![]() |
SİVAS GÖZÜ ZİRVEYE DİKTİ.
Sivasspor, 3-2 yendiği Kayserispor galibiyetiyle moral bulurken teknik direktör Bülent Uygun, “Çıkabildiğimiz kadar üst sıralara çıkmak istiyoruz“ dedi.
Vestel Manisaspor maçının hazırlıklarına başladıklarını belirten Bülent Uygun, pazar günü haklı bir galibiyet elde ettiklerini vurgularken şöyle konuştu: “Mücadelemizin karşılığını 3 puanla almasını bildik. Bütün maçlarımızda kazanmak üzerine oynamaya çalışıyoruz. Bu hafta bizi yine zor bir maç bekliyor. Haftalardır kazanamayan Vestel Manisaspor için de kritik bir maç olacak. Biz takım olarak çıkabildiğimiz kadar üst sıralara çıkmak ve nerede olacağımızı sezon sonunda birlikte görmek istiyoruz.“ Bu arada kaleci Petkoviç’in sakatlığından sonra kaleyi devralan Akın'ın Kayserispor karşılaşmasında kırmızı kart görmesi, teknik heyeti sıkıntıya soktu. Vestel Manisaspor maçında Sivasspor'un kalesini 3’üncü file bekçisi Harun koruyacak. Kırmızı beyazlı takımda Mehmet Yıldız'ın hafif sakatlığının bulunduğu bildirilirken sarı kart cezalısı olduğu için Kayserispor maçında oynayamayan Servet Çetin, bu hafta takımındaki yerini alacak. MEHMET YILDIZ'A TEKLİF İyi oyunuyla A milli takıma kadar yükselen Sivasspor'un golcü oyuncusu Mehmet Yıldız'a Galatasaray'dan sonra Fenerbahçe'nin de talip olduğu açıklandı. Kırmızı beyazlı kulüpten yapılan açıklamada transfer tekliflerinin değerlendirileceği, hem kulüp, hem de Mehmet Yıldız'ın menfaatlerine uygun tekliflere olumlu bakılacağı vurgulandı. |
--->: SİVAS GÖZÜ ZİRVEYE DİKTİ.
BENCEDE HEDEF BU OLMALIYDI TAAAAA EN BAŞTAN AMA GEÇ KALMIŞ SAYILMAYIZ İNŞALLAH AVRUPAYA GİDERİZ.....
***REİS 58*** |
yıdızları mefaat için kimseye peşkeş çekmeyelim biz doğuştan tescilli yıldızız türkiyeyi aydınlattığımız gibi dünyayı ve avrupayı aydınlatmayı biliriz evelallah
|
inşallah avrupaya çıkarak bizi daha mutlu edecek sivasspor önümüz kesilmesse tabi
|
super lıgın en ıyı top oynayan takımlarının başında geliyoruz.evellallah ligi ilk 5 de bitireceğiz..
|
[COLOR="darkslateblue"]Insallah basaririz gideriz uefaya neden olmasin basarilar dileriz sivassporumuza uefa yolunda .Saygilarimla...[/COLOR][B][/B]
|
[B]her zaman hedefleri büyük tutmaliyiz ki
basarmak icin elimizden geleni yapalim ve ulasamasakta üst siralarda bitirecegimize emin olabiliriz biz takima ve yönetime güvendik ve taraftar olarak onlardan önce büyük hedef koyduk görülüyorki yönetimde bizlere uymaya basladi takimin iyi gidisati basaracagimizi gösteriyor en kötü ilk 5 biter Lig ve daha ikinci senemiz olmasina ragmen buda cok iyi bir basari[/B] |
[B][I][COLOR="Navy"]Bu hafta yenersek bu konuda güvenimiz tam olacak... kayseri, fenerbahçe ile oynaması ve gençlerbirliğinin trabzonspor ile oynaması bir yende de avantaj sayılır.. Bu hafta inşallah 3 puan ile kapatırız ve zirveye doğru yaklaşmış oluruz..[/COLOR][/I][/B]
|
çok güzel takımda herkese güven geldi. artık süperligde yabacılık çekmiyoruz
[COLOR="Red"][B][U]birgün herkes fenerbahçeli olacak 364 gün sivassporlu...[/U][/B][/COLOR] |
bence ilk yarıda carol pecze gelmeseydi biz şimdi 3-4. sıradaydı tüh bee carol batırdın bizi
|
bence yanlıs yapıyoruz bakn kayeserıye butun yıldızlarını elınde tutmasını bıldı bence sıvas da boyle yapmalı en ıyı trasnfer su an bızım ıcın mevcut 5 sıraya kadar gelen ve aslanlar gıbı sahada mucadelesını yapan takımı bozmamaktır
|
bu hafta kayserispor fenerle ve gençlerbirliğide trabzonla oynuyor... dolayısıyla iki takımında kazanması çok zor gibi gözüküyor. ayrıca manisaaporda zor günler geçiriyor. Takımımızın bu fırsatı değerlendirip maçı kazanarak 4. sıraya yükseleceğini ümit ediyorum...
