![]() |
BİLGİ / YARDIM KUTUSU
[B]Merhaba arkadaslar,
buraya sizlerin bilgi edinmek istediginiz konuyu yada belirli bir konu üzeri yardim istiyorsaniz yazabilirsiniz. Ayri topiclere gerek yok hepsi biryerde toplansiz herkes kolay ulasabilsin. :) tabiki Futbol agirlikli olmali Bilen arkadaslarda bizlerle paylasirlarsa memnun oluruz. saygilar[/B] |
--->: BILGI / YARDIM KUTUSU
kaydirildi....................
[QUOTE=OĞUZ;201122] arkadaşlar ben 6. sınıfa giden bir öğrenciyim benim öğrenci kartım var okuldan verdiler ben o kartla maçlara gire bilirmiyim bana yardımcı olurmusunuz lütfen bana yardımcı olun eğer öyle bir şey varsa maçlara gidiyim diyorum çünkü hiç param lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar ben bir fanatik sayılırım sivasspor sevdasında canımı bile feda ederim [/QUOTE] |
kaydirildi...........................
[QUOTE=gok58han;201124]Güzelim eger yönetim bu hafta maçlar ögrencilere ücretsiz diye bir açıklama yaparsa tabiki o kartla girebilirsin.Ama yok bir açıklama yapmazsa mecbur bilet almak zorundasın.[/QUOTE] |
bana yardımcı olurmusunuz bende bir tane okuldan verilen bir kart var öğrenci kartı ben o kartla maça girebilirmiyim bir kaç arkadaşım girmiş bende pek inanmıyorum ama bana yardıcı olurmusunuz
tamam sen kaydir hep zaten hep benimkiler kaydiriliyor nieki???? |
Alt Yapıya Futbolcu Seçme?
Sivassporumuz acaba İstanbul'da futbolcu seçmeleri düzenliyormu?Bu yaz Sivasspor seçme düzenlerse bir çok genç yetenek bulacağına eminim.
|
EĞER BU KONULARDA BİLGİLERE SAHİP HEMŞEHRİLERİMİZ VARSA YAZSIN
|
-->: PAF TAKIM
Herkese slmlar.
Size bir sorum var. Burdaki üyelerden Herhangi biri Sivasspor Paf Takiminda oynuyormu? Ben Almanyadan Hüseyin ve ben sivasspor Paf Takiminda oynamak istiyorum. Bana Haber verebilirmisiniz. Izinde sivastayim gelip antremanlara katilacagim. Sivasspor Paf Takiminin Antremanlari ne zaman? Bu adrese Cevablarinizi bekliyorum. [email]karasimsek8@hotmail.com[/email] |
-->: BILGI / YARDIM KUTUSU
SİVASSPOR DERGİSİN NERDEN BULABİLİRİZ
|
-->: BILGI / YARDIM KUTUSU
[QUOTE=osman1990;208895]SİVASSPOR DERGİSİN NERDEN BULABİLİRİZ[/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"] SİVASSPOR Dergisini arkadaşım arayıpda bulamadıysan pes sana yani İstanbulda oturuyorsan;Kadıkoy,Şirinevler,MAltepe,Kartal,Bakırköy benim bildiğim var büyük alışveriş merkezlerindede oluyor genelde...[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
tepe nautilus ve grandhaus ta var
|
TOPRAKTAN GELDİK TOPRAĞA GİDECEĞİZ...
SİVASSPORUMUZU İSTANBUL DA EN İYİ ŞEKİLDE DESTEKLEMEĞE ÇALIŞIYORUM.
|
seçme yapılacakmı
altyapıya seçme nezmn yapılcak bilen warmıı...bu konuyu kapatrsanızzz ...........
|
bu sivasspor nezamn seçme yapacakk bilen warsa [email]drogbafc_17@hotmail.com[/email] adresine mail atsın yada buraya yassınnn
|
-->: seçme yapılacakmı
soruyu güzel sormuşsunda sonu hiç sana yakışmamış
|
slmlar 12 hafta skor tahminleri sonuclari neden bu hafta verilmediki yada nezaman yapilacak puanlamalar..tsk ederim..
