![]() |
BU TARAFTARA YAZIK!
Türkcell Süper Liginin 21. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Antalyaspor’u konuk eden Sivasspor sergilediği kötü futbolu ve aldığı mağlubiyetle yaklaşık 15 bin taraftarını kahretti.
Karşılaşmaya konuk ekip hızlı başladı ve maçın büyük bölümünde top yapan taraf Antalyaspor’du. Sivasspor’un geliştiridiği cılız ataklar Antalyaspor defansında son bulurken, ilk yarı golsüz kapandı. İkinci yarıya yine hızlı başlayan taraf Antalyaspor’du ve geliştirdiği ataklarla sık sık Sivasspor kalesini yokladı. Karşılaşmaya ağırlını koyan konuk ekip, 55. dakikada Volkan’ın attığı golle karşılaşmadan galip ayrılan taraf oldu. |
-->: BU TARAFTARA YAZIK!
Bence stadyumu acilen bakıma almalı ve tüm maçları dış sahada yapmalıyız yada futbolcuları bu kadar olumsuz etkileyen içsaha şartlarını yönetimin bir an evvel ortadan kaldırması için dua etmeliyiz.
|
--->: BU TARAFTARA YAZIK!
bu kadar kötü maç izlemedim, izlerkende aklımdan şuda geçti "maçı sattılır mı yoksa"!!! gol ise hadi at der gibi bizim futbolcular müdahale etmediler!!! maç kaybedilir normal ama böyle maç kaybedilmez!!! okadar seyirciye yazık oldu stad full dü olmaz bu taraftara bu futbol olmaz!!! şimdi kim gider bu futbolla konyaspor maçına???
|
-->: --->: BU TARAFTARA YAZIK!
[QUOTE=YYILDIRIM;192626]bu kadar kötü maç izlemedim, izlerkende aklımdan şuda geçti "maçı sattılır mı yoksa"!!! gol ise hadi at der gibi bizim futbolcular müdahale etmediler!!! maç kaybedilir normal ama böyle maç kaybedilmez!!! okadar seyirciye yazık oldu stad full dü olmaz bu taraftara bu futbol olmaz!!! şimdi kim gider bu futbolla konyaspor maçına???[/QUOTE]
kardeş bence konya maçında da stat aynı bu halde dolmalı ve sivasspora olan sevgimimizn daim olduğunu göstermeliyiz..bir maçla vezir olunmayacağı gibi bir maçla rezil de olunmaz....aaahha ahhhh ne olurdu haftaya burda olsaydımmmm :( |
--->: -->: --->: BU TARAFTARA YAZIK!
[QUOTE=yigiter187;192634]kardeş bence konya maçında da stat aynı bu halde dolmalı ve sivasspora olan sevgimimizn daim olduğunu göstermeliyiz..bir maçla vezir olunmayacağı gibi bir maçla rezil de olunmaz....aaahha ahhhh ne olurdu haftaya burda olsaydımmmm :([/QUOTE]
ben senden çok isterim her maç yenilsekde hermaçın full olmasını taraftar mücadeleye galibiyete bakıyor, sivasspor her yıl üç büyükler gibi şanpiyonluğa oynasın her maç full olur + kimse fb gs bjk demez sadece sivassporluyum der!! |
Oncelilkle bugunki olanlardan dolayı Stad görevlilerini kınıyorum Bugun oglen atatürk heykelinde merkez tayfa olarak toplandık bayada kalabalıkdık ortalık bayram yerıydı adeta guzel ortamdı neyse stada dogru yuruduk buyuk otelin orda baskanımızda geldı yanımıza ve hepınizde gireceksiniz maca dediler ögrencilere ücretsiz diye burda okadar yazdılar cizdiler.Neyse oraya gittik baya kalabalıgız kargasa izdiham millet birbirini eziyor stadın kapalı yanındaydık kapıları cok gec acdılar ustelık gorevlilerden o kadar kufur yedık ve bilet kalmadı dıyerek bılet alamadık sonrada polisler tarafından itildik kargasa tartısma yasadık herkes duvardan atlamak zorunda kaldı dısarda 50yada 60 kısı kaldık her sekilde bu insanlar stada sıgabılırdı ama bıze yer kalmadı dendi neyse yinede gitmedik bekledil 2.yarı basladı duvardan atladı bazı arkadaslarım bende atladım ıcerde guvenlık elemanları halada benı cıkarmaya calısdı zorda olsa 70.dakıkada maca gırdık.Bugunki olanlardan sonra merkez tayfadan 25 kisi haftaya macda yok!!!Sizleri kınıyoruz eger ucretsız degılse burda ogrencılere ucretsızdır dıye yazmayacaksınız.Bundan sonraki maclarda bizler yokuz bugun biletimde vardı ama oylede almadılar yırttım attım ne ise yararki o kadar rezillikden sonra.Son Sozum Bu Taraftara Yazık !!!
