SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10830)

SivasSpor.Com 06.04.2007 16:35

TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA

TFF Türkiye Futbol Federasyon' un Sivasspor- Kayseri karşılaşmasındaki yapılan küfürler hakkında, Sivasspor Kulubü başkanlığına göndermiş olduğu şikayet mektubunu Sivasspor yönetimi isteği doğrultusunta sizlere yayınlıyoruz.

Sivasspor Kulubü Başkanlığına 01.04.2007 tarihinde oynanan Sivasspor- Kayserispor müsabakasında, müsabakanın başlamasına 7 dakika kala, beyaz kırmızı kale arkası trübününde bulunan Sivasspor seyircilerinden 400 kadar bir grubun 13 saniye süreyle 6 defa “hepiniz c.... çocuğusunuz” diyerek tezahüratta bulundukları, maçın başlamasına 3 dakika kala, aynı trübünde 400 kadarlık bir grubun bir avuç i.... otur yerine’’ diyerek 15 saniye süreyle 4 defa tezahüratta bulundukları, müsabakanın aynı trübünden yine 400 kadar bir grubun 20 saniye süreyle 6 defa “Sivas grubu g.... koy’’ diyerek tezahüratta bulundukları 30. inci dakikada aynı trübündeki aynı seyirci grubunun, 18 saniye süreyle 5 defa “bir avuç i.... otur yerine’’ diyerek tezahuratta bulundukları, 34.dakikada aynı trünbde aynı grubun 15 saniye süreyle “.... Kayseri g... başın oynuyor“ diyerek tezahüratta bulundukları, 43. dakikada aynı trübündeki 400 kadar bir grubun 12 saniye süreyle 3 tekrarlı, “hepiniz s... çocuğunuz’’ diyerek tezahüratta bulundukları, 50. dakikada aynı grubun 10 saniye süreyle 5 tekrarlı “i.... Kayseri’’ diyerek tezahüratta bulundukları, 51. dakikada Maraton trübünündeki 400 ü seyirci tamamının 8 saniye süreyle, 4 tekrarlı “i... Hakem’’ diyerek tezahüratta bulundukları, 53. dakikada Maraton trübünündeki 4 bin seyircinin tamamının ve kapalının sağ kısmındaki 500 seyircinin tamamının “i... hakem“ diyerek 24 saniye süreyle 12 defa tekrar ettikleri, 55. dakikada Maraton trübünündeki Sivasspor’lu 4bin seyircinin tamamının 14 saniye süreyle, 7 tekrarlı “i.... hakem“ diyerek tezahüratta bulundukları, 61.dakikada havuz tarafı kale arkası trübünündeki Sivasspor’lu 1000 seyircinin, 400 kadarlık bir grubun, 18 saniye süreyle 5 tekrarlı “sahaya ineriz s... z“ tezahuratta bulundukları, 63. dakikada aynı trübünde bulunan 400 kadarlık seyirci grubunun, 20 saniye süreyle 5 tekrarlı “o koltuk ananın a... girsin“ diyerek tezahüratta bulundukları, 74. dakıkada aynı tribunde bulunan aynı sayıdaki grubun 8 saniye süre ile 4 tekrarlı i… hakem diyerek tezahüratta bulundukları, 83 dakıkada stattaki 8000 sivasspor seyircisinin tamamının 20 saniye süre ile 10 tekrarlı satılmış hakem diyerek tezahüratta bulundukları, 88 dakikada havuz tarafı kale arkası tribündeki sivassporlu 1000 seyircinin 400 kadarlık bir grubun 8 saniye süre ile 4 defa i…. Hakem diyerek tezahüratta bulundukları, 89 dakikada havuz tarafı kale arkasın tribünündki sivassporlu 1000 seyircinin 400 kadarlık bir grubun 12 saniye süre ile 4 tekrarlı hepiniz o….. çocuğusunuz diyerek tezahüratta bulundukları.
Müsabakanın 52 dakikasında maraton tribünündeki Sivasspor seyircisinin sahaya cok mıktarda metal bilye attıkları. Atılan bilyelerden bırının yardımcı hakemın kafasına ısabet ettıgı macın 55.dakıkasında maraton trıbunundekı sıvasspor seyırcısının sahaya kapalı semsıye attıkları. Atılan semsıyenın tac cızgısınden 1 metre ıcerıde gar tarafı kale arkası tarafındakı aut cızgısıne 20 metre uzaklıkta olan bır noktaya dustugu 57. dakıkada maraton trıbununde bulunan sıvasspor seyırcısının 1 adet bengal atesı yaktığı Ayrıca turnikeden geçen kişi sayısının, 3014 tahmini seyirci sayısının, 8bin olduğu, böylelikle biletsiz seyirci alındığı, 2 Temsilci raporunda belirtildiğinden, konu ile ilgili kulüp savunmasının, 3 gün içinde profösyönel futbol disiplin kuruluna, göndermeniz gerektiği aksi takdirde, savunma hakkından, vazgeçmiş sayılacağını bilgilerinize rica ederim.