|
[QUOTE=goleador58;213079]bu sivasspor nezamn seçme yapacakk bilen warsa [email]drogbafc_17@hotmail.com[/email] adresine mail atsın yada buraya yassınnn[/QUOTE]
olur abi emir edersin baska bir arzun varmi..yardim isterken nazik ol ozaman herkes yardim eder..sen agamisin yoksa:) |
[QUOTE=UTKUM_58;213087]slmlar 12 hafta skor tahminleri sonuclari neden bu hafta verilmediki yada nezaman yapilacak puanlamalar..tsk ederim..[/QUOTE]
[B]:) daha dikkatli baksaydin görürdün [url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=11000[/url] linki tikla[/B] |
[QUOTE=SivasLady;213089][B]:) daha dikkatli basaydin görürdün
[url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=11000[/url] linki tikla[/B][/QUOTE] danke lady 42 puan almisim 9 cuyum.meraktan öldüm 3 gündür..tsker ederim kolay gelsin. |
ben Antalya dayım ve forma almak istedim fakat burada antalya sporun storesinde bütün takımların forması var (her çeşidi)fakat sivasın sadece beyaz kısa kollu forması mevcud buradaki arkadaşa sorduğumda 3 - 5 aydır forma istediklerini ama kulubün göndermediğini söylediler... orda forma lar kaç lira bilmiyorum ama burada 55.00 ytl + 15.00 ytl diyorlar(sade üst +isim yazdırma)
birde eşofman olarak sadece yün olan mı var... teşekkürler. |
€yvallah güzel konu olmuşş gerektiğinde kullanırız
.............. |
altyapıya seçme yapılacakmı acaba bilgilendirirseniz sevinnirm [email]fastline_belows@hotmail.com[/email]
|
BEN AYDIN/DİDİM ILCESINDE KALIYORUM.1 SENE ONCE DİDİME SİVASLILAR DERNEGI ACILDI.AMA BEN SİVASLI OLARAK BU DERNEKTEN MEMNUN DEGILIM CUNKU HICBIR SOSYAL FAALIYET GOSTERMIYORLAR.BURADA COK SİVASLI VAR, DENİZLİYE,MANISAYA YAKIN OLDUGU HALDE OTOBUS KALDIRMAKTAN KACIYORLAR BU DURUM SORUMSUZLUGU GOSTERIYOR.TEPKIMIZI ORTAYA KOYARAK BU DURUMA MUDAHELE EDELIM....;)
|
önemli yardimci olun lütfen
arkadaslar bildiniz gibi bugün altay ile kasimpasa oynuyor bana birisi
d sporun frekanslarini verebilirmi lütfen |
--->: önemli yardimci olun lütfen
[QUOTE=besiktas58;220047]arkadaslar bildiniz gibi bugün altay ile kasimpasa oynuyor bana birisi
d sporun frekanslarini verebilirmi lütfen[/QUOTE] [B]Turksat 2A 12652 H, SR 22500, FEC 5/6 frekansindan D Spor’a ulasabilirsin[/B] |
cok tesekür ederim sagol var ol sivaslady
|
--->: MECNUN OTYAKMAZ İLE RÖPORTAJ
arkadaslar ben su anda AYDIN/DİDİM de oturuyorum SİVAS/GEMEREK/ Lİyim bana yeni formadan göndere bilirmisiniz cep no 05466001990 05357010896 cagrı bırakın ararım lütfen okuyan cevap versin ücretini gönderirim
|
[QUOTE=Ss--58--Ss;215385]BEN AYDIN/DİDİM ILCESINDE KALIYORUM.1 SENE ONCE DİDİME SİVASLILAR DERNEGI ACILDI.AMA BEN SİVASLI OLARAK BU DERNEKTEN MEMNUN DEGILIM CUNKU HICBIR SOSYAL FAALIYET GOSTERMIYORLAR.BURADA COK SİVASLI VAR, DENİZLİYE,MANISAYA YAKIN OLDUGU HALDE OTOBUS KALDIRMAKTAN KACIYORLAR BU DURUM SORUMSUZLUGU GOSTERIYOR.TEPKIMIZI ORTAYA KOYARAK BU DURUMA MUDAHELE EDELIM....;)[/QUOTE]
SİVASSPOR DERNEĞİ AÇILSAYDI FAALİYET OLURDU.SİVASI TERK EDEN ARTIK BU TÜR DERNEKLERE İLGİ GÖSTERMİYOR.SORUN DERNEKTE DEĞİL BİZLERDE.VARSADA DESTEĞİ OLAN AZ SAYIDA OLUYOR. |
sivasspor formasını nerden bulabilirim ist ümraniyeden yazıyorum
ya arkadaşlar ben sivasspor forması almak sitiyorum anadolu yakası veya avrupa yakası farketmez bi yer söyleyin orjinal olsun istiyorum email adresime atarsanız bu konudaki bilgilerinizi çok minnettar olurum adresim şimdiden çok teşekkürler..