|
pes doğrusu sıvasspor bugün yaklasık onbeşbın taraftarını hayal kırıklığına uğrattı sıvasspor bugün kötününde kötüsüydü bütün taraftar hayal kırıklığı yaşadık hem kendi sahanda hemde onbeşbin taraftarının önünde yenılmek ne kadar kahredıcı bır durum yazık bu kadar taraftara ama yınede sağlık olsun ınsallah haftaya konyayı yenerk kendınızı af ettirisiniz.
|
ARKADAŞLAR BU TARAFTARA NEDEN YAZIK OLSUN BİR MAC KAYBETTİK DİYEMİ OLMAZ YAKIŞMAZ BİZLERE SANKİ YENİLŞMEYECEGİZDİYHE BİŞİMİ VAR HANGİ TAKIM YENİLMİYORKİ.
YİGİDOLARRRRRRRRR KÜSMEZ |
BEN SADECE SU YORUMU YAPMAK ISTIYORUMM;BENCE BASLIK YANLIS OLMUS;TARAFTARA NIYE YAZIK OLSUN KARDESIM;TARAFTAR HERZAMAN
TARAFTARDIR:YAGMURDA CAMURDA IYIGUNDE KOTU GUNDE HERZAMAN TARAFTARDIR:NEGUZEL YAAA OHH HER HAFTA KAZANALIM BIR MAC KAYBETTIK DIYEEE BU TARAFTARA YAZIKK DENILSINNN:ADALETLI OLALIMM GECEN HAFTADAA OZAMAN SIVASSPORLU FUTBOLCULARA YAZIK OLDUUUU::: SAKARYA MACINIII SEYIRCISIZZ OYNADILAR AMA KAZANDILARR:OZAMANN ONLARAAA KIM ACIDII::HERZAMANNNN ADALETTEN YANAYIMM::YASASINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN SIVASSPORRR YASASINN GERCEK TARAFTARLARR YASASIN TUM SIVASLILARR:: |
Hayırlsıı ya her takımda bu olur ama Sivas bunu hep yapıyor ne zman havaya girsek kaybediyor hatırlayın A.sebat macı kendı sahamızda yenılmiştik ve cıkamadık 1.lige
(gerci bişiler varmıydı yokmuydu neyse bilen bılıyordur o macı) |
slm gardaslar
arkadaslar ben almanyadayim sadece sezon baslarken gencelerbirligi macini izledim ve cumhuriyet kupa maclarini,genclerbirligine yenilirken cok üzgündüm ama gene de sükrettim ki o maci izlemistim...arkadaslar sivasta olmanin gururunu yasayin..4 eylül stadinda oturmanin o macda sivas diye bagirmanin gururunu yasayin ya...yenilsekte yensekte sivasliyiz biz SIVASLI |
Rize maçında kendilerini öve öve bitiremeyen bir grup taraftar topluluğu malesef bu hafta pes etti.Hangi stada kolay giriliyor? tabi izdiham olacak bir takım şeyler yaşanacak çile çekmeden cefa cekmeden öyle biz grup kurduk bundan böyle şöyle yapacaz böyle yapacaz la olmaz bu işler.Taraftar dediğin iyi gündede kötü gündede staddaki yerini alacak.
