![]() |
RİZELİ MEKANSIZLAR
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]Rizeli MEKANSIZLARdan sivasspor taraftarlarına selamlar[/COLOR][/FONT]
|
--->: RİZELİ MEKANSIZLAR
Rizeli Kardeşlerimize Selamlar olsun.Bizde buradayız..
|
a.s kardeşler.hoş geldiniz..........................
|
-->: RİZELİ MEKANSIZLAR
hoşgeldiniz arkadaşlar sitemize.............
|
arklar hoş gelmişsiniz sitemize ....
|
Arkadaşlığın ve kardeşliğin sitesine hoşgeldiniz. Bizde holiganizm yok .. Bizde gerçek taraftarlık ruhu var ..
FOREVER SİVASSPOR Saygılarımla |
[B][COLOR="Blue"]HOS GELDIN RIZELI KARDES ARAMIZA.SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]
|
BÜTÜN TAKIMLAR RAKİPTİR, AMA BÜTÜN TARAFTARLAR KARDEŞTİR. RİZESPORLU VE SAKARYASPORLU KARDEŞLERİMİZE YÜREKTEN GELEN SEVGİYLE "MERHABA, HOŞ GELDİNİZ SİTEMİZE" DİYORUZ.....
|
HOŞGELDİNİZ ARAMIZA BİZDE DÜŞMEN YOK HEPİMİZ TÜRKÜZ HEPİMİZ KARDEŞİZ SİZLERİDE ARAMIZDA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ...
***REİS 58*** |
a.s hoş geldiniz........... .
|
tum rızelı kardeşlerimiz sitemize hoş geldınız...
|
A.S kardesler her zaman sizi sitemizde görmek isteriz.
|
[QUOTE=RİZESPOR;191288][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]Rizeli MEKANSIZLARdan sivasspor taraftarlarına selamlar[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
kardeşim aleykümselam.istanbuldakilerdensin galiba.bizim burda herkezin merkezi var allaha şükür.cennet cennet. mekansızlar 53 e başarılar. |
RİZELİLERE SELAM OLSUN:D
BİDAHA BENİM EVE YAZI YAZMAYIN.BALKONU YENİ BOYADIM:D |
ESSELAMÜN ALEYKÜM SİVASLI KARDEŞLERİM....HEPİNİZ SAĞOLUN VAROLUN...RİZEYE GÖNÜL RAHATLIĞI İLE GELEBİLİRSİNİZ.İÇİNİZ RAHAT OLSUN....BAŞKANINIZ MECNUN BAŞKAN SEDAT RESİMİZİN EMANETİDİR.BUYRUN GELİN.MEKANSIZLAR OLARAK MÜBAREK RAMAZAN AYININ TÜM İSLAM ALEMİNE HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM...
SİZDE BİZİM.TARAFTAR FORUMUMUZA GBUYRUN GELİN. [url]WWW.rizesporluyuz.biz[/url] bekliyoruzz... |
[QUOTE=RİZESPOR;191288][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]Rizeli MEKANSIZLARdan sivasspor taraftarlarına selamlar[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
SİTEMİZE HOŞ GELDİNİZ KARDESLER........ |
RIZELI MEKANSIZLARA SELAMLAR....................................................
|
hoşgeldiniz rizeyle geçen sene evlerinde berabere kaldık sivastada yenmiştik innşallah bu senede aynısı olur
|
Rizeli arkadaşlar,
iyi dileklerinize teşekkür ediyoruz. Sitemize hoş geldiniz. |
hoşgeldiniz sizin gibi centilmen taraftarları görmek güzel nede olsa karadenizin gercek gururusunuz...
|
Abiler aramiza Hosgeldiniz insallah güzel vakit geciririz.
|
[QUOTE=besyo_cu;250570]hoşgeldiniz sizin gibi centilmen taraftarları görmek güzel nede olsa karadenizin gercek gururusunuz...[/QUOTE]
sağolasın kardeşim...dedimya mecnun başkana bu haftaki maçta tezahüratları dinleyin.o bizimde eniştemiz.. Enişteyi gelini alın horonona alın hepberaber uşaklar enişte bağuralumm... |
[B]Sitemize hoşgeldiniz,
Bizde geçtiğimiz ay Rize'den gelin aldık bir nevi hısım olduk :) İki takımada başarılar, Taraftarlar açısından herkese örnek bir maç olacak inş.[/B] |
slmm arkadasimmm ligde fb berabera kalmaniza cok sevindim bi gs li olarak ama ilk once SİVAS :D
gecenn arkadaslar KAYSERİSPOR FORMUNA SLM WERDİM WERMZ OLAYDİM BİRİ BANA DEMEDİGİNİ BİRAKMADİİ sivas kume dusmesinn yok sivaslilardan hersey beklenir sinir oldummm :@ |
-->: --->: RİZELİ MEKANSIZLAR
[QUOTE=cenk5821;250635]slmm arkadasimmm ligde fb berabera kalmaniza cok sevindim bi gs li olarak ama ilk once SİVAS :D
gecenn arkadaslar KAYSERİSPOR FORMUNA SLM WERDİM WERMZ OLAYDİM BİRİ BANA DEMEDİGİNİ BİRAKMADİİ sivas kume dusmesinn yok sivaslilardan hersey beklenir sinir oldummm :@[/QUOTE] [B][I] Galatasarayli Cenk Arkadasim !!!! Eger Rizespor Fenerbahce degilde Galatasarayi yenmis olsaydi, Rizeli dostumuzu tebrik etmiyecektin galiba ???? [/I][/B] |
[B]Rakip takım taraftarı arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz,bizler taraftarız asla düşman değiliz futbolu şiddet ve holiganizm olarak görenleri tasvip etmedik,etmiyoruz,centilmenane davranışlarınızdan ötürü teşekkür ediyoruz.
