![]() |
SİVAS 58´İ CEM CAN`LA YAKALADI
[B][/B][COLOR="Blue"][FONT="Fixedsys"][B]SEVGLI YIGIDOLAR,
[FONT="Book Antiqua"][COLOR="Teal"][FONT="Georgia"][FONT="Microsoft Sans Serif"]Gozumuzun bebegi yegane gurur kaynagimiz, haftasonlarimizin manasi, son zamanlarda gectigimiz sezon ve bilhassa bu sezon ilk yarinin son haftalari itibariyle tarafli tarafsiz Turkiyenin sempatisini ve takdirini kazanan Sivassporumuz Super Ligdeki iki sezonda toplam 54. resmi macini tamamladi. Aksam nacizane bir istatistik tuttum ve gordumki Sivassporumuz su ana kadar rakip filelere 56 gol gondermis.Insallah bu hafta trafik kodumuz olan 58 e ulasacagiz.Bu forum altinda siz sevgili taraftarlarimizdan istegim birer tahmin yapmaniz. 58. golumuzu hangi futbolcumuz atacak? Ilerleyen haftalarda bunu 100. gol,346. gol vesaire diye renklendirebiliriz.Bilen arkadas(larimiz) ne mi kazanacak?? TEBRIKLERIMIZI:) Iste benim 58. gol adayim: MEHMET YILDIZ. Su ana kadarki toplam mac puan durumumuz: SIVASSPOR 54 19 17 18 56 67 74 Selam ve Sevgiler Yavuz[/FONT][/FONT][/COLOR][/FONT][/B][/FONT][/COLOR] |
--->: 58. Super lig golumuzu kim atacak?
[B][COLOR="Blue"]Güzel Bir Fikir Insallah Bu Hafta Bu Sayiya Ulasiriz Hadi Bakalim Kime Kismet :)[/COLOR][/B]
|
58.golu balili atacak bence tüm sivaslılar saygılar
|
[B]Hakkı atacak...Frikikten... [/B];)
|
[B][COLOR="RoyalBlue"] SİVAS VE SİVASSPOR'UMUZUN GURURU 58 NUMARALI FORMAYI GİYEN HAYRETTİN'İN ATMASINI İSTERDİM AMA HAYRO DEFANS OYUNCUSU OLDUGUNDAN COK ZOR.
VE TERCİM HAKKIMI VİYERİ MEHMET DEN YANA KULLANIYORUM[/COLOR][/B] |
-->: 58. Super lig golumuzu kim atacak?
[COLOR="Blue"]BEN BALİLİ ATAR DİYORUM ......[/COLOR]
|
penaltı olsa ve hayrettine attırsalar ne güzel olru.:D
|
servet atacak kaptana da bu yakışır.
|
bence balili atar ama mehmette iddialı
|
[QUOTE=ofozturk;190373]penaltı olsa ve hayrettine attırsalar ne güzel olru.:D[/QUOTE]
vay senin canını yiyim keşke öyla olsada hayro atsa ahhhhhhhhhhhhh |
[COLOR="Green"]Ve Su ana kadar attigimiz 56 golumuzun kahramanlari:
1.PINI FELIX BALILI : 12 Gol 2.ANDERSON DOS DANTOS: 11 Gol 3.HAKKI HOCAOGLU: 6 Gol 4.MEHMET YILDIZ: 5 Gol MUSA KUS: 5 Gol 5.GOKHAN BOZKAYA: 4 Gol 6.FRANSERGIO BASTOS: 3 Gol NORDIN WOOTER: 3 Gol 7.HAYRETTIN YERLIKAYA: 2 Gol MUHAMMED ALI KURTULUS: 2 Gol 8.HAKAN BAYRAKTAR: 1 Gol SERVET CETIN : 1 Gol YASIR ELMACI: 1 Gol[/COLOR] |
bnce balili atar antalya maçında inş. 58 e ulasırız
|
BEN SÜPRİZ BİR İSİM ATACAK DİYORUM. BU İSİMDE BENCE YENİ TRANSFERİMİZ [B][COLOR="Blue"]İVAN PETROV CVETKOV[/COLOR][/B] OLACAK.
|
TEBRİKLER YAVUZ KARDEŞİM. İSTATSİTİKLERİN DOĞRU. AYNI İSTATİSTİKLER (TAA 1967'DEN BERİ BENDE DE VAR)...TEBRİK EDERİM KARDEŞİM.
|
Balili bence en gole yakın oyuncumuz
|
58.DAKİKA 'da Mehmet Yıldız atacak...
|
-->: --->: 58. Super lig golumuzu kim atacak?
