SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   HEDEFLER BÜYÜK OLMALI . (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10502)

SivasSpor.Com 13.03.2007 19:18

HEDEFLER BÜYÜK OLMALI .

Basın sözcümüz Ünsal yaptığı açıklamada gazetelerde Sivasspor’un hedefinin 40 puan olarak yer almasının şanssız bir haber olduğunu söyledi.

Sivasspor’un şuan da 35 puanla Turkcell Süper Ligi’nin 6. sırasında yer aldığını hatırlatan Ünsal açıklamasında şunları kaydetti;
“Gazetelerde çıkan bir haber var. Şanssız bir haber olarak nitelendiriyoruz biz bunu. Hedefimiz 40 puan gibi. Biz şuanda 35 puandayız. 24 maç oynadık ve önümüzde 10 maçımız var. Bizim hedefimiz asla 40 puan değil. Hocamız haftalar öncesinden hedefimizi 45 puan olarak açıklamıştı ama tahmin ediyorum biz onu da geçeceğiz gibi görünüyor. İsterim ki kalan 10 maçta 30 puanı alıp 65 yapalım, ama bilemiyoruz şartların ne getireceğini. Bizim hedefimiz gidebileceğimiz yere kadar gitmek.Artık 45 puanı da aşmaya başladık. Öyle bir rakam koymak son derece yanlış olur. Belkide yanlış yorumlamalara sebebiyet verebilir” dedi.

[B]HEDEFLER BÜYÜK OLMALI[/B]
Açıklama sırasında Basın Sözcüsü Ünsal’ın yanında bulunan Sivas Valisi Veysel Dalmaz ise Sivasspor’un hedeflerinin büyük olması gerektiğini söyleyerek, “Kendimiz mütevazi olacağız ama hedef büyük olacak” dedi.

Büyük hedeflere inatçı ve kararlı adımlarla yürünülmesi gerektiğini söyleyen Dalmaz şunları kaydetti;
“Büyük hedefe inatçı ve kararlı adımlarla yürümeye çalışacağız. Sivassporumuzu biz öyle görüyoruz. Çok da havaya girmiyoruz. Başkası versin o havayı bize. Biz havalı olmayalım diyoruz. Ben hocamda da teknik heyetimizde de bunu görüyorum. Ancak birlik ve beraberlikle futbolcularımız arasındaki birliktelikle, takım oyunuyla bu hedef rahat aşılabilir. Ben o kadar güçlü takımları görüyorum o birlik olmadığından dolayı bakıyorsunuz çok ucuz yenilgiler alabiliyorlar. Biz takım oyununa dikkat edeceğiz, bide benim hep söylediğim gibi altyapıya dikkat edeceğiz. Bu konuda anlık düşüşler yükselişler hiç önemli değil. Devamlı yükseliş trendini gösterecek süreklilik arzeden bir gelişmeyi kendimizde bulmamız lazım. Bunun içinde yapılanmayı buna göre planlayacağız. Umuyorum Sivasspor’un geleceği gerçekten güzel olacak.” Vali Veysel Dalmaz, Sivas gibi yiğitlerin diyarına böyle bir takım yakıştığını belirterek, Sivassporla gurur duyduğunu sözlerine ekledi.

ANITKABİR΄İ ZİYARET
Basın sözcüsü Fikret Ünsal ise Ankaraspor maçı öncesinde yöneticiler, teknik heyet ve futbolcularla birlikte cuma günü Anıtkabir΄i ziyaret edeceklerini duyurdu.

Bu arada, Çevre Kültür Sanatevi΄ne gelen minik taraftarlar, teknik direktör Uygun ve futbolculara sevgi gösterisinde bulundu. Uygun ve futbolculardan imza alan çocuklar, özellikle İsrailli golcü Pini Felix Balili΄ye yoğun ilgi gösterdi.

cihan çiftçi 13.03.2007 19:45

--->: HEDEFLER BÜYÜK OLMALI .

hedefler yavaş yavaş büyütülmeli bazı takımları görüyoruz dereyi görmeden payaçı sıvıyolar sıfır(0) puan alıp geliyolar

sinan58_34 13.03.2007 20:00

[B][I]bizim icin suan 45 puan bile kosly bir hedef gibi gozukuyor tabiki zaman gosterecek gecen seneki ustuste aldıgımız maglubiyetleride unutmamak lazım hayırlısı bakalım ama benim tahminim 55 uzerine cıkarız [/I][/B]

Dağcı 13.03.2007 22:20

Yorumsuz...

