SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   KOMŞUDA 8 OYUNCU EKSİK (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10695)

SivasSpor.Com 27.03.2007 21:49

KOMŞUDA 8 OYUNCU EKSİK

[IMG]http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/11550kayseri.jpg[/IMG]
Kayserispor, deplasmanda Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor... Son olarak Milli maçta sakatlanan Gökhan Ünal ile birlikte takımda 8 isim eksik...

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, yaptığı açıklamada, Yunanistan'a gol attıktan kısa bir süre sonra sakatlanan Gökhan Ünal'ın durumunun bugün netlik kazanacağını söyledi.
Hurma, ''Gökhan, bugün İstanbul'da Acıbadem hastanesinde doktorlar
tarafından muayene edilecek. Gökhan, Sivasspor maçında oynayamayacak. Gökhan dışında sakatlığı süren 8 futbolcumuz da Sivasspor kadrosunda yer alamayacak. Tüm eksiklerimize rağmen Sivasspor maçından galibiyet bekliyoruz'' dedi.

KerimKesgin 27.03.2007 22:02

--->: KOMŞUDA 8 OYUNCU EKSİK

bu bizim için iyi haber mutlaka kazanmamiz lazim. Uefa icin !

byCERAN58 27.03.2007 22:05

Kayserispor şimdiden bahaneleri hazırlamaya başladı.. Tam kadro çıksalar ne olacak ki ???. Allah'ın izni ile kayseri'yi evine puansız göndereceğiz ...

ceza_tolga_rep 27.03.2007 22:09

-->: KOMŞUDA 8 OYUNCU EKSİK

8 kişi deil 80bin kişide olsalar bizi yıkamazlar...

ZALIM_58 27.03.2007 22:31

ARKADAŞLAR BU KADAR EMİN NASIL KONUŞUYORSUNUZ ANLAMIŞ DEGİLİM GEÇEN SEZON U HATIRŞAYALIM KÜTFEN KAYSERİNİNDE KADROSU GÜZEL AMA İNŞALLAH SİVAS IM ALACAK MAÇI

Engin58 27.03.2007 22:54

[B][COLOR="Blue"]YANI YOK 8 EKSIGI VARMIS BILMEM NEYMIS YANI YENILECEKLERINI BILDIKLERI ICIN BAHANELER BAHANELER ISTERSE HIC EKSIKLERI OLMASIN YINE GALIBIYET ALACAGIZ BUNUN CARESIMI VAR ÜC PUAN SIVASPORUMUZUN INSALLAH OLACAKTIR .SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]

Thai 27.03.2007 23:08

dün bu haberi ben forumda vermiş ve tek tek isimleri açıklamıştım, tekrarlayayım sakat oyuncularını kayserinin:
gökhan ünal, bülent bölükbaşı, özgürcan, aydın, uğur uçar, emrah, ilhan parlak.... sekizinci oyuncuyu bilmiyorum öğrenir öğrenmez onu da yazarım....
alacağız bu maçı..........

puar 27.03.2007 23:39

eksikler ne olursa olsun hedefi olan bir takımla oynayacağız eğer bizde bir hedef koymamız gerekir ise bu macı alarak uefa kupasına yolunda umutlanırız inşallah bu macı alır ankara malubiyetini unuturuz.

myway 28.03.2007 00:33

Bakalım gökhanın yokluğunda milli takımda mehmet yıldız oynayabilecek mi??

TuNaHaN_058 28.03.2007 01:38

[I][COLOR="Blue"]8 oyuncu eksik diye hafife almamak gerekir
gecen cumartesi yunanlilar oyuncu eksimizin fazla olmasindan faydalanmak istedi ama nafile husrana ugradilar
[/COLOR][/I]

[IMG]http://www.otuken.org/2005/04/olsun.jpg[/IMG]

SivasLady 28.03.2007 11:35

[B]ekisikler her takimda olabilir
sonucta her iki takimda 11er kisi ile sahaya cikiyor
rakip rakiptir ve hic biri kücümsenmemesi lazim
futbolcularimiz insallah tüm gücleriyle mücadele edip galibiyet elde edecekler

Kayserispor yenilgisini artik eksiklerden dolayi diyebilir[/B]

dieforyou7 28.03.2007 11:44

komsu dıyınce bende yunanıstan anladım ılk:) nese eksık olsa ne olur olmasa ne olur keske tam kadro cıksalardı sonra fark atınca gazateler gayserı 8 eksıkle oynadı falan yazarlar..

