SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   "WOOTER´İ İSTEMİYORUM" (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10287)

SivasSpor.Com 27.02.2007 20:03

"WOOTER´İ İSTEMİYORUM"

Sivasspor yönetimine haber vermeden ülkesine kacak Wooter’u Teknik Direktör Bülent Uygun artık istemediği söyledi.
Uygun “Wooter’u istemiyorum. Gemiyi terk etmiş birini tekrar o gemiye geri alma taraftarı olan biri değilim. Onu affetmek gibi bir düşüncem yok. Biz kalan aslanlarla gerekeni yaparız. “dedi

AYDIN1985 27.02.2007 20:38

Affedilmesi lazim

bence wooter affedilmesi lazim. takima cok büyük katki saglaya bilen bir futbolcu. zaten gol atma problemimiz var, bence geri gelmek istiyorsa affedilmesi lazim.

ceza_tolga_rep 27.02.2007 20:57

-->: "WOOTER´İ İSTEMİYORUM"

valla biz bu bülent hocanın sert tutumları sonunda kendsini vuracvak gibi gözüküyor?şurda adam 3 maçda oynamadı,tamam hata yaptı ama dönmek istiyorsada affedilmeli,duygusal düşünülmemeli?çünkü wooter ya da onun gibi adam bize lazım?bence affedilmeli???

cihan çiftçi 27.02.2007 21:20

--->: Affedilmesi lazim

[QUOTE=AYDIN1985;195441]bence wooter affedilmesi lazim. takima cok büyük katki saglaya bilen bir futbolcu. zaten gol atma problemimiz var, bence geri gelmek istiyorsa affedilmesi lazim.[/QUOTE]
haklısın kardeş wooterin gelmesi lazım çok iyi bir futbolcu hemde gol problemimizi çözer

Fatih Bayrak 27.02.2007 21:57

--->: "WOOTER´İ İSTEMİYORUM"

[B]Bence Bülent hoca hakli wooter sadece Fifa dan yiyecegi ceza icin dönmek istiyor .
Bu saatten sonra bize verimli bir oyun cikaracaginada inanmiyorum.
Kendini affettirip bu seferde oynamayip takimin kendisini atmasi icin calismayacagini nerden bilelim.
Bence affetilmememi.[/B]

g-unıt58 27.02.2007 22:00

aslında wooter ın takıma gerı gelmesı yanlıs olur ama takımın durumunu goz onunde bulundurarak takıma gelmesı lazım hıc degılse sezon sonuna kadar bu takımda oynaması lazım ıyı ve kalıte bır futbolcu bence gelse cok yararlı olur

Engin58 27.02.2007 23:05

[B][COLOR="Navy"]Woterin gelmemesi cok iyi olur faydasi olmaz bülent hocaya hak veriyorum.Saygilarimla...[/COLOR][/B]

yigido_adem 27.02.2007 23:17

bence wooteri hemen geri cagirsinlar cok kaliteli bir futbolcu bana gore faydasi olur hemde avrupa hedefimizede katkida bulunur hemen geri cagirsinalr bulent hocayi seviyor ve saygilarimi sunuyorum lutfen wooteri geri cagirin

kadir0911 27.02.2007 23:29

bende wooter'e gerek yok... yaptigi is af edilmez..

simsek58 28.02.2007 05:29

ben zaten wooterin kadroya alinmamasina sasiriyorum böyle oyunculari cok arariz .yakinda adam ünlenirse sasirmayin

Ertugrul 28.02.2007 05:39

[B]Wooter kaliteli bir oyuncuydu oynadığı maçlarda takıma katkısı büyük olmuştu,ancak biz
bir şehir takımıyız,şehrimizi beğenmeyip,sözleşmesi varken takımı ortada bırakan
Wooter'in affedilmesi takıma ne kadar fayda getirir tartışılır...[/B]

izmirliyigido 28.02.2007 07:34

Wooter kesinlikle affedilmeli ve maçlarda direkt oynatılmalı. Onun gibi futbolculara ihtiyacımız var. Yaptığı bir hatadır ama ondan daha büyüklük affetmektir. Bence bu hafta bile oynamalı..

erol41 28.02.2007 07:55

Wooter affedilmeli ve hemen çağırılması lazım çok kaliteli oyuncu neden ilk on birde oynatılmaz anlıyamıyorum bu futbolcu sivasspora güç ve hava katar, ve biz onu sivassporda izlemeyi çok istiyoruz, Katı tutum takıma fayda sağlamaz.
Lütfen sayın Mecnun Odyakmaz onu takıma geri kazandır.

