SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SERVET GİTMEK İSTEMİYOR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10553)

SivasSpor.Com 16.03.2007 19:03

SERVET GİTMEK İSTEMİYOR

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, oyuncuları Servet için Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un yanı sıra İngiliz Portsmouth ve iki Rus takımının teklifte bulunduğunu söyledi.

Uygun, milli futbolcunun transferi için, "Servet'in mukavelesinde 550 bin euro getirirse serbest kalır diye bir madde var. Servet ile konuştum, kendisi bana "Sivas'ta mutluyum şimdilik transferi düşünmüyorum" dedi" diye konuştu.

Servet'in çok üst seviyede bir oyuncu olduğunu belirten Uygun, "Servet, Sivasspor'dan Milli Takım'a yükselen oyuncu. İyi de bir profesyonel. Kendisi ile ben de konuştum. Bana, Sivas'ta bulunmaktan ve burada top oynamaktan son derece mutlu olduğunu söyledi. Oynadığı oyunla 3 büyüklerin ve yabancı takımların ilgisini çekmiş durumda. Sezon bittikten sonra takımımın ve kendimin menfaatleri doğrultusunda karar vereceğim" şeklinde konuştu.

divrigili_58 16.03.2007 19:20

--->: SERVET GİTMEK İSTEMİYOR

helal olsun servet sana seni seviyoruzz harbi delikanlı adammışsın ++++++++

Bln-Fatih58 16.03.2007 19:52

isde yildiz dedin böyle olur, ikidebir oraya buraya yalakalik yapip baska takimlara mesaj göndermez..

yigidolar06 16.03.2007 20:00

-->: --->: SERVET GİTMEK İSTEMİYOR

[QUOTE=divrigili_58;201359]helal olsun servet sana seni seviyoruzz harbi delikanlı adammışsın ++++++++[/QUOTE]

AYNEN KATILIYORUM SİVASSPORUN MENFAATLERİ DOĞRULTUSUNDA VERECEĞİ KARARA SAYGILIYIM. SENİ SEVİYORUZ

bdogan58 16.03.2007 20:11

harbi delikanlı böle olur işte sivassporun oyuncusu!!!

myway 16.03.2007 20:13

-->: SERVET GİTMEK İSTEMİYOR

serveti fenerbahçede iken hiç sevmezdim ama sivasspor da bir abilik rolu üstlendi helal olsun .. çok kaliteli bir topçu olmayabilirsin ama bu açıklamaların ve sivası evin gibi görmen yüzünden sana teşekkür ederiz;)

ceza_tolga_rep 16.03.2007 20:21

serveti daha önceleri bende sevmezdim ama şimdi en sevdiğim oyunculardan birisi.ama servet seneye galatasarayda....

Bilmiyorum5 16.03.2007 21:04

GERCEKTEN SUPER BI ADAM YA BEN SERVETI SIMARIK ARTIST BILIRDIM COK YANLIS TANIMISIM HELAL OLSUN SERVET EGER SENEYE 2 TANE KALITELI YABANCI ALIR SERVETI DE ELIMIZDE TUTARSAK UEFA YA GIDERIZ

serhankaburcuk 16.03.2007 21:18

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Servetin eğer bu kendi fikri ise gayet güzel bir fikir.Sivasspor açısından değerlendirecek olursak Servet in Sivasta bulunması takımımız açısından olumlu.Ama Servet açısından düşünecek olursak bence Servetin Avrupada bir takımda oynaması gerekir diye düşünüyorum.Serveti Türkiyede 3 büyük kulüplerde harcarlar.Bu kulüplerde camia ve taraftar baskısı üst düzeydedir.Bir yalnışta hemen ipini keserler.Eğer Sivasta mutlu ise burda oynamaya bence devam etmeli.Burda oynadığı sürece A Milli takımdada oynamaya devam edecektir.[/COLOR][/FONT][/B]

MOS-BY-58 16.03.2007 21:21

arkadaslar,
kimseyi dis görünüsüne göre degerlendirmeyin. servet her zaman dört dörtlük bir insandi. artistik görüntüsünün arkasinda mütevazi bir yüregi vardir. fenerdeyken de öyleydi. adamin en sevdigi müzik tarzi halk müzigidir, ona "türkü baba" da derler, cok genis bir repertuari vardir. konusmalari da abuk sabuk degil ve simarik degil, Sivasspor kaptanligina yakisir bir karakteri var.

Umarim seneye de bizde kalir. Giderse de adam gibi gidecektir ve arkasinda kendisini seven vefali Sivaslilar birakacaktir.

