![]() |
MEHMET YILDIZ'A TEKLİF.
İyi oyunuyla A milli takıma kadar yükselen Sivasspor'umzuun golcü oyuncusu Mehmet Yıldız'a Galatasaray'dan sonra Fenerbahçe'nin de talip olduğu açıklandı.
kulüpten yapılan açıklamada transfer tekliflerinin değerlendirileceği, hem kulüp, hem de Mehmet Yıldız'ın menfaatlerine uygun tekliflere olumlu bakılacağı vurgulandı. |
--->: MEHMET YILDIZ'A TEKLİF.
yerinde olsam gitmem gidenlere ne oldu
|
Ben kalmasını çok istiyorum.Acak illaki gidesi tutarsa çok ama çok iyi paraya ve yerini doldura bilcek futbolcular alınmadan gönderilmemeli.
|
mehmet eğer gittiğinde geri dönmek istersen sivassporun kapısı sana her zman açık yiğidolar arkanda unutma
|
SİVASSPOR ve MEHMET YILDIZ İÇİN NE HAYIRLISIYSA O OLSUN
|
Mehmet sivasımız için çok önemli bir futbolcu yerini doldurmak çok zor
olur.Başkanımız ve hocamız en doğru kararı verecektir,sivaslılar seni hiç unutmayacak mehmet |
mehmet yıldızı hangi takımlar istemezkı yavv
onuun adım memo star bana gore memo mehmetın küçültülmüş hali star ise yıldızın ingilizce karşılığı m__E__M__O__ S____T____A_____R____ |
-->: MEHMET YILDIZ'A TEKLİF.
Mehmet Yildiz gösteridigi performanslarla nerdeyse her takimin transfer listesinde yer aliyor ama insallah 4 büyüklere gitmez cünkü orda forma sansi bulamaz, en iyi misal Servet.Insallah uzun seneler Sivassporumuzda kalir Mehmet Yildiz
|
kısa zamanda böyle bir ün kazanmak...
gerçekten herkesin harcı değil bunu başarmak . Ancak bir sorun var. mehmet ağabeyimizin büyük takımlara gidip oralarda yok olacağını tekrar eski günlerine dönebileceğini unutmayalım bu %80 öyle ılur çünkü bu durumdaki her futbolcunun başına gelmiştir bu o yüzden ben m. yıldızın gitmesinden taraf değilim |
Mehmet yildiz fenere gidzin fenerbahceli david de souza sivasspor gelsin cok süper olur
|
[QUOTE=cihan çiftçi;206928]mehmet eğer gittiğinde geri dönmek istersen sivassporun kapısı sana her zman açık yiğidolar arkanda unutma[/QUOTE]
Cihan gardasimin yarumuna candan katiliyorum |
mehmet fenere giderse kadroya giremez.ama iyi para gelirse olabilir tabiki??
|
mehmet yıldız para için gidecekse gitsin ama kariyer için gitmesin nice değerler büyük klüplerde kayboldu örneği zafer biryol o sene gol kralıydı fenerbahçeye gitti kayboldu servet kayboldu ama sivasspora geldi kendini buldu böyle yetiştirdiğimiz yetenekler zamanla büyük klüplere giderse milli takıma ve türk futboluna yazık olur
|
MEHMET YILDIZ'A TEKLİF.
Kulübede yedek oturmak mı? (Hasan - Semih gibi) Banko oynamak mı?
Daha çok para kazanmak mı? Daha az ile yetinip, huzurlu olmak mı? [B][COLOR="Red"]Mehmet Yıldız ve Sivasspor için hayırlısı ne ise o olsun...[/COLOR][/B] |
[QUOTE=Dağcı;206970]Kulübede yedek oturmak mı? (Hasan - Semih gibi) Banko oynamak mı?
Daha çok para kazanmak mı? Daha az ile yetinip, huzurlu olmak mı? [B][COLOR="Red"]Mehmet Yıldız ve Sivasspor için hayırlısı ne ise o olsun...[/COLOR][/B][/QUOTE] [B]Abi sana katiliyorum bütün secenekleri ortaya koymusun :) evet hayirlisi ne ise o olsun Avrupa`danda teklifler gelir biraz daha sabirli olunup beklerse tecrübe ve basari icin bu teklifler daha iyi olacak[/B] |
YılDIz fenerbahçeyi İstiyor!
Yiğidolar'da Bülent Uygun'un göreve gelmesiyle birlikte takımda oynamay şansı yakalayan ve ortaya koyduğu futbolla beğeni kazanan M.Yıldız Fener'e göz kırptı.
