![]() |
YALAAAAAAAAAN!
YALANNNNNNNNNNNNNNNN!
ARKADASLAR VARMISINI BİRAZ SANALDA YALAN SOYLEYELİM BAKALIM EN GÜZEL YALANI KİM SÖYLÜYOR |
ARKADASLAR BEN SİVASLI DEĞİLİM GALİBA :lol:
|
daum dediki: favorim sivasspor, biz ikinciyiz, şampiyonlar ligine katılalım yeter, trabzon 3, bjk 4, gs 5 te tamamlarız ligi hayırlısıyla diye açıklama yaptı, sivasspor.com habercilerine 14.06.05 saat 16:59
son dakika haberi |
:lol:
|
[b][i]Ben MANİSALİYIM...Manisasporun tribün lideriyim..[/i][/b]
|
VAYYY ARAMIZDA KİMLER VAR HOŞGELDİN TAZMNAYA LİDERİ :D
|
[quote=puar]ARKADASLAR BEN SİVASLI DEĞİLİM GALİBA :lol:[/quote]
SİVASSIN KENARINDANSIN GALIBA :lol: :lol: :lol: :lol: KOCAELI-SİVAS ARASI FERIBOTLAR BAŞLAMIŞTIR İLGILILERE DUYURULUR :D :D :D :D |
HERKESTEN HABERSİZ ANTİBİZANS METİN ABİYLE KOMBİNE ALIP ŞÜKRÜ SARACOGLUNDA F.B Yİ DESDEKLEDİK HEMDE BÜTÜN SEZON! :lol: :lol: :lol:
METİN ABİ :lol: :lol: :lol: SADECE |
[quote=puar]YALANNNNNNNNNNNNNNNN!
ARKADASLAR VARMISINI BİRAZ SANALDA YALAN SOYLEYELİM BAKALIM EN GÜZEL YALANI KİM SÖYLÜYOR[/quote] ben [u]Fenerbahceliyim[/u] [color=violet][size=1]allah yasdiysa bosun[/size][/color] |
[b]BUGÜN MUSTAFA ERSOY ABİMİZLE MANİSALILAR IN MEKANINI BASTIK...![/b]
|
[i] Arkadaslar bu Ayin 25 inde 4.Kez Dünya evine Giriyorum.....
ve Müstakbel Esimle Dünya turuna cikiyoruz"Quinn Elisabeth II " Insallah Gelecek sene görüsürüz... Simdiden YENI YILINIZI KUTLUYORUM.. Hafta Sonlari bana Mac Sonuclarini SMS le Gönderirseniz Sevinirim.. SIVAS SPORUMA BASARILAR DILEGIYLE Arrividerci Goodbye Auf Wiedersehen [/i] |
[quote=CAGLAYAN][i] Arkadaslar bu Ayin 25 inde 4.Kez Dünya evine Giriyorum.....
ve Müstakbel Esimle Dünya turuna cikiyoruz"Quinn Elisabeth II " Insallah Gelecek sene görüsürüz... Simdiden YENI YILINIZI KUTLUYORUM.. Hafta Sonlari bana Mac Sonuclarini SMS le Gönderirseniz Sevinirim.. SIVAS SPORUMA BASARILAR DILEGIYLE Arrividerci Goodbye Auf Wiedersehen [/i][/quote] [b]abi bu yasilara [u]ben inaniyom[/u], Caglayan abi sen yalan yasacaktin[/b] |
[quote=CAGLAYAN][i] Arkadaslar bu Ayin 25 inde 4.Kez Dünya evine Giriyorum.....
ve Müstakbel Esimle Dünya turuna cikiyoruz"Quinn Elzabeth II " Insallah Gelecek sene görüsürüz... Simdiden YENI YILINIZI KUTLUYORUM.. Hafta Sonlari bana Mac Sonuclarini SMS le Gönderirseniz Sevinirim.. SIVAS SPORUMA BASARILAR DILEGIYLE Arrividerci Goodbye Auf Wiedersehen [/i][/quote][b] ABİ SEN FORM UN BASLIGINI ANLAMADIN GALİBA... :lol: [/b] |
[b]
BENDE BUGÜN SİVAS BARCELONA MACINDA FORVET OYNUYODUMMMMMMM[/b] |
BEYLER BU KADAR DA YALAN OLMAZ PES DOGRUSU.... :wink: :cry:
SİVAS KOCAELI FERIBOT SEFERLERINİ İPTAL EDILMİŞTIR DUYRULUR :D :D |
[quote=efsanedavulcu][quote=CAGLAYAN][i] Arkadaslar bu Ayin 25 inde 4.Kez Dünya evine Giriyorum.....