|
--->: sivasspor formasını nerden bulabilirim ist ümraniyeden yazıyorum
kardeş ümraniye haldun alagaş ın yakınlarında var .banda öyle bilgi verdiler
|
nersinde var tam olarak ümraniye nin
|
KADIKÖYDE DE WAR AMA NERESİ BİLMİYOM....
|
-->: sivasspor formasını nerden bulabilirim ist ümraniyeden yazıyorum
şeyde var bende duydum haldun alagaş dediği yer arkadaşın 75.yüzyıl ticaret meslek lisesi karşısında bi yer var orayı diyor galiba ordada çok çeşit yok baktım ben bide fiyat olarak 50 ytl istiyor normal bir fiyatmı bu acaba uzun kollu formaları var orda kısa kollu yok
|
sivasspor dergisi kadıkoyde tepe natulıste var demısler gardes yer ısme veren olabılırse daha ıyı olur her yere gırıp soruyoruz tıp tıp bakıyolar yuzumuze
alan varsa bakkalın cakkalın gazte bayının yerını ve adını yazarsa bulmak bızım ıcın daha kolay olur |
--->: SİVASSPOR ÜRÜNLERİNİ BİZDEN TEMİN EDEBİLİRSİNİZ...
bende sıvasspor atkısı almayı düşnuyorum ıstanbulda ıkamet edıyorum kargo ile yollamak mumkun mu ?
|
Istegim
slm hemserilerim. Ben size sorum var. Aranizda Sivassporun Paf Takimi antremanlari ne zaman aranizda bilen var mi?
Ben almanyada Futbol oynuyorum ve Sivas ta bu sene izin de orda antremanlara cikmak istiyorum. Bana cevab yazarsaniz sevinirim. Saygilarimla:) |
--->: Istegim
25 temmuzda
ilk antreman gardaş |
-->: --->: Istegim
[QUOTE=halterci;225953]25 temmuzda
ilk antreman gardaş[/QUOTE] kardes tsk ederim. Yani 25Temmuz 2007 de Sivasspor Paf Takimin antremanlari var hemi. cok sagol tsk ederim. Allah razi olsun:) [QUOTE=halterci;225953]25 temmuzda ilk antreman gardaş[/QUOTE] abi Sivasta mi yoksa Yurtdisinda mi antremanlara cikacaklar:) Benimle paylasirsaniz sevinirim. Saygiralimla |
Derbi ve Futboldaki Anlamı
Hüseyin Özkök
12 Aralık 2004 Derbi Derbi kavramı son 10 yılda futbol dilimize iyice yerleşmiş bir kavram. Nedir derbinin gerçek anlamı? Önce buna bakalım. Aslında İngiltere'de ki bazı at yarışlarının "derby" diye adlandırıldığını biliyoruz. Ancak derbinin futbolda kullanılan karşılığının anlamı "aynı şehir ve bölge takımlarının birbirleri ile yaptıkları maçlar"dır. Son yıllarda spor medyamızda bir çok konuda kavram kargaşası yaratıldığı gibi derbi konusunda da bir kavram kargaşası yaratıldı. Bizim medyamız derbiyi gerçek anlamda da kullanmasına rağmen her nedense Trabzon ile Üç Büyükler'in maçlarına da derbi tabirini kullanmaya başladı. Bundan da bizim medyamız için aynı şehirden olmayan büyük takımların arasındaki maçların derbi olarak adlandırdığını anlıyoruz. Bu kesinlikle yanlış kullanılmaktadır ve bu yanlışta sık sık yapılmaktadır. Medyamız kendince Bercelona-Real Madrid yada Manchester United-Arsenal gibi olmayan derbileri de yaratmıştır. Ama gerçekten de o kadar garip ki spor medyası mesela Ankara derbisi, Karadeniz derbisi gibi doğru tanımlar kullanmasına rağmen her ne hikmetse Üç Büyükler'in İstanbulspor ile yaptıkları maçlara derbi olarak adlandırmamaktadır. Bu kavram