OĞUZ 28.02.2007 07:56

--->: -->: "WOOTER´İ İSTEMİYORUM"

[QUOTE=cahar;195507][B]Wooter kaliteli bir oyuncuydu oynadığı maçlarda takıma katkısı büyük olmuştu,ancak biz
bir şehir takımıyız,şehrimizi beğenmeyip,sözleşmesi varken takımı ortada bırakan
Wooter'in affedilmesi takıma ne kadar fayda getirir tartışılır...[/B][/QUOTE]
BENCE BÜLENT HOCAMIZ NE DÜŞÜNDÜYSEDE SAYGILIYIZ!

SivasLady 28.02.2007 08:25

[B]cogu kisi geri gelsin diyor
hic düsünüldümü onun yaptigi dissiplinsizlik
hata yapti affedin özür diliyor nede olsa diyorsunuz :confused:
öteki futbolculara kötü örnek olur, hepsi istedigini yapar, nede olsa o affedilirse bizde ediliriz diye düsünebilirler
wooter geri gelse bülent hocanin otoriterligi gider
hem gelse iyi oynuyacak mi bakalim:rolleyes:
bencede fifa`dan ceza yememek icin yapiyor
ve kariyerine leke gelmesin diye
sonucta baskalarida iki kere düsünür onu almak icin bir yapan bir daha yapabilir diye

yerimiz sabit alacagimiz tazminat ondan daha yararli olacagina inaniyorum
yinede getirilirse umarim herseye göz yumulmaz en azindan alacagi para azaltilabilir[/B]

mehmetcik58 28.02.2007 08:45

Bülent abi tamam sana katılıyorum.Wooterin terketmesi bizide üzdü yanlış yaptı.Onuda biliyoruz.Ama işin kötü yanından bakılırsa bizim takım antalyada ve konya maçında orta sahada sorunumuz oldu.Bu bölge tam wooterin yeriydi.Üstelik Wooter kendi sahamızda seyircimizin desteği sayesinde harka şovlar harika hareketler yaparak hatta asist ve gol atarak bizim orta saha sorunumuzu çözmüştü. Ancak görüyorumki Üst Üste 2 maçımızıda wootersiz oynadık ve kaybettik.Bana göre Wooter Bu takıma gelerek affedilmeli.Çok iyi kadromuz vardı. Ancak yavaş yavaş kaybetmeye başladık. ben enson ankaragücü maçında 4 eylül stadyumundaydım. hatırlarsaka o maçı 3-1 kazanmıştık.3.golüde Wooter atmıştı. gerçekten Wooter harika şovlarla takımımıza galibiyet getirmişti.Üstelik kendi evimizdeki ilk defa farklı galibiyetimizdi.Wooter gelmek istiyorsa affedilmeli.İnşallah Wooter hatasını anlayarak bu takıma geri döner ve eski formuna geri Kavuşur.Sizlere sesleniyorum bi sivasspor taraftarı olarak bu takıma ya wooter getirilmeli yada wooter gibi oyuncu alınmalı. Ayrıca Wooter gerçekten sivassporun en büyük transferiydi. Bunlar olmasaydı ben inanıyorumki Wooteri Arsenal chelsea real madrid barcelona gibi büyük takımlardan Wootera teklif gelirdi diye düşünüyorum.

Saygılarımla..

abdullah58 28.02.2007 09:26

ADAM IYI OYUNCU INKAR EDEN YOK--AMA ??
ADAM NEDEN KACIP GITTI-? DEMEKKI KAFASINDA SORUNLAR VAR KAFASI VE GÖNLÜ RAHAT DEGIL-MECBURIYETTEN GERI GELDIGINI DÜSÜNELIM
NE DERECE BASARILI OLUR?
VE SIVASTA YAPAMADI KACIP GITTI PEKI KAFASINDAKI SORUNLAR CÖZÜLDÜMÜ
UYUM YAPABILECEKMI-ZATEN BU YÜZDEN KACMAMISMIYDI
YALONIZ ONUN GIBI SIVASIMIZADA BIR OYUNCU LAZIM
SAGDAN ASIST YAPACAK OYUNCUMUZ YOK
BEYPINARLI YIGIDO58