gesili 28.03.2007 12:28

kayseriye ne zaman fark attıki sivas biraz daha gerçekçi konuşalım geçen seneki 5-0 lık maçı unutmayalım eksik bahane olamaz iyi olan kazansın

sivas_kangallı 28.03.2007 13:10

çok iyi haber ama eksikler die hafife almamak gerekir..

bdogan58 28.03.2007 16:34

bu maç kesin bizim o zaman!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yiğiter 28.03.2007 17:06

-->: --->: KOMŞUDA 8 OYUNCU EKSİK

[QUOTE=gesili;204549]kayseriye ne zaman fark attıki sivas biraz daha gerçekçi konuşalım geçen seneki 5-0 lık maçı unutmayalım eksik bahane olamaz iyi olan kazansın[/QUOTE]

o maçta da bizim 5 asımız eksikti yoklardı...ama kimse eksiklerimizi gündeme getirmedi...şimdi eksiğiz falan demeçleri gerçekten hoş değil..geçen hafta da bizim 6 eksiğimiz vardı yenildik ama eksiktik falan demedik..bunlar futbol adına hoş şeyler değil.......iyi oynayan kazanır tabi ki...

nazimgulturk 28.03.2007 17:08

BİZDE EKSİK MAÇLARA ÇIKTIK BU BAHANE OLAMAZ SONUÇTA 11 KİŞİ SAHADA BİZİM DE EKSİKLERİMİZ VAR........

İYİ OYNAYAN KAZANSIN

sinan-58 28.03.2007 18:44

şimdi çıkıp 8 eksiğimiz var demek ayıp olur milli takımın 15 eksiği vardı hepside birbirinden kaliteli oyuncular ama fatıh hoca ya her sordukların eksiğimiz var diye terim sahaya 11 kişi çıkacağız dedi boyle bahane aramak yanlış onlarda guçlu takım bizde inş. bu maçı alacağız zaten balili kayseriye gıcık gidiyor inş. suskunluğunu bozar

By Karayel+58 28.03.2007 19:14

[COLOR="Red"][B][I]Kayseri Gerçekten Çok Güzel Futbol Sergiliyor Rakip Takımları Çok iii Analiz Yapma Özelliğine Sahipler...Geçen Seneki Skoru Hepimiz Biliriz İnsallah Geçen Seneki Skoru Biz Rakip Takıma Sergileriz...38iii Bir Takım Ama Biz Hem Taraftar Hem Sporcularımız Açısından Awantajlıyız...Tek Dezawantajımız ""Paramız""........+58[/I][/B][/COLOR]

Abdullah DuMaN 28.03.2007 19:31

[QUOTE=ZALIM_58;204436]ARKADAŞLAR BU KADAR EMİN NASIL KONUŞUYORSUNUZ ANLAMIŞ DEGİLİM GEÇEN SEZON U HATIRŞAYALIM KÜTFEN KAYSERİNİNDE KADROSU GÜZEL AMA İNŞALLAH SİVAS IM ALACAK MAÇI[/QUOTE]

O MAÇTA KAYSERİNİN UEFAYA KATILMASI İÇİN BİRAZ GÖZ YUMULMUŞTU AMA BU ÖYLE DEĞİL YA ALACAZ YA ALACAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ;) ;) ;)

Abdullah DuMaN 28.03.2007 19:34

VALLA GÖKHANIN SAKATLIĞINA ÜZÜLDÜM DESEM YALAN OLUR HEM MEHMET BELKİ NORVEÇ MAÇINDA ŞANS BULUR HEMDE GÖKHAN KAYSERİ İÇİN BÜYÜK BİR KOZ NEDE OLSA ADAM GOL KRALI AMA BİZE VIZZ GELİR BİZ MAÇA ÇIKACAĞIZ VEDE ANLIMIZIN AKIYLA ALACAĞIZ

Bilmiyorum5 28.03.2007 19:53

BÜLENT UYGUNLU PETKOVICLI SERVETLI MEHMET YILDIZLI BALILI SIVasspor BU MACI ALICAKTIR BALILI ZATEN KAYSERIYE KARSI AYRI BIR HIRSLA OYNUYO

AlperTunga38 28.03.2007 23:33

Gökhan ünal maça yetişecek! uğur'un sakatlığı hafif emrah ve ilhan zaten kadroda yer almıyor ,bülent bölükbaşı bugün ameliyat oldu sezonu kapattı yerine kamber oynayacaktır bülent i aratmaz ,aydın ın durumu maç saatinde belli olacak inş. oynar, kayseriyi hafife almayın iyi olan kazansın.

kayseriden saygılar...

ceza_tolga_rep 28.03.2007 23:42

kayseriyi gömecez 4 eylüle inşallah.unutmadık kayseri unutmadık,sizde unutmayın.....

