![]() |
Yeni sezonda süper Lig'de Stadımızda tel örgü istemiyoruz. Medeniyetin beşiği, misafirperverliğin merkezi ve delikanlıları ve yigidoların şehrinde hiçbir olay olmadığını ve olmayacağını tüm Türkiye'ye göstermek için "4 Eylül Stadın'da tel örgü istemiyoruz" kampanyası başlatıyorum. Lütfen destekleyelim. Görsünler bakalım medeni insanlar neredeymiş...
|
Katiliyorum...
|
[quote=izmirliyigido]Yeni sezonda süper Lig'de Stadımızda tel örgü istemiyoruz. Medeniyetin beşiği, misafirperverliğin merkezi ve delikanlıları ve yigidoların şehrinde hiçbir olay olmadığını ve olmayacağını tüm Türkiye'ye göstermek için "4 Eylül Stadın'da tel örgü istemiyoruz" kampanyası başlatıyorum. Lütfen destekleyelim. Görsünler bakalım medeni insanlar neredeymiş...[/quote]
[i][size=6]Aynen Katiliyor ve Gönülden DESTEKLIYORUM [/size][/i] |
[b]
EVET TEL ÖRGÜYE KARŞIYIZ...... VALLA BU TELLER YÜZÜNDEN MÜSLÜM BABANIN FANATİĞİ GİBİ OLDUM HERYERİM JİLET İZİ GİBİ TELLER KALKSIN SİVASIN UŞAA RAHATLASIN........ :lol:[/b] |
kesinlikle teller kalkmallı bazıları süper ligde olay çıkartıcaz diye bizi istemediler onlara kendimizi gösterelim yıllar önce kayseride olan olaylardan sonra kötü imajımızı temizlememeiz lazım
|
Bende aynen katılıyorum. Seyircimizi tecrit eder gibi ilkel bir uygulamay karşıyım. Yerden 1,5 metre yüksekte bir balkon (duvar) yapılsın. herkes maçı rahatlıkla izlesin. Bakınız Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu ve Beşiktaş İnönü Stadlarına. Bizim onlardan farkımız ne. [b]"TEL ÖRGÜLERE HAYIR"[/b]
|
aynen katiliyorum tel örgü yakismaz bizim gibi medeni insanlara
|
abi çok güzel bi konuya değinmişsin ewet stadımzda tel örgü istemiyoruzz
|
[quote=izmirliyigido]Yeni sezonda süper Lig'de Stadımızda tel örgü istemiyoruz. Medeniyetin beşiği, misafirperverliğin merkezi ve delikanlıları ve yigidoların şehrinde hiçbir olay olmadığını ve olmayacağını tüm Türkiye'ye göstermek için "4 Eylül Stadın'da tel örgü istemiyoruz" kampanyası başlatıyorum. Lütfen destekleyelim. Görsünler bakalım medeni insanlar neredeymiş...[/quote] :?: :arrow: TARTŞILIR...
|
hmm...... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
|
ya agbi yapmayin tel örgüsüs olmaz biri cikar sahaya dalar allah korusun reklam olmayalim millete
|
ARKADAŞLAR BEN TRİBNLERE AÇIKÇASI GÜVENEMİYOM.... :?: :arrow:
|
[quote=ultraSivas_58]ARKADAŞLAR BEN TRİBNLERE AÇIKÇASI GÜVENEMİYOM.... :?: :arrow:[/quote]
gardas aynen :!: |
dingilin biri atlar iceri olmaz ya
rezil omayalim |
[quote=ultraSivas_58]ARKADAŞLAR BEN TRİBNLERE AÇIKÇASI GÜVENEMİYOM.... :?: :arrow:[/quote] :lol:
|
TRABZONDA BİLE TEL ÖRGÜYÜ KALDIRDILAR, YANILMIYORSAM DENİZLİDEDE YOK, BENCE FAİR PLAY İDDAMIZ DEVAM EDECEKSE, İZMİRLİ YİĞİDOYU SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM, BENCEDE KALKMALI, MADEM DELİKANLIYIZ, ANLIYIZ, ŞANLIYIZ, TEL ÖRGÜDE KALKMALI, DENSİZLER YOKMU ÇOK, AMA ONA TRİBÜNDEKİLER MÜDAHALE EDECEK EN BAŞTA, TARAFTARSA TAM TARFTAR OLACAK, HADDİNİ BİLMEYENE HADDİNİ BİLDİRECEK, :D :D
HAYDİ TEL ÖRGÜSÜZ SİVASSPOR MAÇLARINA, DELİKANLILIK BURADA BELLİ OLUR, ELALEME İSPATLAYALIM BUNU |
Bencede kaldırılsın.
