SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Milli Takım Hakkında (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=31)
-   -   VE FATIH TERIM GELDI !!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=1070)

kadir20 25.06.2005 14:10

Yapilan aciklamaya göre Ersun Yanal dan bosalan Milli Takimlar Teknik Direktörlügüne Fatih TERIM getirildi olayla ilgili Pazartesi günü resmi aciklama yapilacak...

HAYIRLI UGURLU OLSUNNN

ElbeyLi58 25.06.2005 17:51

Milli Takım, Fatih Terim'e emanet

Milli Takım'da yeni bir dönem başlıyor! Federasyonun tam yetki vermesinin ardından Terim'le anlaşan Bıçakçı tecrübeli teknik adamı göreve getirdi.

Milli Takım'da yeni bir dönem başlıyor! Federasyonun tam yetki vermesinin ardından Terim'le anlaşan Bıçakçı tecrübeli teknik adamı göreve getirdi. İşte ayrıntılar...

(A) Milli Takım teknik direktörü bugün belli oldu. Federasyon tarafında tam yetki verilen Levent Bıçakçı bilindiği gibi dün Fatih Terim'le Bodrum'da bir görüşme yapmıştı.

Herkesin aklında şu soru vardı; acaba Levent Bıçakçı, Terim'le anlaşmışmıydı. O sorunu cevabı bugün Fatih Terim tarafından geldi. Terim artık Milli Takımın teknik direktörü olduğunu itiraf etti.

Federasyon pazartesi günü bu olayla ilgili açıklama yapacağını açıkladı.

1967_CLUB_ÖZGÜR 25.06.2005 17:59

[quote=kadir20]Yapilan aciklamaya göre Ersun Yanal dan bosalan Milli Takimlar Teknik Direktörlügüne Fatih TERIM getirildi olayla ilgili Pazartesi günü resmi aciklama yapilacak...

HAYIRLI UGURLU OLSUNNN[/quote]

lülülü 25.06.2005 18:27

hayirli olsun

1967_DERNEK_10UR 25.06.2005 18:33

[b]...BANA GÖRE EN İYİSİ OLDU TAHMİNİME GÖRE BAŞBAKANDA DEVREYE GİRDİ MİLLİ MESELEMİZ NE DE OLSA BİZ UKRAYNI YI YENECEZZZZZZZZZZ HER KES GÖRECEK VE ASLANLAR GİBİ ÇIKACAZZZZZZZZZZZZZZZZZ..[/b]

SivasliErhan 25.06.2005 18:39

[b]HEPIMIZE HAYIRLI VE UGRLU OLSUN[/b]

[size=7][b]HOS GELDIN IMPARATOR FATIH TERIM[/b][/size]

ElbeyLi58 25.06.2005 18:42

[quote=ultraSivas_58][b]....BANA GÖRE EN İYİSİ OLDU TAHMİNİME GÖRE BAŞBAKANDA DEVREYE GİRDİ MİLLİ MESELEMİZ NE DE OLSA BİZ UKRAYNI YI YENECEZZZZZZZZZZ HER KES GÖRECEK VE ASLANLAR GİBİ ÇIKACAZZZZZZZZZZZZZZZZZ......[/b][/quote]

ins. artik bizi allahin iznine kimse durduramas :!:

gurbetci_yigido 25.06.2005 19:00

abi bu ne yüzsüzlük yaa öbür topic te Terim gelmesin diyenler burda en basa yazmis hayirli olsun diyee ayiptirrrr yaaa

ElbeyLi58 25.06.2005 22:33

Fatih Terim, Istanbul'a geldi

TFF Baskani Levent Biçakci'nin Milli Takimlar Teknik Direktörlügü için anlasma sagladigi Fatih Terim, tatilini yaptigi Bodrum'dan Istanbul'a geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Baskani Levent Biçakci'nin Milli Takimlar Teknik Direktörlügü için anlasma sagladigi Fatih Terim, tatilini yaptigi Bodrum'dan Istanbul'a geldi.

