![]() |
UYGUN SIRRINI AÇIKLADI..
Son 8 haftada 19 puan toplayan Sivas'ta teknik direktör Bülent Uygun, Fatih Terim modeliyle başarıya ulaştı.
Ligde 4 haftadır ilk üç sırada değişiklik olmadı, üç İstanbul takımı (F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş) bu bölgeyi parselledi. Ancak biraz altta, Anadolu tarafından işler karıştı. Sezon başında fırtına gibi esen V.Manisa 7. sıraya kadar düştü. Kayseri ve G.Birliği bildiğiniz gibi ama son dönemin yıldızı Sivasspor oldu. Kırmızı-beyazlı ekip sezona Karol Pecze yönetiminde başladı. Ancak 12. hafta sonunda Slovak hocanın görevine son verildi. Takımda genel menajerlik görevini yapan Bülent Uygun ise teknik direktörlüğe getirildi. Ne olduysa bundan sonra oldu. Uygun ilk maçında Beşiktaş'ı deplasmanda devirdi. Bu sonucun tesadüf olmadığı daha sonra görüldü. Ligde son 8 haftaya baktığımızda Sivasspor 6 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi ile 19 puan topladı. Bu dönemde yine 19 puan toplayan G.Saray ile birlikte en başarılı takım Sivasspor oldu. Son 8 haftada Beşiktaş ve F.Bahçe ise 15'er puan topladılar. [B]UYGUN'DAN PROTESTO [/B][COLOR=#cc0000]Peki Bülent Uygun'un sırrı neydi? Bunu Uygun'un ağzından öğrenelim: "Göreve geldikten sonra Fatih Terim ile temasa geçtim. Onun G.Saray, Fiorentina, Milan ve Milli Takım'daki çalışma programlarını aldım ve takımına uyguladım ve 8 haftada 19 puana ulaştık." Bu arada Uygun, Sakarya maçı sonrası neden basın toplantısına katılmadığını da açıkladı. Uygun, "Hakan Şükür, Aykut Kocaman, Oğuz Çetin, Turhan Sofuoğlu ve benim gibi milli oyuncuları Türk futboluna hediye eden Ekrem Karaberberoğlu tribüne alınmadı. Bunu protesto etmek için basın toplantısına katılmadım" açıklamasını yaptı.[/COLOR] |
--->: UYGUN SIRRINI AÇIKLADI..
[QUOTE=SivasSpor.Com;190886]Son 8 haftada 19 puan toplayan Sivas'ta teknik direktör Bülent Uygun, Fatih Terim modeliyle başarıya ulaştı.
Ligde 4 haftadır ilk üç sırada değişiklik olmadı, üç İstanbul takımı (F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş) bu bölgeyi parselledi. Ancak biraz altta, Anadolu tarafından işler karıştı. Sezon başında fırtına gibi esen V.Manisa 7. sıraya kadar düştü. Kayseri ve G.Birliği bildiğiniz gibi ama son dönemin yıldızı Sivasspor oldu. Kırmızı-beyazlı ekip sezona Karol Pecze yönetiminde başladı. Ancak 12. hafta sonunda Slovak hocanın görevine son verildi. Takımda genel menajerlik görevini yapan Bülent Uygun ise teknik direktörlüğe getirildi. Ne olduysa bundan sonra oldu. Uygun ilk maçında Beşiktaş'ı deplasmanda devirdi. Bu sonucun tesadüf olmadığı daha sonra görüldü. Ligde son 8 haftaya baktığımızda Sivasspor 6 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi ile 19 puan topladı. Bu dönemde yine 19 puan toplayan G.Saray ile birlikte en başarılı takım Sivasspor oldu. Son 8 haftada Beşiktaş ve F.Bahçe ise 15'er puan topladılar. [B]UYGUN'DAN PROTESTO [/B][COLOR=#cc0000]Peki Bülent Uygun'un sırrı neydi? Bunu Uygun'un ağzından öğrenelim: "Göreve geldikten sonra Fatih Terim ile temasa geçtim. Onun G.Saray, Fiorentina, Milan ve Milli Takım'daki çalışma programlarını aldım ve takımına uyguladım ve 8 haftada 19 puana ulaştık." Bu arada Uygun, Sakarya maçı sonrası neden basın toplantısına katılmadığını da açıkladı. Uygun, "Hakan Şükür, Aykut Kocaman, Oğuz Çetin, Turhan Sofuoğlu ve benim gibi milli oyuncuları Türk futboluna hediye eden Ekrem Karaberberoğlu tribüne alınmadı. Bunu protesto etmek için basın toplantısına katılmadım" açıklamasını yaptı.[/COLOR][/QUOTE] HEYT BE SONUNDA MEDYAYA 'DA BUNLARI SÖYLERTTİRDİN YA SİVAS [COLOR="Red"]HELAL OLSUN[/COLOR] SANA |
[QUOTE=SivasSpor.Com;190886]
[B]UYGUN'DAN PROTESTO [/B][COLOR=#cc0000]Peki Bülent Uygun'un sırrı neydi? Bunu Uygun'un ağzından öğrenelim: "Göreve geldikten sonra Fatih Terim ile temasa geçtim. Onun G.Saray, Fiorentina, Milan ve Milli Takım'daki çalışma programlarını aldım ve takımına uyguladım ve 8 haftada 19 puana ulaştık." Bu arada Uygun, Sakarya maçı sonrası neden basın toplantısına katılmadığını da açıkladı. Uygun, "Hakan Şükür, Aykut Kocaman, Oğuz Çetin, Turhan Sofuoğlu ve benim gibi milli oyuncuları Türk futboluna hediye eden Ekrem Karaberberoğlu tribüne alınmadı. Bunu protesto etmek için basın toplantısına katılmadım" açıklamasını yaptı.[/COLOR][/QUOTE] [B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"] Tribüne yardımcı hocamızın alınmadığını bilmiyordum.Bu olayı kınıyorum...[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
-->: UYGUN SIRRINI AÇIKLADI..
ilk önce sakaryayı kınıyorum?bizim yardımcı hocamızı nasıl olurda almazlar trübüne?herşey karşılıklı tabiki..sakarya buraya gelince güleryüz görecek mi bakalım?
bülent hoca şuan da türkiye liginin gerçekden en istikrarlı hocası bana göre?diyeceksiniz ki kötü sonuçlar alınsaydı,tolga sen bunları sölemezdin?doğru sölemezdim,çünkü önemli olan 3 puan?sakarya iyi oynadık diyor,ama önemli olan gol atıp kazanmak bana göre? |
Helal olsun BÜLENT HOCA ya... Başka söze gerek yok...