26.02.2007 Konya maçı sonrası yaptığı basın toplantısından;

[I]. . .

“Hocamızın 8’nci maçında Sakaryaspor karşılaşmasını 3-1 aldıktan sonra Sivas’ta anormal bir rüzgar esmeye başladı. Sivasspor UEFA’ya gidecek diye. Bunun üzerine biz kulüp olarak acele kararla bir basın toplantısı düzenledik. Bu basın toplantısında bizim ayaklarımızın yere bastığını, Sivasspor’un ilk 5 yıl için UEFA gibi bir hedefinin olmadığını, bu şekilde davranırsak, bu söylentiler daha fazla yayılırsa takımın bundan etkileneceğini, seyircilerin bundan etkileneceğini ve dolayısıyla teknik heyetle yönetimin zor duruma düşeceğini söylemiştik. O söylediklerimizin hepside doğruydu. Bugünde maalesef sahamızda aldığımız 2 mağlubiyetle bu gerçekle karşı karşıya kalmış bulunuyoruz." . . .[/I]

ertor58 13.03.2007 22:24

YA ARKADAS BU YÖNETİMİN BİRBİRİNDEN HABERİ YOK GALİBA OFLAZ ÇIKIYOR HEDEF 40 PUAN DİYOR DAHA ÖNCE ÇIKIP UEFA HEDEFİMİZ FALAN YOK DİYEN FİKRET ÜNSALSA HEDEF 40 PUAN DEĞİL BASINDAKİ HABER TALİHSİZLİ DİYOR VE HEDEFİN 45 PUANIN DAHA ÜSTÜNDE OLDUGUNU SÖYLÜYOR HER İKİ HABERDE SİVASSPOR.COM DA ANASAYFADA YER ALIYOR BU NE ÇELİŞKİ YÖNETİM?

RECEP_YÜKSEL 13.03.2007 22:50

[COLOR="Blue"][B]HEDEF EN İYİSİ OLSUN UEFA OLURSA DAHA GÜZEL OLUR İNŞALLAH[/B][/COLOR]

aykut-akay 13.03.2007 23:41

hedeflerimiz hep büyük olmaliki
büyük olalim

Ertugrul 14.03.2007 00:43

-->: HEDEFLER BÜYÜK OLMALI .

[B]Hedefin büyük tutulması hem takımın hemde taraftarın motivasyonu için çok
önemli.45 puanın aşılıcağı şimdiden gözüküyor,takımımız lig sonunda ilk 5 içinde bu
zorlu maratona son veerecektir inşaallah.[/B]

GuNaY 14.03.2007 00:52

[B]Sayın Başkanlarım biraz abes olacak ama " Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu" :confused:
Yönetimin, hemde Sivas kanadının birkaç gün arayla birbirine tezat bu açıklamara anlam veremiyoruz :confused:
Syn Fikret Ünsal, Syn Mehmet Bey'in açıklamasının üzerine yapıyor bunu ancak,
akıllarımıza şu soru gelmiyor değil :rolleyes:
Acaba sırf mikrofonlara birşeyler söylemek, o gün manşetlerde yerini almak için mi söyleniyor bunlar :rolleyes:
Lütfen taraftarları yönlendirirken biraz daha dikkatli olun...[/B]

koyu58 14.03.2007 07:50

bugünden sonra başkan haricindeki yöneticiler kendilerine bir ciddiyetlik görüntüsü versin hakkında açıklama yaptıkları takım sivasspor sıradan bir kulup değil kimin ne dediği belli değil sonu hayır olur inşallah

BOUN 14.03.2007 08:05

[QUOTE=GuNaY;200420][B]Sayın Başkanlarım biraz abes olacak ama " Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu" :confused:
Yönetimin, hemde Sivas kanadının birkaç gün arayla birbirine tezat bu açıklamara anlam veremiyoruz :confused:
Syn Fikret Ünsal, Syn Mehmet Bey'in açıklamasının üzerine yapıyor bunu ancak,
akıllarımıza şu soru gelmiyor değil :rolleyes:
Acaba sırf mikrofonlara birşeyler söylemek, o gün manşetlerde yerini almak için mi söyleniyor bunlar :rolleyes:
Lütfen taraftarları yönlendirirken biraz daha dikkatli olun...[/B][/QUOTE]

Günay kardeşim, gariplik sadece Mehmet Oflazla Fikret Ünsal'ın açıklamalarındaki çelişki değil. Sayın Fikret Ünsal'ın kendi yapmış olduğu açıklamalarda da büyük çelişki var.

