![]() |
Polarlarımız Yolda !!!!
[B] Sivasspor tribünlerinde bir ilki gerçekleştiriyoruz...
Daha önce hiç bir grubun kendilerine ait polar atkı vb. araçları olmamıştı... Bizde maca gelenlerin genelde atkı bile takmadan geldiklerini gördükçe zorumuza gidiyordu... Hem renklendirme hemde güzel görüntü olması acısından polar yaptırmaya karar verdik... İlk partimiz basılıyor...Büyük olasılıkla kayseri macına yetişecek... Yakında Allah nasip ederse polarımızın 2. baskısını vede atkı calısmalarımız olacak...(amacımız hava atmak değil rekabet ortamı olusturmaktır :) ) Polarların basımında büyük ölçüde sponspor olan bursa toprak izalasyon (Batuhan abiye) teşekkürlerimizi iletiriz..... siteden isteyenler olursa yeterli sayı olusursa il dısına da kargoyla gönderebiliriz [/B] [IMG]http://img442.imageshack.us/img442/4160/merkez1td2.jpg[/IMG] |
--->: Polarlarımız Yolda !!!!
Helal olsun.cok güzel..........
|
tasarımı güzel Kırmızı-Beyazda iyi yakışır hani Hayırlı olsun
|
ben 2 tane istiyorum eğer gönderiyorsanız :D çok hoşuma gitti
|
abi süper olmuş artık bizede yollarsınız
|
çok güzel hayırlı olsun bravo merkez tayfa
|
[B][COLOR="Blue"]Harikulade tebrikler .saygilarimla...[/COLOR][/B]
|
-->: Polarlarımız Yolda !!!!
güsel çalışma....tebrikler . .
|
ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLERİM
|
abii hayırlı olsun artık bizede gönderirsin
|
helal size çok iyi adımlar atıyorsunuz.darısı diger gruplara....
|
[QUOTE=merkez_tayfa;204053][B] Sivasspor tribünlerinde bir ilki gerçekleştiriyoruz...Daha önce hiç bir grubun kendilerine ait polar atkı vb. araçları olmamıştı...Bizde maca gelenlerin genelde atkı bile takmadan geldiklerini gördükçe zorumuza gidiyordu...Hem renklendirme hemde güzel görüntü olması acısından polar yaptırmaya karar verdik...
İlk partimiz basılıyor...Büyük olasılıkla kayseri macına yetişecek...Yakında Allah nasip ederse polarımızın 2. baskısını vede atkı calısmalarımız olacak...(amacımız hava atmak değil rekabet ortamı olusturmaktır :) ) Polarların basımında büyük ölçüde sponspor olan bursa toprak izalasyon (Batuhan abiye) teşekkürlerimizi iletiriz..... siteden isteyenler olursa yeterli sayı olusursa il dısına da kargoyla gönderebiliriz [/B] [IMG]http://img442.imageshack.us/img442/4160/merkez1td2.jpg[/IMG][/QUOTE] emre polarlar kayseri maçına yetişecek allahın izniyle yanlız burda bi yanlışı düzeltmek istiyom ben ve firmam sponsor deiildir bende sizingibi sivasspor hastası fanatiğiyim bende tründeyim bildiğiniz gibi yer ve mesafa tanımaksızın heryerdeyim, sponsor demek anladığım kadarıyla yaptığı yardıma veya vs işde reklam yapmak demk ben reklam için yapmıyom bunu bu benden merkeezze sivassporu destekleyen mensubu üyesi olduğum gruba hediyemdir.kimsenin ne katkısı ne yardımı bu menden size gençler güle güle giyin. |
eywllah saolasın abi sen inşallah diğerlerine ornek olursunda bişeyler olmaya baslar
|
Çizimdeki gibi ise çok güzel ,ondanda güzeli İnfaz kardeşimin tertemiz düşüncesi kendisini hem kutluyorum ,hem taraftar olarak teşekkür ediyorum.