|
teskürler bülent hoca büyük teknik direktör olmaya adim atdin keske her türk teknik direktörü de senin gibi korkmadan dese fatih terim in izinde gidiyorum diye....saol hocam sivasspor un hocasi da anca böyle mert olur saol
|
[B][COLOR="Blue"]Bülent hocamızın ve takımızın başarısı ortada ve tesadüfi bir başarı olmadığını
da üst üste alınan galibiyetler ile isbatlamış oluyor. Sakarya maçında Ekrem Karaberberoğlu'nun trübüne alınmayışını şiddetle kınıyorum...[/COLOR][/B] |
[B]Sadece takıma uygulamaya çalışmakla olmadığını herkes bilir, Bülent hocamız bunu takıma oynatarak ne denli önemli bir işi yaptığınıda herkese gösterdi,
Ekrem hoca cezası nedeniyle mi, yoksa keyfi mi alınmamış tribüne?[/B] |
BENCE BULENT HOCA SIRRINI ACIKLAMALIYDI AYRICA BU DURUM TEHLIKELI 3 MQAC KAZANDIK DIYE NE GÖKLERE CIKALIM NE YERIN DIBINE BATALIM DERIN VE SESSIZ SEKILDE MUTEVAZİLİĞİMİZİ KORUYALIM ANCAK BOYLE BASARILI OLURUZ
|
[B][I][COLOR="Navy"]Bülent Hocayı hep takdir tettim ve etmeye devam ediyorum.. Ekrem hacoya yapılan hareketi bende kınıyorum.. Çok yanlış yapmışlar bu takımda onunda emeği var..[/COLOR][/I][/B]
|
Ekrem Karaberberoglu kimdir bilen var mi?
|
Bizim yardimci antrenorun adi Esat Karaberberoğlu degil miydi?
|
[B]Ekrem Karaberberoğlu Türk futboluna ve Sakarya'ya (Futbolcu, teknik direktör)hizmet etmiş eski bir futbol adamı.[/B]
|
[COLOR="Blue"]birlik beraberlik azim hırs bu unsurlar bir araya geldimmi bu güzel sonuçlar çıkar bu her yerde her işte her mevkide olması gerek uygulanması kurallardır saygılar[/COLOR]
|
[B]Hocamızı kutluyorum ilk teknikdrektörlük tecrübesinde büyük başarılar sergiliyor
ve sergilemeye devam edecek inşaallah ...[/B] |
[B][I]Ekrem Hoca her ne sebeple olursa olsun o stada alınmadıysa Bülent Uygun Hocamız yerinde bir tepki göstermiş...
Tebrikler Bülent Hoca ![/I][/B] |
[B]Bülent UYGUN ve çalışma arkadaşlarını başarılarından dolayı tebrik ediyorum.8 haftada 19 puan toplamak takdire şayan bir durum ancak ligin bitmesine daha 14 hafta var.Bu zaman zarfı içinde dikkatli olunmazsa evdeki hesap çarşıya uymayabilir, Erciyesspor bile küme düşmekten kurtulabilir.Nacizane fikrim ama Bülent UYGUN'a Fatih TERİM'i örnek almasını tavsiye etmem.Çünkü Galatasarayın UEFA kupasını almasında HAGİ'nin büyük payı olduğunu kabul etmeyen,Galatasaray kulubunu topçu denemek bahanesi ile borç batağına batıran,Milandan kapı dışarı edilen,Galatasarayı çalıştırmak için geçmişte Milli Takımı satan,Şenol GÜNEŞ ve Mircea LUCESCU karşısında kendisini ispatlama gayretinde olan ve bundan dolayı kompleks duyan,İsviçre maçı sonrası olayların baş kahramanı olan ve halen kimsenin Milli Takımın başında görmek istemediği ama ne hikmetse basın ve medya tarafından sürekli pohpohlanan teknik direktörü örnek almasını istemem.Türkiye de ya da Avrupa da kariyeri daha sağlam hocalar mutlaka vardır.Ekrem KARABERBEROĞLU'na ise yapılan muamele tamamen tahrik etme ve sinirleri germe taktiğidir. Bu olaydan ötürü Bülent UYGUN'un basın toplantısına çıkıp Sakaryasporu kınayacak ifadeler sarfetmesi daha doğru olurdu.Aklına esip basın toplantısına çıkmaması TFF tarafından kendisine verilecek disiplin cezalarını artıracaktır.Agresif tavırları yüzünden Fatih TERİM'i örnek almaması gerekir.Daha dikkatli olması gerekir. [/B]
|
[QUOTE=gülkız;191025][B]Bülent UYGUN ve çalışma arkadaşlarını başarılarından dolayı tebrik ediyorum.8 haftada 19 puan toplamak takdire şayan bir durum ancak ligin bitmesine daha 14 hafta var.Bu zaman zarfı içinde dikkatli olunmazsa evdeki hesap çarşıya uymayabilir, Erciyesspor bile küme düşmekten kurtulabilir.Nacizane fikrim ama Bülent UYGUN'a Fatih TERİM'i örnek almasını tavsiye etmem.Çünkü Galatasarayın UEFA kupasını almasında HAGİ'nin büyük payı olduğunu kabul etmeyen,Galatasaray kulubunu topçu denemek bahanesi ile borç batağına batıran,Milandan kapı dışarı edilen,Galatasarayı çalıştırmak için geçmişte Milli Takımı satan,Şenol GÜNEŞ ve Mircea LUCESCU karşısında kendisini ispatlama gayretinde olan ve bundan dolayı kompleks duyan,İsviçre maçı sonrası olayların baş kahramanı olan ve halen kimsenin Milli Takımın başında görmek istemediği ama ne hikmetse basın ve medya tarafından sürekli pohpohlanan teknik direktörü örnek almasını istemem.Türkiye de ya da Avrupa da kariyeri daha sağlam hocalar mutlaka vardır.Ekrem KARABERBEROĞLU'na ise yapılan muamele tamamen tahrik etme ve sinirleri germe taktiğidir. Bu olaydan ötürü Bülent UYGUN'un basın toplantısına çıkıp Sakaryasporu kınayacak ifadeler sarfetmesi daha doğru olurdu.Aklına esip basın toplantısına çıkmaması TFF tarafından kendisine verilecek disiplin cezalarını artıracaktır.Agresif tavırları yüzünden Fatih TERİM'i örnek almaması gerekir.Daha dikkatli olması gerekir. [/B][/QUOTE]helalosun sana en güsel açıklamayı yapmışın
|