Atatürk Havalimani'na aksam saatlerinde esi Fulya Terim ile birlikte inen tecrübeli teknik adami, burada bir grup taraftar, tezahüratlarla karsiladi. Havalimaninda basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Terim, "Yarin Federasyon Yönetim Kurulu ile biraraya gelecegiz.

Oyuncular ve milli takim hakkinda düsündüklerimi yarin, öbür gün daha rahat sorabilirsiniz. Simdi yalnizca teklife evet dedigimi ve onun için geldigimi bilmeniz yeterli. Hayatimda, omuzlarimda yük tasimadigim dönem yok. Risk olmazsa, yük olmazsa, basari da zaten olmaz" dedi.

Fatih Terim, ay-yildizli ekibin basina geçme teklifini kabul etme nedeninin sorulmasi üzerine ise, "Gögsümde 70 defa ay-yildiz tasidim.
35 defa milli takim kaptani olarak sahaya çiktim. Yurtdisina gittigimde de ay-yildizla beraber gittim. Yok diyememe sebebim de ay yildiz" ifadelerini kullandi.

[size=2]GençTürk Haber[/size]

unsal58 25.06.2005 22:36

[size=6][/size][color=blue][/color] bence çok iyi bir terch inşallah hayırlısı olur

sivasli_tufan 25.06.2005 23:21

kim gelirse glsin farketmez hayirlisi olsunda

kadir20 26.06.2005 11:31

[quote=gurbetci_yigido]abi bu ne yüzsüzlük yaa öbür topic te Terim gelmesin diyenler burda en basa yazmis hayirli olsun diyee ayiptirrrr yaaa[/quote]

gardas ortami gerecek yazilar yazmayalim

serhankaburcuk 26.06.2005 17:15

[size=6][b][i]Bence Milli takımımız için en önemli tercih yapıldı ve İMPARATOR takımın başına getirildi...Milli takımın başına gereken insan getirildi...İnşallah Türkiye Almanyaya gidecek... İnşallah Danimarka zaferiyle başlayacağız Ukrayna ile devam edeceğiz...[/i][/b][/size]

turgutkizgir 26.06.2005 17:31

[b][i][size=6]MİLLİ TAKIMIMIZ BAŞARILI OLSUN DA KİM OLURSA OLSUN DİYEMİYORUM. EĞER TAKIM MİLLİ TAKIMSA TÜRK HOCA OLMASINDAN YANAYIM. VE BU FATİH TERİM OLUR, ERSUN YANAL OLUR, ZİYA DOĞAN OLUR FARKETMEZ. YETERKİ TAKIMI BİR YERLERE GETİRSİNLER. ERSUN HOCANIN GİTMESİNE SEVİNDİM. ÇÜNKÜ; ADAM YAPTIĞI İCRAATLARIN AÇIKLAMASINI YAPAMADI. BİR GALATASARAYLI OLARAK OLAYLARA OBJEKTİF BAKIYORUM. HAKAN'IN MİLLİ TAKIMA ALINMAMASI NORMALDİR EĞER ONDAN İYİSİ VARSA VE O TAKIMA ALINMIŞSA EYVALLAH. VE FATİH TEKKE ÖZELLİKLE BU YIL FORMUNUN ZİRVESİNDE OLDUĞUNU HEM LİGDE HEMDE MİLLİ TAKIMDA KANITLAMIŞ BİR FUTBOLCU BUNA LAFIM YOK. AMA BİR YUNANİSTAN MAÇINI İZLEYENLER GÖRMÜŞTÜR Kİ, TAKIMIN HAVA HAKİMİYETİ OLMAMASINA KARŞIN HEP HAVADAN OYNATMIŞTIR. ERSUN HOCANIN HAKAN HAKKINDA YAPTIĞI TEK AÇIKLAMA SİSTEM GEREĞİ ALMIYORUM. HAY SENİN SİSTEMİNE MADEM SENİN BİR SİSTEMİN VAR NEDEN YUNANİSTAN MAÇINDA OYUNU TAM HAKAN'ın ETKİLİ OLDUĞU SİSTEMDE OYNATTIN. BU BİR ÇELİŞKİ DEĞİLMİDİR. ADAM YAPTIĞI İCRAATLARIN AÇIKLAMASINI YAPAMAMIŞTIR. FATİH HOCANIN GELMESİ İYİMİDİR KÖTÜMÜDÜR BUNU DA ZAMANLA GÖRECEĞİZ. FATİH HOCA BAŞARISIZDA OLSA KAMUOYUNUN TEPKİSİNE NEDEN OLACAK KADRO KURSA DA EN AZINDAN YAPTIĞI HATAYI KABUL EDİP, AÇIKLKAMASINI YAPABİLECEK BİR YAPIYA SAHİP OLMASI VE BİR TAKIM BAHANELER ÜRETMEMESİ VE YAPTIĞI AÇIKLAMALARI İLE KAMUOYUNU TATMİN ETMESİ, ERSUN HOCANIN KAÇAMAK CEVAPLAR VERMESİNDEN DAHA İYİDİR DİYORUM.......[/size][/i][/b]