Hatırlarsanız geçen haftalarda ''ayaklarımız yere sağlam bassın bizim ligde kalmaktan başka hedefimiz yok'' diyen Sayın Ünsal dünki açıklamasında rüzgar gülü gibi dönmüş. Herhalde Sayın Valimiz hedef büyük olmalı dediği için ve Sayın Valimiz de o an Fikret Ünsalla birlikte olduğu için, Sayın Fikret Ünsal böyle bir açıklama yapmış ama ne olursa olsun yönetimin hep bir ağızdan ve tek bir hedef için uyumlu açıklamalar yapması gerekir diye düşünüyorum...

yigidoyasincod 14.03.2007 11:14

SAYIN ÜNSAL

[COLOR="Red"]ben bir yiğido olarak sizin antalya maçı öncesi yaptığınız açıklamalardan dolayı çok üzülmüştüm. bu söylemleriniz artık bana inandırıcı gelmiyor. çünkü hedef ler büyük olmalı diyorsunuz ama zamanında uefa ya katılma gibi bi düşüncemiz yok dediniz. bunlar çelişki yaratmıyomu sizce.
siz basın sözcüsü olmanızdan dolayı daha çok dikkat etmelisiniz. çünkü söylediğiniz herşey genel de olmasa SİVASSPOR " umuzun geleceğini kafamızda, beynimizde, gönlümüzde çizer ve takım içinde bence aynı şey sözkonusu. olan olaylar ve belkide olası uefa başarımızın engellenmesinden sizi sorumlu tutuyorum.
böyle olmaması gerekirdiii
yasin tutmaç balıkesirde üniversite lisans öğrencisi, ayrıca lisans açıköğretim öğrencisi...[/COLOR]

abircan 14.03.2007 11:21

45 az dahada büyütün 50 52 puan rahat yaparız,
acilen sıkı bir basın sözcüsüne ihtiyaç var,

OLCAY_58_AKKUS 14.03.2007 11:21

[B]Bu tarz açıklamalar takımı olumsuz etkiliyor.Yöneticilerin bin düşünüp bir konuşması gerek.Aynı hatayı Fikret ünsal da yaptı uefa hedefimiz yok dedi takım iki maç üst üste kaybetti.Takımın önünede 40-45 gibi kota koymanında bir anlamı yok.Bence bizim öncelikli hedefimiz ligde kalmak ve bu ligde hatrı sayılır bir yerimizin olmasıdır.Çok değil önümüzdeki yıl hedef mutlaka UEFA olmalı sivaslı bunu hak ediyor ve bu duyguyu yaşamak istiyor.yeterli tesisileşme ve alt yapı hazırlandığında bizim takım artık her sene uefa yolunda ter dökmeli hedef budur.başka hedef kabul etmiyoruz biz taraftar olarak.40-45 bize yetmez herkes bunu kabullensin.[/B]

nazimgulturk 14.03.2007 11:50

BENCEDE BÜYÜK OLMALI EN AZ 50 PUAN TOPLARIZ KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN YETER Kİ İSTEYELİM BEN İNANIYORUM EN AZ BUDUR DAHADA YUKARI ÇIKAR UEFA YA GİDERİZ...........

SivasLady 14.03.2007 12:59

[B]her hafta yeni bir hedef aciklaniyor :confused:
hedefler en bastan konulur ve takimin gidisatina bakilir
sonra umuldugundan daha iyi gidiyorsa yükseltilebilir
ama ikide bir durum degistikce hedefte degisilmez :confused:
taraftarin kafasi karisiyor :rolleyes:
yoksa tepki verildikce hedefler mi degisiyor

önce ki yazilarimda dedigim gibi suan gidisatimiz iyi
hedefler orta boyut olabilir sonucta gidebildigimiz yere kadar gideriz

bizlerin gözlemi böyle
ama yönetim her zaman daha iyi bilir takimin durumunu
tek aciklama yaparken her zaman birlikte karar verip tek aciklama yapilsa iyi olur

UEFA`dan bahsedenlere:
[QUOTE=SivasLady;200188][B] tabiki SivasSpor`umuzu Uefa maclarinda görmek
bizleri mutlu eder ve gururlandirir ama herseyide düsünmek gerek
yönetim takimin durumunu bizlerden daha iyi bilir

türkiye kupasinda pes pese oynanan maclarda basari elde edilemedi
takim ne kadar güclü ve ne kadar maddi imkana sahip onuda düsünelim
ondan sonra karar verelim, uefaya gitmekte masrafli