jakobieen 28.02.2007 09:39

[QUOTE=SivasSpor.Com;195437]Gemiyi terk etmiş birini tekrar o gemiye geri alma taraftarı olan biri değilim. Onu affetmek gibi bir düşüncem yok. Biz kalan aslanlarla gerekeni yaparız. “dedi[/QUOTE]
tamam hoca gemiyi terk ettide acaba neden terk etti, bide bunu sormak lazım, wooter kenarda beklerken sen aslanların (!) serdar'ı, m.yıldızı oynatırsan terkeder tabii, şu şehirde kime sorsan %90 nın, ilk 11'de ilk sayacağı isim wooterken, oynadığı maçlarda süper oynarken sen onu bi kenara bırakıp aslanlarınla oynarsan, gemiyi terketmekten başka elinden bi şey gelmez tabii, ikinci lig topçusu mehmet yüzünden andersoon'un gemiyi terk ettiği gibi ... yazık böyle bi topçu sivasa bi daha gelir mi bilmem :confused:

Arif Coşkun 28.02.2007 09:52

Wooter bunu yapmadan evvel düşünecekti.Affedildiği taktirde diğer takım oyuncularına kötü örnek olacaktır.Diğer bir futbolcuda "bende böyle yapsam birşey olmaz"der. Başka Wooter'lar bulmalıyız.

ayhan saltan 28.02.2007 09:53

bencede affedilmesi lazım cünki bu futbolcuya ihtiyacımız var transfer parasını ödemesi lazım oda nasıl futbol oynayarak

OLCAY_58_AKKUS 28.02.2007 10:47

[QUOTE=SivasLady;195520][B]cogu kisi geri gelsin diyor
hic düsünüldümü onun yaptigi dissiplinsizlik
hata yapti affedin özür diliyor nede olsa diyorsunuz :confused:
öteki futbolculara kötü örnek olur, hepsi istedigini yapar, nede olsa o affedilirse bizde ediliriz diye düsünebilirler
wooter geri gelse bülent hocanin otoriterligi gider
hem gelse iyi oynuyacak mi bakalim:rolleyes:
bencede fifa`dan ceza yememek icin yapiyor
ve kariyerine leke gelmesin diye
sonucta baskalarida iki kere düsünür onu almak icin bir yapan bir daha yapabilir diye

yerimiz sabit alacagimiz tazminat ondan daha yararli olacagina inaniyorum
yinede getirilirse umarim herseye göz yumulmaz en azindan alacagi para azaltilabilir[/B][/QUOTE]

[B]Bülent hoca otoritesini zaten bu hafta gösterdi konya maçında.kaptan servete sen kimsin lan diyen,oyundan kendini attırmak için çabalayan Yasir bülent Hocanın ne kadar otoriter olduğunu gösterdi.Ben Wooterin yaptığını doğru bulmuyorum.Ama her hatanın bir cezası olduğunu düşünüyorum.Eğer gerçekten gelmek ve oynamak istiyorsa cezası kesilir ve takıma döner.Duygusallığa gerek yok.Sivas sporun iç sahada wooter gibi bir adama çok ihtiyacı var.Hepimiz görüyoruz kapanan takımları açamıyoruz altın tepside 3 puan veriyoruz 4 eylül de.Ben affedilsin ama cezasız kalmasın diyorum.[/B]

58tamer58 28.02.2007 11:12

Wooter gerçekten iyi bir oyuncu ve sivassın sorunlu bölgesi için gerekli.sezon sonuna kadar takımda olması fayda sağlayabilir diye düşünüyorum.

excellent58 28.02.2007 11:25

Woter Kalitelı bir oyuncudur maçların kaderini degişebilecek birisidir Sivasspora faydalı olur.Geri Kazandırılmalıdır Takıma

1967_DERNEK_NAİL 28.02.2007 11:31

[COLOR="Red"]bencedaffedilmesi gerekilen fut bolcu çok ihtiyacımız var ona
[/COLOR]

ceza_tolga_rep 28.02.2007 12:03

bülent hoca babalık edsin,wooterde özür dilesi bitsin bu iş.daha geç kalınmış deil.futbolda duygusallık yoktur?belki wooterin sorunarı vardı olabilir??

