![]() |
HAYALİM GERÇEK OLDU..
Sivasspor’da gösterdiği başarılı performansın ardından, Milli takımlar teknik direktörü Fatih Terim’in dikkatini çekip kadroya çağırılan Sivasspor’lu Mehmet Yıldız, sorumluluğunun bilincinde olduğunu söyledi.
Ay-Yıldızlı takımın aday kadrosuna çağırılmasının Sivaslıları olduğu kadar kendisini de gururlandırdığını ifade eden Mehmet Yıldız, “Milli takıma davet edilmek ve formayı giymek her Türk genci gibi benim de hayalimdi. Allah’a şükürler olsun hayalim gerçek oldu. Bundan sonra bana düşen tek şey, hocam şans verdiği takdirde bu formayı bir daha çıkarmamak, bütün gayretim ve çabam bu yönde” dedi. |
--->: HAYALİM GERÇEK OLDU..
bence sen daha iyi yerlere layıksın türk futbolu senin gibi yiğitlerle coşacak allah yardımcın olsun başarılarını daim eylesinn.....
***REİS 58*** |
-->: HAYALİM GERÇEK OLDU..
Basaracagina inaniyoruz ALLAH kolaylik versin AY YILDIZLI forma sana yakisacaktik göster kendini
|
sen gercek biy yildizsin yildizligin dahada parlayacak insallah yolun acik olsun tum sivaslilar olarak seninle gurur duyuyoruz bu arada hayrettin kardesimde bu formayi hak ediyordu dusuncesindeydim ama fatih hocaninda secimine saygi duyuyorum cunki cok mucadeleci onun icin hak ettigini dusunuyorum tabi bu beni gorusum insallah onuda milli takimda goruruz servetede mehmetede basarilar
|
Çalışmanın meyvesini toplamaya başladı Mehmet YILDIZ helal olsun daha güzel yerlere de gelicektir ama milli olması onu havayaa sokmaz inş. yoksa bu örnekte bir cok oyuncu var Mehmet bunların içerisinde olmuyacaktır.
[COLOR="Red"]Bu arada bi artı parantez de Fatih TERİM için acmak istiyorum gercek bi imparator oldugunu gösterdi milli takımda ismi olan oyuncular değil hak eden oyuncuların cağrıldıgını gösterdiği için. TEŞEKKURLER HOCAM ![/COLOR] |
umarım bu 2 macta az da olsa oynar vede kendini herkese gösterir..Bu formayı da dediği gibi hiç cıkartmaz inşallah
|
SİVASPORUN DEĞERLİ OYUNCIULARINDAN MEHMET AZİMİN ZAFERİN GÖSTERDİ VE BUNDA GURUR DUYDUK GÖSTER KENDİNİ VİERİ MEHMET
|
[B]Avatarıma seni koyduğum için bu kadar memnun olmamıştım Yıldız.Sen en güzellerine layıksın.Sivas'ın onurusun Bülent hocanın dediği gibi.Umarım daha iyi yerlere gelirsin futbol hayatında.Yaşıda daha genç.Gönlümüz,kalbimiz seninle.[/B]
|
cok gurur verici biseyyy..................
|
[B][I]Sana helal olsun o formayi Coktan hakettin. Güclüsün kuvvetlisin kim tutar seni Boga Mehmet gardas Cumartesi dört gözle golü senden bekliyom Aslanim [/I][/B]
|
zaten milli formayı bi giyersen zor çıkarsısın... mehmet inan bu gidişle a millinin yeni hakan şükürü olacan..;)
|
cok sewındım mehmet yılldızz walla kac gundr gazeteelrde senın habverın cıksın dıye bklıyom ama cıkartmadılar daha televızyonda gordum senı kamptayken cokk heyecanlıı gordum ınan kac gundr duaa edıyorum senın ıcın memeett abii ılkk 11 de başlarsann gercektenn ıyıı olucakk bnce sen hırslıı bırısısınn hırs herzamn basarı getırırr allahın ıznıyle o formayı gıyeceksın sonrada o kuvvetınledee herkezıı oynatacaksın alkışıı ahk edeceksın vedee goluuu atıcaksın bn adım gıbı emınımm bunaa yeterkı ılkk 11 de başlatsın fatıh hocaaa aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
|
inşşallah oynar ve gol atar....