Kanarya'nın kadrosuna katmak istediği Sivassporlu Mehmet Yıldız, net konuştu... [FONT="Arial Black"]‘[COLOR="blue"]Menacer söyledi’[/COLOR] [/FONT] 7 senedir Sivasspor’un futbolcusu olmasına karşın genellikle başka takımlara kiralık verilen, ancak Bülent Uygun’un takımın başına geçmesiyle şans bulabilen ve ortaya koyduğu futbolla büyüklerin gözdesi haline gelen Mehmet Yıldız’dan mesaj var. Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte her futbolcunun forma giymek isteyeceğini dile getiren tecrübeli oyuncu, “Fenerbahçe’den resmi olarak teklif almadım ancak Ankaraspor maçı öncesi bir menacer, benimle ilgilendiklerini söyledi” dedi. [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"][COLOR="Blue"]Kendine güveniyor [/COLOR][/COLOR][/FONT] Kulübüne resmi başvuru yapılıp yapılmadığını da bilmediğini dile getiren Mehmet’in, büyük kulüplerde oynayıp oynayamayacağı konusunda da ilginç bir görüşü var; “Bu takımlarda golcü olarak forma giyebilmem kolay görünmüyor. Ancak savaşan, mücadele eden, top saklayan bir forvet oyuncusuna ihtiyaçları varsa, o zaman kendime güvenirim. Şüphesiz benim golcülük konusunda kendimi geliştirmem gerekiyor.” Sivas kulübü, Mehmet’e Fenerbahçe’nin talip olduğunu açıkladı. Kaynak: Fanatik- Can Gebetaş |
SİVASSPOR ve MEHMET YILDIZ İÇİN NE HAYIRLISIYSA O OLSUN
|
Hayırlısı neyse o olsun...........................
|
Bence gitmesin
Sivassporla yıldızlaştı Sivassporla devam etsin |
en iyisi sivasda kalsın bize daha çok faydalı olur:):)
|
mehmet yıldız daha genc bir yetenek ilriye yönelik düşünmesi
gerekli tabiki prarasal yönü ağır basısyor olmalı gecindirmekle yükümlü olduğu kalabalık bir ailesi var bence iyi para alacaksa hemen gitmeli burada sivassporun menfaatleri ön planda olmalı haydi mehmet ileri daha ileri sen bunu hakettin |
bu takımlarda harcanır gıderler....
|
BENCE KALSA DAHA GÜZEL OLUR.....
AMA TRANSFER OLURSADA BENCE FENERBAHÇE ALIR ÖNCELİK ONLARDA ÇÜNKÜ :D :D |
Gurur duyuyoruz. AMAAAAAAAAA.
Gitsin diyen arkadaşlar ,SİVASSPOR un hala büyük hedefleri olmayan bir takım olduğunu imaa ediyorsunuz. Hem en büyük sivasspor diyorsunuz hemde gitsin diyorsunuz. mantık bunun neresinde.Eğer sivasspor büyük diyorsanız kampanya yapıp hiç bir yıldızın kendini büyük diye lanse eden ama aslında sivasspordan çok küçük takımlara gitmermesi için baskı ve kampanya yaplalısınız.Unutmayın ki SİVASSPOR hedefi olan bir takım olmalı. VEEEEE fenerbahçedende,galatarasaydanda,beşiktaştan da büyük takım olmalı,buna inanmalıyız önce. GALATASARAY üyesi olarak ben galatasarayı tutmuyorum artık. ama şaşırdığım ve üzüldüğüm bişey var,sivaslı oklupta halaa o 3 büyükleri tutanlar var. artık uyanın,ezilmişlikten kurtulun. sarılın birbirinize. |
gitmeni istemiyoruz SS seninle güzel asterisk
|
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Mehmet YILDIZ ın şuan için bu tür şeylerle kafasını meşgul etmemesi gerekiyor..Zaten profesyonel bir manageri var.Bu işlerle o ilgilenir zaten.Mehmet YILDIZ ın kendisini biraz daha geliştirmesi gerekiyor.[/COLOR][/FONT][/B]
|
BENCE SIVASTA KALIR BU HABERLERI COK DUYDUK SIMDI MUSA KUSU BJK YA HAYRETTINI GS A SATMISTIK BU HABERLER ASILSIZ GUNDE FB GS BJK 10 TANE ADAM ISMI YAZIYO TEKLIF YAPTI DIYO YUZDE 99 U YALAN
|
Bence Avrupaya gitsin 2 büyüğün yerine.Ayrıca yapılan transferden gelecek para yüksek olmalı öle kolay kolay alamazlar..
