![]() |
4 EYLÜL İÇİN YENİ KARAR
Daha önce üzerinin tamamen kapatılması planlanan stadın, şimdi sadece maraton tribününün kapatılmasına karar verildi.
Konuyla ilgili olarak Vali Veysel Dalmaz’ın, Devlet Bakanı ve Başbakan yardımcısı hemşehrimiz Abdullatif Şener’e “4 Eylül Stadı’nın tamamen kapatılmasının maliyeti 17 trilyonu bulacak. Bu parayı bu şekilde harcama yerine sadece maraton tribünlerinin üzerini kapatıp geri kalan parayı yeni ve daha büyük bir stad için harcamak gerekir” dediği ve Bakan Şener’inde Valinin bu önerisine destek verdiği öğrenildi. Son alınan karara göre, 4 Eylül Stadı’nın sadece maraton tribün kısmı kapalı tribün olacak ve bunun için yaklaşık 2 trilyon lira harcanacak. İhalesi yapılan çalışmaların kısa sürede başlanacağı ifade edildi. |
--->: 4 EYLÜL İÇİN YENİ KARAR
..BOYLESI DAHA İYİ OLMUS BOYLECE FAZLA MASRAF ETMEMIS OLURUZ...
|
Bana göre yeni stad felan yapılmaz bu lafta kalır...
|
-->: 4 EYLÜL İÇİN YENİ KARAR
usta nasil 17 trilyon oluyor ya, zaten bi stad yapilmasi 50-300 milyon arasi, stadin üstünü kapatmasi nasil 17 trilyonu biliyor.
Ya ben yanlis anladim, yada siz yanlis bilgi verdiniz! |
BU rakamlarda yanlışlık var.şimdiki 4 eylül yıkılıp,tesislerin oraya alınıp,orayada büyük alışveriş merkezi yapılması lazım diyorum.
|
[B]Yeni bir satadyum bir gün yapılacak bu stadyuma o kadar para harcamakta yanlış bencede...[/B]
|
Bence , yeni stad yapsinlar daha iyi
|
bnce tamamı kapatılsa daha ii olur.en azından kale arkalarından ya gar tarafı yada öbür taraf kale arkasındanda biri kapatılsa iyi olur
|
butun stad kapanacak dediler 2 sene gecti sadece bi bolum kapanıor
o yüzden yeni stad filan hayale benziyo hem yapılsa nolacak 15 bin kişilik stad dolmuyo 20 30 bün kişilik stad mı dolcak :D hadi doldu diyelim kac kişi cıkıpda destek verecek takıma ? |
Eger yeni Stad yapilcaksa, hic kapatmasinlar üsütünü daha iyi
|
böylesi daha iyi bence 3 büyükün stadına bakın hangisinki kapalı 17 trilyonu araya harcayacağımıza iyi bir futbolcu alırız daha iyi olur
|
takımlar stadları yeniliyor mesela konya 100€luk stad yaptırıyor eğer biz bu sene ligde kalırsak (dusmemiz çok zor)yeni stad yapılmalı soyle 30.000 kişilik bir stadımız olsa milli maçlar sivasa verilse guzel olmazmı
|
[B][COLOR="Blue"]Hayirli olsun diyelim .Saygilarimla...[/COLOR][/B]
|
4 eylül'ün dört tarafıda kapatılmalıdır
|
BANA GÖRE BU RAKAMLARDA KESİNLİKLE YANLIŞLIK VAR.