|
bn dıyorumkı eger mehmet yıldız ılk 11 de başlarsa faydalıı olurr cunkuu hırs herzamn kazandırırr mehmet ılkk kez gıyıcek ılk heyacanında ona hır getırecektır salammdırr ıyıdırr vede gol de atıcaktırr ılk 11 de başlarsa eger .kac gundr televızyondan mehmetı ızlıyomm cok heyecandıı dıydıı ıyı arkdass ortamı kurmuuss bellıı gordukk saolsun arkadaşlarıda soguk davranmıyoo cocugaa neysee fatıh hocam bu cocuk ılk 11 de oynarsaa faydalıı olucaktırr emın oll yeterkı sunları gor mehmett eger yazdıklarımızı okuyosannn senı nekadar sewdıgımızz bılıyosunnn bu takımdaherzamnn kall olurmuu sakın bıarkamaa daha ıyı olucagın gunlerde hep sıwasın basında oll vede turkıye macında allahın ıznıylee oynarsan forma gıyersenn golll ıstıyoruz sendenn bırtekk sıwaslılar begenıyoo senıı dıger anadolular kıskandıgı ıcın cekemıyolar vee memmetı neden almışşkadroyaa gormuyolarkı korlerr senın nasıl futbolcu oldugunu neysee allah yardımcın olsun su senı atnımıyanlarıda turkıye macındaa tanıtt kendını aslanımmmmm.hadee bismillahirahmenırrahimmm
|
sen daha iyilerine layıksın boğam benim eminim milli maçta herkes seni konuşacak bizde gurur duyacağız
|
[B][COLOR="Blue"]Mehmet Yıldız'ın hayali olan Milli formayı giymesini bizde çok istiyoruz,kadroya dahi
girmesi büyük başarı,inşaallah iki maçın hiç olmaz ise birinde forma şansı bulur.[/COLOR][/B] |
.SEN DAHA YUKSEK YERLERE LAYIKSIN BUNU DA BAŞARAĞINI BİLİYORUZ
|
HAYALİM GERÇEK OLDU..
[B]Bu daha başlangıç. Mehmet sabrederse ve kendini daha da geliştirirse Milli Takım'ın vazgeçilmezi olacaktır. [/B]
|
BUNCA YAŞADIĞIMIZ OLUMSUZLUKLARA RAĞMEN AYYILDIZIM YILDIZINI PARLATASIN MEHMET YILDIZ, ŞANSIN AÇIK OLSUN
|
[B]azim ve calismakla herseye ulasilir
Mehmet cok calisti ve emeginin karsiligini görüyor SivasSpor`da basarili futbolu ile Milli Takima cagirilmasi bizleri gururlandirdi cagirilmasi bile büyük basari insallah ilk 11de yerini alir ve basarili olur kendisine basarilar dilerim[/B] |
ALLAH Yardimcin olsun Gardas....Basararili olacagina inaniyoruz...yeterki sende inan....Türk Milletinin Duasi sizler icin......
|
[B][I][COLOR="DarkOrchid"]SENIN AZMIN BITMEK BILMEYEN GUCUN HARBIDEN ANLATILMAZ SIVAS GENCLERBIRLIGI MACINA SIVASPORU HIC BILMEYEN BI ARKADASIMI GOTURMUSTUM SANA HAYRAN KALMISTI BU NASIL BI FUTBOLCU DEMISTI ...BENIM SANA HAYRANLIGIM ZATEN COK OTEDEN AMA GURUR DUYDUM SEREF DUYDUMM...SEN BENCE COK AMA COK IYISIN ORDA OLMAYI COKDAN HAKETTIN[/COLOR][/I][/B]
|
bizdeki performansını milli takımdada fazlasıyla göstericeğine inanıyorum..bol şansalr mehmet yıldız!!!!!
|
gollere devam et
bizleri mutlu et yunanistan'a da koy vieri mehmet |
MEHMET GİDECEK AMA GS YE OLSUN BU SEZON KURTARIR
YYİĞİT MEMHMET SİVAS VE SİVASSPOR CAMİASI BİTİN SİVASLILAR SENİN GURURU DUYUYR.............................................................................................................................................................................. |
MEHMET HERYERDE KENDINI GOSTERIR
|
ANDERSON GITTIGINDE AGLAYIP SIZLANANLAR VE BULENT ESKI ARKADASI OLDUGU ICIN MEHMET YILDIZI KAYIRMACILIK YAPIYO HATTA MEHMET BULENTE HOCA DEMIYO ARKADAS ILSKISI VAR DIYENLER BU ADAM KAZMA DIYENLER DOS SANTOS SENI UNUTMIYCAZ DIYENLER NERDESINIZ EY GIDI DIYENLER
BU GIRISTEN SONRA MEHMET YILDIZA GELELIM LORANT VE PECZE GIBI ISIM YAPMIS HOCALARIN 18 E BILE ALMADIGI ADAM COSTU SUPERLIGDE BUTUN TV LERDE KONUSULMAYA BASLANDI BU BULENT UYGUNUN VERDIGI GUVENIN SONUCUDUR TABIKI MEHMET HIRSINIDA EKLEMEK LAZIM COK CALISTIGINI BILIYORUM DUNKU MACTA(TURKIYE 4 YUNANISTAN 1) OYNAMASI GEREKIRDI DIYE DUSUNUYORUM DUN GOKHAN UNAL ATTIGI GOL DISINDA BUTUN MAC SAHADA DOLANDI MEHEMTI EN AZINDAN BI 10 DK OYNAMASINI ISTERDIM INSAALLAH NORVEC MACINDA OYNARR BU ARADA SERVETI VE MILLI TAKIMIMI KUTLUYORUM INSAALLAH NORVECI DE DIZE GETIRICEZ |
inşallah mehmet yıldız kalıcı olur ve sivasımızı gururla temsil etmeye devam eder
|
Bizleri her zaman her yerde mutlu edecek eminim
............... |
ooooooo o o o o oooooooooo Vieri Mehmetttttttttttttttt
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:17. |