ZALIM_58 16.03.2007 21:49

VALLA arkadaşlar ben sivasta ayak market var sivasta bulunanlar bilir oraya ayakkabı almaya geldiler harun la birlikte öyle şımarık biri deil gayet iyi ve ne konuştugunu bilen bir insan ALLAH yolunu ve bahtını açık etsin SERVET ÇETİN

ua_boys_of_hell 16.03.2007 21:54

[QUOTE=SivasSpor.Com;201351]Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, oyuncuları Servet için Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un yanı sıra İngiliz Portsmouth ve iki Rus takımının teklifte bulunduğunu söyledi.

Uygun, milli futbolcunun transferi için, "Servet'in mukavelesinde 550 bin euro getirirse serbest kalır diye bir madde var. Servet ile konuştum, kendisi bana "Sivas'ta mutluyum şimdilik transferi düşünmüyorum" dedi" diye konuştu.

Servet'in çok üst seviyede bir oyuncu olduğunu belirten Uygun, "Servet, Sivasspor'dan Milli Takım'a yükselen oyuncu. İyi de bir profesyonel. Kendisi ile ben de konuştum. Bana, Sivas'ta bulunmaktan ve burada top oynamaktan son derece mutlu olduğunu söyledi. Oynadığı oyunla 3 büyüklerin ve yabancı takımların ilgisini çekmiş durumda. Sezon bittikten sonra takımımın ve kendimin menfaatleri doğrultusunda karar vereceğim" şeklinde konuştu.[/QUOTE]

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]servete helal olsun gerçi servetle ilgili medyada devamlı balon haber çıkıyo ama en yetkili ağızdan sivasta mutlu olduğunu duymak güzel inşallah da sivasta kalır..[/FONT][/CENTER][/I][/B]

RECEP_YÜKSEL 16.03.2007 21:54

İNŞALLAH GİTMEZ BAŞKA Bİ ŞEY DEMİYORUM HAYIRLISI

sinan58_34 16.03.2007 22:13

[B][I]sivasspor yonetimi ve taraftarı olarak serveti benimsedigimizi dusunuyorum ben isterimki servet uzun yıllar bizimle kalsın sivassporumuza katkıda bulunsun ama zamanı dolunca herkes kenisini yeni arayıslar icinde bulacak hayırlısı bakalım [/I][/B]

ofozturk 16.03.2007 22:44

HELAL BE KAPTAN. KAPTAN DEDİĞİN GEMİSİNİ LİMANA KADAR YANASTIRIR OYLE GEMİDEN İNER. SEN DE BİZİ AVRUPA LİMANINA YANASTIRACAKSIN INS BU SENE.:)

sinan-58 16.03.2007 23:28

arkadaşlar sivasspor formasını giyen oyuncu harbi olmalı durust olmalı savaşçı olmalı sozunde durmalı servette sivasspor formasını giydi ve bu özellikleri kazandı helal olsun sana servet inş. seninle şampiyonluklar kutlarız

kolocu5858 17.03.2007 08:17

AHMET 58585858585858585858585858

:)SERVET GİTNSE KEŞKE AMA GİDER YERİNİ DOLURURLAR BİZ ONU SEVMİŞTİM ÇOK KALİTELİ VUTBOLCU SENİ SEVİYOR SİVAS SERVET:D ;) :) :rolleyes: :mad:

hakandemirezen 17.03.2007 08:24

BU GÜNKÜ FOTOMAÇ GAZATESİNDE UYGUN SERVETİN DEĞERİNİ AÇIKLAMIŞ 550 BİN EURO ACABA BU KADAR TALİBİ VARKEN BU RAKKAM AZ DEĞİLMİ?

sivasli_kocak 17.03.2007 08:28

[PHP]sivasspor.............................[/PHP]

OLCAY_58_AKKUS 17.03.2007 08:58

[B]Sevet doğru düşünüyor.Gidecekse avrupaya gitmeli.Yoksa malum 3 büyükler futbolcuları resmen eritiyor.Hatırlayın zafer biryol,Okan Koç,Serkan balcı,Tolga seyhan,Ahmet Dursun,hasan kabze,Seçuk şahin, bu örnekler uzar gider Servet en doğru kararı vermiş.bence de kalmalı sivassporda süper kariyer yaptı ve taraftarın gözdesi.sivas da onu çok sevdi.yuvanda kal servet sen bizim için çok farklısın.[/B]

OLCAY_58_AKKUS 17.03.2007 09:00

[QUOTE=hakandemirezen;201504]BU GÜNKÜ FOTOMAÇ GAZATESİNDE UYGUN SERVETİN DEĞERİNİ AÇIKLAMIŞ 550 BİN EURO ACABA BU KADAR TALİBİ VARKEN BU RAKKAM AZ DEĞİLMİ?[/QUOTE]
[B]Bülent hocanın açıkladığı Servetin değeri değil sözleşmede bulunan madde.Yoksa sivas 2 milyon Avro istiyordu devre arasında hatırlayın.[/B]

gestapo 17.03.2007 09:15

servet sivasa çok şeyler kattı gitmek isterse kararına saygı duyarım ve inanıyorum ki giderken de sivasın mali durumuna büyük destek verecektir kendisine başarılar