[QUOTE=gülkız;191025][B]Bülent UYGUN ve çalışma arkadaşlarını başarılarından dolayı tebrik ediyorum.8 haftada 19 puan toplamak takdire şayan bir durum ancak ligin bitmesine daha 14 hafta var.Bu zaman zarfı içinde dikkatli olunmazsa evdeki hesap çarşıya uymayabilir, Erciyesspor bile küme düşmekten kurtulabilir.Nacizane fikrim ama Bülent UYGUN'a Fatih TERİM'i örnek almasını tavsiye etmem.Çünkü Galatasarayın UEFA kupasını almasında HAGİ'nin büyük payı olduğunu kabul etmeyen,Galatasaray kulubunu topçu denemek bahanesi ile borç batağına batıran,Milandan kapı dışarı edilen,Galatasarayı çalıştırmak için geçmişte Milli Takımı satan,Şenol GÜNEŞ ve Mircea LUCESCU karşısında kendisini ispatlama gayretinde olan ve bundan dolayı kompleks duyan,İsviçre maçı sonrası olayların baş kahramanı olan ve halen kimsenin Milli Takımın başında görmek istemediği ama ne hikmetse basın ve medya tarafından sürekli pohpohlanan teknik direktörü örnek almasını istemem.Türkiye de ya da Avrupa da kariyeri daha sağlam hocalar mutlaka vardır.Ekrem KARABERBEROĞLU'na ise yapılan muamele tamamen tahrik etme ve sinirleri germe taktiğidir. Bu olaydan ötürü Bülent UYGUN'un basın toplantısına çıkıp Sakaryasporu kınayacak ifadeler sarfetmesi daha doğru olurdu.Aklına esip basın toplantısına çıkmaması TFF tarafından kendisine verilecek disiplin cezalarını artıracaktır.Agresif tavırları yüzünden Fatih TERİM'i örnek almaması gerekir.Daha dikkatli olması gerekir. [/B][/QUOTE]
Çok dogru tespitlerde bulunmuşsunuz.Olaylara sportif etikler açısından bakmanıza memnun oldum. Bunların yanında bülent uygun'un geçen senelerde takımımızda bulunmasına şiddetle karşı geliyor ve bir an önce uzaklaştırılması gerektigini söylüyordum. Teknikdirektörlük koltuguna oturdugu gün bakış açım haliyle degişdi ve tam tersine başarılı olacagı kanaati oluşdu kendimde; şu nedenlerdendir ki: Teknikdirektör oldugu takdirde, -Birçok futbolcunun transferini kendi gerçekleştirdiginden. -Özellikle yerli futbolcuların duygu ve hislerine hükmedebileceginden. -O hafta oynanacak maçın atmosferini iyi analiz ederek ve medyatik olan teknikdirökterler gibi etki altında kalmadan maç kadrosu kurabileceginden. Bu ve buna benzer nedenler yanında kendisini ispatlama ortamı eline geçmesi,önünde teknikdirektörlük için aşama yapabilecegi tarihi bir fırsat olması ayrıca kamçılayan etkendi. Bence bu nedenlerden dolayı, özelliklede diger yerli teknikdirektörler gibi kısa yoldan başarı basamaklarını birden tırmanmak gibi kumar oynamadıgı için başarılı olmuşdur. ....(Ne yazıkki son on yıldır türk futbolunda her ne hikmetse teknikdirektörler Fatih terim isminden, futbolcular ise Hakan şükür ismini kullanarak prim yapma peşindeler, inanıyorum ki Bülent UYGUN Fatih terim'i aramamışdır.Sadece alışagelen medyatik açıklama yapmak için veyada sakarya maçı sonrası T.F.F. ile ilerisinde cezai nedenleri yumuşatmak için böylesi bir açıklama yaptı.) |
[COLOR="Red"][/COLOR][QUOTE=albina58;191028]Çok dogru tespitlerde bulunmuşsunuz.Olaylara sportif etikler açısından bakmanıza memnun oldum.
Bunların yanında bülent uygun'un geçen senelerde takımımızda bulunmasına şiddetle karşı geliyor ve bir an önce uzaklaştırılması gerektigini söylüyordum. Teknikdirektörlük koltuguna oturdugu gün bakış açım haliyle degişdi ve tam tersine başarılı olacagı kanaati oluşdu kendimde; şu nedenlerdendir ki: Teknikdirektör oldugu takdirde, -Birçok futbolcunun transferini kendi gerçekleştirdiginden. -Özellikle yerli futbolcuların duygu ve hislerine hükmedebileceginden. -O hafta oynanacak maçın atmosferini iyi analiz ederek ve medyatik olan teknikdirökterler gibi etki altında kalmadan maç kadrosu kurabileceginden. Bu ve buna benzer nedenler yanında kendisini ispatlama ortamı eline geçmesi,önünde teknikdirektörlük için aşama yapabilecegi tarihi bir fırsat olması ayrıca kamçılayan etkendi. Bence bu nedenlerden dolayı, özelliklede diger yerli teknikdirektörler gibi kısa yoldan başarı basamaklarını birden tırmanmak gibi kumar oynamadıgı için başarılı olmuşdur. ....(Ne yazıkki son on yıldır türk futbolunda her ne hikmetse teknikdirektörler Fatih terim isminden, futbolcular ise Hakan şükür ismini kullanarak prim yapma peşindeler, inanıyorum ki Bülent UYGUN Fatih terim'i aramamışdır.Sadece alışagelen medyatik açıklama yapmak için veyada sakarya maçı sonrası T.F.F. ile ilerisinde cezai nedenleri yumuşatmak için böylesi bir açıklama yaptı.)[/QUOTE]kusurabakmayı ben bir sivasspor tarraftarı olalak bu sülemişinize katılmı yorum |
[B][COLOR="DarkSlateBlue"]Bülent Hocamizi tebrik ediyorum basarilarinin devamini temeni ediyorum.Ayrica sakaraya macinda Ekrem karaberberoglunun trübine alinmayisini siddet ile kiniyorum.Saygilarimla...[/COLOR][/B]
|
ARKADAŞLAR EKREM KARABERBEROĞLU BİZİM YARDIMCI ANTRANÖRÜMÜZ ESAT HOCANIN BABASIDIR VE SAKARYASPORA BİRÇOK FUTBOLCUYU BULAN YETİŞTİREN OĞUZ AYKUT HAKAN ŞÜKÜR BÜLENT UYGUN RAHİM VE AKLIMIMA ŞİMDİ GELMEYEN BİRÇOK YILDIZI YETİŞTİREN HOCADIR ONUN GİBİ BİR HOCANIN HİZMETLERİNİ GÖZARDI EDEN SAKARYASPOR YÖNETİMİNE KARŞI BÜLENT HOCANIN YAPTIĞI BU DAVRANIŞI DESTEKLİYORUM ANTRANÖR ESAT HOCADA ONUN OĞLUDUR HER NE SEBEPLE OLURSA OLSUN HİÇBİR ANTRANÖRE BÖYLE BİR DAVRANIŞI YAPAMAZLAR BÜLENT HOCAYIDA BU DAVRANIŞINDAN DOLAYI KUTLUYORUM
|
bülent hocayı başarısından dolayı kutlarım.basın toplantısına katılmamak yerine katılıp durumu anlatıp başka bir şey demeden basına teşekkür edip toplantıdan ayrılsaydı.yardımcı hocamızın alınmamasını herkes duyardı.mesela ben bilmiyordum bu durumu.Aklıma başka şeyler de gelebilirdi.
|
bülent hocama teşekkür eder başarılarının devamını bekliyorum önümüzde uefa hedefi var. futbolcuların da emegini inkaer etmemek lazım ayaklarınıza saglık emektarlar en büyük istegim huzur ortamının bozulmaması cünki bu parayla satın alınmaz yigidolara selamlar
|
Son 8 haftada 19 puan toplayan Sivas'ta teknik direktör Bülent Uygun, Fatih Terim modeliyle başarıya ulaştı.