1967_DERNEK_10UR 26.06.2005 17:34

[size=7][color=red][b][i]............ARTIK KAYBEDECEK BİR ŞEYİMİZ KALMADI SON KOZLARIMIZ OYNUYORUZ.ELİMİZDE Kİ FUTBOLCULARLA GELEBİLDİĞİMZ EN İYİ YERE GELELİM..........[/i][/b][/color][/size]

serhankaburcuk 26.06.2005 17:38

[quote=turgutkizgir][b][i][size=6]MİLLİ TAKIMIMIZ BAŞARILI OLSUN DA KİM OLURSA OLSUN DİYEMİYORUM. EĞER TAKIM MİLLİ TAKIMSA TÜRK HOCA OLMASINDAN YANAYIM. VE BU FATİH TERİM OLUR, ERSUN YANAL OLUR, ZİYA DOĞAN OLUR FARKETMEZ. YETERKİ TAKIMI BİR YERLERE GETİRSİNLER. ERSUN HOCANIN GİTMESİNE SEVİNDİM. ÇÜNKÜ; ADAM YAPTIĞI İCRAATLARIN AÇIKLAMASINI YAPAMADI. BİR GALATASARAYLI OLARAK OLAYLARA OBJEKTİF BAKIYORUM. HAKAN'IN MİLLİ TAKIMA ALINMAMASI NORMALDİR EĞER ONDAN İYİSİ VARSA VE O TAKIMA ALINMIŞSA EYVALLAH. VE FATİH TEKKE ÖZELLİKLE BU YIL FORMUNUN ZİRVESİNDE OLDUĞUNU HEM LİGDE HEMDE MİLLİ TAKIMDA KANITLAMIŞ BİR FUTBOLCU BUNA LAFIM YOK. AMA BİR YUNANİSTAN MAÇINI İZLEYENLER GÖRMÜŞTÜR Kİ, TAKIMIN HAVA HAKİMİYETİ OLMAMASINA KARŞIN HEP HAVADAN OYNATMIŞTIR. ERSUN HOCANIN HAKAN HAKKINDA YAPTIĞI TEK AÇIKLAMA SİSTEM GEREĞİ ALMIYORUM. HAY SENİN SİSTEMİNE MADEM SENİN BİR SİSTEMİN VAR NEDEN YUNANİSTAN MAÇINDA OYUNU TAM HAKAN'ın ETKİLİ OLDUĞU SİSTEMDE OYNATTIN. BU BİR ÇELİŞKİ DEĞİLMİDİR. ADAM YAPTIĞI İCRAATLARIN AÇIKLAMASINI YAPAMAMIŞTIR. FATİH HOCANIN GELMESİ İYİMİDİR KÖTÜMÜDÜR BUNU DA ZAMANLA GÖRECEĞİZ. FATİH HOCA BAŞARISIZDA OLSA KAMUOYUNUN TEPKİSİNE NEDEN OLACAK KADRO KURSA DA EN AZINDAN YAPTIĞI HATAYI KABUL EDİP, AÇIKLKAMASINI YAPABİLECEK BİR YAPIYA SAHİP OLMASI VE BİR TAKIM BAHANELER ÜRETMEMESİ VE YAPTIĞI AÇIKLAMALARI İLE KAMUOYUNU TATMİN ETMESİ, ERSUN HOCANIN KAÇAMAK CEVAPLAR VERMESİNDEN DAHA İYİDİR DİYORUM.......[/size][/i][/b][/quote]