ve Müstakbel Esimle Dünya turuna cikiyoruz"Quinn Elzabeth II " Insallah Gelecek sene görüsürüz... Simdiden YENI YILINIZI KUTLUYORUM.. Hafta Sonlari bana Mac Sonuclarini SMS le Gönderirseniz Sevinirim.. SIVAS SPORUMA BASARILAR DILEGIYLE Arrividerci Goodbye Auf Wiedersehen [/i][/quote][b] ABİ SEN FORM UN BASLIGINI ANLAMADIN GALİBA... :lol: [/b][/quote] [i]Tuuuh yav YALAN TOPICINE YAZMISSIM :P[/i] |
[quote=elbeyli58][quote=CAGLAYAN][i] Arkadaslar bu Ayin 25 inde 4.Kez Dünya evine Giriyorum.....
ve Müstakbel Esimle Dünya turuna cikiyoruz"Quinn Elisabeth II " Insallah Gelecek sene görüsürüz... Simdiden YENI YILINIZI KUTLUYORUM.. Hafta Sonlari bana Mac Sonuclarini SMS le Gönderirseniz Sevinirim.. SIVAS SPORUMA BASARILAR DILEGIYLE Arrividerci Goodbye Auf Wiedersehen [/i][/quote] [b]abi bu yasilara [u]ben inaniyom[/u], Caglayan abi sen yalan yasacaktin[/b][/quote] [i]Neden Inanmiyorsun Yalan Söylemedigime Elbaalim ?:P[/i] :roll: :roll: :roll: |
[quote=elbeyli58][quote=CAGLAYAN][quote=elbeyli58][quote=CAGLAYAN][i][size=6] Arkadaslar bu Ayin 25 inde 4.Kez Dünya evine Giriyorum.....
ve Müstakbel Esimle Dünya turuna cikiyoruz"Quinn Elisabeth II " Insallah Gelecek sene görüsürüz... Simdiden YENI YILINIZI KUTLUYORUM.. Hafta Sonlari bana Mac Sonuclarini SMS le Gönderirseniz Sevinirim.. SIVAS SPORUMA BASARILAR DILEGIYLE Arrividerci Goodbye Auf Wiedersehen [/size] [/i][/quote] [b]abi bu yasilara [u]ben inaniyom[/u], Caglayan abi sen yalan yasacaktin[/b][/quote] [i][size=6]Neden Inanmiyorsun Yalan Söylemedigime Elbaalim ?:P[/size][/i] :roll: :roll: :roll:[/quote] Caglayan abi sen yalan söylemiyon ki bunlar dogru abi bana 1 günlügüne ceptelefonunu bir ver ................. istanbulda bir rahat yatamadim 3 dak. bir telefon .........abi vvallaaa masallahin var .............. ben sahsima seni kiskaniyom abi ....... :roll:[/quote] [i][size=6]Niye Elbaalim? benim Manitalarimi ayarlayacaksin ?[/size] :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: [/i] |
BEN HAYATTA HIC YALAN SOYLEMEM SOYLEMIYECEMDE :lol:
|
[quote=CAGLAYAN][quote=elbeyli58][quote=CAGLAYAN][quote=elbeyli58][quote=CAGLAYAN][i][size=6] Arkadaslar bu Ayin 25 inde 4.Kez Dünya evine Giriyorum.....