|
[COLOR="Blue"]gülünü seven dikeninede katlanması gerek iyi günde kötü günde lahanaya gelince kımır kımır pırasaya gelince meeeeee olmasın[/COLOR]
|
[QUOTE=besyo_cu;192668]Hayırlsıı ya her takımda bu olur ama Sivas bunu hep yapıyor ne zman havaya girsek kaybediyor hatırlayın A.sebat macı kendı sahamızda yenılmiştik ve cıkamadık 1.lige
(gerci bişiler varmıydı yokmuydu neyse bilen bılıyordur o macı)[/QUOTE] haklisin arkadas futbol bu hemde türkiyede . |
[B][COLOR="Blue"]BİZ SİVASSPOR'LUYUZ
Seyirci değil ......T A R A F T A R Bayramda değil...K A R A G Ü N D E Moda için değil.....F O R M A için 90 dakika değil...Ö M Ü R B O Y U Yalanla değil.....D O Ğ R U Y L A Ayrı ayrı değil...O M U Z O M U Z A Şerefsizce değil..O N U R L A Utanarak değil...G U R U R L A Fönle değil....Ş A P K A Y L A Sefada değil....C E F A D A Koltukta değil.....B E T O N D A Minderde değil.....Ç A M U R D A Bazen değil.......H E R Z A M A N Yuhlayan değil.. A L K I Ş L A Y A N Oturan değil...... Z I P L A Y A N Puroyla değil.......A T K I Y L A Çekirdekle değil....B A Y R A K L A Muhabbetle değil....T E Z A H Ü R A T L A Kendine değil.....S İ V A S S P O R 'A Söverek değil....... Ö V E R E K İhanetle değil..... S A D A K A T L E Zaferde değil......H E Z İ M E T T E Görüntüde değil...... G E R C E K T E ---------S İ V A S S P O R L U Y U Z------------ 1967 sivasspor genç taraftarlar derneği her zaman her yerde bu anlamlı sözleri yerine getirmiştir getirmeyede devam[/COLOR][/B] |
[QUOTE=By_SerSeri;192652]Oncelilkle bugunki olanlardan dolayı Stad görevlilerini kınıyorum Bugun oglen atatürk heykelinde merkez tayfa olarak toplandık bayada kalabalıkdık ortalık bayram yerıydı adeta guzel ortamdı Bugunki olanlardan sonra merkez tayfadan 25 kisi haftaya macda yok!!!Sizleri kınıyoruz eger ucretsız degılse burda ogrencılere ucretsızdır dıye yazmayacaksınız.Bundan sonraki maclarda bizler yokuz bugun biletimde vardı ama oylede almadılar yırttım attım ne ise yararki o kadar rezillikden sonra.Son Sozum Bu Taraftara Yazık !!![/QUOTE]
Arkadaşım ne demek bundan sonra yokuz ? bir maçlık içinmi vardınız ? belki yenilmemizin moral bozukluğu ile böyle söylemiş olabilirsiniz ama hemen pes etmek olmaz. takıma her zaman destek olmak lazım iyi gündede kötü gündede var olmak lazım. Bu hafta galatasaray yenilmedimi ? beşiktaş yenilmedimi ? manisa kendi evinde yenilmedimi ? hatta fener bile kadıköyde sakaryanın elinden zor kurtuldu. futbolda her sonuç var. haftaya konyayı yeneriz ve yolumuza devam ederiz ve uefada yine varoluruz. yok olmak değil, var olmak için mücadele etmeliyiz |
Gerçekden o soğukta maça gelen 16.000 kişiye çok üzüldüm?Dikkat ettim herkesin yüzü maç bittiğinde arap çorbası gibiydi?Bizim taraftarımız bunları hakedecek ne yaptı?Artık bülent konya maçındada herkes trübüne diye bişey sölemiyecektir?Tamam yine gelen gelir ama ben antalya maçı gibi kalabalık olacağını sanmıyorum?Diyeceksiniz ki 1 maç yenildik böle mi oldu?Arkadaşlar gerçekden çok kötü oynadık?Sahada hiçbirşey yoktu?
Ama yinede konya maçında şahsen ben statda olacam?Bakalım bu sefer nolacak?? |
-->: --->: BU TARAFTARA YAZIK!
[QUOTE=HaMZa_58;192693]Arkadaşım ne demek bundan sonra yokuz ? bir maçlık içinmi vardınız ? belki yenilmemizin moral bozukluğu ile böyle söylemiş olabilirsiniz ama hemen pes etmek olmaz. takıma her zaman destek olmak lazım iyi gündede kötü gündede
var olmak lazım. Bu hafta galatasaray yenilmedimi ? beşiktaş yenilmedimi ? manisa kendi evinde yenilmedimi ? hatta fener bile kadıköyde sakaryanın elinden zor kurtuldu. futbolda her sonuç var. haftaya konyayı yeneriz ve yolumuza devam ederiz ve uefada yine varoluruz. yok olmak değil, var olmak için mücadele etmeliyiz[/QUOTE] kardeş uefa da varolmak demişsin mümkün deil?bana göre;kayseri,trabzon ya da gençlerbirliği uefa için çekişecek?? bu takımbu kötü futbolla mümkün deil bişey yapması?? |
[B]Ne yazık ki bir türlü kendi sahamızda istikrarlı bir başarı grafiği çizemiyoruz,bu
başarısızlığın sebepleri araştırılmalı ve çözümler bulunmalı. Maçı radyodan ve tv'deki kısa özetlerden takip edebildim,bu hafta üst üste galibiyetler alan takımımız performansında büyük düşüş yaşamış. Unutmayalım ki bir maç kaybetmek ile lig sona ermedi,önümüzde daha çok maç var ve bu zorlu yarışa Sivasspor başarı ile devam edecektir.[/B] |
İçten içe korktuğum ve dillendiremediğim sonuç maalesef başımıza geldi.