|
BENDE KATILIYORUM.
|
YAPMAYIN ALLAH AŞKINA ORDUSPOR MAÇINI HERKES GÖRDÜ BİR KİŞİ SAHAYA GİRDİ DİYE AZ KALSIN ŞAMPİYONLUKTAN OLACAKLARDI.
Kİ BİZİM STADDA BÖYLE BİRŞEY OLURSA BİZİ DİREK AŞAĞI DÜŞÜRÜRLER... SİVAS HZIR DEĞİL ÇOK ZAMAMN VAR ZAMANLA OLUR AMA ŞİMDİ SIRASI DEĞİL... T[size=7]EK GERÇEK ŞAMPİYON ***SİVASSPOR***[/size] |
[size=7][color=red][b][i]............SAKIN HA ..BELKİ ZAMANLA TEL ÖRGÜ KALDIRILABİLİR ..........[/i][/b][/color][/size] :arrow: :roll:
|
SİVAS TARAFTARI HENÜZ BUNA HAZIR DEĞİLDİR... BAŞIMIZIA İŞ AÇARIZ ALLAH KORUSUN
|
[size=7][color=red][b][i]............ACELESİ YOK TEL ÖRGÜLER YERİNDE DURSUN BAŞIMIZI AĞRITMAYALIM..........[/i][/b][/color][/size]
|
ya abi tamam kalksın da burada asıl iş bize yani taraftara düşüyor
aramızdaki densizlere dikkat etmeliyiz hakem resmen tarafta tutsa biz tepkimizi tribünde koymalıyız bunun içinde önce taraftar kendini yoklamalı sonra armudun biri dalar sahay bir pislik yapar al başına bela yani herkes hem kendine hem de yanındakine mukayyet olabileceğine inanıyorsa destekliyorum yooook banane derseniz allah muhafaza bırakın süper ligi bizi amatöre bile almazlar |
[size=7][color=red][b][i]............ARKADAŞLAR HAKEMLER SAHAYA ÇIKINCA BİR DE ÖNCEKİ MAÇLARDAN BİR ACIMIZ VARSA TRİBÜNLER HAREKETLEMEYE BAŞLIYOR.BİRAZ BU İŞ EĞİTİMLE OLACAK İŞLER BİZİM SEYİRCİ RAKİP TAKIM FUTBOLCUSUYLA OYNAMAYI ÇOK SEVİYOR .ÖZELLİKLE HAKEMLERİ DAHA ÇOK SEVİYORLAR..........[/i][/b][/color][/size] :arrow: :roll:
|
[quote=abircan]TRABZONDA BİLE TEL ÖRGÜYÜ KALDIRDILAR, YANILMIYORSAM DENİZLİDEDE YOK, BENCE FAİR PLAY İDDAMIZ DEVAM EDECEKSE, İZMİRLİ YİĞİDOYU SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM, BENCEDE KALKMALI, MADEM DELİKANLIYIZ, ANLIYIZ, ŞANLIYIZ, TEL ÖRGÜDE KALKMALI, DENSİZLER YOKMU ÇOK, AMA ONA TRİBÜNDEKİLER MÜDAHALE EDECEK EN BAŞTA, TARAFTARSA TAM TARFTAR OLACAK, HADDİNİ BİLMEYENE HADDİNİ BİLDİRECEK, :D :D
HAYDİ TEL ÖRGÜSÜZ SİVASSPOR MAÇLARINA, DELİKANLILIK BURADA BELLİ OLUR, ELALEME İSPATLAYALIM BUNU[/quote] Evet çok doğru şu anda Denizli ve Trabzon stadlarında tel örgü yok ve hiçbir olayda olmuyor. İlk Denizli kaldırdı tel örgüleri ve üstüne üstlük kaç seferde Fair-Play ödülü aldı. Bizim neyimiz eksik?. Birbirimize sahip çıkacağız engel olacağız. Futbolda yenmekte var yenilmekte. Bunu hazmedersek bir yerlere geliriz. Yiğido da centilmen ve saygılıdır. Bunu ispat etmek için TEL ÖRGÜLERE HAYIR.... |