TFF Disiplin Kurulu

[IMG]http://www.sivasspor.com/tffrapor1.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.sivasspor.com/tffrapor2.jpg[/IMG]

NUMAN 06.04.2007 17:04

-->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA

SPOR SEVGI, BARIS VE KARDESLIKTIR

Harput0658 06.04.2007 17:08

--->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA

Çok ayıp bu sivasımıza hiç yakışmadı.

superglam 06.04.2007 17:09

yani pes doğrusu, ben okumaktan yoruldum arkadaşlar küfür etmekten yorulmamış.. Merak ettiğim o 400 kişi kim?? niçin bu gruba müdahale edilmemiş.. cidden iğrenç bir durum kayseri insanıda sonuçta kardeşimiz ve sivasın en güzide komşusu... bence hiç yakışmamış.. bunu yayından kaldırsanız iyi olur... kayserili taraftarlar görmesin bari.. iyi bir iletişim durumu değil..

emekli_yiğido 06.04.2007 17:11

taraflı hakem maça atarsan dakikası dakikasına nasıl oluyorda tesbit yapıyor haluk ulusoy adamları helal olsun. Bize yakışan küfürsüz maç izlemek olacak sabırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yigidolar06 06.04.2007 17:25

BÜTÜN TAKIMLARA AYNI MUAMELEMİ BAĞIRAN SEYİRCİ Yİ NASIL SAYMIŞLAR İLGİNÇ SEYİRCİMİZ AKILLI OLSUN BU TAKIMA YÖNETİME GÜVENİMİZ SONSUZ

çirkinkral 06.04.2007 17:31

[B]Her türlü çirkin tezahüratı ve şiddeti kınıyorum.
Bu çirkinliğin haklı tarafı olmaz,yapılan küfürlü tezahüratlar kulübüze ceza
olarak yansımaz inşaallah ama bunu yapanlar şimdiden Sivas'ın hoşgörü
iklimine gölge düşürmüştürler.Taraftarı küfre teşvik eden bir grup kendini
bilmez elbette Sivasımızı ve Sivassporumuzu temsil etmiyor...[/B]

MecnunOtyakmaz 06.04.2007 17:38

Değerli Arkadaşlar
Sabah ofisime geldiğimde masamın üzerinde TFF'den gelen savunma istemli faxı okuyunca;taraftarımızın daha güzel,daha etkili,daha centilmen olması çabalarımın ne kadar boş bir hayal olduğunu birkez daha anladım.
Uzun zamandır 67,çılgınlar,merkez vs. gibi gurupları tek çatı altında toplayıp statta tam bir bütünlük sağlamak için mücadele ediyordum.dahası trübünlere renk katmak için üniversiteli bayan arkadaşlarımızıda bu gurubun içine yerleştirip daha renkli,daha etkili bir trübün hayal ediyordum.Fakat Kayseri maçında gördükki taraftarımız henüz bu olgunluğa ulaşabilmiş değiliz.
Takım sevgisini küfrederek ispatlayamazsınız.Bedava bilet alıp sen ben diye ayrım yaparak,küfrederek takımınıza destek sağlayamazsınız.Aksine köstek olursunuz.Liseli öğrencileri milli eğt. müd.ile yaptığımız anlaşma gereği trübünde nasıl küfredileceğini öğrensinler diye maça yollamıyoruz.İçlerinde Sivasspor sevgisi yerleşsin diye çırpınıyoruz ama korkarım kısa sürede onlarıda kaybederiz.
Bu tip davranışlar devam ederse önümüzdeki yıl kesinlikle hiçbir gurupla ilişki kurmayacağız.Bu guruplar Sivasspora ne verebiliriz diye düşünmeleri gerekirken yaptıkları eylemlerle maddi manevi zararları oluyor.
En önemlisi 4 Eylül stadında küfürün olmaması. Bikere insan ahlaklı ise küfretmez,Müslümansa günah diye küfretmez,Türk`se töre gereği küfretmez,insansa insanlık gereği küfretmez,Yiğidoysa yiğitlik gereği küfretmez.
Bu guruplara sesleniyorum şapkanızı önünüze koyup düşünün bundan sonra Sivasspora zararınız olursa birdaha beni yanınızda göremeyeceksiniz.Aksine birşey kazandırmadan kaybettirirseniz karşınızda bulacaksınız.
kayserililerin tahrikleri,yaptıkları beni ilgilendirmiyor gerçek bir Yiğido provakasyona gelmemeli.
GERÇEK YİĞİDOLARA SEVGİ VE SAYGILARIMLA
MECNUN OTYAKMAZ

MecnunOtyakmaz 06.04.2007 17:44

Ben bu yazıyı öz eleştiri için yazdım bir avuç kayseri taraftarının nasıl tahrik edip neler yaptıklarının eleştirisini sevgili kayserili dostlarımızın yapacaklarına inancım sonsuz saygılarımla

nazimgulturk 06.04.2007 17:54

BAŞKANIM HAKLISINIZ SİVASSPORA HİÇ YAKIŞMAMIŞ BEN BÖYLE ŞEYLERİ HİÇ KİMSEYE YAKIŞTIRMIYORUM ......
AYIP YAPANDA KALIR KARŞILIK VERİLİRSE AYNI AYIP KARŞI TARAFA DA AİTTİR ........
SPOR DOSTLUK SEVGİ VE BARIŞTIR.......
5000 YILLIK ŞEHRİMİZE YAKIŞIR İNSAN OLALIM
***REİS 58***

CÜSSKB-Aynur 06.04.2007 18:15

Kayseri Maçını 3-2 almış olmamıza rağmen Bu kadar üzüldüğüm bu kadar utanç duyduğum bir anı daha hatırlamıyorum. Üstüne üstlük bunu haklı gösterme çabalarınıda dehşetle izledim.
İnşallah Başkanımızın bu açıklamasından sonra bazı arkadaşlarımız yaptıkları yanlışların farkına varıp, bu tavrı bir daha sergilemezler.