Takımımızın 3 maçlık seri yakalaması rehavetide beraberinde getireceğini,rehavet duygusunun ,başarıya doymuşluk ve yetinmişlik duygusunun takımı tehlikeli duruma düşüreceğini önceki yazılarımda belirterek,bu havadan mutlaka sıyrılmamız gerektiğini ifade ettim. Rehavete nasıl gelindi : Şampiyon olamayız, UEFA ya gidemeyiz,31 puana geldik düşme tehlikesinden oldukça uzaklaştık duygu ve düşüncesi içinde takımda hırs ve ciddiyet kalmadı,dostlar hazırlanıyor görsün kabilinden ,amaçsız ve hırs'sız bir şekilde maça hazırlanıldı, ciddi bir organizasyon çalışması yapılmadığı için sahada ne yapacaklarını bilmeyen ve daha önce tasarlamayan bir sivasspor vardı, bunun sonucu olarak kötü futbol ,kötü sonuç. Takımımızın da mutlaka yanilebileceği maçlar olacak, çünkü futbol 3 ihtimalli bir sonuç başarılarında nasıl seviniyor ve alkışlıyorsak, başarısızlıklarında da üzülüyoruz, Ancak; Yorumumuz yenilgiden ziyade ortaya olumlu bir oyun konulamamasıdır, sahada ne yaptığını bilmeyen bir Sivassporun olmasıdır. Güzel oynayıpta buna rağmen yenilseydik, başarılarına alkış tuttuğumuz sivassporumuza bu eleştiriyi getirme durumunda olmazdık. Rehavetin panzehiri (devamlı belirtiyorum ): Ciddiyet ve mutlaka bir hedefin olmasıdır. Hedefsiz insan başıboş insan gibidir. Rüzgar nereye sallarsa oraya sürüklenir. Sekiz maç önce sıkıntılıydık ve ilk hedefimiz ligde kalmak için varolma savaşı idi,bu hedef ciddi bir şekilde maçlara hazırlanmamızı ve kazanmamızı sağlamada en büyük etkendi,belli bir puana geldik ve rahatladık, rahatlayınca hedef kalmadı, doymuşluk hakim oldu ........ sonuç hüsran... Birde colossimo ve İvan ne zaman 70 veya 90 sakika oynayacak ve gözle görülebilir bir şekilde takıma katkı sağlayacak duruma gelebilecekler merak ediyorum doğrusu, İnşallah bu yenilgi kamçı görevi yapar, ders olurda bundan sonraki maçlara (pardon, konya maçına) ciddiyetle hazırlanırlar. Olurya o maçıda alırsak yine gevşeyebiliriz çünkü biz böyle bir yapıya sahibiz. Sevgi ve saygılarımla, |
[B]Maçtan sonra en fazla tebriği hak edenler taraftarlardır.Bu mevsimde stadı full doldurarak kimsenin onların seyir zevkini bozmaya hakkı yoktur.Ancak bizim takımda ''eller gider mersine bunlar gider tersine''misali bir durum sözkonusudur.İçerde maç oynayan başka takımlar taraftar desteğini sağlayarak-taraftarın gaza getirmesi ile-maç kazanırken bizim takımda tam tersine tırsma durumu görülmektedir.Yani ellerinden gelse içerdeki bütün maçlar seyircisiz olsun isterler galiba.Futbolculara bu bakımdan nasıl bir psikolojik destek veriliyor ya da futbolcular içerde neden seyirci karşısında oynama sıkıntısı çekiyor bunların çözüme kavuşturulması gerekiyor.Bu durum çözülemezse yönetim boşuna taraftar maçlara gelmiyor demesin.[/B]
|
Haftaya konyadanda 3 yer bu takım zaten konya bıze ters gelıyor takımda rehavete hayırlısı olur inşallah.
|
Arkadaşlar bugünki Antalya maçından sonra futbolda şike olayının gerçekten varolduğunu düşünmekten kendimi alamadım. Maçtan önce bi arkadaşım bana sivassporun bugün maçı kaybedeceğini söylemişti.Ama ben gülüp geçmiştim. Neden diye sorduğumda sebebin antalya onursal başkanı Sedat PEKER den gelen selam olduğunu söyledi. Sedat PEKER sivassporun antalyasporun kardeş takımı olduğunu hatırlatarak selam göndermiş.bunları duymak beni kahretti açıkçası.Kar demeden soğuk demeden takımımıza gereken desteği sağlıyorsak,yardım kampanyalarında cebimizde olanı veriyorsak destek için ve bu şekilde sonuçlar çıkıyorsa dediğiniz gibi yazık bu taraftara. Gerçekten yazık. Madem sonucu belli bir karşılaşmaysa neden bağıra bağıra bizi 4 eylüle davet ediyorlar.. İnanın sivassporun 3. lig ve 2. ligdeki maçlarını özledim.. Çok doğru gardaşlar. Yazık bu taraftara. Bu konuda gerçekten çok doluyum. bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. Sayın Fikret ÜNSAL 5-6 sezon boyunca tek amacın ligde kalmak olduğunu söylüyor. UEFA ya gitmeyi falan düşünmediklerini dile getiriyor.. Gerçekten yazık bu taraftara. Kahroldum bugün..