ÇÜNKÜ BÖYLE BİRŞEYİN OLMASI MÜMKÜN DEĞİL. STAT KONUSUNDA İSE 4 EYLÜL STADI TAMAMEN KAPATILIP BAKIMA ALINSIN DİYORUM ÇÜNKÜ NEREDE GÖRÜLMÜŞ ŞEHRİN MERKEZİ YERİNDE BÖYLE BİR STAT... |
[B][I][COLOR="DarkSlateBlue"]Bence sivasa yeni bir sadt yapilmasi gerekli ama !!!!!! ATLETIZIM PISTI OLMAYACAK !!!!! Atletizim pisti olan stadt her türlü spor yapildigindan futbol stadi sayilmiyor Türkiyede sadece 2 tane Futbol stadi var biri fenerbahce ve BJK.Digerlerinin futbol stadlariyla hic alakasi yok kale arkasinda oturan bir taraftarin kaleye mesafesi 40,50 metre eger Atletizim pisti yeni stadt icin gecerli ise yapmaya hic gerek yok....[/COLOR][/I][/B]
|
iyide sivas kış memleketi kapanması lazım kale arkalarının yoksa kale arkasına seyirci gelmez
|
BENCE TÜM STAD KAPANASA DAHA İYİ OLURDU AMA BÖYLE UYGUN GÖRMÜŞLER BELKİ YENİ STAD PROJELERİ VARDIR
|
[COLOR="Red"][B][I]Yaw lütfen Gerçekçi Olalım Lütfen!!!17 Trilyonmu Yaw Geçin Bunları Adım G.b Eminimki Asla Ama Asla İşin İçinde Olan Biri Olarak İnşaat'la Uğraşan Biri olarak 17 Trilyon Kesinlikle Gitmez...17 Trilyona Gökdelen Dikilir Yaw 30 Kat...Başka Daha Candan Bie Sebeb Beklerdim Yapmıyoruz Yada Yapamıyoruz G.b!!!Max 1-2 Trilyona Bu İş En Süper Şekilde Halledilebilinir....1200 m2 10 Katlı Bir İşyerinin Maliyeti 1 Trilyon Kaba Ve İnce Maliyeti Artık Siz Pay Biçin...(Arsa Hariç)........+58[/I][/B][/COLOR]
|
selam gardaslar
bence yanlis bu sitada hic para harcamak gerekir,yeni sitad diyorlar oraya biraz daha para bulunsun ona baslansin vede bastan yeni vede üstu kapali bir sitad yapilsin,hemde bizim oralarin kis cok yaman geciyor ;) kapali olmasinda fayda var.simdiki yeride bir alis veris merkesi olarak satila bilir ordan alinacak paraya rahat bir sitat yapili.örnek kayseri ps daha cok seyirci gelir kapali olursa kislari selamlar |
sivasımız şimdilik anadolu klüpleri ve 3 büyüklerle maç yapıyo ileride avrupaya gittiğimiz zaman konuşmalıyız yeni stadı falan..
|
[QUOTE=yigido Atilla;202498][B][I][COLOR="DarkSlateBlue"]Bence sivasa yeni bir sadt yapilmasi gerekli ama !!!!!! ATLETIZIM PISTI OLMAYACAK !!!!! Atletizim pisti olan stadt her türlü spor yapildigindan futbol stadi sayilmiyor Türkiyede sadece 2 tane Futbol stadi var biri fenerbahce ve BJK.Digerlerinin futbol stadlariyla hic alakasi yok kale arkasinda oturan bir taraftarin kaleye mesafesi 40,50 metre eger Atletizim pisti yeni stadt icin gecerli ise yapmaya hic gerek yok....[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
atilla abi sana aynen katılıyorum avrupa maçlarında goruyoruz avuta çıkan top direk seyircinin kucağında trubunle arasında 5 metre ya var ya yok boyle bir stad lazım bize |
EN İYİSİ DÜNÜLMÜŞ LİG BİTİİNCE KALAN PARAYLA OYUNCU ALIRIZZ
|
bence stadın üstünü tamamen kapatsınlar daha şık olur havalı olur:):)
|
[PHP][FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]Bence sivasa yeni bir sadt yapilmasi gerekli ama !!!!!! ATLETIZIM PISTI OLMAYACAK !!!!! Atletizim pisti olan stadt her türlü spor yapildigindan futbol stadi sayilmiyor Türkiyede sadece 2 tane Futbol stadi var biri fenerbahce ve BJK.Digerlerinin futbol stadlariyla hic alakasi yok kale arkasinda oturan bir taraftarin kaleye mesafesi 40,50 metre eger Atletizim pisti yeni stadt icin gecerli ise yapmaya hic gerek yok.[/COLOR][/FONT][/PHP]
|
BU STAD OLAYIDA ÇOBANIN HİKAYESİNE BENZİYOR KİMSE İNANMAZ, İNŞ BEN YALINIRIMDA YAPILIR...