berlinli1967 06.04.2007 18:27

bu olayı yetrrince büyütük uzatmayalım bence sivas tataftarı aklı başındadır bu kadar titiz bizi izliyorlarsa ist maçlarıda titiz baksınlar ayrıca kaysri taraqftarının yaptıklarını ne demeli iğneyi kendimiz cuvaldızı başkasına derler atalarımız

melih1 06.04.2007 18:53

[QUOTE=MecnunOtyakmaz;207602]
Bu tip davranışlar devam ederse önümüzdeki yıl kesinlikle hiçbir gurupla ilişki kurmayacağız.Bu guruplar Sivasspora ne verebiliriz diye düşünmeleri gerekirken yaptıkları eylemlerle maddi manevi zararları oluyor.
[/QUOTE]

sayın başkan burdaki olaya katılmamak elde değil.grup konusuna gelirsek grup kavramına hangı açıdan baktıgımıza baglı.sivasımızda ne yazıkki grup deyince 15-20 kişinin olusturdugu topluluk olarak goruluyor.4 tane grup var metinde 400 kişi diye geçiyor.bir tribun grubu olmak için 400 kişi bile azken bizde 4 grup toplamı 400 kişi.
büyük başkan sen bizden daha bilirsin gorursun ama bu işe el atmak gerekir bence.komple bu goruntuyu ortadan kaldırıp hoby tarafına buyukçe bir "YİĞİDOLAR" yazısı koyup tek bir çatı altında toplamak gerek bence.o zamanda bu grupçulardan gerçek sivassporu sevenler orda hazır olur.bu sorunda ortadan kalkar bence..yoksa bu işin sonu gelmeyecek.en basıtınden sitemizde bile kayseri maç fotoları diye 4 farklı topic var hangısıne bakacağımızı şaşırıyoruz.aynı trıbunde 4 farklı resim...

ReDYiGiDo 06.04.2007 18:54

-->: --->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA

[QUOTE=MecnunOtyakmaz;207602]Değerli Arkadaşlar
Sabah ofisime geldiğimde masamın üzerinde TFF'den gelen savunma istemli faxı okuyunca;taraftarımızın daha güzel,daha etkili,daha centilmen olması çabalarımın ne kadar boş bir hayal olduğunu birkez daha anladım.
Uzun zamandır 67,çılgınlar,merkez vs. gibi gurupları tek çatı altında toplayıp statta tam bir bütünlük sağlamak için mücadele ediyordum.dahası trübünlere renk katmak için üniversiteli bayan arkadaşlarımızıda bu gurubun içine yerleştirip daha renkli,daha etkili bir trübün hayal ediyordum.Fakat Kayseri maçında gördükki taraftarımız henüz bu olgunluğa ulaşabilmiş değiliz.
Takım sevgisini küfrederek ispatlayamazsınız.Bedava bilet alıp sen ben diye ayrım yaparak,küfrederek takımınıza destek sağlayamazsınız.Aksine köstek olursunuz.Liseli öğrencileri milli eğt. müd.ile yaptığımız anlaşma gereği trübünde nasıl küfredileceğini öğrensinler diye maça yollamıyoruz.İçlerinde Sivasspor sevgisi yerleşsin diye çırpınıyoruz ama korkarım kısa sürede onlarıda kaybederiz.
En önemlisi 4 Eylül stadında küfürün olmaması. Bikere insan ahlaklı ise küfretmez,Müslümansa günah diye küfretmez,Türk`se töre gereği küfretmez,insansa insanlık gereği küfretmez,Yiğidoysa yiğitlik gereği küfretmez.
Bu guruplara sesleniyorum şapkanızı önünüze koyup düşünün bundan sonra Sivasspora zararınız olursa birdaha beni yanınızda göremeyeceksiniz.Aksine birşey kazandırmadan kaybettirirseniz karşınızda bulacaksınız.
kayserililerin tahrikleri,yaptıkları beni ilgilendirmiyor gerçek bir Yiğido provakasyona gelmemeli.
MECNUN OTYAKMAZ[/QUOTE]

[B]BAŞKANIMIZIN TESPİTLERİNİ VE ÖZELEŞTİRİSİNİ HAKLI BULUYORUM. SİVASSPOR TARAFTARI NEDEN HER KLuBUN BAŞKANLARININ AH KEŞKE BİZİM DE BÖYLE BİR TARAFTARIMIZ OLSUN DİYECEĞİ BİR TARAFTAR OLMAYALIM.BENCE DÜŞÜNÜP DAHA İYİ YERLERE GELEBİLECEĞİMİZE İNANIYORUM. SİVAS VE SİVASSPOR BUNU HAKEDİYOR.. VE BİZDE BUNU BAŞARACAK GÜÇTEYİZ.. BİRLİK OLALIM VE GÜZELLİKLERLE ANILALIM..