|
[QUOTE=HaMZa_58;192693]Arkadaşım ne demek bundan sonra yokuz ? bir maçlık içinmi vardınız ? belki yenilmemizin moral bozukluğu ile böyle söylemiş olabilirsiniz ama hemen pes etmek olmaz. takıma her zaman destek olmak lazım iyi gündede kötü gündede
var olmak lazım. Bu hafta galatasaray yenilmedimi ? beşiktaş yenilmedimi ? manisa kendi evinde yenilmedimi ? hatta fener bile kadıköyde sakaryanın elinden zor kurtuldu. futbolda her sonuç var. haftaya konyayı yeneriz ve yolumuza devam ederiz ve uefada yine varoluruz. yok olmak değil, var olmak için mücadele etmeliyiz[/QUOTE] Bugun Bizim Yerimizde olsan belkide artık futbol izlemezdin Gercekden kınıyorum haftaya konyayı yener insl.yenılmesıde bizi cok uzdu tabiki ondan da olabilir ama haftaya yenerse birazda olsa sinirlerimiz yatısır Stada gitmesek bile kalbimiz orda olacakdır!! |
--->: -->: BU TARAFTARA YAZIK!
[QUOTE=zarek_58;192718]Arkadaşlar bugünki Antalya maçından sonra futbolda şike olayının gerçekten varolduğunu düşünmekten kendimi alamadım. Maçtan önce bi arkadaşım bana sivassporun bugün maçı kaybedeceğini söylemişti.Ama ben gülüp geçmiştim. Neden diye sorduğumda sebebin antalya onursal başkanı Sedat PEKER den gelen selam olduğunu söyledi. Sedat PEKER sivassporun antalyasporun kardeş takımı olduğunu hatırlatarak selam göndermiş.bunları duymak beni kahretti açıkçası.Kar demeden soğuk demeden takımımıza gereken desteği sağlıyorsak,yardım kampanyalarında cebimizde olanı veriyorsak destek için ve bu şekilde sonuçlar çıkıyorsa dediğiniz gibi yazık bu taraftara. Gerçekten yazık. Madem sonucu belli bir karşılaşmaysa neden bağıra bağıra bizi 4 eylüle davet ediyorlar.. İnanın sivassporun 3. lig ve 2. ligdeki maçlarını özledim.. Çok doğru gardaşlar. Yazık bu taraftara. Bu konuda gerçekten çok doluyum. bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. Sayın Fikret ÜNSAL 5-6 sezon boyunca tek amacın ligde kalmak olduğunu söylüyor. UEFA ya gitmeyi falan düşünmediklerini dile getiriyor.. Gerçekten yazık bu taraftara. Kahroldum bugün..[/QUOTE]
İnşallah dedikodular doğru değildir,aslı astarı varsa yazıklar olsun...İnsanları maçı çağırmayın,kendi aranızda oynayın kardeş kardeş.... |
Takımımızın ortaya koydu futbol neticesinde hakikaten,yağmur,çamur demeden hatta cefa çekerek deplasmanlarda yalnız bırakmayan taraftarımıza yazık oluyor.Futbol temaşa oyunudur,ancak bütün zorlukları çeken taraftarın ödülüde,en azından mağlubiyette bile iyi futbol seyretmek olsun.
Bunların yanında;Taraftar olarak sonuç,skor her ne olursa olsun ne takımımızı yalnız bırakmak nede futbolcu ve yöneticilerimizi karamsarlıga düşürecek hiçbir beyanda bulunmamamız gerekmektedir. İkinci ligden alarak,kırk yıllık özlemimiz olan birinci ligde kalıcı konuma getiren başkanımız,bu ugurda şerefini,haysiyetini ve onurunu ortaya koymuşdur.Futbolumuzda kanın gövdeyi götürdüğü şu günlerde talihsiz açıklamalar yapmak [B]SİVASSPOR[/B] taraftarına yakışmamaktadır. Zira şanlı geçmişi olan bir kentin,hiç kara lekesi olmayan takımıyız. Büyük [B]SİVASSPOR[/B] oluşturma uğruna yüreğini ortaya koyan [COLOR="Red"][B]MECNUR OTYAKMAZ'ın [/B][/COLOR]her zaman arkasında duracağız.Başkanımız ise karşısına çıkan bütün zorluklarda bizi yayında hissedecek. |
[QUOTE=albina58;192723]Takımımızın ortaya koydu futbol neticesinde hakikaten,yağmur,çamur demeden hatta cefa çekerek deplasmanlarda yalnız bırakmayan taraftarımıza yazık oluyor.Futbol temaşa oyunudur,ancak bütün zorlukları çeken taraftarın ödülüde,en azından mağlubiyette bile iyi futbol seyretmek olsun.
