SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=35)
-   -   4 Eylül Stadında Tel Örgü istemiyoruz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=1060)

izmirliyigido 23.06.2005 21:48

Yeni sezonda süper Lig'de Stadımızda tel örgü istemiyoruz. Medeniyetin beşiği, misafirperverliğin merkezi ve delikanlıları ve yigidoların şehrinde hiçbir olay olmadığını ve olmayacağını tüm Türkiye'ye göstermek için "4 Eylül Stadın'da tel örgü istemiyoruz" kampanyası başlatıyorum. Lütfen destekleyelim. Görsünler bakalım medeni insanlar neredeymiş...

skywriter 23.06.2005 21:49

Katiliyorum...

CAGLAYAN 23.06.2005 21:51

[quote=izmirliyigido]Yeni sezonda süper Lig'de Stadımızda tel örgü istemiyoruz. Medeniyetin beşiği, misafirperverliğin merkezi ve delikanlıları ve yigidoların şehrinde hiçbir olay olmadığını ve olmayacağını tüm Türkiye'ye göstermek için "4 Eylül Stadın'da tel örgü istemiyoruz" kampanyası başlatıyorum. Lütfen destekleyelim. Görsünler bakalım medeni insanlar neredeymiş...[/quote]

[i][size=6]Aynen Katiliyor ve Gönülden DESTEKLIYORUM [/size][/i]

efsanedavulcu 23.06.2005 21:54

[b]

EVET TEL ÖRGÜYE KARŞIYIZ...... VALLA BU TELLER YÜZÜNDEN MÜSLÜM BABANIN FANATİĞİ GİBİ OLDUM HERYERİM JİLET İZİ GİBİ

TELLER KALKSIN SİVASIN UŞAA RAHATLASIN........ :lol:[/b]

Bilmiyorum 23.06.2005 22:02

kesinlikle teller kalkmallı bazıları süper ligde olay çıkartıcaz diye bizi istemediler onlara kendimizi gösterelim yıllar önce kayseride olan olaylardan sonra kötü imajımızı temizlememeiz lazım

3yildizli 23.06.2005 22:02

Bende aynen katılıyorum. Seyircimizi tecrit eder gibi ilkel bir uygulamay karşıyım. Yerden 1,5 metre yüksekte bir balkon (duvar) yapılsın. herkes maçı rahatlıkla izlesin. Bakınız Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu ve Beşiktaş İnönü Stadlarına. Bizim onlardan farkımız ne. [b]"TEL ÖRGÜLERE HAYIR"[/b]

kadir20 23.06.2005 22:07

aynen katiliyorum tel örgü yakismaz bizim gibi medeni insanlara

kral58 23.06.2005 22:14

abi çok güzel bi konuya değinmişsin ewet stadımzda tel örgü istemiyoruzz

1967_DERNEK_10UR 23.06.2005 22:35

[quote=izmirliyigido]Yeni sezonda süper Lig'de Stadımızda tel örgü istemiyoruz. Medeniyetin beşiği, misafirperverliğin merkezi ve delikanlıları ve yigidoların şehrinde hiçbir olay olmadığını ve olmayacağını tüm Türkiye'ye göstermek için "4 Eylül Stadın'da tel örgü istemiyoruz" kampanyası başlatıyorum. Lütfen destekleyelim. Görsünler bakalım medeni insanlar neredeymiş...[/quote] :?: :arrow: TARTŞILIR...

ElbeyLi58 23.06.2005 22:37

hmm...... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

sivaslihakan 23.06.2005 22:49

ya agbi yapmayin tel örgüsüs olmaz biri cikar sahaya dalar allah korusun reklam olmayalim millete

1967_DERNEK_10UR 23.06.2005 22:52

ARKADAŞLAR BEN TRİBNLERE AÇIKÇASI GÜVENEMİYOM.... :?: :arrow:

