![]() |
BAŞSAĞLIĞI..
Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın dayısı Mustafa Balta (57) İstanbul Şile yolunda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti..
Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal yaptığı yazılı açıklamada, Kulüp Başkanları Mecnun Otyakmaz'ın dayısı Balta'nın İstanbul'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybettiğini söyledi. Sivasspor.com ailesi olarak; Sayın Başkanımız Mecnun Otyakmaz ve ailesine başsağlığı diliyor; sevenleri ve Sivasspor camiasına sabır diliyoruz...<!-- / message --><!-- sig --> |
--->: BAŞSAĞLIĞI..
[B]Başkanımızın başı sağ olsun.allah geride kalanlara sabırlar versin[/B]
|
[B]Başkanım Başınız Sağolsun,
Allah geride kalanlara sabır versin..[/B] |
değerli başkanımızın başı sağolsun geride kalankara Allah sabır ihsan etsin
|
[B]Sivasspor Kulüp Baskanimiz Mecnun Otyakmaz'in ve ailesinin basi sagolsun
merhumun mekani cennet olsun rabbim geride kalanlara sabir versin[/B] |
Başınız sağolsun başkanım, allah geride kalanlarına sabır versin, merhuma allahtan rahmet diliyorum
|
-->: BAŞSAĞLIĞI..
[B][COLOR="Blue"]Başın sağolsun Mecnun Başkan
Merhuma Allahtan Rahmet,değerli başkanımız ve ailesine sabrı cemil niyaz ediyorum[/COLOR][/B] |
Allah Rahmet eylesin, Mekani Cennet olsun.geri kalanlarina Allahtan sabirlar dilerim, baslari sagolsun.
|
Başkanımıza baş sağlığı, ailesi ve yakınlarına sabır diliyorum.
Allah rahmet eylesin. |
[B]Başkanımızın bu acılı haberini alır almaz hemen arayıp,
başsağlığı dileyip, acılarını paylaştığımızı ifade ettiğimde, bu matemli gününde, metanetli sesiyle ilk sözü şu oldu: [COLOR="Red"]Allah'tan geldik ve ona döneceğiz...[/COLOR] Başkanım tekrar başınız sağolsun, Allah, mekanını cennet eylesin, inş.[/B] |
grubumuz adına Büyük başkanımıza başsağlığı dileriz....
Allah sabır versin |
[COLOR="DarkRed"][B][I]Sn.Başkanımız,M.Odyakmaz Bey ALLAH Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun ;Geride Kalan Dost Ve Yakınlarına Yüce Mevlam Sabır Versin[/I][/B][/COLOR]
[COLOR="DarkRed"][B][I] Sizin Acınız Bizim Acımız Sn.Bşk Saygılar[/I][/B][/COLOR] |
MECNUN BAŞKANA BASSAGLIGI AİLESİNE SABIR DİLŞİYORUM ALLAH GERİDE KALANLARA UZUN ÖMÜR VERSİN.....
|
Basin sagolsun baskanim.Allah kendisine ve ailesine sabirlar versin.
|
[QUOTE=SONMEZ;199862][B]Başkanımızın bu acılı haberini alır almaz hemen arayıp,
başsağlığı dileyip, acılarını paylaştığımızı ifade ettiğimde, bu matemli gününde, metanetli sesiyle ilk sözü şu oldu: [COLOR="Red"]Allah'tan geldik ve ona döneceğiz...[/COLOR] Başkanım tekrar başınız sağolsun, Allah, mekanını cennet eylesin, inş.[/B][/QUOTE] Allah, vefat eden büyüğümüze rahmet etsin, geride kalanlara sabır versin... Başkanımızın başı sağ olsun. [COLOR="Red"]Allah'tan geldik ve ona döneceğiz...[/COLOR] |
DEĞERLİ BAŞKANIM BAŞINIZ SAĞ OLSUN ALLAH GERİDE KALANLARA SABIR VERSİN ACINIZI PAYLAŞIYORUZ SAYGILARIMLA BÜYÜK BAŞKAN
|
[B]Sayın başkanım başınız sag olsun ALLAH rahmet eylesın . Mekanı cennet olsun[/B]
|
mekaını cennet olsun............
|
Başkanımızın bu acılı olayını öğrendiğimizde İST SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİ YÖNETİMİ VE ÜYELERİ ADINA kendisini telefonla arayarak taziyelerimizi ilettim.
Merhuma ALLAH tan rahmet geride kalan tüm yakınlarına sevdiklerine tekrar başsağlığı diliyorum. |
[B]Başınız sağolsun,ALLAH rahmet eylesin.[/B]
|
sayın başkanımız başınız sağolsun allah sizlere
uzun ömür versin başka acı vermesin inşallah ÜSKÜDARLI YİĞİDO |
Başkanımızın başı sağolsun, merhumada Allahtan rahmet dilerim.. Mekanı cennet olsun...
|
Sayın Başkanımıza ve merhumun ailesine Allah'tan sabır diliyorum. Geride kalanların başı sağolsun.
|
Başkanım Başınız Sağolsun,
Allah geride kalanlara sabır versin.. |
INNA LILLAH VE INE ILAHI´ R RACIUN
Allah büyük baskanimiza sabir versin, tüm sivas ve sivasspor camiasinin basi sag olsun ! |
BAŞKANIMIZA BAŞ SAĞLIĞI, MERHUMA ALLAHTAN RAHMET YAKINLARINA SABIRLAR DİLİYORUM
|
allah rahmet eylesin,mekanini cennet eylesin!yüce rabbim hepimize sabirlar ve selametler versin!
|
Merhuma Allahtan rahmet, yakinlarina bas sagli, Sayin baskanimiza, Allah sabir dilerim.ALLAH MEKANINI CENNET EYLESIN.
|
başın sağolsun mecnun başkan allah geride kalanlara sabır versin
|
Başımız sağolsun.ALLAH (C.C.) geride kalanlara eş dost ve yakınlarına sabırlar versin...
|
allah rahmet eylesin
ailesine başsağlığı dilerim... |
Sevgili başkanımız Mecnun Odyakmaz'ındayısının vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmişbulunuyorum. Odyakmaz ailesi, yakınları ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum
|
[B]Başkanım başınız sğolsun.. Merhumun Mekanı cennet olsun[/B]
|
Baskanim Basiniz Sagolsun,
Allah geride kalanlara sabir versin.. |
[COLOR="Blue"]BAŞINIZ SAĞOLSUN
MEKANI CENNET OLSUN...[/COLOR] |
başkanım başın sag olsun allah geride kalanlara sabırlar ihsan etsin
|
Allah mekanını cennet etsin, aislesi ve tüm sevdiklerine sabır ve dayanma gücü versin. Allah rahmet eylesin.
|
başınız sağolsun başkanım allah geride kalanlara sabır versin
|
Allah rahmet eylesin.çok üzücü bi olay gerçekden.
|
[B]Sn.Başkanımız,M.Odyakmaz Bey ALLAH Rahmet Eylesin
Merhumun Mekanı Cennet Olsun Geride Kalan Dost Ve Yakınlarına Yüce Mevlam Sabır Versin Sizin Acınız Bizim Acımız Sn.Başkanim Saygılar[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:43. |