Dağcı 29.03.2007 08:32

ZOR BİR MAÇ OLACAK...

[B][COLOR="Red"]Ne kadar eksik futbolcusu olursa olsun. Oynayacağımız takım Kayseri. Bizim yinede elimizden gelenin en iyisini yaparak bu maçtan galip gelmemiz lazım.

Milli oyuncularımızın moral ve motivasyonlarının iyi olması bizim için ayrı avantaj.

Bu maçı alabileceğimizi tahmin ediyorum.[/COLOR][/B]

gesili 29.03.2007 09:21

defansta servet cezalı hakkıda yok gökhan da oynuyo maç kesin kayserinin

guest58 29.03.2007 09:37

[B][COLOR="Red"]kayserinin kadrosu güzelse sivasınki ne bence sivas süper ligdeki en iyi kadroya sahip bi takım bide bu taraftarla kayseriyi evine puansız göndeririz [/COLOR][/B]
***UEFA AŞKINA***

SivasLady 29.03.2007 10:54

[QUOTE=AlperTunga38;204803]Gökhan ünal maça yetişecek! uğur'un sakatlığı hafif emrah ve ilhan zaten kadroda yer almıyor ,bülent bölükbaşı bugün ameliyat oldu sezonu kapattı yerine kamber oynayacaktır bülent i aratmaz ,aydın ın durumu maç saatinde belli olacak inş. oynar, kayseriyi hafife almayın iyi olan kazansın.

kayseriden saygılar...[/QUOTE]
[B]
[COLOR="Red"]Gökhan Ünal döndü![/COLOR]

A Milli Takım'ın Yunanistan ile yaptığı maçta 2. golü attıktan kısa bir süre sonra sakatlanarak oyundan çıkan Gökhan Ünal, Kayseri'ye dönerken, [I]Sivas maçında oynayamayacağı bildirildi.[/I]
Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Gökhan'ın tedavisinin Kayseri'de süreceğini kaydederek şunları söyledi:
''Gökhan, İstabul Acıbadem Hastanesi'nde tedavi gördükten sonra Kayseri'ye döndü. Tedavisi Kayseri'de süren [COLOR="Blue"]Gökhan, Sivasspor maçında oynayamayacak. [/COLOR]Gökhan'ın Fenerbahçe ile Kayseri'de yapacağımız maçta kadroda yer alıp almayacağı ise önümüzdeki hafta netlik kazanacak.''

Hurma, kaptan Bülent'in de topuklarındaki rahatsızlık nedeniyle ameliyet olduğunu ifade ederek ''Her iki topuğundan da ameliyat olan Bülent sezonu kapattı. Sivasspor deplasmanına sakatlıklar nedeniyle 7 eksikle gideceğiz. Kadromuzda sakat oyuncuların yerini dolduracak yetenekli oyuncularımız var. Sivasspor karşılaşmasından galibiyet bekliyoruz'' diye konuştu.

29 Mart 2007, 10:37[/B]

agulhan 29.03.2007 11:57

--->: -->: KOMŞUDA 8 OYUNCU EKSİK

[QUOTE=Thai;204450]dün bu haberi ben forumda vermiş ve tek tek isimleri açıklamıştım, tekrarlayayım sakat oyuncularını kayserinin:
gökhan ünal, bülent bölükbaşı, özgürcan, aydın, uğur uçar, emrah, ilhan parlak.... sekizinci oyuncuyu bilmiyorum öğrenir öğrenmez onu da yazarım....
alacağız bu maçı..........[/QUOTE]

Sekizinci oyunucuyu ben söyleyim size; Erdal ..Zaten çok oynamayan bi oyuncu çokta önemli değil yani.
Arkadaşlar biz Kayseriden 4 kişi arabayla gelicez..bilet konusunda sorun yaşarmıyız?