Eğer İzmire gönderilme imkanı olursa (artarsa) bir tane büyük beden de benim talebim olur. |
--->: -->: Polarlarımız Yolda !!!!
[QUOTE=35gürün58;204104]Çizimdeki gibi ise çok güzel ,ondanda güzeli İnfaz kardeşimin tertemiz düşüncesi kendisini hem kutluyorum ,hem taraftar olarak teşekkür ediyorum.
Eğer İzmire gönderilme imkanı olursa (artarsa) bir tane büyük beden de benim talebim olur.[/QUOTE] hemşom hemşerim bende gurunlüyüm sana özel salıcam söz hemde arkasına gürünlü yazdıracam ben tekrahmalıyım yeni ismi gerçi buda eskidi yolgeçen köyünden |
Organize bir Tataftar Grubu olmak için görsellikte çok önemli;)
Kısa zamanda büyük yol aldınız, Bravo Merkez Tayfa,:D |
hayırlı olsun arkadaşlar inşallah dah güzel şeyler olur emeği geçen herkeze tşk ederim türbünde görüntü çok önemlidir
başarılar sizlere yakınolsun |
[B]Tasarım çok güzel olmuş tebrik ederim,
yardımını esirgemeyen Batuhan gardaşımada teşekkür ederim[/B] |
[B]cok güzel olmus
tek :D ya biriniz kuru kafa digeri yarasa :rolleyes: gören ne diyecek bu sivas taraftarina :rolleyes: :) neyse hayirlisi olsun [/B] |
[QUOTE=merkez_tayfa;204053][B] Sivasspor tribünlerinde bir ilki gerçekleştiriyoruz...
Daha önce hiç bir grubun kendilerine ait polar atkı vb. araçları olmamıştı... Bizde maca gelenlerin genelde atkı bile takmadan geldiklerini gördükçe zorumuza gidiyordu... Hem renklendirme hemde güzel görüntü olması acısından polar yaptırmaya karar verdik... İlk partimiz basılıyor...Büyük olasılıkla kayseri macına yetişecek... Yakında Allah nasip ederse polarımızın 2. baskısını vede atkı calısmalarımız olacak...(amacımız hava atmak değil rekabet ortamı olusturmaktır :) ) Polarların basımında büyük ölçüde sponspor olan bursa toprak izalasyon (Batuhan abiye) teşekkürlerimizi iletiriz..... siteden isteyenler olursa yeterli sayı olusursa il dısına da kargoyla gönderebiliriz [/B] [IMG]http://img442.imageshack.us/img442/4160/merkez1td2.jpg[/IMG][/QUOTE] sevgilim sen uyu ben deplasmana kaçayım yollarda inceden atkımı sarayım bekleme beni bugece aşkımızdan önce gelir sivasspor sevgisi |
[QUOTE=infaz-16;204135]sevgilim sen uyu ben deplasmana kaçayım yollarda inceden atkımı sarayım bekleme beni bugece aşkımızdan önce gelir sivasspor sevgisi[/QUOTE]
abi ben bu besteyi bi yerden hatırlıyom katkılarından dolaya çok teşekkür ederiz gerek pankartta gerek polarda gerekse istanbulda bize çok yardımcı oldun ALLAH'ta senin yar ve yardımcın olsun |
vallahi güzel olmuş makul bir ücret karşılığında sivaslılara buradan isteyene satıla bilir şahsen ben bir tane istiyorum
|
[B][COLOR="Red"]GARDAŞ ÇOK GÜZEL YA BENDE İSTİYORUM 1 ADET POLAR. EMEĞİ GEÇEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER...[/COLOR][/B]
|
Çok güzel bir çalışma, emeği geçenlerin ellerine sağlık.
