![]() |
GOLCÜLER HIRS KÜPÜ..
Sivasspor’un başarılı golcüleri Mehmet Yıldız, Ivan Cetkov, Konyaspor maçı hazırlıklarında oldukça hırslı oldukları gözlendi.
Antalyaspor maçında sarı kart gören ve cezalı duruma düşen Balili’nin yerine görev yapacak olan Ivan Cetkov’un kendini göstermesi bekleniyor. Uygun Ivan Cetkov’un başarılı bir forvet olduğunu ve ondan çok şey beklediklerini ifade etti. |
--->: GOLCÜLER HIRS KÜPÜ..
[B]Alın size hırsınızı sonuna kadar göstereceğiniz bir maç, bir rakip ;)[/B]
|
Insallah Balilinin Yerini Doldurabilir............
|
Chetkov u merakla beklıyorum bakalım nasıl mış doya doya izleyelım.. Ben cok ümitliyim :D
|
[B]Konyasporu hezimete uğrattıkları zaman ne kadar hırslanmış olduklarını anlayacağız.Tırsık tırsık oynamazlarsa Konyaspor yenemeyecekleri bir rakip değil,İstanbul takımlarından ve Trabzonspordan puanlar alan Sivasspor tırsmadan oynarsa Konyasporu niye yenemesin? Galibiyetlerinin temel kaynağının tesadüf değil hırs ve çalışma olduğunu Konyaspora da ispatlayacaklardır umarım....[/B]
|
[B][COLOR="Purple"]Bu hırsları sahaya ve trübünlere olumlu yansıtılırsa, konyayı rahat yeneriz. Aman bu hırs stres yapmasın ve ters tepmesin [/COLOR][/B]
|
[B]Insallah güzel bir mac cikaracaklarina inaniyorum [/B]
|
-->: GOLCÜLER HIRS KÜPÜ..
inş. bu maçı alırız eger iyi oynarsak Konyayı rahat geceriz ama antalya maçındakı gibi olursa işimiz zor
|
Chetkov'a Cok Büyük İş Düşüyor İnş Baliliyi Aratmaz Ben Chetkovdan 1 Gol Bekliyorum
|
umarm bu hırslarını sahaya attıkları golle yansıtırlarda konyayı yenerz
|
[COLOR="Red"][B]Mutlak galibiyet için sahaya çıkmalıyız...Belki Yeneriz diye değil Bir Futbolcuda olması gereken Hırs,Azim,Aşk,Heyecan,Bunları Trübünlere yansıtması gerekmektedir....Antalya Maçında Oynayan ilk 11 değilde Farklı Bir ilk 11 Bekliyoruz....Önümüzdeki Hafta Fenerbahçe Maçına Moralmen Yüksek girmek istiyoruz.....Yeni Oyuncularımıza ilk 11 de görmek istiyoruz....Madem Çuwalla para Aldılar" ALIN" Teri Bekliyoruz.........................+58[/B][/COLOR]
|
bence cetkov maca damgasını vurucak
cok ii şeyler yapacagına ınanıyorum |
haydi çetkov bu maç senin maçın olsun, başla artık şoooova...
|
[COLOR="DarkSlateBlue"][FONT="Trebuchet MS"][I][B]Keskin sirke küpüne zarar verir demisler atalarimiz hirs iyide bunu kontrollü yapmak lazim forvetlerin hirslarinin yaninda beyinlerini da kullanmalari gerekli ekmegini futboldan kazandigina göre futbolcular kendilerine cok iyi bakmali ve profesyonelce yasamali futbol öyle bir nankör sporki bügün iyisen sirtlarda tasinirsin traftarin sevgilisi olursun medyanin dilinden düsmessin kötü isen bir anda unutulup gidersinkimse yüzüne bakmaz futbolcularin bunun bilincinde olmalari gerekli bu meslekten ekmek yediklerine göre profesyonelce yasamli ......[/B][/I][/FONT][/COLOR]
|
genc starlarimiza önem verecegiz
yeni starlar cikaracagiz |
Insallah bu mac bizim olacak. Cvetkov ve memodan cok sey bekliyoruz.
|
chetkova sonuna kadar güveniyorum... inşallah bu maçta kendini gösterir..
|
hadi bakalım hadi sivasım yen de şu konyayı şu konyalı arkadaşlarım bana ağızlarını açmasınlar hadiiii
|
İvan inşallah bu maçta golle tanısır.
Mehmet YILDIZ'ın kaliyesi zaten ortada. |
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Yarın ki maçta İvan CHETKOV 11 de başlayacak ve başarılı olacaktır.Kendisini ispatlamak için dahada hırslı oynayacak.Yanında Mehmet YILDIZ da ona büyük boş alanlar yaratacaktır.Ama bence yarın maçı ortasahası çok çalışan ve çok dikkatli olan kazanacaktır.Yarın özellikle Ortasahamızda oynayan futbolcularımıza çok iş düşüyor.Allah hepsinin yardımcısı olsun.[/COLOR][/FONT][/B]
|
slm lar kardaşlar ben iki maçta kahroldum bir konya maçı akılalmaz tepki ve buna bağlı olarak verilen kırmızı kartlar ama yarın bunun intikamı skor olarak alırız ve gs macı ve hakem barış şimsek bu üç oly benim hafızamda çıkmaz saygılarla imranlılı gökçebeli sinan
|
BU HIRSLARI İNŞALLAH MAÇTA GOL OLARAK SİVASSPORA DÖNER!!!!!!
|
ZATEN KİMİN GOL ATTIĞI ÖNEMLİ DEĞİL ÖNEMLİ OLAN SİVASSPORUN 3 PUANI!!
|
bu maçta en büyük koz seyirciye düşüyor konya kolay bi takım degil eger seyircimiz sinema izler gibi maç izlerse bu iş olmaz takıma antalya yenilgisini unutturup morali iyi vermek lazım chetkov,a başarılar diliyorum inş golünü atar ligimize merhaba demiş olur sivas sporumuza başarılar diliyorum inş 3 puan bizim olur
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:48. |