ve Müstakbel Esimle Dünya turuna cikiyoruz"Quinn Elisabeth II " Insallah Gelecek sene görüsürüz... Simdiden YENI YILINIZI KUTLUYORUM.. Hafta Sonlari bana Mac Sonuclarini SMS le Gönderirseniz Sevinirim.. SIVAS SPORUMA BASARILAR DILEGIYLE Arrividerci Goodbye Auf Wiedersehen [/size] [/i][/quote] [b]abi bu yasilara [u]ben inaniyom[/u], Caglayan abi sen yalan yasacaktin[/b][/quote] [i][size=6]Neden Inanmiyorsun Yalan Söylemedigime Elbaalim ?:P[/size][/i] :roll: :roll: :roll:[/quote] Caglayan abi sen yalan söylemiyon ki bunlar dogru abi bana 1 günlügüne ceptelefonunu bir ver ................. istanbulda bir rahat yatamadim 3 dak. bir telefon .........abi vvallaaa masallahin var .............. ben sahsima seni kiskaniyom abi ....... :roll:[/quote] [i][size=6]Niye Elbaalim? benim Manitalarimi ayarlayacaksin ?[/size] :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: [/i][/quote] yok abi estaf. benim ki sadece merak 24 saat icinde kac kere ve kac tane bayan aradini bilmek istiyom .........bu kadar olamas abi .................... herkes sana hayran ........ abi ben sana kurban :roll: |
[quote=elbeyli58][quote=CAGLAYAN][quote=elbeyli58][quote=CAGLAYAN][quote=elbeyli58][quote=CAGLAYAN][i][size=6] Arkadaslar bu Ayin 25 inde 4.Kez Dünya evine Giriyorum.....
ve Müstakbel Esimle Dünya turuna cikiyoruz"Quinn Elisabeth II " Insallah Gelecek sene görüsürüz... Simdiden YENI YILINIZI KUTLUYORUM.. Hafta Sonlari bana Mac Sonuclarini SMS le Gönderirseniz Sevinirim.. SIVAS SPORUMA BASARILAR DILEGIYLE Arrividerci Goodbye Auf Wiedersehen [/size] [/i][/quote] [b]abi bu yasilara [u]ben inaniyom[/u], Caglayan abi sen yalan yasacaktin[/b][/quote] [i][size=6]Neden Inanmiyorsun Yalan Söylemedigime Elbaalim ?:P[/size][/i] :roll: :roll: :roll:[/quote] Caglayan abi sen yalan söylemiyon ki bunlar dogru abi bana 1 günlügüne ceptelefonunu bir ver ................. istanbulda bir rahat yatamadim 3 dak. bir telefon .........abi vvallaaa masallahin var .............. ben sahsima seni kiskaniyom abi ....... :roll:[/quote] [i][size=6]Niye Elbaalim? benim Manitalarimi ayarlayacaksin ?[/size] :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: [/i][/quote] yok abi estaf. benim ki sadece merak 24 saat icinde kac kere ve kac tane bayan aradini bilmek istiyom .........bu kadar olamas abi .................... herkes sana hayran ........ abi ben sana kurban :roll:[/quote][i][size=6]SIMDI AMA YALANIN DANISKASINI ATTIN Elbaalim :P :P[/size][/i] |
[quote=CAGLAYAN][quote=elbeyli58][quote=CAGLAYAN][quote=elbeyli58][quote=CAGLAYAN][quote=elbeyli58][quote=CAGLAYAN][i][size=6] Arkadaslar bu Ayin 25 inde 4.Kez Dünya evine Giriyorum.....