ElbeyLi58 23.06.2005 23:02

[quote=ultraSivas_58]ARKADAŞLAR BEN TRİBNLERE AÇIKÇASI GÜVENEMİYOM.... :?: :arrow:[/quote]
gardas aynen :!:

sivasli_tufan 24.06.2005 00:09

dingilin biri atlar iceri olmaz ya
rezil omayalim

efsanedavulcu 24.06.2005 10:35

[quote=ultraSivas_58]ARKADAŞLAR BEN TRİBNLERE AÇIKÇASI GÜVENEMİYOM.... :?: :arrow:[/quote] :lol:

abircan 24.06.2005 10:35

TRABZONDA BİLE TEL ÖRGÜYÜ KALDIRDILAR, YANILMIYORSAM DENİZLİDEDE YOK, BENCE FAİR PLAY İDDAMIZ DEVAM EDECEKSE, İZMİRLİ YİĞİDOYU SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM, BENCEDE KALKMALI, MADEM DELİKANLIYIZ, ANLIYIZ, ŞANLIYIZ, TEL ÖRGÜDE KALKMALI, DENSİZLER YOKMU ÇOK, AMA ONA TRİBÜNDEKİLER MÜDAHALE EDECEK EN BAŞTA, TARAFTARSA TAM TARFTAR OLACAK, HADDİNİ BİLMEYENE HADDİNİ BİLDİRECEK, :D :D

HAYDİ TEL ÖRGÜSÜZ SİVASSPOR MAÇLARINA, DELİKANLILIK BURADA BELLİ OLUR, ELALEME İSPATLAYALIM BUNU

CÜSSKB-Aynur 24.06.2005 10:39

Bencede kaldırılsın.

sivas_prensi 24.06.2005 15:02

BENDE KATILIYORUM.

kakikli 24.06.2005 15:10

YAPMAYIN ALLAH AŞKINA ORDUSPOR MAÇINI HERKES GÖRDÜ BİR KİŞİ SAHAYA GİRDİ DİYE AZ KALSIN ŞAMPİYONLUKTAN OLACAKLARDI.
Kİ BİZİM STADDA BÖYLE BİRŞEY OLURSA BİZİ DİREK AŞAĞI DÜŞÜRÜRLER...
SİVAS HZIR DEĞİL ÇOK ZAMAMN VAR ZAMANLA OLUR AMA ŞİMDİ SIRASI DEĞİL...
T[size=7]EK GERÇEK ŞAMPİYON ***SİVASSPOR***[/size]

1967_DERNEK_10UR 24.06.2005 15:11

[size=7][color=red][b][i]............SAKIN HA ..BELKİ ZAMANLA TEL ÖRGÜ KALDIRILABİLİR ..........[/i][/b][/color][/size] :arrow: :roll:

kursad58 24.06.2005 15:28

SİVAS TARAFTARI HENÜZ BUNA HAZIR DEĞİLDİR... BAŞIMIZIA İŞ AÇARIZ ALLAH KORUSUN

1967_DERNEK_10UR 24.06.2005 15:32

[size=7][color=red][b][i]............ACELESİ YOK TEL ÖRGÜLER YERİNDE DURSUN BAŞIMIZI AĞRITMAYALIM..........[/i][/b][/color][/size]

badboy 24.06.2005 15:36

ya abi tamam kalksın da burada asıl iş bize yani taraftara düşüyor
aramızdaki densizlere dikkat etmeliyiz
hakem resmen tarafta tutsa biz tepkimizi tribünde koymalıyız
bunun içinde önce taraftar kendini yoklamalı

sonra armudun biri dalar sahay bir pislik yapar al başına bela
yani herkes hem kendine hem de yanındakine mukayyet olabileceğine inanıyorsa destekliyorum

yooook banane derseniz allah muhafaza bırakın süper ligi bizi amatöre bile almazlar

1967_DERNEK_10UR 24.06.2005 15:51

[size=7][color=red][b][i]............ARKADAŞLAR HAKEMLER SAHAYA ÇIKINCA BİR DE ÖNCEKİ MAÇLARDAN BİR ACIMIZ VARSA TRİBÜNLER HAREKETLEMEYE BAŞLIYOR.BİRAZ BU İŞ EĞİTİMLE OLACAK İŞLER BİZİM SEYİRCİ RAKİP TAKIM FUTBOLCUSUYLA OYNAMAYI ÇOK SEVİYOR .ÖZELLİKLE HAKEMLERİ DAHA ÇOK SEVİYORLAR..........[/i][/b][/color][/size] :arrow: :roll:

izmirliyigido 24.06.2005 21:40

[quote=abircan]TRABZONDA BİLE TEL ÖRGÜYÜ KALDIRDILAR, YANILMIYORSAM DENİZLİDEDE YOK, BENCE FAİR PLAY İDDAMIZ DEVAM EDECEKSE, İZMİRLİ YİĞİDOYU SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM, BENCEDE KALKMALI, MADEM DELİKANLIYIZ, ANLIYIZ, ŞANLIYIZ, TEL ÖRGÜDE KALKMALI, DENSİZLER YOKMU ÇOK, AMA ONA TRİBÜNDEKİLER MÜDAHALE EDECEK EN BAŞTA, TARAFTARSA TAM TARFTAR OLACAK, HADDİNİ BİLMEYENE HADDİNİ BİLDİRECEK, :D :D