|
sım ben bingölden halil yürü ve sivasım kim tutar seni zirveler enindir o şimdi asker jöh jandarma özel harekat taburu bingöl 1986/1 kral ş.034 başka yok bekle beni sivas şarkışlaya selamlar aynı zamanda ist esenyurta da selamlar 034 başka yok bingölün korkusuz jöhleri;)
|
yavv SIVAS tek UEFA KUPASINA GELSIN DE GERISINI [COLOR="Red"]BOSVERR[/COLOR]
BEN ASLINDA HEM SIVASSPORLU HEM CIMBOMLUYUM AMA BIZIM CIMBOMLULARIN DAHA BISEY YAPACAGINA INANMIYORUM!!AHA BAK DÜN ERCIYESE REZIL OLDUK!!DAHA NE DIYIM!!BIZIM SIVAS ONLARI 3-0 YENIP SIVAS HALAYI CEKERDI!! AMA BENIM EN COK ISTEDIGIM SIVASIN UEFA KUPASINA GELMESI!!HEMDE EN COK SIVASSPORUN ALMANYAYA GELMESINI!!CÜNKÜ BEN ALMANYADA YASIYORUM ONUN YÜZÜNDEN HAYATIMDA HIC BI SIVASSPORUN MACINA STADYUMDAN BAKAMADIM!!HEP TELEVIZYONDAN!!ALLAH NASIB EYLERDE SIVASIN ALMANYA FRANSA SINIRI YAKINLARINDA BI MACI OLUR!!BEN ALMANYA FRANSA SINIRA 30 KM UZAKLIGINDA OTURUYOM!!INSALLAH SIVASSPORUN BI MACINA GIDEBILIRIM!!ARKADASLAR GELECEK 2007/2008 SEZONU NE ZAMAN BASLIYACAK BILIYORMUSUNUZ???BEN BU SENE TEMMUZ BASINDA SIVASA TATIL YAPMAYA GELECEM DE!!TEMMUZ DA MI BASLIYOR???YOKSAM HAZIRANDAMI??? |
bence Erdal Güler abiye katiliyorum!!sivasin bu haftada bi firsati olur!cünkü bugün kayserispor lider fenerbahceyle oynuyor ve genclerbirligi karadeniz firtinasi trabzonsporla oynuyor!!manisa da ligden düsme siralarindan bi sira üstde!sivasin mutlak galibiyeti lazim bugün11
|
BÖYLE GIDERSEK HARIKA OLACAK.HER ZAMAN SİVASSPORRRRR;)
|
bütün dualarımız yarın sivasla olacak inşallah yarın akşama
4.sırada oluruz yürübe sivasım . |
-->: --->: SİVAS GÖZÜ ZİRVEYE DİKTİ.
[QUOTE=Bilmiyorum5;207757]bence yanlıs yapıyoruz bakn kayeserıye butun yıldızlarını elınde tutmasını bıldı bence sıvas da boyle yapmalı en ıyı trasnfer su an bızım ıcın mevcut 5 sıraya kadar gelen ve aslanlar gıbı sahada mucadelesını yapan takımı bozmamaktır[/QUOTE]
çok doğru demişin hemşom, bu kadroyu bozmak yerine bi iki takviyeyle seneye çok daha başarılı olmak için çabalamalıyız, yoksa sonumuzu hiç iyi görmüyorum, herşey para değil.. bakın trabzonspora çok iyi para diyerekten f.tekkeyi sattı sonuç ne oldu peki, taraftarlarının çektiği çile 9 milyon dolara değdi mi...? (kesinlikle değmedi :) ) |
zirve bizim ahkkımız söke söke alırızzz
|
lıgın en basında bulent hoca gelseydı şimdi 1. sıradaydık ve rakıplerımıze fark atmıstık
|
-->: SİVAS GÖZÜ ZİRVEYE DİKTİ.
trabzonda yeniyor gençler puan kaybedecek galiba bide fb kayseri maçı berabere kalsa tam olacak tabi sivassporunda yarın yenmesi lazım.
|
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bu hafta 4. sıraya yükselme ihtimalimiz var..Eğer Sivasımız Manisadan galip olarak ayrılabilirse...Valla UEFA denilmiyor ama neden olmasınki....[/COLOR][/FONT][/B]
|
insallah en az inter toto ya giderizde sivasimizi avrupada izleyebilirizzzz
|
ilk üç sırada bitirsek daha başka birşey istemem.
|
Hedefler hep yüksek olmalı gerçekten çok doğru bu sayede bi yerlere gelebiliriz.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:01. |