![]() |
merhaba ben mersinidmanyurdu tribün lideriyim.öncelikle sivasspora süperligde basarılar dilerim.ben bi kaç gündür sitenizi takip ediyorum önceden dostluk köprüleri kurduğumuz kardes grup çılgınlar58 in forumlarına yazı yazacaktım bütün formları kilitlenmiş bunu sebebini merak ettim.
ŞEYTANLAR_ÇILGINLAR |
kardes sitemize hoşgeldin.çok iyi bir konuya değinmişsin bizim siteyle bi sorunumuz olduğunu sanmıyorum ama buna bende bi anlam veremedim.bi kaç gündür derneğe gidemiyorum bunun sebebini ilgili abilerime soracam.teşekkür.
ÇILGINLAR_ŞEYTANLAR |
KARDEŞ MERSİN İDMANYURDUNA 2LİG A KATAGORİSİNDE BAŞARILAR DİLERİZ
|
süper ligde başarılar dilerim inşallah kalıcı olur büyük başarılara imza atarsınız
şeytanlarız biz dostumuz az hasmımız çok Allahtan başka kimseden korkumuz yok |
ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞLAR İMŞALLAH SİZLERİDE SENEYE SÜPER LİGDE GÖRÜRÜZ
|
hayırdır yeniçeri kaşıntın nerden kalma
|
[quote=mersinidmanyurdu][quote=mehmetunal1957][quote=Yeniceriler][b]tabi tabi..
biliriz sizin hasımlığınızı[/b][/quote] GARDAŞ HARBİDEN NE OLDUKİ[/quote] ya bunlar bizi sevmedi bir türlü[/quote] [b]Hasımlık eğerki giden otobüsün üstelik belediye işçilerini taşıyan otobüsün camlarını kırmaksa eyvallah.. GELDİK MERSİNDEYDİK.. MAÇ BOYU SÖVDÜNÜZ SAYDINIZ.. ÇIKTIK GELDİK NERDEYDİNİZ MAÇTAN SONRA HASMI ÇOK ADAMLAR?? BiZİMLE HASIM OLACAK KAPASİTENİZ HENÜZ MEVCUT DEĞİL[/b] |
şeytan heryerde allah affeder şeytan affetmez
|
[quote=mersinidmanyurdu]şeytan heryerde allah affeder şeytan affetmez[/quote]
[b]işimiz olmaz.. biraz daha geliştirin kendinizi öyle gelin [/b] |
sen git kumda oyna buarada sizin topici göremedim bu sitede adam yerine saymıyorlarmı yoksa
|
hahah güldürme beni istenilmediğn bir yere üye olmuş ve yazıyorsun kalitesizler sizi.. birde diyorsun ki biz bu siteyi adam yerine saymıyoruz yazık yazık buradaki sivaslı hemşerilerine söledğin lafa yazık sen gerçek sivaslı değilsin işte
|
[quote=mersinidmanyurdu]hahah güldürme beni istenilmediğn bir yere üye olmuş ve yazıyorsun kalitesizler sizi.. birde diyorsun ki biz bu siteyi adam yerine saymıyoruz yazık yazık buradaki sivaslı hemşerilerine söledğin lafa yazık sen gerçek sivaslı değilsin işte[/quote],
[b]hahah :D sorun burdaki sivaslılarla diil.. kendini bilmez bir kaç kişiyle..[/b] |
bir kaç kişi derken tüm sivaslıları kapsıyorsun hadi sen kendi sitene
|
[quote=mersinidmanyurdu]bir kaç kişi derken tüm sivaslıları kapsıyorsun hadi sen kendi sitene[/quote]
farketmez..hepsinede gider.. biz bize yeteriz.. Kaliteden bahsediyosun.. ama mersinde sivasa sövüp burda yalanmanın kalitesizliğin en kralı olduğundan hiç söz etmiyosun.. neyse ne yazarsan yaz..daha fazla cevap verilecek bi insan degilsin(iz) üzgünümki daha da görüşemicez.. sizin 3. lig a ya kadar yolunuz var.. |
yeniçeri sen her kimsen terbiyesizlik yapma...
sen kimsinde sivasspor.com a saygısızlık yapıyorsun... sivasspor.com varken siz nerdeydiniz... ben yıllardır sivassporla beraberim ama yeniçeriler adı üstün de yenisiniz... bu siteye girip te reklamınızı yapma git şeytanlara körfeze gir reklamını orda yap... [size=7]WWW.SİVASSPOR.COM bizim tek sitemiz gerçek taraftar sitemiz gerisi yalannnnnnn....[/size] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:27. |