Bunların yanında;Taraftar olarak sonuç,skor her ne olursa olsun ne takımımızı yalnız bırakmak nede futbolcu ve yöneticilerimizi karamsarlıga düşürecek hiçbir beyanda bulunmamamız gerekmektedir. İkinci ligden alarak,kırk yıllık özlemimiz olan birinci ligde kalıcı konuma getiren başkanımız,bu ugurda şerefini,haysiyetini ve onurunu ortaya koymuşdur.Futbolumuzda kanın gövdeyi götürdüğü şu günlerde talihsiz açıklamalar yapmak [B]SİVASSPOR[/B] taraftarına yakışmamaktadır. Zira şanlı geçmişi olan bir kentin,hiç kara lekesi olmayan takımıyız. Büyük [B]SİVASSPOR[/B] oluşturma uğruna yüreğini ortaya koyan [COLOR="Red"][B]MECNUR OTYAKMAZ'ın [/B][/COLOR]her zaman arkasında duracağız.Başkanımız ise karşısına çıkan bütün zorluklarda bizi yayında hissedecek.[/QUOTE] Gercekten katiliyorum yazina gardas |
camur at izi kalsin yapmayin arkadaslar
bizim sivassporu takip ettigimiz gibi baskalarida izliyor bizleri sivassporun sike yaptigi gibi aciklamalar bizlere sivasimiza yakismaz |
Sikayet , Sikayet
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkRed"]4 Eylül Stadinda görev alan, stada girerken arama yapan polis memurlarindan sikayetimiz var.Bu görev alan polis memurlari önüne gelen bazi kisileri aramadan stada alirken, bazilarini ise afedesiniz ic camasirina kadar ariyo.Nedir bu ayrim.Bu olay Sivasspor-Antalya macinda benimde basima geldi.Benden önceki taraftarlari arama yapmadan alirken, beni ic camasirima kadar aradi.Tabi bende bisey cikmadi ama rezil oldugum yanima kar kaldi.Kisacasi bir ben degil bütün taraftarlarin bu polis memurlarindan sikayeti oldugunu biliyorum.Gereginin yapilmasini istiyorum.[/COLOR][/FONT]:mad:
|
kardes yenilmeseydik iyidi.ama kendidi sahamizda nedense hep boyle oluyor.insallah konya macinda bu sanszizligi kirariz.
|
--->: -->: BU TARAFTARA YAZIK!
[QUOTE=sivaslıavukat;192624]Bence stadyumu acilen bakıma almalı ve tüm maçları dış sahada yapmalıyız yada futbolcuları bu kadar olumsuz etkileyen içsaha şartlarını yönetimin bir an evvel ortadan kaldırması için dua etmeliyiz.[/QUOTE]
PROBLEM SAHADA DEĞİL MALESEF SİVASSPORUN OYUN ANLAYIŞINDA.BİZ DEPLASMAN TAKIMIYIZ.BİZE BİZİM GİBİ OYNAYAN TAKIMLARA PUANI TESLİM EDİYORUZ.İÇ SHADA DA KAZANMAK İÇİN KAPANAN TAKIMLARI KİŞİSEL BECERİSİ İLE AÇACAK FUTBOLCU LAZIM.YASİR SERGİO BU TARZ FUTBOLCU DEĞİLLER BU ADAMLAR KOŞUYOR SAVAŞIYOR.AMA BUNLARIN ARASINDA OYNAYACAK ÇOK KALİTELİ BİR OYUNCU LAZIM.BU WOOTER Dİ MESELA.AMA GİTTİ.BU CEYHUN MESELA,BU YUSUF ŞİMŞEK MESELA BUNLARI ÇOĞALTMAK MÜMKÜN AMA NE DEMEK İSTEDİĞİM ORTADA DIŞ SAHADA BİZ ÇOK PUAN ALIRIZ.AMA İÇ SAHADA ALMAK İÇİN OYUNU RAKİP KALEYE YIKMALIYIZ RAKİP TAKIMA KENDİ SAHASINDA BASMALIYIZ.BU OYUN ANLAYIŞINDA BALİLİDE OYNAYAMAZ O YÜZDEN İÇ SAHADA CVETKOV DIŞ SAHADA BALLİ OYNAMALI.VE SENEYE ÇOK KALİTELİ BİR (SON GÜNLERDE MODA OLDU) 10 NUMARA ALMALIYIZ.YOKSA İÇ SAHADA KAPANAN TAKIMLARI ZOR AÇARIZ. |
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA;192690][B][COLOR="Blue"]BİZ
Görüntüde değil...... G E R C E K T E ---------S İ V A S S P O R L U Y U Z------------ 1967 sivasspor genç taraftarlar derneği her zaman her yerde bu anlamlı sözleri yerine getirmiştir getirmeyede devam[/COLOR][/B][/QUOTE] GÖRÜNTÜ DEĞİL GERÇEK.... tesekkurler 1967 |