|
[QUOTE=yasin__0658;202565]EN İYİSİ DÜNÜLMÜŞ LİG BİTİİNCE KALAN PARAYLA OYUNCU ALIRIZZ[/QUOTE]
[B]Parayı veren devlet arkadaşlarr,ne oyuncusu..Spor il müdürlüğüne verilecek ödenekle yapılacak..Stad sivassporun değil,Devletin!!!Yani bu işin kulüple alakası yokk..Abdüllatif şener varken ne yaparsak yaptık..yoksa bi daha böle yüksek meblalı ödenekleri sivas rüyasında görür!!![/B] |
-->: --->: 4 EYLÜL İÇİN YENİ KARAR
[QUOTE=ygd;202685][B]Parayı veren devlet arkadaşlarr,ne oyuncusu..Spor il müdürlüğüne verilecek ödenekle yapılacak..Stad sivassporun değil,Devletin!!!Yani bu işin kulüple alakası yokk..Abdüllatif şener varken ne yaparsak yaptık..yoksa bi daha böle yüksek meblalı ödenekleri sivas rüyasında görür!!
. [B][I][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="DarkSlateBlue"][I][B] NOT= Arkadas cok dogru bir konu temas etmis.Para devletin !!!!!!! yeni bir FUTBOLSTADI . Yapilsin. ATLETIZIM PISTINE HAYIR...... Futbol stadinda Atletizim pisti olamaz o stadta sadece FUTBOL IZLENIR !!!!!!! Atletizim izlemek isteyen Atletizim pisti olan OLIMPIYAT stadtinda izler dört köseli her taraftan güzelce mac izlenilebilen kücük bir stadt yapilmali ......Kale arkasinda oturan Taraftar Futbolcusuna yakin olmali rakip takim deplasman baskisini görmeli bakin ingiliz ,Alman , ve diger Avrupa stadlarina.Taraftar stadta FUTBOL izlemeye gidiyor............[/B][/I][/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[B]Bencede hazır bi devlet bakanımız varken bu işin hemen halledilmesi lazım...20-25 bin kişilik olan,sadece futbol için olan bi stad bile yeterli olucaktır.Malum sivas kış memleketi.Tamamı kapalı olan güzel bir futbol stadına ihtiyaç varr..Bu şekilde bi tesisleşmeyle birlikte illaki sportif başarıda gelecektir![/B]
|
Biz hiç bir şey yapamayız yapacağımızıda sanmıyorum...
|
TAMAMEN KAPANMASI İYİ OLURDU AMA BİLET FİYATLARINADA YANSIYACAĞI İÇİN MAÇA GELEN AZALIRDI BÖLE İYİ OLMUŞ
|
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Eğer yeni bir stat yapılacaksa iyi bir fikir ama yapılmayacaksa stadyumun tamamının kapatılması gayet iyi olurdu.İnşallah yeni stat yapımı lafta kalmaz...[/COLOR][/FONT][/B]
|
[B]ya bende anlamiyorum bayewrn münchenin stadinin maaliyeti bille okadfar tutmadi [COLOR="Red"][U]nasil 17trilyon oluyrormus?[/U][/COLOR]
insallah verillen sözler tutulur ve sivassporumuza yakisan bir stadium yapiliz,ama benim hic inanasim gelmiyor[/B] |
sadece maraton trübünün üzerinin kapatılması doğru karar hatta stadın büyütülmesine verilen parayla yeni bir stad yapılabilirdi ilk önce iki tane büyük trübün yapılır daha sonra paramız oldukça veya ihtiyaç duyuldukça kale arkalarını yapardık böylece hem büyük hemde güzel bir stadımız olurdu
|
Yeni bir stad neden olmasın olur bence
.................. |
palavra yeni syad falan yapılmaz.tadilat yapılana kadar ne çektik yav.kimi kandıryor bunlar
|
bence biraz kayseri zihniyetinde düşünmek lazım adamlar bizim şehrimizin yanı başımızda stadlarını sattılar şimdi stat alanı alışveriş merkezi olacak o parayla hem çok lüx bir stat yaptırıyorlar hemde kasalarına para girdi yani ceplerinden tek kuruş çıkmadan muazzam bir stada sahip olacaklar. biz hala 17 trilyona stadımı kapatalı yksa yeni statmı yapalım derdindeyiz. anlamadımki
|
:YENI STAD BENCE IYI OLUR AMA ...