[size=6][b][i]Abi çok doğru söylemişsin...Ama Hakan Şükür konusunda bence Ersun Yanal sistem diyordu ama bence sistemle alakası yok.Onun Hakan Şükür ile şahsi problemleri vardı bu yüzden oynatmıyordu...Bende yerli bir hocanın olmasını istiyordum ve Fatih Terimin olmasını istiyordum ve gereken kişi milli takımın başına gelmiştir.[/i][/b][/size]

sivas58net 26.06.2005 17:44

[quote=ultraSivas_58][size=7][color=red][b][i]............ARTIK KAYBEDECEK BİR ŞEYİMİZ KALMADI SON KOZLARIMIZ OYNUYORUZ.ELİMİZDE Kİ FUTBOLCULARLA GELEBİLDİĞİMZ EN İYİ YERE GELELİM..........[/i][/b][/color][/size][/quote]

[size=7][b]+iMZA[/b][/size]

gurbetci_yigido 26.06.2005 19:32

arkadasin biri demisti ersun hoca cook iyi genc oyunculari yetistiriyor, Ersun Yanal a milli takim in agir geldigi belli eger Yanal genclere önem veriyordu o zaman niye gencler dünya sampiyonasi icin hollandaya gitmedi masanin basindaki bilgisayar oyunu zanneti galiba

sVs 26.06.2005 19:39

Önce ersun yanal a bir çift sözüm var sen kendi kendini yaktın aslanım ne yaptığını ne sen anlıyabiliyorsun nede bizler

TERİM e gelince o eski hırsını gösterirse(topçular dan buna karşılık tepki gelirse) Almanya da en az yarı final oynarız

sVs 26.06.2005 20:31

TFF Başkanı Dr. Levent Bıçakcı ve Milli Takımlar Teknik Direktörlüğü'ne getirilen Fatih Terim, bugün Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde bir basın toplantısı düzenledi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Dr. Levent Bıçakcı ve Milli Takımlar Teknik Direktörlüğü'ne getirilen Fatih Terim, bugün Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde bir basın toplantısı düzenledi.
TFF Başkanı Levent Bıçakcı, 2006 Dünya Kupası öncesi yaşananların çok hızlı geliştiğini belirterek, "Ersun Yanal ile geçen hafta sözleşmesini karşılıklı olarak feshettik. Kendisine bugüne kadar yapmış oldukları ve emekleri için teşekkür ederiz. Ersun Yanal'ın sözleşmesinin feshedilmesinin ertesi günü yönetim kurulu ile bir toplantı yaptık ve toplantıda yönetim kurulu, teknik direktör seçimi konusunda yetkiyi bana verdi. Ben de hemen işe başladım. İlk görüştüğüm kişi Fatih Terim'di. Görüşmemiz 15 saniye sürdü. Biz de Türkiye Futbol Federasyonu olarak daha fazla spekülasyona fırsat vermemek için bu toplantıyı düzenleme kararı aldık. Yönetim Kurulu ile bu toplantı öncesi bir toplantı yaptık. Yönetim kurulu, tüm Türkiye'nin beklediği ismi duymaktan dolayı keyif aldılar. Hepimiz sevgili hocamıza aramıza katıldığı için 'Hoş geldin' diyoruz ve başarılar diliyoruz" dedi. Levent Bıçakçı, Fatih Terim ile 5 yıllık bir sözleşme imzalayacaklarını ve Fatih Terim'in Milli Takımlar'ın tek sorumlusu olacağını kaydetti.
Göreve geldiklerinde önceki yönetimin Ersun Yanal ile sözleşme imzaladığını ve kendilerinin de verilen bu kararı devam ettireceklerini belirten Bıçakcı, "Futbolda en önemli şeyin istikrar olduğuna inandığımız için Ersun Yanal'ın arkasında durduk. Fakat yaşanan son gelişmeler üzerine kendisi ile bir görüşme yaptık ve sözleşmesini karşılıklı olarak feshettik" ifadelerini kullandı.

