![]() |
g.o.Serhan abi+resimler eklenmistir
[B][COLOR="RoyalBlue"]SİTEMİZİN VE DERNEGİMİZİN DEGERLİ YÖNETİCİLERİNDEN[/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]SERHAN KABURCUK[/COLOR][/B] [B][COLOR="RoyalBlue"]SAAT 11=00 DA NUMUNE HASDANESİNDE AMALİYATA GİRMİŞ BULUNMAKDADIR GECMİŞ OLSUN SERHAN ABİ ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN ABİ[/COLOR][/B]
[img]http://img382.imageshack.us/img382/9227/dsc02195bn7.jpg[/img] [img]http://img488.imageshack.us/img488/7052/dsc02196wh5.jpg[/img] [img]http://img120.imageshack.us/img120/8964/dsc02197gi5.jpg[/img] [img]http://img488.imageshack.us/img488/268/dsc02198ok8.jpg[/img] |
--->: GEÇMİŞ OLSUN SERHAN AB ! ! ! !
[COLOR="Red"][B]GEÇMİŞ OLSUN SN BAŞKANIM SERHAN KABURCUK YARADANIM ACİL ŞİFALAR VERSİN ...DİLERİMKİ ALLAHIMDAN ESKİSİ SAĞLIĞINIZA KAVUŞUR HER ZAMANKİ GİBİ +67 BAŞKANI OLARAK TRÜBÜNLERDE GÖRÜRÜZ.........+58[/B][/COLOR]
|
-->: GEÇMİŞ OLSUN SERHAN AB ! ! ! !
[B][I][COLOR="Navy"]Gecmiş olsun gardaş allah acil şifa versin serhan gardaş [/COLOR][/I][/B]
|
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Geçmiş olsun abi Allah acil şifalar versin....[/COLOR][/FONT][/B]
|
Geçmiş olsun Serhan Kardeşim , Allah acil şifalar versin.Bilgisi olan arkadaşlardan konu hakkında detaylı bilgi rica ederim
|
[B]serhan abiye gecmiş olsun bir an önce iyileşir inşaallah[/B]
|
[B]geçmiş olsun inşallah biran önce sağlığına kavuşursun ALLAH acil şifalar versin
[/B] |
gardaş geçmiş olsun....
acil şifalar diliyorum... |
[B]Allah nerden çıktı bu Ameliyat Murat..
hiç haberimiz yok.. Hayırdır Neden ameliyat oluyor serhan ???[/B] |
abi acil şifalar versin allah geçmiş olsun tekrar
|
[B]Şimdi Serhanı telefonla aradım..
Kendisi burnundan ameliyat olmuş, konuşamadığı için yakını ile konuştum Durumu gayet iyi..başarılı bir ameliyat geçirmiş.. Zaten yakışıklı olan gardaşımız..biraz daha karizma yapmak için burun estetiği olmuş.. :D:D kendisine acil şifalar diliyoruz[/B] |
geçmiş olsun serhan, acil sahalara dönmeni bekliyoruz, yoksa çekirdekçilere kızamamak için sinirlerimi aldırıyosun gardaşım :),
neyse herşey şaka acil şifalar diliyorum |
Serhan kardeşime geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin..
|
gecmiş olsun serhan abi allah tan acil şifalar i olursun biranönce inş
|
gecmis olsun serhan abi.Allah acil sifalar versin
|
[B]Reis İyi burnundan Et ve kemik aldırmış..Yiğeni olarak şifa diliyorum..Konya Maçına Yetişip Tribünü coşturması lazım...Tribün Onu Beklerç;) [/B]
|
Konya maçı öncesi çok kötü olmuş. Hafta sonuna kadar stadlara dönmesi çok zor. Zor bir ameliyat sonrası vardır çünkü bu amelyatın. Keşke Konya maçından sonra olsaydın...Neyse hayırlı şifalar kardeşim, geçmiş olsun.
|
[B]bu güzel dileklerinizi serhan abiye ilettim cok sevindi ve duygulandı ve herkese slm ve sevgilerini iletti.
bende kendisinin bu istani yerine getirmiş oluyumda sonra nabalda kalmayayım alın serhan abiyide estetiklilerin içine [/B] :D |
geçmiş olsun serhan abi??vallabenolsam estetik amliyatı için o masaya yatmam?çok zor olur burun estetiği??
inşallahkısa vaktede iyileşir,konya maçında yerinde olur??? |
[B]gecmis olsun, acil sifalar dilerim [/B]
|
[B]Geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin.[/B]
|
gecmiş olsun abii allah acil sifalar versin...
|
[B][COLOR="Blue"]Benzer bir ameliyatı ben de geçirmiştim, iyi bilirim.