TEL ÖRGÜYE HAYIR
|
tel örgü olmasinda bir birimis yiglim
bence egtim sart zaten bisim dememisle bisey olmas Federasyon karar veriyor misal Ingiltere Dünyanin en büyük Holigani olan bir ülke tel örgü dinilen bisey yok sahaya 1metire bile yok bizim tel örgüsüs oynamamis icin cok yilar var bunada sükür |
[quote=ultraSivas_58]ARKADAŞLAR BEN TRİBNLERE AÇIKÇASI GÜVENEMİYOM.... :?: :arrow:[/quote]
[size=7][b][i]Bende Onura katılıyorum...Ama gerçektende Tel örgülerin kalkması lazım ama şuan itibariyle Sivasta bunu yapmak yanlış olur...Ama zamanla taraftarımız bunu öğrenecek ve ilerleyen zamanlarda olabilir...[/i][/b][/size] |
[size=7][b][i]Şuan için erken ama ben zamanla olacağına inanıyorum...İlk önce taraftarımızı bu bilince hazırlamalıyız bira bu işler eğitimle oluyor..İnşallah ilerleyen zamanlarda olur.Ama şuan için erken...[/i][/b][/size]
|
Tüm ülkenin gözünün dikeniyiz zaten...böyle bir riske girmeyelim, ters bi durum olursa yine çok üstümüze gelirler....biz tel örgüleri kaldirsak ve hiçbir tatsiz olaya izin vermesek bile kimse bize "bravo" demez nasilsa, iyisimi ellemeyelim tellere...
|
[quote=blacksky]Tüm ülkenin gözünün dikeniyiz zaten...böyle bir riske girmeyelim, ters bi durum olursa yine çok üstümüze gelirler....biz tel örgüleri kaldirsak ve hiçbir tatsiz olaya izin vermesek bile kimse bize "bravo" demez nasilsa, iyisimi ellemeyelim tellere...[/quote]
[size=7][b][i]Doğru söylüyorsun biraz zamana ihtiyacımız var...[/i][/b][/size] |
[quote=izmirliyigido]Yeni sezonda süper Lig'de Stadımızda tel örgü istemiyoruz. Medeniyetin beşiği, misafirperverliğin merkezi ve delikanlıları ve yigidoların şehrinde hiçbir olay olmadığını ve olmayacağını tüm Türkiye'ye göstermek için "4 Eylül Stadın'da tel örgü istemiyoruz" kampanyası başlatıyorum. Lütfen destekleyelim. Görsünler bakalım medeni insanlar neredeymiş...[/quote]
sonuna kadar katılıyorum. biz sivasspor taraftarıyız, kimse bizi başka takımla kıyaslayamaz. |
Yaw bu kadarmı kendimize güvenemiyoruz. Bu zihniyette olan varsa demek ki, yakında süper ligde hırçınlıkta ve saha kapanmasında çok ses getiririz..