[COLOR="Navy"]madem UEFA diyoruz ona görede destek verelim
elimizden geldigi kadar maddi destegimizi yapalim
[/COLOR][/B][/QUOTE]

[/B]

alperen1982 14.03.2007 13:12

SİVASSPOR’DA AÇIKLAMA YAPMA YETKİSİ 3 KİŞİDEDİR
Sivasspor’da basına açıklama yapmaya yetkili olanlar Başkan Mecnun Otyakmaz, Basın Sözcüsü Fikret Ünsal ve Teknik Direktör Bülent Uygun’dur.
Bazen gazeteci arkadaşlarımızın da zorlamasıyla bazı yöneticilerin açıklama yapmaları kulübün görüşü değil, kendi görüşlerini yansıtmaktadır.
Yani Sivasspor’un resmi ağzı yukarda isimlerini saydığım 3 kişiden oluşmaktadır.

bdogan58 14.03.2007 13:56

BEN PUAN KONUSUNDA FİKRET ÜNSALA KATILMIYORUM..SİVASSPOR 10 HAFTA KALA 35 PUANDA VE SENE SONU HEDEFİNİ 40 OLARAK BELİRTİYO..YANİ SİVAS KALAN 10 HAFTADA 5 PUAN ALICAĞI TAHMİN EDİLİYO..BİRİNCİSİ SİVAS 10 HAFTADA 5 PUAN ALICAK KADAR KÖTÜ BİR TAKIM DEĞİL İKİNCİSİ 2 SENEDİR SÜPER LİGDEYİZ VE ARTIK ÇITA YÜKSELTİLMELİ!!!!!!

Murad_Kelleci58 14.03.2007 14:08

Öncelikle hedefler neydi arkadaşlar ligde kalmak, sonra asansör takımı olmamak, sonra kalıcı olmak ve süreklilik arz eden bir takım olmak ve sonra ancak hedefler büyümeli adımlarımızı bilerek ve adımımızı nereye bastığımızı bilmek, ligde kalitesinden ve futbolundan çekinilen, rakiplerine korku salan ve en önemlisi ve sonunda da önüne koyduğu hedefleri gerçekleştirerebilecek kapasiteye ulaşmış büyük fırtınaları atlatabilen BÜYÜK BİR SPOR KULÜBÜ olması vede İstanbul hegemonyasını yenecek anadolu'dan ŞAMPİYON çıkaran ikinci takım olması.. Bunlar rüya mı.. Çoğu kişiye öyle gelebilir.. Ama yıllar öncesinden Hopa'da, Pazar'da Terme'de Çarşamba da deplasmanlarda ilçe ve belde takımları ile oynarken Süper Lig'e çıkmak ta bir rüya değilmiydi..? Rüyalrımızın gerçek çıkması temenisiyle tüm arkadaşlara selamlar saygılar...
Bu senedki hedef ilk 5 punada azami 50-55 arası puna en mantıklı ve makul olanı.. ama yeterki isteyelim...

yasin_58 14.03.2007 14:13

büyük işler başarmak için büyük hedefler olmalı...

CÜSSKB-Özgür 15.03.2007 09:23

bu imkanlar ve superlig te yeni bir takım olmamıza ragmen iki sene içerisinde kayda deger basarılar aldık ,bu yüzden 40 puan hedefimiz olmamalı hedeflerimizi geniş tutmalıyız kısacası diger takımlardan neyimiz eksik? niye hedefimiz UEFA olmasın.

yigido Atilla 15.03.2007 12:00

[B][I][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="DarkSlateBlue"]Hedeflerin Büyütülmesi güzelde, basari gelmesze ne olacak.????????
- Uefa diyip hedefleri büyültüp Takimi ve Taraftari Strese ,Baskiya sokmak ne kadar dogru ????
- Takimda kac tane lider Futbolcumuz var. ????
- Bu Stresi ve baskiyi takim,yönetim ,taraftar olarak kaldiracak Tecrübeye sahipmiyiz.?????
- Takimda ne zaman rekabet ortami yaratilacak ???
- Yedek klübesindeki futbolculari ne zaman ilk 11. de görecegiz ?
-Yedek klübesindeki futbolculara yeterince ilgi gösteriliyormu, her an zorlanmadan ilk 11.de oynunayabilecek kapasiteleri varmi ????
- Sadece yedek oyuncumuz var diye veya bir sakatlik olursa yararlaniriz düsüncesi ne kadar dogru ????
-Pirince gidiyoruz derken evdeki bugdaydan olmayalim.???