Ligde 4 haftadır ilk üç sırada değişiklik olmadı, üç İstanbul takımı (F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş) bu bölgeyi parselledi. Ancak biraz altta, Anadolu tarafından işler karıştı. Sezon başında fırtına gibi esen V.Manisa 7. sıraya kadar düştü. Kayseri ve G.Birliği bildiğiniz gibi ama son dönemin yıldızı Sivasspor oldu. Kırmızı-beyazlı ekip sezona Karol Pecze yönetiminde başladı. Ancak 12. hafta sonunda Slovak hocanın görevine son verildi. Takımda genel menajerlik görevini yapan Bülent Uygun ise teknik direktörlüğe getirildi. Ne olduysa bundan sonra oldu. Uygun ilk maçında Beşiktaş'ı deplasmanda devirdi. Bu sonucun tesadüf olmadığı daha sonra görüldü. Ligde son 8 haftaya baktığımızda Sivasspor 6 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi ile 19 puan topladı. Bu dönemde yine 19 puan toplayan G.Saray ile birlikte en başarılı takım Sivasspor oldu. Son 8 haftada Beşiktaş ve F.Bahçe ise 15'er puan topladılar. Peki Bülent Uygun'un sırrı neydi? Bunu Uygun'un ağzından öğrenelim: "Göreve geldikten sonra Fatih Terim ile temasa geçtim. Onun G.Saray, Fiorentina, Milan ve Milli Takım'daki çalışma programlarını aldım ve takımına uyguladım ve 8 haftada 19 puana ulaştık." Bu arada Uygun, Sakarya maçı sonrası neden basın toplantısına katılmadığını da açıkladı. Uygun, "Hakan Şükür, Aykut Kocaman, Oğuz Çetin, Turhan Sofuoğlu ve benim gibi milli oyuncuları Türk futboluna hediye eden Ekrem Karaberberoğlu tribüne alınmadı. Bunu protesto etmek için basın toplantısına katılmadım" açıklamas BULENT HOCA SİVASSPORDA KENDINI KANITLADI VE SİVASSPORA BASARILAR GETIRDI BU SIRRI ÇÖZMEK ÇOK KOLAY BU SIR İÇİN FAZLA ŞEYE GEREK YOK SADECE YIGIDO OLMAK YETER |
En baba Yiğido
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Sivasspor’la ikinci yarıya damgasını vuran Bülent Uygun, FANATİK’e özel açıklamalar yaptı.
Teknik direktörlüğe getirildiği Sivasspor’da harikalar yaratan Bülent Uygun, ikinci yarıda oynadığı üç maçı da kazanarak Süper Lig’e damgasını vurdu. Yiğidolar’ın başında çıktığı 8 maçta 19 puan toplayan Uygun, FANATİK’e konuştu. Ve söz, bir çok konuda çarpıcı açıklamalar yapan ‘Asker’ lakaplı Bülent Uygun’da... “Kendimize 45 puan hedef koyduk ve bunu başarmanın peşindeyiz. Diğer takımlarla kıyaslandığında zor şartlar altında çalışıyoruz. Antreman sahası koşulları, bizim için önemli bir dezavantaj. Zemin ve hava koşulları neredeyse düz koşu bile yapmamızı engelliyor. Dolayısıyla antremanlarda istediğimiz gibi çalışamamak, maçlarda tempomuzun erken düşmesine sebep olabiliyor. Bu yüzden Sakarya maçının hazırlıklarını bir hafta önce o ilde yaptık.” İdolü Fatih Terim “İnsanlar hayal ettikleri şeylere kavuşabilmek için vargüçleriyle çalışırlar. Tabii ki, herkesin olduğu gibi benim de ideallerim var. Öncelikle Sivasspor’u, kalıcı olacağı Süper Lig’de en iyi noktaya getirmek istiyorum. Bunun dışında milli takım ile Fenerbahçe düşüncelerim de var. Ama bunlar sırf hayal etmekle değil, yakalayacağınız önemli başarılarla elde edilebilir. “Teknik adam olarak Fatih Terim benim bir idolümdür. Dolayısıyla onun yardımlarını da çok görüyorum. Gerek antreman programları açısından gerek fikir anlamında her türlü desteğini bizden esirgemiyor. Zaten eski futbolculara kendilerini geliştirmeleri açısından verdiği destekler ortada.” Jübile istiyor “Hedeflerimden bir tanesi jübilemi Türkiye genelinde yapmak. Gelecek gelirleri de bizim için vatanı temsil eden, gerektiği zaman canını dişine takan şerefli ordumuzun gazilerine ya da onların tatillerini yapacağı bir tatil köyü gibi bir tesisin yapımında kullanacağım. Bunu Sayın Yaşar Büyükanıt Paşa’ya da ilettim. Bu ülkeyi şerefiyle koruyan ve görevleri için hayatlarını tehlikeye atan askerlerimiz için en azından bir yardımda bulunmak istiyorum. Bunu da, Yaşar Büyükanıt Paşa’nın Genelkurmay başkanı olduğu bir dönemde gerçekleştirmek ayrı bir onur verir bana.” Bülent Uygun, uzun yıllar formasını giydiği Fenerbahçe’nin bugün UEFA Kupası’nda Alkmaar ile oynayacağı maç için de şunları söyledi: “Alkmar’ın en güçlü tarafı çok iyi forvete sahip olmaları. Fenerbahçe’nin savunmayı çok iyi kurması gerekiyor. Bana göre en zayıf halkaları da orta sahaları. Yani üretken bir orta sahaları yok ve ağır bir defansı var. Fenerbahçe bu maçta hızlı ve iyi pas yaparak dikine oynayıp, kanatlara inebilirse arzuladığı sonucu alabileceğini düşünüyorum. Ama bir gerçek var... Avrupa futbolunda yedek kulübesindeki futbolcu da dahil olmak üzere tribünde oturan yöneticisine kadar savaşarak, inanarak bu işi başarıyorlar. Avrupa’da başarıyı yakalamak istiyorsan, ‘ben d ünyanın en iyi futbolcusuyum’ deme şansın da yok.” İNCİLER Fenerbahçe’yi ya da milli takımı çalıştırmak hayalle olmuyor, çalışmak gerekir Teknik direktör olarak idolüm Fatih Terim... Yardımlarını da çok görüyorum Jübilemden elde edilecek gelirleri ordumuz için kullanmak istiyorum KAYNAK : FANATİK[/COLOR][/FONT][/B] |
--->: En baba Yiğido
seninle bütün sivas gurur duyuyor bülent hocam iyiki varsın
|
-->: --->: UYGUN SIRRINI AÇIKLADI..
