![]() |
Fenerbahçe/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
[B]Turkcell Super Liginin flaş takımı Sivasspor, Fenerbahçe karşısında mutlaka puan/puanlar elde ederek yükselişini sürdürecektir.Bizim Az Alkmardan ne eksiğimiz var...
SİVASSPOR :2 Fenerbahçe:1[/B] |
-->: Fenerbahçe/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
banko yenılırız...
sebep bellı... bjk gs trabzon olsa zorlarız ama fenere imkanı yok oynamayız.. fener:2 sivasspor:0 |
[COLOR="DarkOrchid"][B]inşallah bu maçıda alırız
sivas spor 1 fenerbahçe 0[/B][/COLOR] |
İNŞALLAH ALRIZ BU MAÇI
SİVASSPOR 1 fb 00000 |
bence alıcaz çünkü fenerbahçe nin bu aralar moreli çok düşük(AZ Alkmaar)dolayı inşallah bu maçtan da alnımız akıyla çıkarız bencede:
SİVASSPOR:2 fenerbahçe:1 |
--->: Fenerbahçe/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
sivas: 5 fener: 0
|
[COLOR="Red"]sivasspor:3
[/COLOR] [COLOR="Yellow"]fener[/COLOR][COLOR="Blue"]bahçe:2[/COLOR] çok zor olacak ama bunu yapacaz |
fenerbahçe:3
sivasspor:1 |
fenrebahce : 6
sivasspor :1 (gol balili) üzgünüm ama sivas iyi gitmiyor.. |
[FONT="Comic Sans MS"]Fenerbahce-4 Sivasspor-0 Sampiyonluga oynuyan bi takım Sivassporu dinlemez.Sivas iyi gitmior haydi hayırlısı olsun bakalım :confused: [/FONT]
|
fb sampiyonlar liginden elendigi icin taraftariyla barismali, sivasimi gol yagmuruna tutar kesin
fb 4 - 1 sivasspor |
sivasın bu maçda hiç şansı yok ama inşallah bir mucize yaparız maçı alırız( çok zor)
fb: 3 sivas:1 yanılt bizi sivas hadi konya yenilgisini unuttur |
sivas hemen hemen kolay olann konyayı yenemedi fenerden de allah verede fark yemeye:rolleyes:
|
SİVASSPOR :1
Fenerbahçe:1 |
fenerbahçe ve bülent uygun=7
sivasspor=0 |
Fark felan değil arkadaşlar asıl mesele karışık işler. Fenere yenilecek Sivas Spor çünkü Sivas Spor küçük Fenerbahçe. Başkanımız Mecnun Bey eski Fenerbahçe üyesi. Futbolcular desen Fenerin kullanmadıkları. Fenere asla zarar vermez Sivas Spor. Sivas Fenere puan kaybettirsin bende saçlarımı kazıtır buraya resmimi koyarım...(zaten tip yok saçlar gidince tam bir komedi olur)
|
Sivassporummmmmmmmmmmmmmmmm :2
fenerbahçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :1 |
[COLOR="Red"][B][I]Kim istemez siz ,Ben,Herkes BEŞ...BEŞ....BEŞ...!!!Ama sizler gibi benide ,soğutuyorlar Yüreğimizi Burkuyorlar,Elimizdeki Tek silah Olan Heyecanımızı Alıyorlar....ÖLÜMÜNE SİVASSPOR,YAĞMURDA ÇAMURDA,ama unutmayalım Bzi ışık Görmek isteriz....Karanlıkta Kim Kalmak ister.....Karşılık Başarı Bekleriz....Zaman Zaman Kazalar Olacak Elbette Kim Dört Dörtlük....100 Milyon Dolarlık G-s ,F-b Bile wurulmadımı..!!!Ama Antalya -Konya maçında+(Kendi ewimizde)+16.000 Yiğidonun Önünde +Ligin Orta Güçteki Takımı Karşısında....!!!Üstüste Yapılmamalıydı..!!!Peki biz mi hatalıydık..!!!!Bu Siwastaki Taraftarın webalini Kim werecek....Geçen Antalya Maçı Trafik Kazası Dediler ,Ama gİT gide zincirleme kazası oluyor maalesef üzülerek söylüyorum,UEFA yı Bırakın Biz I.LİGDE Kalacağımız Korkusuyla Her Zamanmı Yaşayacağız..!!!!!Ne Zaman bizlere Rahat Nefes alma Şansı Werecekler....'''''58''''....Nerden Kan Kaybediyorsak Bulunsun lütfen............""""""""""""BAŞKA SİWAS YOK""""""".................................................+58[/I][/B][/COLOR]
|
fenerden puan almak mı giç sanmıyorum :D gs yada bjk desen neyse de fenere şampiyonluk yolunda darbe vurmak mantıksız geliyor bana ama antalyayı yenerse haftaya fenerden puan alabiliriz.....