|
[b]bize hersey yakisir[/b] ama gercekci olalim
Tel örgü sart :!: |
AVRUPA BİRLİĞİNE GİRMEMİZ İÇİN SİVASSPOR STADINDA TEL ÖRGÜLERİN KALKMASI LAZIM...BİZİDE AVRUPA BİRLİĞİNE ALMAYACAKLARINA GÖRE TEL ÖRGÜ MEL ÖRGÜ KALKMAZ..
|
[quote=1967_DERNEK_MUSTAFA]AVRUPA BİRLİĞİNE GİRMEMİZ İÇİN SİVASSPOR STADINDA TEL ÖRGÜLERİN KALKMASI LAZIM...BİZİDE AVRUPA BİRLİĞİNE ALMAYACAKLARINA GÖRE TEL ÖRGÜ MEL ÖRGÜ KALKMAZ..[/quote]
[size=6][b][i]Abi haklısınızda Sivasın bu süreç için biraz zamana ihtiyacı var.Yoksa bizim insanımız medenidir.Ve tel örgülerin gerçektende kalkması gerekir.Biz üzerimize düşen görevi sonuna kadar yaparız.Ama densizin biri çıkar sahaya girer Sivas bunun faturasını ağır öder.. HERŞEYİ ZAMANA BIRAKMA LAZIM.... EĞİTİMDE ŞART...[/i][/b][/size] |
[size=7][color=red][b][i]............ŞİMDİ DAHA ÖNEMLİ DÜŞÜNCELER VAR EN ÖNEMLİSİ TRANSFERLER TEL ÖRGÜLER ASLINDA OLMASI GEREKEN BİR ŞEY ZAMANI DEĞİL BENCE YENİ STAD PROJESİNDE NORMAL TELİN ÜSTÜNE BR TEL DAHA EKLENMESİ DÜŞÜNÜLÜYOR.AYRICA BU SENE KOLTUKTA KONACAK STADA O KOLTUKLAR YERİNDE KALSINDA TEK TEL ÖRGÜ OLSUN STADYUMDA.BU SENE SİVASSPOR HAVADAN SUDAN SEBEPLERDEN CEZA YEDİ FEDERASYON BİZİ BEKLİYOR SAHAYA BİR ŞEY ATSINLARDA SAHALARININ KAPATALIM DİYE TEL ÖRGÜ KALKMASIN BU KAMPANYA DA BENİM OYUM TEL ÖRGÜDEN YANA ÇÜNKÜ ÇOK CANIMIZ YANDI ZAMANINDA...BIRAKINDA TEL ÖRGÜLER STADDA KALSIN ..........[/i][/b][/color][/size]
|
BENCE SÜPER LİG'İN BAŞINDAYKEN TEL ÖRGÜLERİ KALDIRIRSAK, O KORKTUĞUMUZ MEDENİYET DÜŞMANI VE CAHİLİ İNSANLARIMIZ, SÜPER LİG'İN BÖYLE OYNANMASI GEREKTİĞİNE BAŞTAN İNANIRLARSA BÖYLECE GİDER. TABİİ BİZLERİNDE ONLARI DİZGİNLEMESİ LAZIM.
NASIL ALIŞIRSAK, ALIŞTIRIRSAK ÖYLE GİDER...BİLMEM HAKSIZMIYIM.... |
[quote=izmirliyigido]BENCE SÜPER LİG'İN BAŞINDAYKEN TEL ÖRGÜLERİ KALDIRIRSAK, O KORKTUĞUMUZ MEDENİYET DÜŞMANI VE CAHİLİ İNSANLARIMIZ, SÜPER LİG'İN BÖYLE OYNANMASI GEREKTİĞİNE BAŞTAN İNANIRLARSA BÖYLECE GİDER. TABİİ BİZLERİNDE ONLARI DİZGİNLEMESİ LAZIM.
NASIL ALIŞIRSAK, ALIŞTIRIRSAK ÖYLE GİDER...BİLMEM HAKSIZMIYIM....[/quote] [size=6][b]Aynen katılıyorum. İlk başlangıç çok önemli. Nasıl başlarsa öyle gider !.[/b][/size] |
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:04. |