Bursa Toprak İzalasyon' dan Batuhan beye buradan teşekkürlerimi iletirim. Böylesine güzel bir sponsorluk umarım diğer şirketlerde yaparlar. Hayırlı olsun. |
Gerçelten çok güzel olşmuş. tebrikler emeği geçenlere ve destek olanlara hepsinde öncesi ise Batuhan kardeşimizin düşüncesini tüm Sivas'lılar olarak benimsemeliyiz ki daha çabuk ve güçlü bir şekilde hedeflerimize ulaşalım...
|
GÜZEL OLMUŞ AMA YARASA YERİNE BAŞKA BİR FİGÜR KOYABİLİRDİNİZ
|
[COLOR="DarkOrange"]harbi çok güsel::):).......:):[/COLOR]
|
kaç lira acaba....................................................................................
|
[B]Değerli Site Sakinleri İyi Dilekleriniz Ve Düşünceleriniz İçin Ben Ve grubum Adına Teşekkür ederim...
Polar Sayımızı 100 e Cıkarttık bunların 70 tanesini grubumu üyelerine geri kalan 30 tanelik kısmını ise Talep Edenlere Göndericeğiz... Polar Fiyatımızı 30 ytl + kargo ücreti olarak belirledik... Kontenjan 30 adetle Sınırlı oldugundan isteyenler bana özel msj ile adreslerini isimlerini yazarlarsa ii olur...İlk 30 kişiye Göndericez...[/B] |
30 bence pahalı..zaten sıvassporun orjınal urunlerı 40 lira.
yinede guzel çalışma |
kardeş 20 ytl polar 6 lirada baskı 4 lira kalıyo geriye o kadar da olsun yani
İsteyen olursa söledim zaten :) İyi dileklerin için de saol kardeş |
kardeş baskı falan harika duruyor bana 2 tane ayırır mısınız?....
|
[QUOTE=CHiVaSSE;204386]kardeş baskı falan harika duruyor bana 2 tane ayırır mısınız?....[/QUOTE]
tabi özel msjdan isim adres yazarsan ii olur kardes |
valla guzel olmuş hayırlı olsun ne diyelim
|
baskıda güzel olmuş polarlarda harika oldu bu çizimi yapan arkadaş kimse ona desinetörlükde yılın ödülüne aday göstermek lazım ayrıca şunuda belirteyim polarlar tescil ve merkez tayfa adına marka belgesi alınmışdır,
|
[QUOTE=yeniçeri_bthn;204395]şunuda belirteyim polarlar tescil ve merkez tayfa adına marka belgesi alınmışdır,[/QUOTE]
[B]Vede Sivasspor Logosu İçin Sivasspor Yönetiminden izin Alınmıştır!!!![/B] |
Cok iyi olmus emek veren herkesın emegıne saglık olursa bende isterim.
:D:D:D:D:D:D:D:D |
Alanyaya bir paket yollayım kargoyla:D:D:D:D:D:D:D:D
|
Polar falan tamam da ne zaman adam gibi bir grup olacak.kendine ozgu marşlar la destek verecek lalal lololo dan baska bişey bildigi yok sivas taraftarının.
<marquee>[COLOR="Red"][B]ÖLÜMÜNE SİVAS[/B][/COLOR]<marquee> |
--->: -->: Polarlarımız Yolda !!!!
[QUOTE=Deliilyasliyiz;204401]Polar falan tamam da ne zaman adam gibi bir grup olacak.kendine ozgu marşlar la destek verecek lalal lololo dan baska bişey bildigi yok sivas taraftarının.
<marquee>[COLOR="Red"][B]ÖLÜMÜNE SİVAS[/B][/COLOR]<marquee>[/QUOTE] [B]kardeş daha öncede söledik daha önce böle bi organize olmadı tribünlerde en büyük eksiklik renklendirme stadı.... beste konusuna gelincede..Bizim 4 5 tane güzel bestelerimiz var ama maca gelenler daha kırmızı beyaz yapmayı bile beceremiyor..Bu yüzden beste yapmanın bi anlamı kalmıo vede daha da beste yapmıyoruz...[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:42. |