Karadenizin parlayan yegane yıldızına bizlerdende selam olsun! Hayırlı Ramzanlar dilerim![/B] |
a.s
hoşgeldiniz ligde inş. sorunsuz bir maç yaparız 2 takımada başarılar |
ÖNCELİKLE HOŞ GELMİŞİN.MAÇTAN ÖNCE BÖYLE DEMEKLER VERMEK VE DOSTLUK RÜZGARLARI ESTİRMEK GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL İNŞALLAH BU GÜZELLİKLER RİZE'DE DE DEVAM EDER VE İNŞALLAH HERŞEYDEN ÖNEMLİSİ DOSTLUK KAZANIR.RİZESPOR'A SÜPER LİGDE BAŞARILAR.
|
[B]Arkadaşım A.Selam dedik baştacısın dedik davetine iştirak edip sitenize geldik,ilk yazıda banı yedik,gördüm ki o sitede sadece sen mücadele veriyorsun SİVASSPORiçin gerisi SİVAS ve SİVASlı düşmanı şu lafa bakarmısın,nerde SİVASlı görürsen yok iki ... bir ...,ayıp yani orda YÖNETİCİnizin yazılarına bakın,demekki size yakışan bu...[/B] |
A.S GARDAS RIZEYE SELAMLAR SIVASLI YIGIDOLARDAN
|
[QUOTE=cenk5821;250635]slmm arkadasimmm ligde fb berabera kalmaniza cok sevindim bi gs li olarak ama ilk once SİVAS :D
gecenn arkadaslar KAYSERİSPOR FORMUNA SLM WERDİM WERMZ OLAYDİM BİRİ BANA DEMEDİGİNİ BİRAKMADİİ sivas kume dusmesinn yok sivaslilardan hersey beklenir sinir oldummm :@[/QUOTE] allah aşkına o kadar komik durumdasınız ki bari yabancılara belli etmeiyin..:mad: |
arkadaslar siteye girmeye bile gerek yok serdarın dediği gibi daha üye olmadan banlılar bırakalım kendi hallerine.
|
[QUOTE=lazrail53;250548]SİZDE BİZİM.TARAFTAR FORUMUMUZA GBUYRUN GELİN.
[url]WWW.rizesporluyuz.biz[/url] bekliyoruzz...[/QUOTE] madem ilk mesajda siteden atacaksınız bu davet niye anlamadım.. hoş görüde üstümüze yok valla, iyiki sivaslıyım :) |
[B]Sadece RizeSpoLular Girebilir :)
SivasSpor`A Başarılar Diliyoruz. İnşallah 3 büyük Denilen KaşarLari Bizde Yenip Sizin Onunuzu Açmak için Savas vericez. HerZaman Heryerde Anadolu Klupleri..[/B] [B][COLOR="Red"]Kaşarlara Karşıyız > [B]Anti iStanbuL [/B]<[/COLOR][/B] |
sitemize hoşgeldiniz arkadaşlar...
|
[QUOTE=nuri_58;287161]sitemize hoşgeldiniz arkadaşlar...[/QUOTE]
[B]Saol kARdesim.Anadolu Klubleri Olarak Sizinleyiz[/B] |
[QUOTE=lazrail53;250548]ESSELAMÜN ALEYKÜM SİVASLI KARDEŞLERİM....HEPİNİZ SAĞOLUN VAROLUN...RİZEYE GÖNÜL RAHATLIĞI İLE GELEBİLİRSİNİZ.İÇİNİZ RAHAT OLSUN....BAŞKANINIZ MECNUN BAŞKAN SEDAT RESİMİZİN EMANETİDİR.BUYRUN GELİN.MEKANSIZLAR OLARAK MÜBAREK RAMAZAN AYININ TÜM İSLAM ALEMİNE HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM...
SİZDE BİZİM.TARAFTAR FORUMUMUZA GBUYRUN GELİN. [url]WWW.rizesporluyuz.biz[/url] bekliyoruzz...[/QUOTE] abi sitenize üye oldum ama admin onaylamamıştır diyor.ne yapmalıyım? |
[QUOTE=nuri_58;287164]abi sitenize üye oldum ama admin onaylamamıştır diyor.ne yapmalıyım?[/QUOTE]
[B]Siteye Tatangalar.Trabzonspor Harici Başka Takım Taraftarı Kabul Edilmiyor Arkadaşlar..[/B] |
[QUOTE=Yesilmavi;287169][B]Siteye Tatangalar.Trabzonspor Harici Başka Takım Taraftarı Kabul Edilmiyor Arkadaşlar..[/B][/QUOTE]
keşke kabul edilse yinede bilgi için saol... |
[QUOTE=nuri_58;287174]keşke kabul edilse yinede bilgi için saol...[/QUOTE]
[B]Kabul Etmek Sorun deil ilk zamanlar Kabul ediliyordu.. Kendini Bilmez Kaşarlar Kufur edince Karar Alindi..Kabul edilmiyor artk..[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:28. |