SAYGILARIMLA BORA ÖZ[/B]

yigido_furkan 06.04.2007 19:02

baskanımıza katılıyoruz ama federasyonda hakem atamalarına biraz dikkat etmeli Kuddusi Müftüoglu sebeb oldu ama yine küfür edilmemeli sahaya semsiye atan takımına destek degil köstek olmustur.İnş. bidaha tekrarlanmaz

Hayatcoqqberbat 06.04.2007 19:17

babalar cosmuş valla yazan adamada helal olsun yani tekrarlarını bile yazmışlar acaba üç büyüklerinkinide yazıyorlarmı

Hayatcoqqberbat 06.04.2007 19:23

yiğidolara yakışmamış bizim için gecesini gündüzünekatan başkanımızıda üzmüşüz yazık acaba o küfürleri edenler şimdi ne düşünüyordur bu yazıları okurken biraz utanıyorlarmıdır acaba

35gürün58 06.04.2007 19:30

Sayın Başkan,
yazınızın her satırına katılmamak mümkün değil, maalesef bazı gençler sporun sevgi barış ve kardeşlik olduğunun bilincinde değil, onlar için maç adeta bir savaş,
bunun ne kadar yanlış olduğunu ve cahillikten kaynaklandığını üstüne basa basa yazmamıza rağmen ,hala yaptıkları hataların Sivasspora ne kadar zarar verdiğini düşünmeden ,küfürlerinde ve hakaretlerinde devam ettikleri ve ısrarcı olduklarını maç fotoları ile ilgili taraftar gruplarının yorumlarını izlerseniz üzülerek göreceksiniz.

Bu cahil kesim ( aklı selim, sağduyu sahibi taraftarı tenzih ediyorum) e yaptıklarının Sivasspor ne kadar zarar verdiğini kafalarına dank ettirmedikçe yarın olmassa bir başka hafta aynı hareketlerini devam ettirecekler ve etraflarına da Sivassporu ne kadar sevdiklerini söyleyeceklerdir.

Aslında böyle güzel bir sitede bunların küfürlerinin yazın yoluyla da olsa engellenmesi için tedbir alınması gereğine de inanıyorum.

Bu şahısların (bazıları yorumlarda adeta suçunu açıklıyor biz yaptık diyorlar,zihniyetleri kendilerini ele veriyor ) tesbit edilerek stada alınmamaları,alınacak önlemlerin başında gelmektedir.

Eğer kulübün bu gruplara bazı insani yardımları oluyor ve neticede belirttiğiniz gibi bu istismar edilerek karşılığında Sivas'a ve Sivasspora zarar olarak geri dönüyorsa bununda kesilmesinde yarar var.

Netice itibariyle ;
Karşı tarafın yaptığı küfür ve kötü tezahürat Sivasspor seyircisini ilgilendirmez,kötü söz herzaman için sahibinindir, Sivassporu seven taraftar küfürün ve şiddetin takımına zarar vereceğinin bilincinde olan taraftardır.

İnşallah akılları erer de ders alırlar, inşallah bir daha tekerrür etmez,CÜSSKB nin oluşturduğu organizasyonlar beni çok mutlu etti , inşallah hiç olmazsa bunlar bizim bacılarımız dır diye düşünürler ,utanmaları tutar da bir daha bu hataları tekrarlamazlar.

çirkinkral 06.04.2007 19:34

MECNUN OTYAKMAZ[/QUOTE]

[B]Başkanımız Sayın Mecnun Otyakmaz'ın bu serzenişi haklı ve yerinde bir
tepkidir.4 Eylül stadyumunda yapılan çirkin ve kötü tazhürattan tüm Sivaslılar
gibi bu konuda hassasiyetini bildiğimiz başkanımızında rahatsız olması çok
doğaldır.Sivasa,Sivaslıya,Sivassporluya ve insanlığa yakışmayan bu
tezahüratları şiddetle kınıyorum ve bu tezahüratları teşivik eden bir kaç kendini
bilmezinde artık bu ilkellikten vazgeçip,Sivassporun yakasından düşmesini
istiyorum.Sivasspor memleketimizin marka değeridir,başkanımız ve güzide
yönetimimizin gelecek için planladıkları başarılı Sivasspor hedefi için
temiz,düzeyli ve sağlam taraftarlara ihtiyaç vardır.

Sayın Başkanım gerçek Sivaslılar ve Yiğidolar size her zaman güvenmeye devam
edecektir.Sizin hem şehrimiz için hem takımımız için hemde spor kamuoyu için
örnek çalışmalarınızı ve tavırlarınızı biliyoruz.Çıktığınız bu yolda size ve
takımımıza başarılar diliyorum.[/B]

[COLOR="Red"][B][CENTER]ÇİRKİN TEZAHÜRATA ve ŞİDDETE HAYIR![/CENTER][/B][/COLOR]

fm58 06.04.2007 19:39

Her türlü çirkin tezahüratı ve şiddeti kınıyorum

puar 06.04.2007 19:46

tek kelime ile bize yakışmadı... ama bunuda tüm tirbünlere maal etmemek lazım daha dikkatli olunmalı sivaslılara yakışır şekilde hareket etmeliyiz inşallah bu son olur.