|
sivasspor mehmet veya başka bir yıldızını satarsa intihar etmiş olur futbolcusatmakda neymiş türk futbolunun ilerlememesinin sebebi anadolutakımlarının futbolcusunu yıldızı parlar parlamaz üç beş kuruş kazanacağım diye satmasıdır üç büyükler dışındaki takımların kadrosu ne kadar kaliteli olursa ligin kaliteside o kadar artar eğer sivasspor daha da büyümek istiyorsa elindeki yıldızları takımda tutup yıldız adayı genç futbolcuları kadrosuna katmalıdır böyle sistemli bir çalışmayla dört beş yıl sonra şampiyon olabiliriz yinede mehmet ve sivasspor için hayırlısı neyse o olsun diyorum
|
hayırlısı ne ise o olsun mehmet yıldız açısındanda sivasspor açısındanda
|
gitmebe Mehmet yıldız sivas spor'unsun sen yıldızısın...
|
mehmet yıldızın yeri dolmaz ama iyi para verilirse satılması taraftarıyım
|
ya benim anlamadigim diyelim ki 3-5 milyon dolar verdiler, o parayla napcaz? yine Sivasspor icin harcanmayacak mi? Hazir takima faydali adami verip parayla alacagimiz oyuncu takima faydali olamazsa napcaz? Hesapta para var ama takim hedeflerinden uzaklasirsa bize ne faydasi olacak? Bi arkadas da deivid'e karsilik verilsin diyo ama o adam Sivas'a ayak uydurabilecek mi, Mehmet'in yarisi kadar faydali olabilecegine dair garanti var mi?
Allah'tan Mehmet ne oldugunu bilen bir arkadasimiz, en cok da bu yönüyle Sivasspor'a yakisiyor bence. Mehmet gittigi yerde banko oynayip yükselebilecekse isterim gitsin ama hem kendi hem de Sivasspor acisindan en az 1 sene daha kalmasindan yanayim. |
[B]kalması en hayırlısı bana göre[/B]
|
yaa arkadaşlarr. yeni bir form açmak için ne yapmam lazım. yani yeni b,ir konu..?
|
[B][COLOR="Red"]SİVASSPORLU FUTBOLCULARA TRANSFER TEKLİFLERİ [/COLOR]
Mehmet Yıldız'a Fenerbahçe'nin talip olduğu yönündeki soru üzerine ise Uygun, şöyle konuştu: ''Şimdi bizim Petkoviç'ten tutun, Cem Can'ına, Hayrettin'ine, Servet'ine, Murat'ına, Mehmet'ine, Balili'sine hepsine transfer teklifleri var. Dolayısıyla transferle ilgili spekülasyonlar yaratılmasında herhangi bir sakınca yok. Bu futbolcularımızı isteyen kulüpler, Sivasspor'u mutlu edecek olan maddi yardımı yaparsa herkesi satabiliriz. Dolayısıyla fark etmiyor. Onlar iyi oynadığı için bunları hak ediyor.'' Mehmet Yıldız'ın şu anda ligin en formda forveti olduğunu ifade eden Uygun, ''Transfer dedikodularının çıkması doğaldır, ancak bize gelen resmi bir teklif yok. Geldiği zaman değerlendiririz'' dedi. [/B] |
mehmet ve sivasspor için hayırlrısı neyse o olsun
|
sivasspor için hayırlı olsun dıyelım.....
|
[B][COLOR="DarkSlateGray"]Insallahda gitmez mehmet yildiz bizimde ihtiyacimiz var .Saygilarimla...[/COLOR][/B]
|
G.Saray'da Hakan belliki futbolu bırakmayacak. Ümit, Necati, Hasan Kabze de yer alıyor. Bu sezon büyük bir ihtimalle Hakan'a karşılık bir yabancı santrefor alacaklardır. Mehmet'in bu nedenle G.Saray'da direkt oynaması zor gözüküyor. F.Bahçe şampiyon olsada çok şey değişecek. Kezman ve Deivid gidici gibi. Semih'te heralde bu sene sürekli oynayacak bir kulübe gitmek isteyecektir. Mehmet'te F.Bahçe'nin yapısına uygun bir santrefor. Zico yada yeni gelebilecek bir hoca güçlü fizik yapısı nedeniyle Mehmet üzerinde duracaktır. Gönlüm eski takım arkadaşım Mehmet'in de F.Bahçe'de oynamasından yana...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:42. |