NOT= Süperlige yeni cikmis bir takim olarak hedef 40.puan olmasi en dogrusu ve gidebildigimiz yere kadar gidelim .40 puanda bir hedeftir ligin garantisidir en azindan takimi, traftari panige sokacak her seyden yönetimin korumasi görevidir..Olmayacak bir durumda bunun hesabini verebilecek durumdalarsa istedigi hedefler konulmasina kimsenin karsi olacagini düsünmüyorum.Her mikrofon uzatildiginda altyapisi hazirlanmamis bir organisyonlara biz ederiz biz yapariz gibi beyanlardan kacinirlarsa takima ve taraftarlara en dogrusunu yapmis olurlar ve güvenirliklerini kaybetmezler..... [/COLOR][/FONT][/I][/B]

ceza_tolga_rep 15.03.2007 12:14

hedef ilk 7 olmalı?her zaman sölüyorum?artık kafalarına soksun bazıları,ilk 7 dir hedef????her zamanda böle olmalıdır?

nazimgulturk 15.03.2007 13:01

ASLINDA HEDEFİMİZ BELLİ İLK 6 AMA UEFA DA OLURSA DAHA İYİ OLUR BU YÜZDEN ÇIKIŞIMIZ SÜRERKEN İDDALI DURUMA GELMİŞKEN AÇIKLAMA YAPILDI SONRADA REHAVETE KAPILDIK GEREKÇESİYLE HEDEF 40 PUAN OLDU ASLINDA BÖYLESİ DAHA İYİ ÇÜNKÜ TAKIM ÜSTÜNDE OLUMSUZ ETKİ YARATABİLİR KALDIRAMAYABİLİRLER........
***REİS 58***
KURTUN OLDUĞU YERDE ÇAKAL DURMAZ

35gürün58 15.03.2007 14:42

Şahıslar ve kurumların gelişmelerinde en etken faktör hedeflerinin olmasıdır,
Hedef konulduğu zaman bunun gerçekleştirilmesi veya buna yakın sonuçlar alınması için çaba ve uğraşılar zorunludur.
Hedefin biraz gerçekçi olmasıda mantık gereğidir.
Örneğin şu an 35 puanımız var ve hedefimiz 40 puan deniliyor yani kalan 10 maçta 5 puan alırsan yeterlidir demek, yani bir galibiyet iki beraberlik bize yeter,geri kalan 7 maçı mağlup olsakta normal şimdi bu olacak şeymi ?
Yani 40 puana ulaşınca takımda hırs sona ersin, disiplinli çalışmalar sona ersin, motivasyona gerek kalmasın nasıl olsa hedefe ulaştık ? ne kadar doğru ?

Yani hedefi tutturduk , yani hedef bitti artık gevşeyin ??????????

Arkadaşlar diğer yazılarımdada belirttiğim üzere hedefsizlik kadar kötü bir durum yoktur. Rüzgar seni nereye savurursa oraya gidersin, yönlendiren değil yönlendirilen olursun.

Hedefi biraz yüksek tutmanın fazla sakıncası yoktur, çünkü bu hedefi gerçekleştirme yönünde disiplinli ,yoğun bir çalışma içinde olursun.
Örneğin 6. sırada olduğumuz ve UEFA hedefi olan takımlarla aramızda puan farkının olmadığı bir tabloda neden bizimde hedefimiz UEFA olmasın ?
Bu durum hem takımı diri tutar, hemde başarılı sonuçlar almasına vesile olur.

Hedef illaki gerçekleşecek diye bir durum da söz konusu olamaz olurya bir iki sonuç ta kötü olabilir hedefi tam tututuramayabiliriz, ama o hedef bizim hep mücadele içinde olmamızı ve iyi mücadeleninde taraftarlarımızı coşturacağını, galibiyetlerde takımın kasasına para girmesini sağlamaz mı ?

Hedefimiz olmazsa amaç kalmaz, mücadele kalmaz , seyirci kalmaz ?
Burada önemli olan bulunduğun puan durumuna göre strateji belirlemen ve hedef koyman dır.

Nasıl ki Karol Pecze ayrılıncaya kadar içinde bulunduğumuz kötü durumdan çıkmak için ilk hedefimiz ligde kalmak değilmiydi bu korku ve ligde kalma hedefi bizi başarıya götürmedi mi ?

Şimdiki duruma göre de hedefimiz UEFA olmalı dır ?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:09.