|
--->: -->: Fenerbahçe/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
[QUOTE=ceza_tolga_rep;194651]fenerbahçe ve bülent uygun=7
sivasspor=0[/QUOTE] [B]Sen ne biçim taraftarsın ya!Bülent UYGUN, takım maç kazanınca Bülent Hoca oluyor,takım maç kaybedince Bülent oluyor :mad: Daha 11 hafta var,Rizespor Fenerbahçeden puan alıyor da Sivasspor niye alamasın? İsyan,sitem edebilirsiniz ama dönekliğin lüzumu yok.Sivasspor mutlaka iyi zamanlara tekrar ulaşacaktır,yeter ki bazı kişiler burnunu sokmasın :mad: Her zaman destek olmalısınız Sivasspora,özellikle böyle zamanlarda....[/B] |
katılıyorum sana gülkız bülent hoca herzaman iyi yöentiyor takımı sorunumuz gol atamamak bu da futbolcuların becerizsizliği bence hocayla alakası yok
|
Rakibimiz, şampiyonluğa oynayan bir takım, üstelik deplasmanda oynayacağımız bir maç, gerçekçi olmakta fayda var.
Bence berabere kalmak bile çok büyük başarı olur. |
Bu mac cok önemli, son 2 hafta iyi gitmiyor takim, kendini göstermek icin oyniyacaklardir, isimiz cok zor ama imkansiz degil, insallah bu mac 1-0 olsun bizim olsun
|
[B][COLOR="Purple"]bende şimdi bi kaç şey söylüycem benimde adım sivasspor zor durumda olunca sattı olucak. ama ben dogruları söylüycem. fenerbahçe nin puan kaybetmeye tahammülü yok ve öle de olucak çünkü sivassporu yenicek. bende daha önce yapılan yorum gibi belki gs-bjk veya ts olsaydı zorlardı hatta berabere bile kalrdı onlarla derdim. ama rakip fenerbahçe berabere bile kalamyz. hayalci olmayalm. kendi sahmzda bile fb yi yeneck gücüöz varken yenemiorz da ist.da mı yenicez. kimse darılmasn ama gerçekleri söylüyorum. can arat-servet çetin sivasspor a nasıl geldi bunu hiç araştrdınız mı araştrdıysanz anlardınız ne demk istediimi. ben sivasspor un yanndaym ama bu maçı fb nin alcagını biliorm. eger gidebilrsemde maça gidicem ve destekliycem her ne kadar yenilcek olsakda. bu benim görüşüm karşı çıkanlarda olacak ama bu tepkinz aşaglıyıcı ve sivasspor u satıyomusum gibi olmasınn lütfen!!! GERÇEKCİ OLMALIYIZZ[/COLOR][/B]
|
-->: --->: Fenerbahçe/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
[QUOTE=nazimgulturk;194730]katılıyorum sana gülkız bülent hoca herzaman iyi yöentiyor takımı sorunumuz gol atamamak bu da futbolcuların becerizsizliği bence hocayla alakası yok[/QUOTE]
helal olsun size bravooooooooooooooooooooooo????????????????????????** bravo beyler?????????????????????????????????????????? |
BENCE FENER 3-1 FALAN ALIR AMA GÖBLÜMÜZDEN GECEN TABIKI 1-1 OLSUN BEN YENİLİCEGİMİZİ BİLDİGİM HALDE MACTA OLUCAM BİZ 4 KİŞİ GİDİYORUZ GELEMK İSTEYEN VARSA AKDIKOY ISKELDEDE BULUSUCAZ BI MAC GUNU BELLI OLSUN SAATI DE YAZARIM İNSAALLAH İLK YARIDA OLDUGU GIBI 1 PUANI ALIRZ
|
-->: --->: -->: Fenerbahçe/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
[QUOTE=gülkız;194728][B]Sen ne biçim taraftarsın ya!Bülent UYGUN, takım maç kazanınca Bülent Hoca oluyor,takım maç kaybedince Bülent oluyor :mad: Daha 11 hafta var,Rizespor Fenerbahçeden puan alıyor da Sivasspor niye alamasın? İsyan,sitem edebilirsiniz ama dönekliğin lüzumu yok.Sivasspor mutlaka iyi zamanlara tekrar ulaşacaktır,yeter ki bazı kişiler burnunu sokmasın :mad: Her zaman destek olmalısınız Sivasspora,özellikle böyle zamanlarda....[/B][/QUOTE]