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][QUOTE=gülkız;191025][B]Bülent UYGUN ve çalışma arkadaşlarını başarılarından dolayı tebrik ediyorum.8 haftada 19 puan toplamak takdire şayan bir durum ancak ligin bitmesine daha 14 hafta var.Bu zaman zarfı içinde dikkatli olunmazsa evdeki hesap çarşıya uymayabilir, Erciyesspor bile küme düşmekten kurtulabilir.Nacizane fikrim ama Bülent UYGUN'a Fatih TERİM'i örnek almasını tavsiye etmem.Çünkü Galatasarayın UEFA kupasını almasında HAGİ'nin büyük payı olduğunu kabul etmeyen,Galatasaray kulubunu topçu denemek bahanesi ile borç batağına batıran,Milandan kapı dışarı edilen,Galatasarayı çalıştırmak için geçmişte Milli Takımı satan,Şenol GÜNEŞ ve Mircea LUCESCU karşısında kendisini ispatlama gayretinde olan ve bundan dolayı kompleks duyan,İsviçre maçı sonrası olayların baş kahramanı olan ve halen kimsenin Milli Takımın başında görmek istemediği ama ne hikmetse basın ve medya tarafından sürekli pohpohlanan teknik direktörü örnek almasını istemem.Türkiye de ya da Avrupa da kariyeri daha sağlam hocalar mutlaka vardır.Ekrem KARABERBEROĞLU'na ise yapılan muamele tamamen tahrik etme ve sinirleri germe taktiğidir. Bu olaydan ötürü Bülent UYGUN'un basın toplantısına çıkıp Sakaryasporu kınayacak ifadeler sarfetmesi daha doğru olurdu.Aklına esip basın toplantısına çıkmaması TFF tarafından kendisine verilecek disiplin cezalarını artıracaktır.Agresif tavırları yüzünden Fatih TERİM'i örnek almaması gerekir.Daha dikkatli olması gerekir. [/B][/QUOTE]
Fatih Terim hakkındaki düşüncelerinize katılmıyorum. Çünkü eğer Terim iyi bir hoca olmasaydı Hagi'yi dizginleyemezdi. Hagi'nin Barcelona'da, Real'de neden basarısız olduğu açıktır. Disiplinsiz davranışları yüzünden ama Türkiye'de kariyerinin zirvesine çıkmıştır. Bu da Fatih Terim sayesindedir.Ve başka bir gerçek vardır ki o da Fatih Terim'in Türkiye'nin en başarılı iki teknik direktöründen bir olduğudur. Milan'dan ayrılmasının sebeplerini iyi arastırmanızı tavsiye ederim. İtalya, Vatikan etkisindeki bir ülkedir. Yani Vatikan diğer ülkelere göre burada daha hakimdir.İsviçre maçında olaylara ne gibi bir dahli vardır onu da anlayamadım. Ama doğru bütün Avrupa medyası kendi hocasını, takımını korurken bizim medyamız yapmayanı bile yaptı olarak göstermiştir bunlarda etkilenmekte haklısınız. Fatih Terim'in saha kenarında oyuncularına müdahaleleri ve oyunun içindeymiş gibi devamlı oyunu yaşaması gerçekten takdire şayandır. Bülent Uygun'un da O'nun gibi olmasını ve takımına O'nun gibi futbol oynatmasını isterim. Terim zamanında ki Milli Takım ve Galatasaray gibi top oynayan Türk takımı bir daha olmamıştır ve bu gidişle de zor görünüyor.[/COLOR][/FONT][/B] |
[QUOTE=musab58;191076][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]
Terim zamanında ki Milli Takım ve Galatasaray gibi top oynayan Türk takımı bir daha olmamıştır ve bu gidişle de zor görünüyor.[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] öyle bi oyun için izleyebilmemiz için Terimden çok yeni bi ''[B]hagi[/B]'' lazım, bilmem anlatabildim mi..? |
[QUOTE=jakobieen;191080]öyle bi oyun için izleyebilmemiz için Terimden çok yeni bi ''[B]hagi[/B]'' lazım, bilmem anlatabildim mi..?[/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Ona o imkanı o oyun sistemini veren hocadır kardes... Eğer ona o imkan Barcelona'da, Real'de verilseydi kariyeri dibe doğru gitmezdi... Terim ona inandığı için öne sürdü... Hagi gibileri seyredebilmek için iyi [/COLOR][/FONT][/B][B][COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"]Teknik Direktör [/FONT][/COLOR][/B][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="navy"]lazım, bende anlatabildim sanırım....[/COLOR][/FONT][/B] |
bence kariyeri hiçte kötü diildi hagi'nin ve yine bence hiç bi futbolcuyu ve t.direktörü değiştirmeden o yıllarda hagi' yi 4 büyük takımdan hangisine koysak o takım 4 yıl üst üste şampiyon olurdu.. terimi TERİM yapan [B]hagi[/B]'dir ..(bence :) )
|
[B][COLOR="Indigo"]Fatih Terim'i hala nasıl tartışıyorsunuz anlayamadım. Türkiye'de ondan daha kariyerlisi yok. Bülent Hoca böyle devam etmeli. [/COLOR][/B]
|
--->: -->: --->: UYGUN SIRRINI AÇIKLADI..