"BUNDAN SONRA YOLUMUZ AÇIK"
Milli Takımlar Teknik Direktörlüğü'ne getirilen Fatih Terim ise, TFF Başkanı Levent Bıçakçı ile yaptıkları görüşmenin çok kısa olduğunu tekrarlayarak, öncelikle Milli Takımlar eski Teknik Direktörü Ersun Yanal'a teşekkür etti. Herkesin tüm Türkiye'nin A Milli Futbol Takımı'nın 2006'da Almanya'da olmasını istediğini bildiğini söyleyen Fatih Terim, "Bundan sonra yolumuz çok açık. Tesadüf eseri hep zor görevlere geldim. Ben, bir hizmete karar vermişsem fikstüre bakmama gerek yok. Almanya'da düzenlenecek 2006 Dünya Kupası çok önemli biliyorum, fakat daha da önemlisi bilgi ve birikimimi Milli Takım'a aktarmak. Kısacası Milli Takım'a geçmiş başarıları aşacak bir yaklaşım getirmek. Amacım Milli Takım'ın uluslararası müsabakalarda sürekli olarak final gruplarında yer alması, kendi ekolünü oluşturması. Bunun için de futbolun yaygınlaşması ve katılımın artması gerekli. Bu görevi, Türkiye Futbol Federasyonu'nun vizyonu da benim düşünceme ve çağdaş futbol anlayışına uygun olduğu için kabul ettim" açıklamasını yaptı.
Daha önce Milli Takım'ın başına geçmesi yönünde bir gelişme olmadığı için yardımcılarının henüz belli olmadığını fakat en kısa zamanda yardımcılarını belirleyeceğini belirten Fatih Terim, yönetim kuruluna da anlatacağı gibi Milli Takım bünyesindeki herkesten yazılı bir durum raporu isteyeceğini ve daha sonra da herkes ile bir görüşme yapacağını kaydetti.

"KENDİ ÜLKEMİN MİLLİ TAKIMINI TERCİH ETTİM"
Fatih Terim, henüz sözleşme imzalamadıklarını ifade ederek, "Dediğim gibi sayın Levent Bıçakcı ile olan görüşmemiz 15 saniye sürdü. Kendisine 'Benim sözleşmelerimi hep sen yaptın. Bunu da sen yapacaksın' dedim" diye konuştu.
Allah'ın verdiği yeteneklerini ve bilgi birikimini kullanmayı bilen bir insan olduğunu belirten Fatih Terim, "Futbol, her şeye açık. Geçmişe bakmadan geleceğe gidemeyiz. Türkiye'nin geçmiş başarılarından dolayı bir imajı var. Bu imajı korumak ve geliştirmek için yeniden yapılanmayı gündeme getirmeliyiz. Ben, buraya Milli Takım'ı daha üst seviyeye taşımaya ve yeniden bir yapılanma içine sokmaya geldim. Türkiye'nin imajının yükselmesi için her şampiyonada başarılı olmalıyız. Federasyon, yeniden yapılanma çalışmalarına zaten başlamış, bundan sonra hep beraber devam edeceğiz" diye konuştu.
Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevini 10 yıl önce bırakmasının ardından birçok tecrübe yaşadığını ifade eden Fatih Terim, birçok Avrupa takımından teklif almasına rağmen kendi ülkesinin milli takımını tercih ettiği söyledi. 44 yıllık meslek hayatında ilk kez dinlenme fırsatı bulduğu ve geçen zamanda kendini onardığı söyleyen Fatih Terim, "Heyecanım dorukta. Milli Takım kadrosunda değişiklik olması gayet normal. Sonuçta, o kişilerle ben çalışacağım. Birlikte çalışacağıma ve başarılı olacağıma inandığım zaman yardımcılarım ismini yönetim kuruluna söyleyeceğim" diye konuştu.