1967 dernek serkan20 28.02.2007 12:17

[B]kesinlikle affedilsin
yoksa orta sahada çok sıkıntı yaşarız[/B]

arabesk_58 28.02.2007 12:17

kesinlike affedilmeli.. ve geri çağırılmalı... çünki wooter gibi bir oıyuncu bir daha bulamayız... büleny hoca diğer aslanlarımla gerekeni yaparım diyor ama yenildiğimiz son 2 maçta wooter olsaydı maçların ikiside böyle bitmezdi.

yigido Atilla 28.02.2007 13:04

[B][I][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="DarkSlateBlue"]Hatasiz kul olmaz .Duygusalliga gerek yok takimda eksikligi hissediliyorsa Affedilmeli .Gelir Baskanindan hocasindan ve takim arkaslarindan özür diler tatliya baglanir tabiki cezasiz kalamaz bunun da bir bedeli var para cezasini yönetim belirler olay kapanir . Bu sadece ilk sivasta yasanmiyor her seyin bir bedeli oldugunu wooter anlayacaktir [/COLOR][/FONT][/I][/B]

cılgın sivasli 28.02.2007 13:28

bencede gelmelı cunku kaliteli futbolcu yanı bulent hocanın effetmesı lazım cunku guzel futbolcu ve gelmesı cok ıyı olur

nazimgulturk 28.02.2007 14:15

BENDE HOCAMIZLA AYNI FİKİRDEYİM ARTIK AF FELAN OLMAZ TEKRAR DÖNMESİ ÇOK SAÇMA OLUR

By Karayel+58 28.02.2007 14:25

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img296.imageshack.us/img296/1841/avatar11476069001bq1.gif[/IMG][/URL]

[COLOR="Red"][B][I]Zorla Güzellik olmaz!!!!Kapımız açık bence Yeterki Fedakar olsun Sivasspor için Kendinin Yapabileceğinin en iiisini yapmaya çalışsın...+58[/I][/B][/COLOR]

tarık176 28.02.2007 14:50

bence wooter gelmek istiyorsa getirsinler gerekli bir oyuncu fakat gelmek istemiyorsa ve kendi çıkarları için geliyorsa bence kovun!!!!!!!!! onun yerine bence daha iyi bir oyuncu alınabilir!!

Dark Force 28.02.2007 15:04

[B]woterin futbolculuğuna diyecek yok ama adam olması daha önemli taviz verilirse takımdaki bazı dengeler sarsılır ona ihtiyacımızda yok zaten [/B]

Ultra sivasli 28.02.2007 15:11

HIC KIMSE SIVASTAN BÜYÜK DEGIL MECNUN BABA GELMESIN DIYORSA SIVASA GELMESIN YOK GELSIN DERSE BASIMIZIN ÜSTÜNDE YERI VAR

Yiğiter 28.02.2007 16:05

wooter müthiş bir topçu bence mutlaka gelmeli...çok büyük işler yapar bence...

gardasin.58 28.02.2007 17:16

Gardaslar bizi istemeyeni bizde istemiyoruz Bülent hoca hakli worteri afederse diger oyncular arasinda huzursuzluk olur ipin ucu bir kacarsa birdaha toparlamayiz sebepsiz yere neden gitti burasi ringonun ahirimi kafan esince cek git ceza yiyecegini anlayinca geri gel bence afedilmemeli.cezasine ise ceksin.

bdogan58 28.02.2007 17:42

wooter gibi bir adam nasıl oynatılmaz aklım almıyo..Bülent hoca ne istiyosun wooter dan!!!!!!!inşallah geri döner.Çünkü çok ihtiyacımız var ona!!!sonuçta 10 numaramız NordinWooter

bülent hoca senin tek sevmediğim yanın wooter a karşı tutumun!!!

sinan-58 28.02.2007 17:57

affetmek buyukluktur woter gelmek istiyorsa bulent hoca buyukluğunu gosterip affetmeli amma gelmek istemiyorsada yalvarmaya gerek yok

yasin_58 28.02.2007 18:02

bencede wooter süper kalitede bi futbolcu ayağına çok hakim ve bizede oyun kurucu lazım.. bence geri çağrılmalı... o zaman mehmet la balili çoşar..

erem 28.02.2007 18:09

Yorumları okudum inanamadım arkadaşlar. Nasıl sivaslıyız biz. Sivasspordan büyük hangi futbolcu var... Disiplinsiz bir futbolcunun takımına vereceği hiç birşey yok bunu bilelim lütfen. Gitmek kendi seçimiydi gelmesine izin vermek sivasın. Bize adam gibi adam lazım. Zor gününde kaçan adamla işimiz olmaz. Futbol 11 kişiylr oynanır. İstemiyoruz disiplinsiz adamı...Gerekirse puan kaybederiz ama onurumuzu asla...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:04.