By Karayel+58 17.03.2007 09:27

[COLOR="DarkRed"][B][I]Gerçekten adam gibi adam Koca Serwet Bence Sivasspor'un Bel Kemiklerinden Bir Tanesi Olmazsa Olmazlarından Sahanın Her Yerine Yakışmakta...Başarılarının Dewamını Temenni ederim....+58[/I][/B][/COLOR]

dranza 17.03.2007 10:53

SERVET COK GUZEL BIR FUTBOLCU KALMASI BIZIM LEHIMIZE OLUR

nazimgulturk 17.03.2007 11:04

servetede bu yakışır zaten bir sürü aslı astarı olmayan haber çıkıyor onu yıpratmak istiyorlar oda güzel cevap vermiş hocamızada teşekkürler

1967_Dernek_Murat 17.03.2007 11:26

[B]helal olsun sana servet sanada bu yakışır [/B]

ademgoze 17.03.2007 11:38

bencede gitmemeli hedef seneye uefa sa takımın şablonu oturmalı mehmet yıkdızıda milli takıma çagırmışlar takımımız iyce güçleniyor

yigidolar06 17.03.2007 17:16

GİDECEKSEN GİT TAKIMI YANLIZ BIRAKMAYA HAKKIN YOK BÖYLE UCUZ KART GÖRMEMELİYDİN SANA YAKIŞMADI

SEMİH-58 17.03.2007 17:41

[COLOR="Navy"][B]Geçenlerdede bir röportajında İstanbula gitmek istedigini Sivasda olunca göz önünde olmadıgını Sivasın yerinin kesinleşmesiyle Sivasdan ayrılacagını söylüyordu.[/B][/COLOR]

myway 17.03.2007 18:21

serrvet daha ii bi takıma giderse kendine yazık eder. çünkü gittiği takımda yedek kalır.. üst düzey bir futbolcu değil servet... bunu da bu maçta gördük...

cihan çiftçi 17.03.2007 21:48

helal olsun servet harbi delikanlısın eğer sen dedğin gibi sivassporun menfaatlari doğrultusunda hareket edersen biz sana minnet duyarız inşallah sivasta kalırsın gidersende yolun açık olsun KAPTAN

abdurrahim_58 18.03.2007 15:14

Helal olsun be Servet sana inşallah istedıgın yerlere ulasırsın. Ama su an oyununu oynuyorsun ve daha kafanda transfer yok cunku su an Sivassporun futbolcususun.
Ama göruyoruz bazı futbolcuları mesela Alex sezon sonunda bitecek olan sözleşmesinin hesabını şimdiden yapıyor ve her macta takımı bir kişi eksik bırakıyor.Ama mukavelesi yapıldı ya şimdi basladı oynamaya dun aksamda 2 gol birden attı ve kalıtesını gosterdı.

eCe58 19.03.2007 01:56

Hımmm şimdi siz diyorsunuz ki Servet SİVAS'ta kalır....Adamı fener resmen postaladı yaaa adam gururuna yediremedi şimdi de canını dişine takarak çalışıyor bişey demiyorum helal olsun ama fener istese Servet'i ama cidden istese böle yok teklif getirmiş yok bilmem ne ile falan değil servet gitmicek mi yanii arkadaşlar gerçekçi olalımmm lütfen!!!!!

Dark Force 19.03.2007 14:46

[B]mecnun başkan olduğu sürece bu tür futbolcular sivasta ve sivassporda kalır....[/B]

sinan-58 19.03.2007 15:03

-->: --->: SERVET GİTMEK İSTEMİYOR

[QUOTE=eCe58;202170]Hımmm şimdi siz diyorsunuz ki Servet SİVAS'ta kalır....Adamı fener resmen postaladı yaaa adam gururuna yediremedi şimdi de canını dişine takarak çalışıyor bişey demiyorum helal olsun ama fener istese Servet'i ama cidden istese böle yok teklif getirmiş yok bilmem ne ile falan değil servet gitmicek mi yanii arkadaşlar gerçekçi olalımmm lütfen!!!!![/QUOTE]

abi zaten bulent uygun açıkladı ''fenerbahçe bize bir jest yaptı serveti beleş verdi onlar isterlerse bizde onlara bir jest yapıp serveti beleş veririz dedi'' zaten servet fenere gonulden bağlıysa gs ye bjkye tsye gitmez direk avrupaya gider ama bizde kalırsa daha iyi olur

mercan58 19.03.2007 15:34

bende sahiden serweti destekliyorum delikanli oyuncu

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:53.