[QUOTE=izmirliyigido;190386]TEBRİKLER YAVUZ KARDEŞİM. İSTATSİTİKLERİN DOĞRU. AYNI İSTATİSTİKLER (TAA 1967'DEN BERİ BENDE DE VAR)...TEBRİK EDERİM KARDEŞİM.[/QUOTE]
[COLOR="Green"]Tesekkur Ederim abi, Zaten forumu acarken Nacizane diye belirttim.Herhangi bir yanlisim olduysa uyarmanizi bekleyerek bu tabiri kullandim. Sivasspor sevgim sosyal hayatima oyle islediki hakkindaki her seyi not eder duruma geldim. Butun cocuklugum 1.Lig ozlemiyle gecti.Benim yasitlarim bilirler 2 Ligin 3. Ligin hatta amator liglerin kahirlarini cektik yillarca.Van,K.Maras,Petrolofisi,Yozgat,Erzurum,Siirt,Sekerspor gibi takimlar 1.lige cikarken bizler hep boynu bukuk kaliyorduk.Kastamonu,Cankiri gibi ve daha agiri ilce ve sirket takimlariyla bile mucadele edecek gucumuz yoktu. Futboldan nefret etme derecesine gelmistik ve ister istemez Istanbul takimlarina gonul vermeye baslamistik. Yasim 37 oldu.Abi yemin ederim bundan 4 yil oncesine kadar Sivassporu Super ligde goremeden olecegime inanmaya baslamistim. Ama stadyum bekcisinden masorune,futbolcusundan yonetimine ve baskanina,taraftarindan teknik direktorune,Maasindan Sivasspor adina aidat kesilen iscisinden memurundan, kalemini Sivassporumuz icin kullanan gazetecisine kadar ALLAH hepsinden razi olsun ve ne muradi varsa versin ki bizlere bu gunleri yasattilar,Ellerine gonullerine emeklerine saglik hepsinin.Simdi tek uzuntum Yurt disinda ikamet ediyor olmam sebebiyle maclarimizi bizzat stadyumumuzda izleyemiyor olmak, Cunku ben butun bir cocukluk donemimi ve genclik yillarimi oralarda sesim kisilana dek destek vermekle gecirdim. Buradan her mac esnasinda gozlerimi kapatarak manevi desteklerimi yollarim, Tribundeki yerimdeymis gibi...[/COLOR] |
BENCE BALİLİ ATACAK.RÜZGARIN OĞLU HİÇ BOŞ GEÇMİYORKİ:)
|
58. golü atmak Hayrettine yakisir insallah ona nasip olur ama balili atacak gibime geliyor
|
ANDERSON OKADAR GOL ATTIMI YAW VALLA ADAMIN GOLLERİNİ HİÇ HATIRLAMIYORUM.YANILMIŞIM BEN BEN 4 BİLEMEDİN 5 ATTI DİYE BİLİYORDUM.