[QUOTE=musab58;191076][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]
Fatih Terim hakkındaki düşüncelerinize katılmıyorum. Çünkü eğer Terim iyi bir hoca olmasaydı Hagi'yi dizginleyemezdi. Hagi'nin Barcelona'da, Real'de neden basarısız olduğu açıktır. Disiplinsiz davranışları yüzünden ama Türkiye'de kariyerinin zirvesine çıkmıştır. Bu da Fatih Terim sayesindedir.Ve başka bir gerçek vardır ki o da Fatih Terim'in Türkiye'nin en başarılı iki teknik direktöründen bir olduğudur. Milan'dan ayrılmasının sebeplerini iyi arastırmanızı tavsiye ederim. İtalya, Vatikan etkisindeki bir ülkedir. Yani Vatikan diğer ülkelere göre burada daha hakimdir.İsviçre maçında olaylara ne gibi bir dahli vardır onu da anlayamadım. Ama doğru bütün Avrupa medyası kendi hocasını, takımını korurken bizim medyamız yapmayanı bile yaptı olarak göstermiştir bunlarda etkilenmekte haklısınız. Fatih Terim'in saha kenarında oyuncularına müdahaleleri ve oyunun içindeymiş gibi devamlı oyunu yaşaması gerçekten takdire şayandır. Bülent Uygun'un da O'nun gibi olmasını ve takımına O'nun gibi futbol oynatmasını isterim. Terim zamanında ki Milli Takım ve Galatasaray gibi top oynayan Türk takımı bir daha olmamıştır ve bu gidişle de zor görünüyor.[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] [B]Haginin teknik direktörlük kariyeri iyi olmayabilir ama kendisi İstanbul takımlarından FB taraftarı olmama rağmen gelmiş geçmiş en iyi yabancı futbolculardan birisidir ve Galatasarayın başarısının altında en usta isimler bile HAGİ'nin daha fazla önemi olduğunu vurgularlar.Milan ise Fatih TERİM'e iki beden büyük geldi :)Taşıyamayacağı anlaşılınca,başarısız sonuçlar neticesinde birkaç hafta sonra gönderildi.Avrupalılar din işleri ile dünya işlerini çok iyi ayırtederler,bizim gibi değildirler o konuda...İsviçre maçını söylemeye gerek yok herkes neyin ne olduğunu biliyor.Teknik direktör kariyeri iyi olan iki isim vardır doğru ve bu isimler çıtayı yükseltecektir.Biri Milli Takımımızı Dünya Üçüncüsü olmasını sağlayan Şenol GÜNEŞ-en tepedeki isimdir-diğeri ise Süper Kupayı kazanmış, Süper Lig de Galatasaray ve Beşiktaşı şampiyon yapmış Mircea LUCESCU.Zaten Milli Takımı satan birisinden ne beklenir,malum olaylar sonrası istenmediği halde halen Milli Takımın başında durması ne kadar gururlu olduğunu! gösteriyor.Federasyonun en büyük hatalarından birisi de budur zaten.Zaten kişilerin backgroundları herşeyi gösteriyor olumlu olumsuz yanları ile,ister yurtiçinde ister yurtdışında kimin ne olduğunu herkes biliyor :)[/B] |
[QUOTE=gülkız;191119][B]Haginin teknik direktörlük kariyeri iyi olmayabilir ama kendisi İstanbul takımlarından FB taraftarı olmama rağmen gelmiş geçmiş en iyi yabancı futbolculardan birisidir ve Galatasarayın başarısının altında en usta isimler bile HAGİ'nin daha fazla önemi olduğunu vurgularlar.Milan ise Fatih TERİM'e iki beden büyük geldi :)Taşıyamayacağı anlaşılınca,başarısız sonuçlar neticesinde birkaç hafta sonra gönderildi.Avrupalılar din işleri ile dünya işlerini çok iyi ayırtederler,bizim gibi değildirler o konuda...İsviçre maçını söylemeye gerek yok herkes neyin ne olduğunu biliyor.Teknik direktör kariyeri iyi olan iki isim vardır doğru ve bu isimler çıtayı yükseltecektir.Biri Milli Takımımızı Dünya Üçüncüsü olmasını sağlayan Şenol GÜNEŞ-en tepedeki isimdir-diğeri ise Süper Kupayı kazanmış, Süper Lig de Galatasaray ve Beşiktaşı şampiyon yapmış Mircea LUCESCU.Zaten Milli Takımı satan birisinden ne beklenir,malum olaylar sonrası istenmediği halde halen Milli Takımın başında durması ne kadar gururlu olduğunu! gösteriyor.Federasyonun en büyük hatalarından birisi de budur zaten.Zaten kişilerin backgroundları herşeyi gösteriyor olumlu olumsuz yanları ile,ister yurtiçinde ister yurtdışında kimin ne olduğunu herkes biliyor :)[/B][/QUOTE]
FUTBOLU İYİ TAKİP ETTİĞİNİZİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ.AMA SANIRIM YETERLİ DEĞİL.ÇÜNKÜ ÖYLE OLSA ŞENOL GÜNEŞİN DÜNYA 3.OLDUĞU YIL MİLLİ TAKIM KADROSUNA BAKAR VE BAŞARININ ASIL MİMARININ FATİH TERİM OLDUĞUNU ANLARDINIZ.O YILLAR GALATASARAYDAN TAM 8 FUTBOLCU İLK ONBİRDE İDİ.BEN ŞENOL HOCA BAŞARISIZ DEMİYORUM AMA FATİH TERİMİN BAŞARISINI İNKAR ETMENİZİ ANLAMIYORUM.BU GÜN EMRE GİBİ BİR FUTBOLCU İNGİLTEREDE OYNAYABİLİYOR SA BU ONUN SAYASİNDEDİR.ONDAN ÖNCE OYNAYAN KİM VARDI HATIRLIYORMUSUNUZ.BU KADAR YANLI BAKMAYIN OLAYLARA. |
-->: --->: -->: --->: UYGUN SIRRINI AÇIKLADI..