Arif Coşkun 06.04.2007 19:48

Küfürün takıma zarardan başka birşey vermediğini ne zaman anlayacak bu kişiler,bastıkları dalı kesiyorlar farkında değiller. Bir insan bunu nasıl anlamaz,şaşıyorum vede kınıyorum!

yiğidogur60 06.04.2007 19:52

KÜFÜR VE ŞİDDET NERDE OLURSA OLSUN NEFRETLE KINIYORUM.TASVİP ETMİYORUM.GURBETTEKİ BİR YİĞİDO OLARAK MAÇI STATTA SEYREDEN ARKADAŞLARDAN ALDIĞIM BİLGİLERE GÖREDE MAÇIN ORTA HAKEMİ KUDDUSİ MÜFTÜOĞLUNUN SİVASSPORA VEYA SİVASLIYA HERHANGİ BİR GAREZİ VARMIŞ GİBİ BİR MAÇ YÖNETTİĞİ MAÇI KATLETTİĞİ, BUKÜFÜRLERİN YANINA KUDDUSİNİN NASIL MAÇI KATLETTİĞİNİ YOKSA EKMEĞİNİ MAÇLARDA HAKEMLİK YAPARAK KAZANAN TARAFSIZ BİR HAKEME 4000 KİŞİLİK BİR GRUP DEFALARCA İ..... HAKEM DİYE BİRKAÇ DEFA AYNI KÜFRÜ YAPSIN.BU İNSANLARIN BİRİ İKİSİ DEĞİL 4000 DE Mİ KÜFÜRBAZ!KÜFÜRLERİ ONAYLAMIYORUM AMA ÖNCEKİ SENELERDE SİZ ADAM YAKAR SINIZ EMİ DEYİPTE MAÇ YÖNETEN HAKEMLERİDE GÖRDÜK.KÜFRÜ KINADIĞIM KADAR SİVASA KARŞI ART NİYETLİ BİR MAÇ YÖNETEN KUDDUSÜ MÜFTÜOĞLUNU DAHA FAZLA KINIYORUM.

serkankeskin 06.04.2007 20:00

spor müsabakalarında küfretmek tabiki doğru değil amabu kadar büyütmemek gerekir

zaralım 58 06.04.2007 20:15

BİR ANADOLU YILDIZI TARAFTARINA YAKIŞTIRAMADIM

erdalsahin_58 06.04.2007 20:31

SAYIN BAŞKANIMIZA VE YÖNETİMİMİZE SİVASSPORA YAPTIKLARINDA DOLAYI MİNNETTARLIĞIMI BELİRLMEK İSTERİM ÖNCE.
BAŞKANIMIZ BU KONUDA SONUNA KADAR HAKLI. BU İŞİN CEZASINI MAALESEF SİVASSPOR ÇEKECEK.
ANCAK ŞU BİLİNMELİDİRKİ KAYSERİDE OYNANAN İLK MAÇTA DA AYNI HAKEM HAFTALARCA DİNLENDİRİLDİKTEN SONRA KAYSERİ-SİVAS MAÇINA VERİLMİŞ UYDURMA BİR PENALTIYLA İKİ PUANIMIZ ÇALINMIŞTIR.
BU MAÇADA UZUN SÜRE DİNLENDİRİLEN KUDDÜSÜ MÜFTÜOĞLU TEKRAR VERİLMİŞ SİVASSPORUN İYİ GİDİŞİNE DUR DEMEK İSTERCESİNE HATALAR YAPMIŞ YİNE UYDURMA BİR PENALTI VERMİŞ, AYRICA TEHLİKELİ BİR YERDEN KULLUNILAN SERBEST VURUŞU 3 DEFA TEKRARLATMIŞ MAÇIN KADERİYLE OYNAMAK İSTEMİŞTİR. BEN BUNDA KASIT GÖRÜYORUM. HİÇ KİMSE DEMESİN Kİ BU FUTBOLDUR BÖYLE ŞEYLER OLUR..... OLMAZ ARKADAŞ. BU SEYİRCİDE İNSAN. BİR YERE KADAR TAHAMMÜL EDER. SEZON BAŞINDAN BERİ PENALTI ATMAYAN İKİ TAKIM VAR. BİRİ FENERBAHÇE DİĞERİ SİVASSPOR. BİZİM HİÇMİ PENALTI POZİSYONUMUZ OLMADI, MEHMET YILDIZ GİBİ, BALILI GİBİ FORFETİN OLSUN PENALTIN OLMASIN.... BU KASIT DEĞİLDE NEDİR.
TAMAM BİZ TARAFTAR OLARAK HATALIYIZ KABUL EDİYORUZ DA BU İŞTE FEDERASYONUN MHK NİN HİÇMİ SUÇU YOK.
SAYIN TARAFTAR ARKADAŞLAR, SAYIN BAŞKANIM VE YÖNETİM KURULU,
BU TAKIM BİZİM. BU TAKIMI BURALARA GETİRMEK İÇİN NELER FEDA ETMEDİK, EN UZAK DEPLASMANLARA BERABER GİTMEDİKMİ. BU TAKIM ALLAH GÖSTERMESİN ESKİ GÜNLERE GİDERSE( BUNU İSTEYENLERİN SAYISI HİÇTE AZ DEĞİL) BİR DAHA BURALARI GÖREMEYİZ. BİZ TARAFTAR OLARAK GEREKTİĞİ GİBİ TAKIMIMIZI DESTEKLEYELİM, YÖNETİM KURULUDA ARTIK MASA BAŞINDAMI OLUR YOKSA KULİSLERDEMİ OLUR (ŞİMDİYE KADAR BUNU YAPTIKLARINDAN ŞÜPHEM YOK) HAKKIMIZI ARASIN BU LİGDE UZUN SÜRE KALALIM.