"HAKAN ŞÜKÜR'E İHTİYACIMIZ OLURSA MİLLİ TAKIM'A ALIRIZ"
Hakan Şükür'ü Milli Takım'a alıp almayacağı konusunda sorulan bir soruya Fatih Terim, "Bir tek oyuncunun gündemi bu kadar meşgul etmesi bence doğru değil. Hakan Şükür'e ihtiyacımız olursa Milli Takım'a alırız. Milli Takım'a alırsak yanımızda, almazsak da arkamızda olur. Hakan Şükür'ü Milli Takım'a alacağız diye de kimseye haksızlık edemeyiz. Bu çok önemli bir sorun değil. Bunu çözeriz. Asıl önemli olan Milli Takım heyecanını hep birlikte ülke olarak yaşamamız. Yemek yediğim yerlerde garsonların yine bana eskiden olduğu gibi peçeteye yazarak futbolcu ismi vermesini istiyorum. Ülkede müthiş bir jenerasyon var. Yetenekli futbolcuların kulüplerde yetiştikten sonra Milli Takım'a dönüşü olmalı. Yeni Hakan Şükür'ler yetiştirmek ve keşfetmek de önemli" cevabını verdi.

"12 MAÇTAN 9'NU OYNAMIŞ BİR MİLLİ TAKIMI BOZMAM"
Alpay ve Ümit Davala'yı takıma almayı düşünüp düşünmediği sorusuna ise Fatih Terim, Milli Takımlar Kurulu ile ilgili bir sıkıntısı olmadığını, aynı amaca hizmet eden insanların anlaşamaması gibi bir durumun söz konusu olamayacağını vurgulayarak, "12 maçtan 9'unu oynamış bir milli takımı bozmam. Çünkü bu oyuncular, hedeflerini konsantre olmuşlardır, rakiplerini biliyorlardır. Benim amacım, iyi olanı daha da yukarı çekmek. Hakan Şükür derken bu arkadaşlarımıza da yanlış yapmamalıyız, bu arkadaşlarımız da değerli" şeklinde cevap verdi.
Fatih Terim, tüm takımlar bünyesindeki tüm kategorilerdeki antrenörlerin ve kendisinin, çok fazla maç izleyerek oyuncu seçeceklerini, gerekirse bölge antrenörlerinin, kulüplerin ve kulüp antrenörlerinin kendilerine yeni yetenekleri keşfetmek konusunda yardımcı olacağı dile getirdi.
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, son olarak Türk Milli Takımı'nın bir ekol olması gerektiğini vurgulayarak, "Milli Takım'ın kendine ait bir üslubu olmalı" dedi.

evet evet TERİM de o hırs gözleniyor hayırlısıııııı

ElbeyLi58 26.06.2005 21:40

hayirlisi olsun
ins. Dünya kupasina gideriz :roll:

gurbetci_yigido 26.06.2005 21:55

Bugün Fatih Terim le 5 yillik sözlesme imzalandi ve Imparator dünya kupasi eleme maclari icin iddiali konustu insallah hayirlisi olurr

DJMuRaT 26.06.2005 21:58

[size=5][i][b]Hayırlı olSun Bence En iyisi Oldu!Hakan Şüküre hazırlan talimatı wermiş zaten Hakanlı Bir milli Takım Almanyaya giderse Hakan Şükürde Fatih Terimde Tarihe geçerler.Hemde Altın Harflerle...[/i][/b][/size]

DJMuRaT 26.06.2005 22:04

[size=5][i][b]Kral'dan İmparator'a destek

Galatasaray'ın tecrübeli oyuncusu Hakan Şükür, Ersun Yanal'ın görevden ayrılmasından sonra (A) Milli Futbol Takımı Teknik Direktörlüğü görevi için Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakçı ile el sıkışan Fatih Terim'e destek verdi.