HAYDİ TEL ÖRGÜSÜZ SİVASSPOR MAÇLARINA, DELİKANLILIK BURADA BELLİ OLUR, ELALEME İSPATLAYALIM BUNU[/quote]

Evet çok doğru şu anda Denizli ve Trabzon stadlarında tel örgü yok ve hiçbir olayda olmuyor. İlk Denizli kaldırdı tel örgüleri ve üstüne üstlük kaç seferde Fair-Play ödülü aldı. Bizim neyimiz eksik?. Birbirimize sahip çıkacağız engel olacağız. Futbolda yenmekte var yenilmekte. Bunu hazmedersek bir yerlere geliriz. Yiğido da centilmen ve saygılıdır. Bunu ispat etmek için TEL ÖRGÜLERE HAYIR....

bulldog 24.06.2005 22:14

TEL ÖRGÜYE HAYIR

lülülü 24.06.2005 22:21

tel örgü olmasinda bir birimis yiglim
bence egtim sart zaten bisim dememisle bisey olmas
Federasyon karar veriyor
misal Ingiltere Dünyanin en büyük Holigani olan
bir ülke tel örgü dinilen bisey yok sahaya 1metire bile yok
bizim tel örgüsüs oynamamis icin cok yilar var bunada sükür

serhankaburcuk 25.06.2005 15:05

[quote=ultraSivas_58]ARKADAŞLAR BEN TRİBNLERE AÇIKÇASI GÜVENEMİYOM.... :?: :arrow:[/quote]

[size=7][b][i]Bende Onura katılıyorum...Ama gerçektende Tel örgülerin kalkması lazım ama şuan itibariyle Sivasta bunu yapmak yanlış olur...Ama zamanla taraftarımız bunu öğrenecek ve ilerleyen zamanlarda olabilir...[/i][/b][/size]

serhankaburcuk 25.06.2005 15:08

[size=7][b][i]Şuan için erken ama ben zamanla olacağına inanıyorum...İlk önce taraftarımızı bu bilince hazırlamalıyız bira bu işler eğitimle oluyor..İnşallah ilerleyen zamanlarda olur.Ama şuan için erken...[/i][/b][/size]

blacksky 25.06.2005 15:28

Tüm ülkenin gözünün dikeniyiz zaten...böyle bir riske girmeyelim, ters bi durum olursa yine çok üstümüze gelirler....biz tel örgüleri kaldirsak ve hiçbir tatsiz olaya izin vermesek bile kimse bize "bravo" demez nasilsa, iyisimi ellemeyelim tellere...

serhankaburcuk 25.06.2005 15:31

[quote=blacksky]Tüm ülkenin gözünün dikeniyiz zaten...böyle bir riske girmeyelim, ters bi durum olursa yine çok üstümüze gelirler....biz tel örgüleri kaldirsak ve hiçbir tatsiz olaya izin vermesek bile kimse bize "bravo" demez nasilsa, iyisimi ellemeyelim tellere...[/quote]

[size=7][b][i]Doğru söylüyorsun biraz zamana ihtiyacımız var...[/i][/b][/size]

35fulya58 25.06.2005 15:53

[quote=izmirliyigido]Yeni sezonda süper Lig'de Stadımızda tel örgü istemiyoruz. Medeniyetin beşiği, misafirperverliğin merkezi ve delikanlıları ve yigidoların şehrinde hiçbir olay olmadığını ve olmayacağını tüm Türkiye'ye göstermek için "4 Eylül Stadın'da tel örgü istemiyoruz" kampanyası başlatıyorum. Lütfen destekleyelim. Görsünler bakalım medeni insanlar neredeymiş...[/quote]

sonuna kadar katılıyorum. biz sivasspor taraftarıyız, kimse bizi başka takımla kıyaslayamaz.

izmirliyigido 25.06.2005 21:58

Yaw bu kadarmı kendimize güvenemiyoruz. Bu zihniyette olan varsa demek ki, yakında süper ligde hırçınlıkta ve saha kapanmasında çok ses getiririz..