altuntas58 06.04.2007 20:43

küfüre ve kötü tezahürata herkes gibi bende karşıyım
sayın başkanımızın söylediklerine katılmamak elde değil
ancak saha gözlemcisinin tutmuş olduğu notlara bakarsanız
burada bir art niyetin olduğunu düşünüyorum sen nasıl bu
kadar not alabildin nasıl o rakamları cıkarttın hayrete düştüm
bu işte bir komplo var diyorum ancak bunu derken seyircimizin
yapmış olduğu küfürleride haklı görmüyorum küfürün savunulacak
hic bir tarafı yoktur yiğidoların centilmen bir taraftar olduğunu
bütün türkiyeye ilan etmek için var gücümüzle türbünlerimize
bir düzen gelmesi lazım gurupların faliyetleri stat dışına taşınmalı
statyuma girdikten sonra bütün gurupların tek yumruk olması gerek
tek lider ve küfürsüz ses cıkmalıdır buda çok zor bir şey değil
tüm camiamızı kötü tezehürata karşı tepki göstemeye aynı zamanda
birlik ve beraberliğe davet ediyorum

FurkaN 06.04.2007 20:46

[B][FONT="Comic Sans MS"][CENTER][QUOTE=MecnunOtyakmaz;207602]Değerli Arkadaşlar
MECNUN OTYAKMAZ[/QUOTE]

Tespitler son derece doğru o maçta olanlar bize hiç yakışmamış ancak benim size bir teklifim olacak taraftar grupları stadın görünmeyen yerlerine değilde hakim bölümlerine yerleştirilirse kendi grupları dısındaki taraftarlarada ulasabilir ve stadı hareketlendirebilirler... Ve devamlı göz önünde olacakları için otokontrol gelişir, küfreden yabancı madde atan kişileri kontrol altına alabilirler... Maraton tribününde münferit gelişen olaylar birbirinden etkilenmeyle organize olaymış gibi görünüyor ancak gruplardan biri veya ikisi eğer orada olursa böyle olaylar yasanmaz ve de takımı destekleme konusunda bir veya iki maçta gördüğümüz üst düzey destek her maçta olur... Bu benim nacizane fikrim değerlendirmek veya değerlendirmemek size kalmış bizim görevimiz kulübümüze yardımcı olmak, desteklemek...
Saygılarımla...[/CENTER][/FONT][/B]

Ss--58--Ss 06.04.2007 20:51

HER ZAMAN HER YERDE SİVASSPOR...;)

erdalsahin_58 06.04.2007 20:53

BU RAPORU YAZAN GÖZLEMCİ SEYİRCİNİN YAPTIKLARINI BU KADAR İNCE DETAYINA KADAR YAPMIŞ VE BU ADAM MAÇI MAALESEF SEYREDEMEMİŞ, SEYRETMİŞ OLSA BU KADAR AYRINTIYI GÖREMEZ. BU BİZİM FEDERASYONUMUZUN FUTBOLA NE AÇIDAN BAKTIĞINI GÖSTERİR.
ÇÜNKÜ MAÇA GİDEN GÖZLEMCİ NETİCEDE FUTBOL ADAMIDIR, VE MAÇI İSTEMESEDE SEYREDER, EĞER SEYRETSEYDİ BU KADAR AYRINTILI NOTU ALAMAZ BU RAPORU YAZAMAZDI. DEMEKKİ BU ADAM MAÇ SEYRETMEYE GELMEMİŞ TAMAMEN KASITLI OLARAK SEYİRCİYE YÖNLENMİŞ......

Ertugrul 06.04.2007 21:41

MECNUN OTYAKMAZ[/QUOTE]

Başkanımın yazısına noktasından virgülüne kadar katılıyorum,38 yıllık 1.lig
hayalimize kavuştuk ve takımımız üst sıralara tırmanmak için çaba gösterirken
taraftarlarımızdan bir bölümünün tahriklere kapılarak,yiğidolara yakışmayacak
sözler ifade etmeleri büyük talihsizliktir helede bunu örgütlü taraftarın yapması
çok daha vahim bir durum.
Yönetimin bu konuda ne kadar hassas olduğunu biliyoruz,umarım hassas olması
gereken diğer kişi ve kurumlarda gerekli özeni gösterirler.Başkanın mesajının
doğru algılanması ve yapılan hataların kabul edlip ders çıkarılması gerekiyor.

[B][CENTER]ÇİRKİN TEZAHÜRATA ve ŞİDDETE HAYIR![/CENTER][/B]

SLHKZ 06.04.2007 21:51

MECNUN OTYAKMAZ[/QUOTE]

tespitler son derece doğru başkanım ve ayrıca tepkilerinizide çok yerinde buluyorum ancak bu tür kışkırtmalara gelmemek elde değil ki