|
[QUOTE=YavuzTheYigido;190356][B][/B][COLOR="Blue"][FONT="Fixedsys"][B]SEVGLI YIGIDOLAR,
[FONT="Book Antiqua"][COLOR="Teal"][FONT="Georgia"][FONT="Microsoft Sans Serif"]Gozumuzun bebegi yegane gurur kaynagimiz, haftasonlarimizin manasi, son zamanlarda gectigimiz sezon ve bilhassa bu sezon ilk yarinin son haftalari itibariyle tarafli tarafsiz Turkiyenin sempatisini ve takdirini kazanan Sivassporumuz Super Ligdeki iki sezonda toplam 54. resmi macini tamamladi. Aksam nacizane bir istatistik tuttum ve gordumki Sivassporumuz su ana kadar rakip filelere 56 gol gondermis.Insallah bu hafta trafik kodumuz olan 58 e ulasacagiz.Bu forum altinda siz sevgili taraftarlarimizdan istegim birer tahmin yapmaniz. 58. golumuzu hangi futbolcumuz atacak? Ilerleyen haftalarda bunu 100. gol,346. gol vesaire diye renklendirebiliriz.Bilen arkadas(larimiz) ne mi kazanacak?? TEBRIKLERIMIZI:) Iste benim 58. gol adayim: MEHMET YILDIZ. Su ana kadarki toplam mac puan durumumuz: SIVASSPOR 54 19 17 18 56 67 74 Selam ve Sevgiler Yavuz[/FONT][/FONT][/COLOR][/FONT][/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] [COLOR="Red"][/COLOR] BENİMKİDE BENİM 58.GOL ADAYIM MEHMET YILDIZ |
-->: --->: 58. Super lig golumuzu kim atacak?
[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;190410]ANDERSON OKADAR GOL ATTIMI YAW VALLA ADAMIN GOLLERİNİ HİÇ HATIRLAMIYORUM.YANILMIŞIM BEN BEN 4 BİLEMEDİN 5 ATTI DİYE BİLİYORDUM.[/QUOTE]
[COLOR="Green"]Iste Anderonun attigi goller Olcay Kardesim: 2005-2006 3.Hafta Deplasmanda Samsunspora 1 gol (dk.55) 4.Hafta Istanbulda Vestel Manisaspora 1 gol (dk.89) 8.Hafta Sivasta Denizlispora 1 gol (dk.14) 10.Hafta Sivasta Diyarbakirspora 1 gol (dk.36) 12.Hafta Sivasta Fenerbahceye 1 gol (dk 73) 23.Hafta Sivasta Erciyesspora 2 gol (dk. 54 ve 59) 30.Hafta Sivasta Ankaraspora 1 gol (dk 72) 34.Hafta Sivasta Ankaragucune 1 gol (dk 78) Bu Sezon: 4.Hafta Deplasmanda Antalyaspora 1 gol (dk 73) 10.Hafta Sivasta Vestel Manisaspora 1 gol (dk 63)[/COLOR] |
ben oyuumu mehmet yıldıza veriyorum son haftalarda formda
|
57. gol pini felix balili
58. gol mehmet yıldız 59. gol ıvan chetkov |
58.golü bence balili atar buyuk ihtimal
|
balili nin atmasını isterim
güzel bir olay olur |
bence Hayrettin o 58 numarasıyla atacak bakın görün
|
ivan atacak abi :D....................
|
balili, mehmet yıldız veya serdar topraktepe hakkının atmasını çok isterdim ama sakatlanmış sezonu kapatmış
|
bence 58.gol serdar topraktepe'den gelecek sivasspor ligi ilk 8 içerisinde bitiricek ama 4. olursa hiç fena olmaz
|
bir SİVASSPOR'lu olarak hayrettin'in atmasını dilerim 58.gol 58 numaradan.
TOPRAKTAN GELDİK TOPRAĞA GİDECEĞİZ SİVASLI DOĞDUK SİVASLI ÖLECEĞİZ |
Gönlümden Hayrettin'in atması geçiyor umarım öylede olur ama büyük ihtimalle 58. gol Balili'den gelecek.....
|
[B]Bu seneki performansı gözönüne alındığında Balili'nin hakkı diye düşünüyorum...[/B]
|
bu sezon 58. golü bence balili atar.
|
BENCE 58. GOLÜ BALİLİ ATAR.TÜM YİĞİDOLARA SELAMLAR
|
BENCE HAYRETTİN ATMALI??????KESİNLİKLE YANİ.........
|
58 atılsında kim atarsa atsın .sonuçta atan bizim futbolcumuz
|
Simon atıcak bence :D simonnnnnnnn
|
Istermisin Antalyali veya Konyali futbolcu kendi kalesine atsin?
|
--->: -->: 58. Super lig golumuzu kim atacak?
[QUOTE=YavuzTheYigido;190773]Istermisin Antalyali veya Konyali futbolcu kendi kalesine atsin?[/QUOTE]
işte buna gülerim :D manyak olur ozaman :D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:31. |