ElbeyLi58 25.06.2005 22:12

[b]bize hersey yakisir[/b] ama gercekci olalim
Tel örgü sart :!:

1967_DERNEK_MUSTAFA 25.06.2005 22:22

AVRUPA BİRLİĞİNE GİRMEMİZ İÇİN SİVASSPOR STADINDA TEL ÖRGÜLERİN KALKMASI LAZIM...BİZİDE AVRUPA BİRLİĞİNE ALMAYACAKLARINA GÖRE TEL ÖRGÜ MEL ÖRGÜ KALKMAZ..

serhankaburcuk 26.06.2005 17:05

[quote=1967_DERNEK_MUSTAFA]AVRUPA BİRLİĞİNE GİRMEMİZ İÇİN SİVASSPOR STADINDA TEL ÖRGÜLERİN KALKMASI LAZIM...BİZİDE AVRUPA BİRLİĞİNE ALMAYACAKLARINA GÖRE TEL ÖRGÜ MEL ÖRGÜ KALKMAZ..[/quote]

[size=6][b][i]Abi haklısınızda Sivasın bu süreç için biraz zamana ihtiyacı var.Yoksa bizim insanımız medenidir.Ve tel örgülerin gerçektende kalkması gerekir.Biz üzerimize düşen görevi sonuna kadar yaparız.Ama densizin biri çıkar sahaya girer Sivas bunun faturasını ağır öder..

HERŞEYİ ZAMANA BIRAKMA LAZIM....

EĞİTİMDE ŞART...[/i][/b][/size]

1967_DERNEK_10UR 26.06.2005 17:15

[size=7][color=red][b][i]............ŞİMDİ DAHA ÖNEMLİ DÜŞÜNCELER VAR EN ÖNEMLİSİ TRANSFERLER TEL ÖRGÜLER ASLINDA OLMASI GEREKEN BİR ŞEY ZAMANI DEĞİL BENCE YENİ STAD PROJESİNDE NORMAL TELİN ÜSTÜNE BR TEL DAHA EKLENMESİ DÜŞÜNÜLÜYOR.AYRICA BU SENE KOLTUKTA KONACAK STADA O KOLTUKLAR YERİNDE KALSINDA TEK TEL ÖRGÜ OLSUN STADYUMDA.BU SENE SİVASSPOR HAVADAN SUDAN SEBEPLERDEN CEZA YEDİ FEDERASYON BİZİ BEKLİYOR SAHAYA BİR ŞEY ATSINLARDA SAHALARININ KAPATALIM DİYE TEL ÖRGÜ KALKMASIN BU KAMPANYA DA BENİM OYUM TEL ÖRGÜDEN YANA ÇÜNKÜ ÇOK CANIMIZ YANDI ZAMANINDA...BIRAKINDA TEL ÖRGÜLER STADDA KALSIN ..........[/i][/b][/color][/size]

izmirliyigido 26.06.2005 23:18

BENCE SÜPER LİG'İN BAŞINDAYKEN TEL ÖRGÜLERİ KALDIRIRSAK, O KORKTUĞUMUZ MEDENİYET DÜŞMANI VE CAHİLİ İNSANLARIMIZ, SÜPER LİG'İN BÖYLE OYNANMASI GEREKTİĞİNE BAŞTAN İNANIRLARSA BÖYLECE GİDER. TABİİ BİZLERİNDE ONLARI DİZGİNLEMESİ LAZIM.

NASIL ALIŞIRSAK, ALIŞTIRIRSAK ÖYLE GİDER...BİLMEM HAKSIZMIYIM....

king_of_sivas 26.06.2005 23:21

[quote=izmirliyigido]BENCE SÜPER LİG'İN BAŞINDAYKEN TEL ÖRGÜLERİ KALDIRIRSAK, O KORKTUĞUMUZ MEDENİYET DÜŞMANI VE CAHİLİ İNSANLARIMIZ, SÜPER LİG'İN BÖYLE OYNANMASI GEREKTİĞİNE BAŞTAN İNANIRLARSA BÖYLECE GİDER. TABİİ BİZLERİNDE ONLARI DİZGİNLEMESİ LAZIM.

NASIL ALIŞIRSAK, ALIŞTIRIRSAK ÖYLE GİDER...BİLMEM HAKSIZMIYIM....[/quote]

[size=6][b]Aynen katılıyorum. İlk başlangıç çok önemli. Nasıl başlarsa öyle gider !.[/b][/size]

yigido24 27.06.2005 15:56

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:04.