Gerçi benimkisi estetik amaçlı değil, boks sporu ile uğraşırken burun kemiğimi aldırmıştım. Şimdi [COLOR="Red"]Serhan Kardeşimin [/COLOR]eli yüzü mosmordur ve balon gibidir :) Eğer imkanı varsa bi resmini atın buraya da karizma konuşsun :) Şaka bir tarafa, bu soğuk havalarda çok dikkatli olması lazım...! Eğer bir üşütür ve nezle olursaaa, aman dikkat...! Aman ha, sakın ha hapşırayım mapşırayım deme. Kılcal damarlar müthiş tahriş olur ve amansız kanaması olur. Gerçekten o zaman insanın burnundan fitil fitil geliyor...! Acil şifalar diliyorum kardeşim. [/COLOR][/B] |
[B]Geçmiş olsun abi,
Acil şifalar Tribünlere lazımsın :)[/B] |
gecmis olsun allah acil sifalar versin
|
[COLOR="Navy"][B]Geçmiş olsun abi Allah yardımcın olsun[/B][/COLOR]
|
[COLOR="Red"][B]Geçmiş olsun abi Allah yardımcın olsun[/B][/COLOR]
________________________[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img253.imageshack.us/img253/2471/sivassporlogofgdfgrq4.jpg[/IMG][/URL] |
[COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]ABİ GECMİŞ OLSUN.. ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSIN[/FONT][/COLOR]
|
rahatsızlığı ne İMİŞ AYRINTI YOK
|
[B]Burnunda et ve kemik vardı..Başarılı bir operasyonla sorun kalmadı.[/B]
|
Geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin.
|
--->: GEÇMİŞ OLSUN SERHAN ABİ! ! ! !
serhan gecmiş olsun bu amalyat nerden cıktı hayırdır yinede büyük gecmiş olsun allah dan acil şifaler diliyorum iyileşde cık sahneye sahnede orkestra şefsiz kaldı kocum
|
Agbi gecmis olsun bende yeni uye oldum sitemizee
|
[QUOTE=SONMEZ;193229][B][COLOR="Blue"]Benzer bir ameliyatı ben de geçirmiştim, iyi bilirim.
Gerçi benimkisi estetik amaçlı değil, boks sporu ile uğraşırken burun kemiğimi aldırmıştım. Şimdi [COLOR="Red"]Serhan Kardeşimin [/COLOR]eli yüzü mosmordur ve balon gibidir :) Eğer imkanı varsa bi resmini atın buraya da karizma konuşsun :) Şaka bir tarafa, bu soğuk havalarda çok dikkatli olması lazım...! Eğer bir üşütür ve nezle olursaaa, aman dikkat...! Aman ha, sakın ha hapşırayım mapşırayım deme. Kılcal damarlar müthiş tahriş olur ve amansız kanaması olur. Gerçekten o zaman insanın burnundan fitil fitil geliyor...! Acil şifalar diliyorum kardeşim. [/COLOR][/B][/QUOTE] ABİ KUPALARININ RESİMLERİNİ SİTEMİZDEN GÖRMEKTEN ONUR VE ŞEREF DUYARIZ.. ÖZELLİKLE MUHAMMET ALİ İLE YAPTIĞINIZ ABİ:)..+58 |
[QUOTE=1967_Dernek_Murat;193166][B][COLOR="RoyalBlue"]SİTEMİZİN VE DERNEGİMİZİN DEGERLİ YÖNETİCİLERİNDEN[/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]SERHAN KABURCUK[/COLOR][/B] [B][COLOR="RoyalBlue"]SAAT 11=00 DA NUMUNE HASDANESİNDE AMALİYATA GİRMİŞ BULUNMAKDADIR GECMİŞ OLSUN SERHAN ABİ ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN ABİ[/COLOR][/B][/QUOTE]
gecmis olsunn ALLAH acil sifalar versinnn en kisa zamanda tekrar aramizdaa olmasi dilegiylee |
[B]serhan gardaş çok geçmiş olsun ALLAH acıl şifalar versin..[/B]
|
[B][I]gecmis olsun serhan abi allah acılsefalar nasıp etsın bende bir burun ameliyati gecirecem ama hayırlsı bakalım :-)[/I][/B]
|
[B][COLOR="Black"]resimler az sonra ;)
AFK farki ile :D [/COLOR][/B] |
-->: GEÇMİŞ OLSUN SERHAN ABİ! ! ! !
Geçmiş olsun Serhan, Allah acil şifalar versin.
|
-->: GEÇMİŞ OLSUN SERHAN ABİ! ! ! !
Geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:46. |