ve Müstakbel Esimle Dünya turuna cikiyoruz"Quinn Elisabeth II " Insallah Gelecek sene görüsürüz... Simdiden YENI YILINIZI KUTLUYORUM.. Hafta Sonlari bana Mac Sonuclarini SMS le Gönderirseniz Sevinirim.. SIVAS SPORUMA BASARILAR DILEGIYLE Arrividerci Goodbye Auf Wiedersehen [/size] [/i][/quote] [b]abi bu yasilara [u]ben inaniyom[/u], Caglayan abi sen yalan yasacaktin[/b][/quote] [i][size=6]Neden Inanmiyorsun Yalan Söylemedigime Elbaalim ?:P[/size][/i] :roll: :roll: :roll:[/quote] Caglayan abi sen yalan söylemiyon ki bunlar dogru abi bana 1 günlügüne ceptelefonunu bir ver ................. istanbulda bir rahat yatamadim 3 dak. bir telefon .........abi vvallaaa masallahin var .............. ben sahsima seni kiskaniyom abi ....... :roll:[/quote] [i][size=6]Niye Elbaalim? benim Manitalarimi ayarlayacaksin ?[/size] :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: [/i][/quote] yok abi estaf. benim ki sadece merak 24 saat icinde kac kere ve kac tane bayan aradini bilmek istiyom .........bu kadar olamas abi .................... herkes sana hayran ........ abi ben sana kurban :roll:[/quote][i][size=6]SIMDI AMA YALANIN DANISKASINI ATTIN Elbaalim :P :P[/size][/i][/quote] abi kurban olayim sag hemi yalan degil abi ........ abi senin yanina gelecem biras egtim ver bana abi olmasmi ..... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: |
süper çocuk ronaldo sivassporla prensipte anlaştığımı benim kulağıma dedi kimse duymasın diye.......yakısır ronaldo gardaşıma :lol: :lol: :lol:
|
SON DAKIKA haberi
sivasta gemi batmis 200 kisi ölmüs |
son dakika Milli Takımlar Teknik Direktörü olarak görünen Ersun Yalan pardonn Yanal Görevinden kovuldu. Yerine İsmail Kartal göreve çağırıldı. Fakat O da görevi kabul etmedi. Bir başkasının felaketlerini kurtarmak benim işim değildir dedi. Bunun Üzerine Futbol Federasyonu Gözü SivasSpor Teknik Direktörü Loranta çevirdi ve anlaşma sağlandı. Sivasspor basın sözcüsü Fikret Ünsal yaptığı açıklamada Lorant ile Milli takımın Türk Milletinin iyiliği ve geleceği için yollarını ayırdıklarını ve Yeni Teknik direktör arayışına girdiklerini söyledi. Sivasspor Taraftarına ve Sivasspora yakışır bir teknik adamla en kısa sürede sözleşme imzamayaı düşündüklerini vurgulayan Fikret Ünsal Şu an için bu sürpriz ismi açıklamayacağını ve imza atıldıktan sonra herkes Sivassporun yeni teknik patronunun kim olacağını görecek dedi.
"ALINTI HAKİKAT GAZETESİ" BİZDE BU ŞANS VARKEN YENİ GELEN TEKNİK DİREKTÖRÜ DE FENERBAHÇE KAPAR ELİMİZDEN DAUMDAN SIKILDIK DİYE :lol: :D :wink: |
[b]
FLAŞ FLAŞ FLAŞ SİVASSPOR KALECİ..DİDA ROBERTO CARLOS ... FİGO...LUCİO..STAM...GERARD...BECKHAM..ZİDANE.. ALEX SOUZA..RAUL..RONALDİNHO.... TRANSFER ETMİŞ TFF DA BU 11 KABUL ETMİŞ BÜYÜK BAŞKAN MECNUN ODYAKMAZ[/b] |
sivasspor başkanı MECNUN ODYAKMAZ süper lige demokrasi getireceklerini iddaa etti.
bu arada ilk adım olarak lorantın yardımcılıklarına RAFAEL BENİTEZ VE C. ALBERTO PAREİRA GETİRİLDİ ilgililere duyurulur (BASINDAN) |
[b]ÖNÜMÜZDEKI BELEDIYE SEÇIMLERINE ADAYIM...EGER BENI SECERSENIZ SIVAS A DENIZ GETIRECEM.. :D [/b]
|
Basbakan Tayyip Erdogan aciklama yapmis:
Önümüzdeki secimde tekrar secilirlerse Sivas Baskent olacakmis |
[quote=CAGLAYAN][i][size=6] Arkadaslar bu Ayin 25 inde 4.Kez Dünya evine Giriyorum.....
