigortalarından biriydi=(.Umarım kısa zamanda formasına yeniden kavuşur.Her işte bi hayır vardır demekten başka çare yok maalesef.
|
[B][I][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="DarkSlateBlue"]Büyük kayip insallah yerini takim arkadaslari aratmazlar hakkiya acil sifalar diliyorum, bir an önce düzelip formasini sirtina gecirir [/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
Hakkı geçmiş olsun gardaşım , dileğim en kısa zamanda sevdiğin işin başına dönmen
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:35. |