Başarılı futbolcu, Fatih Terim'in milli takımın başına geçme görevini kabul ederek zor bir sorumluluğun altına girdiğini ifade ederek, "Fatih hoca, kişiliği gereği zoru seven bir insan. Beklentiler de yüksek. Dünya Şampiyonası finallerine katılabilmek için grup ikinciliği şansımız var. Almanya'ya gidebilmek çok önemli" dedi.

"Milli takım için çok çalışmam lazım"

Ersun Yanal döneminde (A) Milli Takım kadrosu dışında bırakılan Hakan, Fatih Terim döneminde yeniden milli formayı giymek istediğini de dile getirerek, "Tabii ki yeniden orada olabilmek benim performansıma bağlı. Önce Galatasaray'da formamı kazanmak için mücadele edeceğim. Bunu başardıktan sonra da performansıma göre değerlendirileceğimdir" diye konuştu.

Hakan, Fatih Terim'i yakından tanıdığını belirterek, şunları söyledi: "Fatih Terim'in bir sistemi yok, bir çok sistemi var. Şart ve zamana göre, elindeki kadroya göre bunu değerlendirecektir. (A) Milli Takım'da yeniden yer alabilmek için çok çalışacağım. Sadece benim değil, herkesin çok çalışması gereken bir döneme giriyoruz. Eylül ayında önemli maçlarımız var. Türkiye'nin Almanya'daki Dünya Şampiyonası finallerinde yer alabilmesi için hayati önemde maçlar oynayacağız."[/i][/b][/size]

serhankaburcuk 26.06.2005 22:25

[quote=DJMuRaT][size=5][i][b]Hayırlı olSun Bence En iyisi Oldu!Hakan Şüküre hazırlan talimatı wermiş zaten Hakanlı Bir milli Takım Almanyaya giderse Hakan Şükürde Fatih Terimde Tarihe geçerler.Hemde Altın Harflerle...[/i][/b][/size][/quote]

[size=7][b][i]Bu yazıya imzamı atıyorum sana katılıyorum aynen benim düşündüğüm gibi...[/i][/b][/size]

DJMuRaT 26.06.2005 22:32

[quote=serhankaburcuk][quote=DJMuRaT][size=5][i][b]Hayırlı olSun Bence En iyisi Oldu!Hakan Şüküre hazırlan talimatı wermiş zaten Hakanlı Bir milli Takım Almanyaya giderse Hakan Şükürde Fatih Terimde Tarihe geçerler.Hemde Altın Harflerle...[/i][/b][/size][/quote]

[size=7][b][i]Bu yazıya imzamı atıyorum sana katılıyorum aynen benim düşündüğüm gibi...[/i][/b][/size][/quote]

[size=5][i][b]EyWallaH![/i][/b][/size]

serhankaburcuk 26.06.2005 22:54

[quote=DJMuRaT][quote=serhankaburcuk][quote=DJMuRaT][size=5][i][b]Hayırlı olSun Bence En iyisi Oldu!Hakan Şüküre hazırlan talimatı wermiş zaten Hakanlı Bir milli Takım Almanyaya giderse Hakan Şükürde Fatih Terimde Tarihe geçerler.Hemde Altın Harflerle...[/i][/b][/size][/quote]

[size=7][b][i]Bu yazıya imzamı atıyorum sana katılıyorum aynen benim düşündüğüm gibi...[/i][/b][/size][/quote]

[size=5][i][b]EyWallaH![/i][/b][/size][/quote]

[size=7][b][i]Saol yeğenim[/i][/b][/size]

CÜSSKB-Aynur 27.06.2005 08:39

Hayırlı olsun. inşallah Milli Takımımız hak ettiği yerlere ulaşır.