PRoFeSSioNaL 29.03.2007 12:07

Bk bu çok iyi haber bizim için iyi değerlendirirsek çok iyi olur

1967 dernek serkan20 29.03.2007 12:37

[B]eksik tam farketmez her şekilde kayseri gerektiği gibi misafir edilip gönderilecek[/B]

Yiğiter 29.03.2007 17:09

[QUOTE=ceza_tolga_rep;204808]kayseriyi gömecez 4 eylüle inşallah.unutmadık kayseri unutmadık,sizde unutmayın.....[/QUOTE]

geçmiş konuları gündeme getirmek kime ne kazandıracak anlayamaıyorum..kayseri bence sivasın dostu bi takımdır öyle de kalacaktır....

altuntas58 29.03.2007 19:16

[B][/B]hedef üç puan bunuda başaracak gücteyiz
mazeretlerin arkasına sığınmasınlar parolamız galibiyet

agulhan 30.03.2007 09:39

[QUOTE=ceza_tolga_rep;204808]kayseriyi gömecez 4 eylüle inşallah.unutmadık kayseri unutmadık,sizde unutmayın.....[/QUOTE]

Ben bu mesajı anlayamadım arkadaşlar.Ben bir Kayserispor taraftarıyım ve pazar günü inşşallah Sivas'ta olacağız.Bakın ben kime Sivasa maça gidicez diyorsam ne işin var Sivas'ta ordan dayak yer gelirsiniz diyorlar,ama ben ısrarla şu anda Kayserispor ve Erciyessporun tek dostunun Sivasspor olduğunu söylüyorum.Şimdi neyi unutmayacağız biz söyleyin lütfen! Bizim Kayserililer olarak sizinle hiç bir konuda derdimiz sıkıntımız yok.Lütfen ortamı germeyelim kardeş kardeş maçımızı izleyelim.

Yigido58_NL 30.03.2007 10:27

Gardaslar adamlarin 8 eksigi var diye boyle hafife almayin.Kayseride guclu bir takim.bizimde eksiklerimiz var,Servet,Petkovic,Hakki takimin en iyi oyuncularindan 3 u yok bu macta.
Ama ben Sivassporumuzun bu maci alacak guce sahip olduguna inaniyorum

Yigido58_NL 30.03.2007 10:31

[QUOTE=agulhan;205287]Ben bu mesajı anlayamadım arkadaşlar.Ben bir Kayserispor taraftarıyım ve pazar günü inşşallah Sivas'ta olacağız.Bakın ben kime Sivasa maça gidicez diyorsam ne işin var Sivas'ta ordan dayak yer gelirsiniz diyorlar,ama ben ısrarla şu anda Kayserispor ve Erciyessporun tek dostunun Sivasspor olduğunu söylüyorum.Şimdi neyi unutmayacağız biz söyleyin lütfen! Bizim Kayserililer olarak sizinle hiç bir konuda derdimiz sıkıntımız yok.Lütfen ortamı germeyelim kardeş kardeş maçımızı izleyelim.[/QUOTE]

Allaha sukur bizimde alip veremedigimz yok Kayserililerle gardas.dun birkac kendini bilmez Kayseri taraftari sitemize girip agiza alinmayacak kelimelerle yeterince ortami gerdiler,bizim arkadaslarin gergin olmasinin sebebi o.Cesitli forumlarda Sivasimiz hakkinda Sivaslimiz hakkinda cok agir kelimeler yazdilar.Bizde gerekli cevaplari verdik.Ama iki komsu arasinda oynanacak bir mac oncesi ortami germenin hicbir manasi yok.

gaddar38 30.03.2007 11:38

[COLOR="Red"]MRB SİVASLI ARKADAŞLAR BEN SİTENİZE YENİ ÜYE OLDUM ÜYE OLMAMIN SEBEBİ İSE DÜN BİZDEN BİRKAÇ ARKADAŞ DENGESİZLİK YAPMIŞLAR.LÜTFEN ONLARI CAHİLLİKLERİNE BAĞIŞLAYIN SONUÇTA HEPİMİZDE ANADOLU TAKIMIYIZ.ANADOLU TAKIMI OLMAMIZIDA BOŞWERDİK BİZ KOMŞU KENTİZ EN BAŞTA BU HAFTAKİ MAÇINDA BARIŞ WE DOSTLUK İÇİNDE GEÇMESİ DİLEĞİYLE
SAYGILAR.
ÇILGINLAR38[/COLOR]

cc_ferhat 30.03.2007 12:05

onlar bizim rakibimizdir arkadaşlar unutmayın olanları yenelim

kucukfırat 30.03.2007 19:01

abi yaa bu eksikler kim hiç birini bilmioz bileniniz varsa yazsın

corners19 30.03.2007 19:18

gökhan ın oynamaması çok iyi servetsiz hakkısız sivas defansına kesin gol atardı

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:17.