ve Müstakbel Esimle Dünya turuna cikiyoruz"Quinn Elisabeth II " Insallah Gelecek sene görüsürüz... Simdiden YENI YILINIZI KUTLUYORUM.. Hafta Sonlari bana Mac Sonuclarini SMS le Gönderirseniz Sevinirim.. SIVAS SPORUMA BASARILAR DILEGIYLE SEN NEYMİŞSİN BE ABİ. BU TAKTİĞİ BİZEDE ÖĞRETİRMİSİN. Arrividerci Goodbye Auf Wiedersehen [/size] [/i][/quote] |
sivas'ın son transferi ADRİANO dan şok açıklama:
brezilya gibi futbola hasret bir ülkede doğdum inter gibi bir takımda parladım , beni r.madrid gibi orta düzey takımlar istedi ama ben sivası tercih ettim çocukluğumdan beri kalbimde SİVASSPOR vardı rüyalarım gerçek oldu burada çok güzel işler yapacağıma inanıyorum artık brezilya milli takımına da gitmeyeceğim önce sivasspor da formayı almalıyım benim için önce sivas forması sonra milli takım forması taraftarımıza yalvarıyorum bana yardımcı olsun lar |
heytttttttt karnemde hiç kırık not yok takdir aldım niye mi ? Geçen gün bi dene sivaslıyı dövdüm okulda müdür de karslı olduğu için bana takdir belgesi verdi.
3 saat sonra............., Oğlum kalk bugun karne günün karneni al da görelim ....... HAYIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR |
Ewet sivasın yeni transferi alex de souza sivaslı olmak ayrıcalık olduğunu anlayınca kendi ülkesini bırakıp sivas imranlı lı olmaya karar verdi ...
desem de inanmayın..... |
Yeni Teknik Direktörümüz, Werner Lorant Sivasspor Sosyal Tesislerine yakın olsun diye. Siptiriç te oturacakmış :lol: :lol: :lol:
|
sonunda bir türk dünya devi real madrid le anlasti
artik önümüzdeki 5 yil real madrid formasi giyecegim anlasmada ilk 11 sözü aldim artik hayirlisi |
FATİH TERİMLE 10 GÜNDÜR GÖRÜŞEMİYORUZ ÇIKMIYOR TELEFONLARIMA,
ARAYI YAPAMADIN BENİ SİVASIN BAŞINA TEKNİK PATRON ATACAYACAKTIN , SENDEN ARKADAŞ OLMAZ DEYİP KAÇIYOR, TAMAM FATİH ABİ SÖZ İNŞALLAH 3 SENE SONRA SÖZ BAK OKUYOSUN BİLİYORUM AÇ TELEFONU LÜTFEN, AKŞAMA RAKI BALIK YAPALIMMI |
Shock..Shock...Ronaldinho SIVASSPORDA.......
Anne tarafından,Sivas Zara dogumlu olan ünlu futbolcu...Yarın klup binasında yapılacak törenle omur boyu imzayi atacak..Ronaldinho yaptigi kisa acıklamada,HERSEY SIVASSPOR icin dedi...Jubilemide Sivasta yaparim İNSALLAH dedi...... |
Fenerbahce Sampiyonlar Liginden cekildi yerine iknci ligde Sampiyon olan sivasspor Sampiyonlar liginde mücadele edecek
|
geçen de ersun hoca aradı beni ;
ya ersun'cuğum dedim nedir bu takımın hali sorma de di sivasspora o kadar yalvardım dedi beni almadılar o yüzden ben de böyle dengesiz bir takım kurdum bak yapma dedim yonan kafirine puan kaybettik bide kazaklara kaybetmeyelim söz seni yardımcı antranör olarak takıma alacağım mecnun cuğum beni kırmaz dedim o da sağolsun sözümüzü dinledi adam gibi bir takım kurdu da kazaklara 6 attık şimdi benden haber bekliyor ha bu arada ilk milli maçta (beşiktaş gibi) türk milli takımı olarak sivasspor 11 i çıkacak bizim can ın kulağını çektim biraz da |
Flas flas flas !
Ribery sivasspor'da ! 3 gün evvel fransa'ya ucan ribery simdi tekrar türkiye'de ama bu sefer anadolu takimlari'in devi Sivassporla anlasma karari alan ribery 3+1 senelik opsiyonlu bir kontrat imzaladi ve sivasspor bayragiyla tv lere poz verdi .. :lol: :lol: :lol: 8) :P [img]http://www.freewebs.com/rapfreak/svsumit-2-aSD.gif[/img] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:08. |