ElbeyLi58 27.06.2005 20:38

[b]Milli Takimlar 5 yil Terim’e emanet[/b]

Futbol Federasyonu Baskani Levent Biçakci ile Milli Takimlar Basdanismanligi’na getirilen Fatih Terim, Lütfi Kirdar Kongre ve Sergi Sarayi’nda bir basin toplantisi düzenledi.

Federasyon Baskani Levent Biçakci, teknik direktör Fatih Terim ile 2010 Dünya Kupasi’nin sonuna kadar, 5 yillik sözlesme imzalayacaklarini acikladi.

GeCeVeMaVi58pRf 12.08.2005 14:39

Fatih Terimle Birlikte Türkiye Için Yeni Bir Dönem Basliyor Kişiliği Ve Futbol Bilgisiyle Milli Akima Kaldiracak Bence Tek Kişiydi Federasyon Ilk Kez Bu Kadar Isabetli Bir Karar Verdi Fatih Hocayla Basaridan Basariya Kosacaz Ve Ukraynayi Ve Danimarkayi Yenecez çünkü Türkiyede çok Iyi Futbolculr Var Fakat Teknik Adam Yoktu Ama Artik Oda Var Hep Beraber Almanyay Gidecez Inşallah...

serhankaburcuk 12.08.2005 15:45

[b]İmparator geldi...Adalet yerini buldu..Milli takım gerçek hocasını buldu inşallah FATİH HOCA İLE ALMANYA KAPILARINI SONUNA KADAR ARALAYACAĞIZ...[/b]

CÜSSKB-Aynur 13.10.2005 09:19

Fatih Terim, bir gerçeği, daha ortaya koydu.
Teknik ve taktik açıdan takımı hazırlamanın yeterli olmayıp,
moral ve motivasyonunda sporcular üzerinde ne kadar etkili olduğunu
gözler önüne serdi.
İnanan ve kendine güvenen sporcuların hedefe ulaşması daha kolay oluyor.
Hocanın Sporcular üzerindeki bu olumlu etkiside başarıyı getiriyor.
Bu inanç ve azimle Fatih Terim ve ekibinin eleme maçı ve 2006 Dünya Kupasındada başarılı olacaklarına inanıyorum.

yasinkaryagdi 13.10.2005 09:41

fatih terım super hoca bu takımı ıyı motive ediyor 2006 kesın gıdıcez

fatıh terıme öneri : hayrettını milli takıma alırsan sevınırım !!! cunku ümitden daha ıyı olucak hızlı ve hırslı sol ayak umıt sag ayak orta yapamıyor umıt hayrettın sol da super oynar bu sene sonunda zaten hayrettın 3 buyuklerden bırını gıdıcekkkk

serrkann58 13.10.2005 10:23

Benim için fatih ahmet mehmet farketmez kim gelirse gelsin milli takımımız dünya kupasında başarılı olsun isterse WERNER LORANT bile gelse olur gerçi hocamızı bırakmayız ama başarılı olucaksa onunada destekleriz

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.....

myway 18.10.2007 15:52

-->: VE FATIH TERIM GELDI !!!

[B]Son mesaj 2005 te atilmis 2 yil gecti aradan....
Ersun yanal gitti Terim geldi de noldu ??

Dunya kupasina gidemedik....
Sirada Avrupa sampiyonasi var ona da gidemeyecegiz:(

Tabi Terim istifa etmedikce...

Fatih TErim in kalitesine lafim yok. Galatasaray a o basarilari yasatan da kendisidir ama bi yere kadar...

Herkesin zirve yaptigi taban yaptigi anlar vardir hayatta.. Terim yukseldi ve simdi de maalesef en kotu duzeyinde....
Kendisine hizmetleri icin tesekkur ediyorum ve

TERIM ISTIFAAAA diyorum....[/B]

[B]
Norvec i yenmek icin tek caremiz yeni bir kadro yeni bir hoca...[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:40.