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][QUOTE=gülkız;191119][B]Haginin teknik direktörlük kariyeri iyi olmayabilir ama kendisi İstanbul takımlarından FB taraftarı olmama rağmen gelmiş geçmiş en iyi yabancı futbolculardan birisidir ve Galatasarayın başarısının altında en usta isimler bile HAGİ'nin daha fazla önemi olduğunu vurgularlar.Milan ise Fatih TERİM'e iki beden büyük geldi :)Taşıyamayacağı anlaşılınca,başarısız sonuçlar neticesinde birkaç hafta sonra gönderildi.Avrupalılar din işleri ile dünya işlerini çok iyi ayırtederler,bizim gibi değildirler o konuda...İsviçre maçını söylemeye gerek yok herkes neyin ne olduğunu biliyor.Teknik direktör kariyeri iyi olan iki isim vardır doğru ve bu isimler çıtayı yükseltecektir.Biri Milli Takımımızı Dünya Üçüncüsü olmasını sağlayan Şenol GÜNEŞ-en tepedeki isimdir-diğeri ise Süper Kupayı kazanmış, Süper Lig de Galatasaray ve Beşiktaşı şampiyon yapmış Mircea LUCESCU.Zaten Milli Takımı satan birisinden ne beklenir,malum olaylar sonrası istenmediği halde halen Milli Takımın başında durması ne kadar gururlu olduğunu! gösteriyor.Federasyonun en büyük hatalarından birisi de budur zaten.Zaten kişilerin backgroundları herşeyi gösteriyor olumlu olumsuz yanları ile,ister yurtiçinde ister yurtdışında kimin ne olduğunu herkes biliyor :)[/B][/QUOTE]
Hagi'nin futbolculuğuna sözüm yoktur. Ancak Hagi'yi oynatan ve O'na değer kazandıran Fatih Terim'dir.Hagi'nin karakterini de Kayseri'de gördük ayrıca... Milan'ın büyük geldiği konusuna katılmıyorum çünkü Milan'dan ayrıldığı dönemde başarısızda değildi. En iyi iki tenik direktörden kastım doğru biri Şenol Güneş'ti ancak diğeri Lusescu değildi Fatih Terim'di.Lucescu'ya bu denli değer vermeniz yabancı hayranlığını akıllara getiriyor. Terim'in başarılarını görmezden gelmek açıkçası düşman olmakla açıklanır. Hangi takım taraftarı olduğunuz beni ilgilendirmez ancak Türk Milli Takımına 96 Avrupa Şampiyonasına gitme hakkı kazandırmış ve ilkleri gerçekleştirmiş olan bir teknik direktöre haksızlık yapmanız gerçekten düşündürücü.Bugün Milli Takım iyi yerlerde ve ise bu Piontek'ten sonra göreve gelip aynı şekilde devam eden Fatih Terim'in eseridir. Eğer biraz daha konuşsak Terim'in teknik direktör olmadığını bile iddia edeceksiniz.- ki bu duruma bu sözlerinizden sonra şaşırmam.- Federasyonun şu anda yaptığı en iyi iş Terim' göreve getirmekti çünkü başka hiç kimsenin etrafında birleşemeyecekti Türkiye. İstenmediği konusunda ise eğer istenmese Federasyon görevden alırdı. Bana bazı gazetelerde okuduklarınızla konuşmayın basından dert yanan sizsiniz onların ağzıyla konuşan yine siz.[/COLOR][/FONT][/B] |
--->: -->: --->: -->: --->: UYGUN SIRRINI AÇIKLADI..
[QUOTE=musab58;191123][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]
Hagi'nin futbolculuğuna sözüm yoktur. Ancak Hagi'yi oynatan ve O'na değer kazandıran Fatih Terim'dir.Hagi'nin karakterini de Kayseri'de gördük ayrıca... Milan'ın büyük geldiği konusuna katılmıyorum çünkü Milan'dan ayrıldığı dönemde başarısızda değildi. En iyi iki tenik direktörden kastım doğru biri Şenol Güneş'ti ancak diğeri Lusescu değildi Fatih Terim'di.Lucescu'ya bu denli değer vermeniz yabancı hayranlığını akıllara getiriyor. Terim'in başarılarını görmezden gelmek açıkçası düşman olmakla açıklanır. Hangi takım taraftarı olduğunuz beni ilgilendirmez ancak Türk Milli Takımına 96 Avrupa Şampiyonasına gitme hakkı kazandırmış ve ilkleri gerçekleştirmiş olan bir teknik direktöre haksızlık yapmanız gerçekten düşündürücü.Bugün Milli Takım iyi yerlerde ve ise bu Piontek'ten sonra göreve gelip aynı şekilde devam eden Fatih Terim'in eseridir. Eğer biraz daha konuşsak Terim'in teknik direktör olmadığını bile iddia edeceksiniz.- ki bu duruma bu sözlerinizden sonra şaşırmam.- Federasyonun şu anda yaptığı en iyi iş Terim' göreve getirmekti çünkü başka hiç kimsenin etrafında birleşemeyecekti Türkiye. İstenmediği konusunda ise eğer istenmese Federasyon görevden alırdı. Bana bazı gazetelerde okuduklarınızla konuşmayın basından dert yanan sizsiniz onların ağzıyla konuşan yine siz.[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] KARDEŞ SENİ BU YAZINDAN DOLAYI KUTLARIM.ÜLKEMİZDE MALESEF BAŞARILI KİŞİLER KABUL GÖRMÜYOR.DEDİĞİN GİBİ YABANCI HAYRANLIĞI HAT SAFHADA.BU GÜN LUCESKU İLE FATİH TERİM BU ÜLKE EVLATLARI TARAFINDAN KIYASLANIYORSA .YAZIK HEMDE ÇOK YAZIK.NEYSE KONU ALMIŞ BAŞINI GİDİYOR.AMACINI AŞMIŞ BU FORUM. |
[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;191121]FUTBOLU İYİ TAKİP ETTİĞİNİZİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ.AMA SANIRIM YETERLİ DEĞİL.ÇÜNKÜ ÖYLE OLSA ŞENOL GÜNEŞİN DÜNYA 3.OLDUĞU YIL MİLLİ TAKIM KADROSUNA BAKAR VE BAŞARININ ASIL MİMARININ FATİH TERİM OLDUĞUNU ANLARDINIZ.O YILLAR GALATASARAYDAN TAM 8 FUTBOLCU İLK ONBİRDE İDİ.BEN ŞENOL HOCA BAŞARISIZ DEMİYORUM AMA FATİH TERİMİN BAŞARISINI İNKAR ETMENİZİ ANLAMIYORUM.BU GÜN EMRE GİBİ BİR FUTBOLCU İNGİLTEREDE OYNAYABİLİYOR SA BU ONUN SAYASİNDEDİR.ONDAN ÖNCE OYNAYAN KİM VARDI HATIRLIYORMUSUNUZ.BU KADAR YANLI BAKMAYIN OLAYLARA.[/QUOTE]
[B]Burda topçuların başarıları veya oynadıkları takım değil,teknik direktörün başarısı kastedilmektedir.Orkestranın bazı elemanlarını çok iyi seçmiş olabilir ama önemli olan orkestrayı iyi yönetmek,başarılı bir eser ve kulağa hoş gelecek bir tını oluşturmaktır.Asıl maziyet farklı çiçeklerden göze hoş gelecek buket hazırlamaktır.[/B] |