kardeş stat full,insanlar o soğukta gelmiş,ben 90.dk. boğazımı yırttım,bizim hakkımız bu mu?siz diyosunuz ki bülent hoca ya böle demeyin?ya ben bu takım kötü gidince haluk ulusoya mı soracam sivasspor neden böle diye?acaba burdan yazıp artislik edenler maça geliyolar mı?bide öle düşünmejk lazım?ben bu takımın hesabını bülentten sorarım kimseden deil?_?? |
Aslında futbolda yenmekte var yenilmekte, iki hafta önce yere göğe sığdıramadığımız uefa ya kesin gideriz diye dşündüğümüz takımımızı iki mağlubiyetle bakıyorum da yerden yere vurulmaya başlanmış.Bu kadar karamsar bir tablo çizmenin bir anlamı yok. Bekıyorum herkes şimdiden teslim bayrağını çekmiş,neredeyse takımın İstanbula maça gelmesine bile gerek yok diyecekler! Bu FB'ye karşı değil, hangi takım olursa olsun,elbetteki galibiyet için çıkacaktır takımımız sahaya. Bu FB'yi Bursaspor 1-0 yenmedimi hemde kendi evinde.Denizlispor şampiyonluğun en büyük adaylarından GS' ile berabere kalmadımı? İstedikten sonra iyi bir oyunla her takımı yenebiliriz düşüncesindeyim.Ancak; bazı arkadaşlarımın düşüncelerine katılmamak elde değil. Eğer FB'ye karşı bir diyet ödeme düşüncesinde olunmazsa, beraberlik yada galibiyet almamamız için hiç bir neden yok!Bakalım zaman neyi gösterecek hep birlikte göreceğiz.
|
fenerbahçe 5
sivasspor 3 olur golu geçecek |
fb:1 ss:1 çünkü iki takımın moralleri bozuk.
|
[COLOR="Red"][B][I]sivasspor:::::::2
fenerbahçe:.......1[/I][/B][/COLOR] |
inşallah kazaniriz baska bi sey demiorumda ne oluyor anlamadim bi seri yeniyoruz bi seri yenilioruz .. mağlubiyet serisinin bitmesini canı gönülden istiyorum.. en büyük Sivas ..
|
ÜZÜLEREK YAZIYORUM FB:4-1 SİVAS
|
Fenerbahçe/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
Fenerbahçe şu dakikalarda Antalya'ya 1-0 yeniliyor. Bu maç bu skor ile biterse Kadıköy'den biraz zor puanla döneriz. GS'in potaya girmesini istemezler çünki...
Fb : 2 - Sivasspor : 0 |
[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Fener bugünde puan kaybetti arkadaşlar 4 ya da 5 diyenler veya 3 diyenler biraz daha düşünün derim... Kendi sahasında oynayacak bu takım işimiz zor tabi baska etkenlerde olacak bu maçta ama ne olursa olsun Sivasspor her deplasmanda oynadığı gibi oynayacaktır burada da... Umudumuz takımımızın puanla dönmesi...bence ;
FENERBAHCE : 1 SİVASSPOR : 1[/COLOR][/FONT][/CENTER][/B] |
[COLOR="Red"][B][I]Fenerin Puan Kaybetmesi daha kötü brader...................Hırslandı Swasspor Yenilgisinde Taraftarı Bizler Gibi Anlayışlı..+58 Asla değil[/I][/B][/COLOR]
|
bu aralar gidişat yine kötüleşti evet düşme tehlikesinden biraz uzak durumdayı z ama uefa ya gitmek istiyorsakmutlak puan yada puanlar almamız lazım derım ama üzgünüm ki sivas fenere yenilir
|
fb-sivas : 3-0
fenerin acil olarak puan ve morale ihtiyacı var.kendilerini sivas maçında affettirmeye çalışacaklar.belki skorda fark olmayacaktır ama kazanacakları kesin... (keşke Sivas maçı alsa da fenerin galibiyetine kesin gözüyle bakan bizler mahçup duruma düşsek! ) |
barı sıkor tahmini yapmayın bu sitede gizli fener sempatizanları bu sivas fenerden puan alacak herkes bunu görecek cünkü fenerin hocası salak sivas üstüne gelen hertakımı yenerrrrrrr onlarda üstümüze gelecek
|
ben ne panik yapicam nede korkucamm ama bu haftada fenerbahceye yenilip..önümüzdeki mactada cikis yakalayacagimizi dusunuyorum..sivas
tum maclarini kazansada fenerbahceyi yenmezler..bunu herkes biliyor |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:18. |