|
Stadın üzeri kısmen veya tamamen kapatılsın farketmez, ben herzaman için yeni bir stad yapılmasından yanayım.
Burda vurgulamak istediğim husus ise şu: Eğer Sayın Valimiz stadın üzerinin tamamen kapatılmasına yeni stadın inşasında o kaynağın kullanımı için karşı çıkıyorsa, üzerine yeni stadın yapılması yükümlülüğünü de alıyor demektir. Umarım verilen sözler ve kurulan hayaller boşa çıkmaz. Ayrıca bu süreçte benim fikrim, Sayın Başbakan Yardımcımız Abdullatif Şener görev başındayken ve elinde geniş yetkiler bulunurken bir an evvel bu projenin hayata geçirilmesi için gayret etmek gerekir. Sayın Valimizin, Sayın Mecnun Odyakmaz'ın ve yönetimin bu konuda ekstra gayret göstermeleri ve enerji harcamaları gerekir. Kısaca Sayın Valimiz eğer yeni stad yapımı hakkında böyle bir düşünceye sahipse onu eyleme dökme konusunda adım atmalıdır. Eğer bahsi geçen fikirler zamana ve soğumaya bırakılırsa biz de en fazla hep beraber birer bardak soğuk su içeriz!... |
Selam ve saygılar. Ben kayseri'de işim dolayısıyla bulunuyorum ce Sivaslıyım, Sivas aşığıyım. Stad konusunda Kayseri'ye gıptayla bakıyorum. Kayseri 30 Bin kişilik stadını, şehir merkezinde ve eski, yıpranmış olması nedenleriyle Stadın yerini yıkma kararı alarak, 32 Bin kişilik modern bir stadın inşatına başladı bile ve yeni stad Aralık 2007 de açılacak, bu kadar kısa zamanda. Kayseri'nin bu cesur kararlarını alan Belediye Başkanını ve Kayseri'ye yatırım yapan zengin işadamlarını kıskanmak elde değil ve kıskanıyorum da. Malesef Sivas' ımıza böyle CESUR kararlar alacak Belediye başkanları,zengin işadamlarımız ve yöneticilerimiz ne geldi ne nede gelecek, malesef durum böyle.Türkiye' nin ortasında ki Kayseri'yi Kayseri yapan, memleketlerine yatırım yapmayan Bizim gibi Kayseri'nin çevresindeki vilayetlerin bir eseri, Kayseri, Bizim için bir Almanya sanki. Neden bizler yapamıyoruz, Neden Fuar ımızın temeli yeni atılıyor, çok geri kaldık çok. İnşallah bu yeni STAD projesi de hayal olmaz, Yapılabiliyorsa 40 Bin kişilik olsun, dolmaz diye düşünenler ileri görüşlü olamaz, Kayseri'nin her yoluna uçak inecek kadar genişliği var, ama uçak mı iniyor, sen yapabildiğinin en güzelini yap. CESUR KARARLAR ALAN HERKESİN YANINDAYIZ, HAYIR SEVER İŞADAMLARIMIZIN YARDIMLARIYLA İNŞALLAH SİVASIMIZ DA KALKINIR, BÜYÜK BİR ŞEHİR OLUP.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:44. |