kargaşası demek değildir de nedir. Eğer derbiyi büyük maç olarak kabul ediyorsan o zaman diğer aynı şehir ve bölge takımlarının maçlarına derbi deme. Ama eğer onlar derbi ise o zaman ayrı şehirlerin büyük takımları arasında ki maçlar derbi değil. Bir diğer durum da derbi konusunda Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin dünyanın en önemli derbisi olarak lanse edilmesidir. Tabi bunda satış amaçlı abartı olduğunu kabul etmek lazım. Doğrudur da Galatasaray-Fenerbahçe derbisi Dünya'da sayılı derbilerdendir ama bu bizim sandığımız gibi dünyanın gözünün buraya dönmesinden değil sadece ülkeler bazında bu tür maçlara verilen önem taraftarlar arasında ki çatışmalar bu derbilerin bir sıraya sokulmasını sağlamaktadır. Milliyet Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yılmaz çok güzel açıkladı. Bizdeki rekabet aslında tamamen kulüpçülüğe dayanmaktadır. Ama Dünya'da bu böyle değildir. Tamamen din ve sosyal sınıf yapıları bu maçlarda rekabetin katlanmasını sağlamışlardır. Örneğin Galatasaray-Fenerbahçe derbisi Dünya basınının ilgisini çok çekmez naklen yayınlanmaz ama bir Glasgow Rangers-Celtic derbisi bütün Dünya'da ilgi görür ve tüm Dünya'da çok fazla ülke de bu derbi yayınlanır. Çünkü bu maç ezeli bir katolik-protestan maçıdır da aynı zaman da. Keza derbi olmayan Real Madrid-Barcelona maçları da tamamen siyasal boyutu olan maçlardır ve Dünya'nın ilgisini çeker. Doğru kavramları halka doğru şekilde aktaracak medya organı ne yazık ki Türkiye'de çok fazla olmadığından derbi de ki kavram kargaşası da sürer gider. ÇOK İYİ BİR ŞEKİLDE AÇIKLAMA YAPILMIŞ.HATIRLATIRIZ DERBİ AYNI ŞEHRİN VE AYNI BÖLGENİN TAKIMLARININ YAPTIĞI MAÇLARDIR.DERBİ KELİMESİ SADECE FUTBOLDA SIK KULLANILIR.AYRICA DERBİ OLABİLECEK BİR MÜSABAKA REKABETE SÜRÜKLEYEN VE GÜNDEME GELEBİLECEĞİ DÜŞÜNÜLEN MÜSABAKADIR.(maç) AYRICA ŞUAN [COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR] BULUNDUĞU BÖLGEDE DERBİ OLARAK SADECE [COLOR="Red"]KAYSERİSPOR[/COLOR] MAÇLARINDA GÜNDEME GELİYOR.REKABETE VE GÜNDEME GELMESİNİ [COLOR="Red"]KAYSERİ OLAYLARI[/COLOR](1967) SAĞLAMAKTADIR.BİZİM DERBİ MAÇIMIZ ŞUAN [COLOR="Red"]KAYSERİSPOR[/COLOR] MAÇIDIR.DİĞER TAKIMLARLA YAPTIĞIMIZ MAÇLARA,KONYA,TOKAT,AMASYA FELAN...DERBİ DENİR AMA DENMESİNİ ETKİLEYEN BİRŞEY YOKTUR.AYRICA BAZI ARKADAŞLAR [COLOR="Red"]İSTANBUL[/COLOR] MAÇLARINA DERBİ DİYORLAR.YANLIŞ VE ÇOK YANLIŞ.BURDAKİ GENÇ KARDEŞLERİMİZ İÇİN ANLAMLI KONUŞALIM.BİLENLER DEĞİL AMA ONLAR YANLIŞ ANLAR VE ÖYLE ÖĞRENİR. İYİ FORUMLAR Hüseyin Özkökün yazısı [url]http://www.hursertekinoktay.com/huseyin7.htm[/url] alınmıştır. |
Yardımcı Olabilr misiniz???
Değerli hemşehrilerim,
Sizlerden bir ricam olacaktı. Sivassporla ilgili marş, müzik veya video arıyorum. :confused: Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim. |
-->: BİLGİ / YARDIM KUTUSU
tv 58in frenkansını bilen arkadaşlar varsa bana veriblirmisin
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:10. |