[QUOTE=gülkız;192714][B]Maçtan sonra en fazla tebriği hak edenler taraftarlardır.Bu mevsimde stadı full doldurarak kimsenin onların seyir zevkini bozmaya hakkı yoktur.Ancak bizim takımda ''eller gider mersine bunlar gider tersine''misali bir durum sözkonusudur.İçerde maç oynayan başka takımlar taraftar desteğini sağlayarak-taraftarın gaza getirmesi ile-maç kazanırken bizim takımda tam tersine tırsma durumu görülmektedir.Yani ellerinden gelse içerdeki bütün maçlar seyircisiz olsun isterler galiba.Futbolculara bu bakımdan nasıl bir psikolojik destek veriliyor ya da futbolcular içerde neden seyirci karşısında oynama sıkıntısı çekiyor bunların çözüme kavuşturulması gerekiyor.Bu durum çözülemezse yönetim boşuna taraftar maçlara gelmiyor demesin.[/B][/QUOTE]
STADIN DOLU OLDUĞU BİR GERÇEK.BU DOLU STAT ANTALYAYA İSTESE PABUCUNU TERS GİYDİRİR Dİ.AMA ARKADAŞLAR SANMAYIN Kİ STATDA TEZAHÜRAT YAPILIYOR SİVAS TARAFTARININ ÖNÜNE GEÇEMEDİĞİ BU STATDA YAKLAŞIK 16.000 KİŞİ VARDI AMA İDDA EDİYORUM ANTALYA TARFTARI 100 KİŞİLİK BİR TARAFTARLA GELSE STATDA ONLARIN SESİ DUYULURDU.AMİGO ARTIK YAPACAK BİR ŞEY BULAMADI ADAM YALVATIYOR.AMA KİMİN UMRUNDA HERKES ALMIŞ ELİNE PİR POŞET ÇEKİRDEK ÇIT ÇIT DA ÇIT ÇIT DIŞARDAKİ ARKADAŞLAR KALABALIĞI GÖRÜP YANILMAYIN.BİZİM TARAFTARIMIZ YOK BİZİM SEYİRCİMİZ VAR.TIPKI SİNEMADA FİLM SYREDER GİBİ MAÇ İZLİYORUZ. |
spor bir keyiftir ama taraftarlık öyle oturup konser dinlemek sinema seyretmek gibi olmaz, ayrıca sedat peker ismi bu hafta süprize açık olduğumuzun adıydı, hiç yakışmıyor futbola bu isimler, bu isimlerle futbol yanyana gelmemeli, temiz toplum temiz siyaset temiz futbol
|
Arkdaşlar maçda bende vardım. Muhteşem taraftarımız ilk kez böyle full doldurdular. Sivassporumuza yakışan taraftarlardı. Ancak kale arkası havuz tarafında d blok bölümünde 100 taraftar A blok bölümünde 150 civarında taraftarlar takıma çok ama çok iyi destek verdiler. Ancak diğer 14 bin taraftarımız neden hiç bağırmadılar sürekli çekirdek yiyorlar. Bu yüzden oyuncularımıza iyi destek yapamadık. Fb-sakarya maçını izledim sakarya taraftarı yaklaşık bin taraftar 1-0 yenik de olsa 90 dk susmadan destek verdiler. neden bizim taraftarlarımızda böyle destek vermediler ben çok üzülüyorum. Ayrıca sivassporumuza tepkilerle değil destek vermemiz gerekiyor. Çünkü bu takım deplasmanlarda kolay olmadığı maçları kazanarak sivasa geliyorlar. Sivassporumuz yenilsede bu takıma alkışlamamız gerekiyor. daha yolun başındayız ligin bitmesine daha çok var. Bu yüzden herkesi konya maçına bekliyoruz ve takıma sahip çıkalım. Eğer dediğim gibi sivassporumuzu 90 dk susmadan takımımızı desteklerse mutlaka konyayı farklı yeneriz. Ayrıca balilinin oynamaması biraz üzdü ama onun yerine gol kralı olmuş çetkov oynayacak buna çok sevindim. İnşallah sivassporumuz daha iyi yerlerde olcaktır. Ayrıca bana göre size buradan müjdeyi veriyorum kale arkaları bilet fiyatları 2 yada 2.5 ytl maraton ise 5ytl olacaktır.. Bu fırsatı kaçırmamak lazımdır..saygılarımla
|
[FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="Navy"][QUOTE=zarek_58;192718]Arkadaşlar bugünki Antalya maçından sonra futbolda şike olayının gerçekten varolduğunu düşünmekten kendimi alamadım. Maçtan önce bi arkadaşım bana sivassporun bugün maçı kaybedeceğini söylemişti.Ama ben gülüp geçmiştim. Neden diye sorduğumda sebebin antalya onursal başkanı Sedat PEKER den gelen selam olduğunu söyledi. Sedat PEKER sivassporun antalyasporun kardeş takımı olduğunu hatırlatarak selam göndermiş.bunları duymak beni kahretti açıkçası.Kar demeden soğuk demeden takımımıza gereken desteği sağlıyorsak,yardım kampanyalarında cebimizde olanı veriyorsak destek için ve bu şekilde sonuçlar çıkıyorsa dediğiniz gibi yazık bu taraftara. Gerçekten yazık. Madem sonucu belli bir karşılaşmaysa neden bağıra bağıra bizi 4 eylüle davet ediyorlar.. İnanın sivassporun 3. lig ve 2. ligdeki maçlarını özledim.. Çok doğru gardaşlar. Yazık bu taraftara. Bu konuda gerçekten çok doluyum. bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. Sayın Fikret ÜNSAL 5-6 sezon boyunca tek amacın ligde kalmak olduğunu söylüyor. UEFA ya gitmeyi falan düşünmediklerini dile getiriyor.. Gerçekten yazık bu taraftara. Kahroldum bugün..[/QUOTE]
Şike olduğunu sanmıyorum çünkü sizin söylediğiniz yada düşündüğünüz Sedat Peker'le Antalyaspor Başkanı tamamen farklı kişiler onların ki sadece bir tesadüf ve isim benzerliği... Eğer olacak olsaydı gecen hafta Sakarya maçında ya da Rize maçında olurdu... Dünkü maç tamamen hocanın oyun anlayışından ve futbolcuların beceriksizlik ve isteksizliğinden oldu...[/COLOR][/B][/FONT] |
sivasspor hak ettigi yere gelecektir bir macla karalama kampanyasına başlamayalım lütfen beyler hep destek tam destek bakınız beşiktaş ve şampiyonluga oynayan galatasarayda yenildi unutmayalım bu lig cok şeylere gebe bekleyelim ve görelim ne mutluyum ilk önce türküm sonra sivaslıyım diyene haftaya görüşmek üzere sivas: 3 konya : 0
|
DÜNYANIN SONU DEĞİLKİ
Tüm yorumları okudum.Her kes ver yansın ediyor.Bir daha maça gitmeyecez,bu ne biçim takım,15.000 kişi geldik bunun için mi,kesin bu maçta şike var,mehmet yıldız rezildi,serdar rezildi,hayrattin berbattı.Arkadaşlar sakin olun ya.Ne oldu sadece 3 puan kaybettik.Her maçı alacaz diye bir kural mı var?Takım galip gelince nasıl yanlarında olup destek verip kendimize pay çıkartıyorsak.Takım malup olduğunda galip olduğumuzdan fazla destek vermeliyiz.Kendimize yenilgide de pay çıkarmalıyız.İstiyorsunuz ki hep yenelim,bende istiyorum ama bu bir oyun ve unutmayın oyunda yenmek kadar yenilmekte var.Bunu kabul etmeliyiz.Biz taraftar olarak üzerimize düşeni yapalım.Gidelim takımımızı destekleyelim.unutmayın BAŞKA SİVASSPOR yok.şimdi destek zamanı arkadaş ve kaybolmuş bir şey yok.Sivasspor ligde çok başarılı bir takım bana göre.Şimdi sakin olalım ve takıma desteği arttırarak devam edelim.UNUTMAYIN 15.000 KİŞİ STADA GELMEK YETMİYOR.TARAFTAR OLDUĞUMUZU GÖSTERMEMİZ GEREKİYOR.BİZ DAHA HEP BİR AĞIZDAN ''ŞAMPİYON SİVAS ''DİYE BAĞIRMAYI BECEREMİYORUZ.BU TAKIM SÜPER LİGE ÇIKMIŞ BİZİM TARAFTAR HALA 3.LİGDE KENDİMİZİ ARTIK YENİLEYELİM.
|
--->: DÜNYANIN SONU DEĞİLKİ
Çok haklısın, yenilmeyen takım yok , Sivasta olmadığım için stad hakkında ve seyirci hakkında fazla bilgim yok
Bence süperlige yeni çıkan takım dan bu kadar başarı sonuçlar alması çok bile her şey zaman , tecrübe ve maddi kaynaklar gerektiyor Hepside olur inşallah |
sivasspor um sen yensende yenilsende biz hep senin leyiz sivassporumaza basarilar dilekleimle
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:18. |