[QUOTE=gülkız;191128][B]Burda topçuların başarıları veya oynadıkları takım değil,teknik direktörün başarısı kastedilmektedir.Orkestranın bazı elemanlarını çok iyi seçmiş olabilir ama önemli olan orkestrayı iyi yönetmek,başarılı bir eser ve kulağa hoş gelecek bir tını oluşturmaktır.Asıl maziyet farklı çiçeklerden göze hoş gelecek buket hazırlamaktır.[/B][/QUOTE]
FATİH TERİM BENCE GALATASARAY İÇİN ULAŞILMASI ÇOK ZOR BİR BAŞARI ARMAĞAN ETTİ.BUNUN NE DDENLİ ZOR BİR BAŞARI OLDUĞUNU ANLAMANIZ İÇİN BU TUTUMUNUZU DEĞİŞMENİZ GEREK.BAŞARILI İNSANLAR BENİM GİBİ DÜŞÜNMÜYOR DİYE ONLARI TAŞLAMAK YERİNE.O BAŞARIDA ÇITAYI YÜKSETMEYİ DENEYİN.EN ÜST BAŞARIYI YAKALAMAYA ÇALIŞIN.CİMBOM UEFA YI ALDI .İNŞALLAH FENERBAHÇEMİZ ÇITAYI YÜKSELTİP ŞAMPİYONLAR LİGİNİ ALIR.SONUÇTA O DA BİZİM ÜLKEMİZİN TAKIMI.İSTEMEYENİN GÖZÜ ÇIKSIN |
gülkız[B][/B]
Sivasspor-2 Üyelik tarihi: 11.09.2006 Tecrübe Puanı: 24 --->: -->: --->: UYGUN SIRRINI AÇIKLADI.. -------------------------------------------------------------------------------- Burda topçuların başarıları veya oynadıkları takım değil,teknik direktörün başarısı kastedilmektedir.Orkestranın bazı elemanlarını çok iyi seçmiş olabilir ama önemli olan orkestrayı iyi yönetmek,başarılı bir eser ve kulağa hoş gelecek bir tını oluşturmaktır.Asıl maziyet farklı çiçeklerden göze hoş gelecek buket hazırlamaktır. _________________________________________________________________ gülkız arkadaşım sen sonuna kadar dogruları söylüyorsun; Bunun yanında ayrı bir istihbarati bilgiyide seninle paylaşmak isterim. Fatih terim'i italya'ya tavsiye ederek oraya gitmesine önayak olan Mehmet Agar'dır.Terim italya'ya gittikden sonra İtalya gizli istihbaratı tarafından Fatih terim ve Mehmet agar ilişkisi sorgulanmış ve gazetelerde yanınlanmışdır.(O dönemde coriella della spor gazetesi, Türkiye'de nokta dergisi bu konudaki haberler yanınlamışdır.) Hagi'nin futboldaki istatistiklerinin yanında birde Türk futboluna, sportif ve ahlaki degerlerden uzak; Bir bakıma Türk futbolunu derinden yaralayan olaylarınada bakmanızı öneririm.(Hakemlere küfür etmesi,hakemlerin ayaklarına basması,hakemlere şiddetle itiraz) Onunla beraber bizim futbol kültürümüze giren ve yavaş yavaş bir kanser gibi etkisi hala sürdürüyor. Bir defa için başarıya giden yol mubahdır anlayışı maalesef bu nedenlerden dolayı futbolumuzu ölme noktasına getirmişdir.Bir bakıma bugün geldigimiz şu ortamda (Hakemlerimiz uluslararası önemli maçlarda görev alamıyor,milli takımımız FIFA tarafından mimlendi,Federasyonumuz gözlem altında)olayları tek tek incelersek kötü URları futbolumuza aşılayan ve bu durumlaran gelmesini saglayan faktör benim için daha önemlidir. |
--->: -->: --->: -->: --->: UYGUN SIRRINI AÇIKLADI..
[QUOTE=musab58;191123][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]
Hagi'nin futbolculuğuna sözüm yoktur. Ancak Hagi'yi oynatan ve O'na değer kazandıran Fatih Terim'dir.Hagi'nin karakterini de Kayseri'de gördük ayrıca... Milan'ın büyük geldiği konusuna katılmıyorum çünkü Milan'dan ayrıldığı dönemde başarısızda değildi. En iyi iki tenik direktörden kastım doğru biri Şenol Güneş'ti ancak diğeri Lusescu değildi Fatih Terim'di.Lucescu'ya bu denli değer vermeniz yabancı hayranlığını akıllara getiriyor. Terim'in başarılarını görmezden gelmek açıkçası düşman olmakla açıklanır. Hangi takım taraftarı olduğunuz beni ilgilendirmez ancak Türk Milli Takımına 96 Avrupa Şampiyonasına gitme hakkı kazandırmış ve ilkleri gerçekleştirmiş olan bir teknik direktöre haksızlık yapmanız gerçekten düşündürücü.Bugün Milli Takım iyi yerlerde ve ise bu Piontek'ten sonra göreve gelip aynı şekilde devam eden Fatih Terim'in eseridir. Eğer biraz daha konuşsak Terim'in teknik direktör olmadığını bile iddia edeceksiniz.- ki bu duruma bu sözlerinizden sonra şaşırmam.- Federasyonun şu anda yaptığı en iyi iş Terim' göreve getirmekti çünkü başka hiç kimsenin etrafında birleşemeyecekti Türkiye. İstenmediği konusunda ise eğer istenmese Federasyon görevden alırdı. Bana bazı gazetelerde okuduklarınızla konuşmayın basından dert yanan sizsiniz onların ağzıyla konuşan yine siz.[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] [B]Bir kere yabancı hayranlığı olarak yorumlamanız yakışıksızdır ve sizin ne kadar sığ düşünce de olduğunu gösterir.Olaylara objektif bakmasını ve dışarıyıda kolacan etmesini bilmelisiniz.Bilgi birikerek ve yığılarak büyür ve gelişir.Bu her alanda böyledir.Sanatta,siyasette,bilimde,sporda ....Yabancı,yerli diye kıyaslama yapmayıp işin ehli olanları gözardı edemezsiniz.Yeri gelir yerli bir hoca yabancıyı geçer.Önemli olan bu bilginin en tepesindekileri baz almak ve onları geçmektir.Küreselleşen,mega köy haline gelen dünyada yaşıyoruz ve olan gelişmelere ayak uydurmak zorundayız.Geriye ket vurursak yerimizde saymaktan başka bir şey elde edemeyiz.Benim kasettiğim Şenol GÜNEŞ ve Mircea LUCESCU,Fatih TERİM'i geçmişse onları geçecek başka birileri de olacaktır.Bu yüzden anlatmak istediğim Bülent UYGUN'un kendisine doğru rehber bulmasıdır.İstemezmisiniz Bülent UYGUN'un Liverpoolun teknik direktörü olmasını ya da başka bir Türk hocanın yabancı bir milli takımın başında olmasını.Bu ancak çalışmakla ve tepedekileri geçmekle olur.Haybeden milliyetçilik ile değil.Bilgi birikerek oluşan bir olgu ise en tepedeki baz alınır,geride kalanlara bakılmaz.Bu işin kuralı ve başarının kıstası budur.Siz başkasını geçmek için çaba sarfetmek iseniz başkaları sizi geçer. [/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:09. |