ali_zara 06.04.2007 22:21

yapmayın bee yiğidolar hiç bu küfürler sivaslıya yakışırmı

sporda küfüre soooooooooooooooooooooooooon

1967DERNEK_BASKANI 06.04.2007 22:32

[B][CENTER][COLOR="Black"]TFF'NİN SİVASSPOR KULUBÜ BAŞKANLIĞINA GÖNDERMİŞ OLDUĞU FAKSIN METNİNİ BURADAN OKUYUP ÇOK ÜZÜLDÜĞÜMÜZÜ VE BU GİBİ OLAYLARIN BAŞTA SİVASSPOR KULUP BAŞKANIMIZ VE YÖNETİMİNİ ZOR DURUMDA BIRAKTIĞI İÇİN 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ OLARAK BİZDE ÜZÜLMÜŞ BULUNUYORUZ YANLIZ SİVASSPOR KULÜBÜ OLSUN SAYIN MECNUN ODYAKMAZ OLSUN BİZİM DENEĞİMİZİN İÇ SAHA OLSUN DIŞ SAHA OLSUN RAKİP TARAFTARLARIN OLSUN TAKTİRİNİ KAZANDIĞIMIZI HERKES BİLİYO BİZ 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ OLARAK HER ZAMAN SİVASSPOR İÇİN FAYDALI NE VARSA HAZIR VE NAZIR OLARAK BEKLEMEKTEYİZ ANCAK BURADA ÖNEMLİ OLAN BİR HUSUS VAR KAYSERİ SPOR TRİBÜNÜNDEKİ O KÜÇÜK TOPLULUK İNANIN KALE ARKASINDAKİ GURUPLARI TAHRİK ETMEK İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPMIŞTIR ORADAKİ BULUNAN GÖREVLİ EMNİYET YETKİLİLERİ BUNA SEYİRCİ KALMIŞTIR BİZ SİVAS TARAFTARI KAYSERİ ŞEHRİNİ VE TARAFTARLARINI HER ZAMAN KENDİMİZE DOST BİLİYORUZ ANCAK ORADA BARDAĞI TAŞIRAN ŞU TEZAHURATLARI (HANGİNİZİN VAR BÖYLE ŞANLI TARİHİ NASIL ÖLDÜRDÜK 40 SİVASLI İB.....LERİ ) AMA ÜZÜLEREK GÖRÜYORUZKİ TFF NİN GÖZLEMCİLERİ BU GİBİ AŞAĞILIK KÜFÜR VE TEZAHURATLARI GÖRMEZDEN GELİYORLAR BEN BİR KEZ DAHA ŞUNU TEKRARLAMAK İSTİYORUMKİ BİZİM DERNEĞİMİZDEN HİÇ KİMSE NE İÇERDEKİ NEDE DIŞARDAKİ MÜSABAKALARDA SİVASSPORUN YÜZÜNÜ HİÇ BİR ZAMAN KARA ÇIKARACAK HAREKETLERDE BULUNMAMIŞTIR BUNDAN SONRADA DAHA ÇOK TEDBİR ALACAĞIMIZA DEĞERLİ BAŞKANIMIZ SAYIN MECNUN ODYAKMAZA SÖZ VERİYORUZ SAYGILARIMIZLA 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ

1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ
BAŞKANI
YALÇIN KORKMAZGİL[/COLOR][/CENTER][/B]

merkez_emre 06.04.2007 22:41

Sayın Başkanımızın her isteği bizim için emirdir
Bundan sonra ki içerdeki ve dısarda yapacagımız maclarda Gercek bi Sivaslı gerçek bi yiğido gibi davranacagımıza Söz veriyoruz....

Gerekli mektubu sitemizede ekleyeceğim...
Gereken neyse o önlemi alıcaz.....

1967_DERNEK_MUSTAFA 06.04.2007 22:57

[QUOTE=1967DERNEK_BASKANI;207693][B][CENTER][COLOR="Black"]TFF'NİN SİVASSPOR KULUBÜ BAŞKANLIĞINA GÖNDERMİŞ OLDUĞU FAKSIN METNİNİ BURADAN OKUYUP ÇOK ÜZÜLDÜĞÜMÜZÜ VE BU GİBİ OLAYLARIN BAŞTA SİVASSPOR KULUP BAŞKANIMIZ VE YÖNETİMİNİ ZOR DURUMDA BIRAKTIĞI İÇİN 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ OLARAK BİZDE ÜZÜLMÜŞ BULUNUYORUZ YANLIZ SİVASSPOR KULÜBÜ OLSUN SAYIN MECNUN ODYAKMAZ OLSUN BİZİM DENEĞİMİZİN İÇ SAHA OLSUN DIŞ SAHA OLSUN RAKİP TARAFTARLARIN OLSUN TAKTİRİNİ KAZANDIĞIMIZI HERKES BİLİYO BİZ 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ OLARAK HER ZAMAN SİVASSPOR İÇİN FAYDALI NE VARSA HAZIR VE NAZIR OLARAK BEKLEMEKTEYİZ ANCAK BURADA ÖNEMLİ OLAN BİR HUSUS VAR KAYSERİ SPOR TRİBÜNÜNDEKİ O KÜÇÜK TOPLULUK İNANIN KALE ARKASINDAKİ GURUPLARI TAHRİK ETMEK İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPMIŞTIR ORADAKİ BULUNAN GÖREVLİ EMNİYET YETKİLİLERİ BUNA SEYİRCİ KALMIŞTIR BİZ SİVAS TARAFTARI KAYSERİ ŞEHRİNİ VE TARAFTARLARINI HER ZAMAN KENDİMİZE DOST BİLİYORUZ ANCAK ORADA BARDAĞI TAŞIRAN ŞU TEZAHURATLARI (HANGİNİZİN VAR BÖYLE ŞANLI TARİHİ NASIL ÖLDÜRDÜK 40 SİVASLI İB.....LERİ ) AMA ÜZÜLEREK GÖRÜYORUZKİ TFF NİN GÖZLEMCİLERİ BU GİBİ AŞAĞILIK KÜFÜR VE TEZAHURATLARI GÖRMEZDEN GELİYORLAR BEN BİR KEZ DAHA ŞUNU TEKRARLAMAK İSTİYORUMKİ BİZİM DERNEĞİMİZDEN HİÇ KİMSE NE İÇERDEKİ NEDE DIŞARDAKİ MÜSABAKALARDA SİVASSPORUN YÜZÜNÜ HİÇ BİR ZAMAN KARA ÇIKARACAK HAREKETLERDE BULUNMAMIŞTIR BUNDAN SONRADA DAHA ÇOK TEDBİR ALACAĞIMIZA DEĞERLİ BAŞKANIMIZ SAYIN MECNUN ODYAKMAZA SÖZ VERİYORUZ SAYGILARIMIZLA 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ

BAŞKANI
YALÇIN KORKMAZGİL[/COLOR][/CENTER][/B][/QUOTE]

[COLOR="Blue"]yalçın başkanın dediğine katılıyorum biz sivasspor için varız sivassporu zarara rencide etmek için burda değiliz biz 1967 sivasspor genç taraftarlar derneği olarak özelliklede şunu belirteyim resmi dernek olarak böyle şeylere çok titiziz iç saha olsun dış saha olsun sivasımızı sivassporumuzu özelliklede sivaslı yiğidoların nasıl centirmen olduğunu her gittiğimiz yerlede dile getiriyoruz bunu sivasspor kulubüde sivasspor kulup başkanımız sayın mecnun odyakmazda iyi biliyo mencnun başkanımızın bir sözünü dile getiriyorum sepetteki çürük elmaları ayıklayın yoksa diğer elmalarda zarar görecek demiştir eeee bizede iş düştü o zaman sivasspora zarar verecek çürük elmaları tribünlerden özellikle bizim bulunduğumuz kale arkası kısmındaki zararlı arkadaşlardan başlayacağın derneğimizdeki elemanlarda dahilinde bir de şunu belirteyim benim yanımda ve değneğimizde çürük elmaların işi olmamıştır olmazda zaten yanımda ve derneğimizde barındırmayız özellikle dikkatimi çeken olay şu oldu helal olsun dakka dakka saniye saniye küfürleri yazan tff yetkilisine her konuda böyle tane tane olsanız adalet mekanızmanızı çalıştırsanız TAŞI KAYSERİ DÜŞÜRDÜ SANCISINI SVASLILAR ÇEKTİ KAYSERİ YİNE YAPACAĞINI YAPTI HELAL OLSUN NE DOST BEEEEEEEE[/COLOR]

ofozturk 06.04.2007 22:57

--->: -->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA

[QUOTE=erdalsahin_58;207655]BU RAPORU YAZAN GÖZLEMCİ SEYİRCİNİN YAPTIKLARINI BU KADAR İNCE DETAYINA KADAR YAPMIŞ VE BU ADAM MAÇI MAALESEF SEYREDEMEMİŞ, SEYRETMİŞ OLSA BU KADAR AYRINTIYI GÖREMEZ. BU BİZİM FEDERASYONUMUZUN FUTBOLA NE AÇIDAN BAKTIĞINI GÖSTERİR. ÇÜNKÜ MAÇA GİDEN GÖZLEMCİ NETİCEDE FUTBOL ADAMIDIR, VE MAÇI İSTEMESEDE SEYREDER, EĞER SEYRETSEYDİ BU KADAR AYRINTILI NOTU ALAMAZ BU RAPORU YAZAMAZDI. DEMEKKİ BU ADAM MAÇ SEYRETMEYE GELMEMİŞ TAMAMEN KASITLI OLARAK SEYİRCİYE YÖNLENMİŞ......[/QUOTE]

ARKADASIM O İNSANIN GÖREVİ O. yani tribünü kontrol etmek. futbol adamlıgıyla ilgisi yok. sen futbola hobi olarak bakabilirsin ama o kişi işi olarak bakıyor. bu acıdan yaklasarak yorumlama lütfen.

1967_CLUB_HÜSEYİN 06.04.2007 23:11

[QUOTE=1967DERNEK_BASKANI;207693][B][CENTER][COLOR="Black"]TFF'NİN SİVASSPOR KULUBÜ BAŞKANLIĞINA GÖNDERMİŞ OLDUĞU FAKSIN METNİNİ BURADAN OKUYUP ÇOK ÜZÜLDÜĞÜMÜZÜ VE BU GİBİ OLAYLARIN BAŞTA SİVASSPOR KULUP BAŞKANIMIZ VE YÖNETİMİNİ ZOR DURUMDA BIRAKTIĞI İÇİN 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ OLARAK BİZDE ÜZÜLMÜŞ BULUNUYORUZ YANLIZ SİVASSPOR KULÜBÜ OLSUN SAYIN MECNUN ODYAKMAZ OLSUN BİZİM DENEĞİMİZİN İÇ SAHA OLSUN DIŞ SAHA OLSUN RAKİP TARAFTARLARIN OLSUN TAKTİRİNİ KAZANDIĞIMIZI HERKES BİLİYO BİZ 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ OLARAK HER ZAMAN SİVASSPOR İÇİN FAYDALI NE VARSA HAZIR VE NAZIR OLARAK BEKLEMEKTEYİZ ANCAK BURADA ÖNEMLİ OLAN BİR HUSUS VAR KAYSERİ SPOR TRİBÜNÜNDEKİ O KÜÇÜK TOPLULUK İNANIN KALE ARKASINDAKİ GURUPLARI TAHRİK ETMEK İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPMIŞTIR ORADAKİ BULUNAN GÖREVLİ EMNİYET YETKİLİLERİ BUNA SEYİRCİ KALMIŞTIR BİZ SİVAS TARAFTARI KAYSERİ ŞEHRİNİ VE TARAFTARLARINI HER ZAMAN KENDİMİZE DOST BİLİYORUZ ANCAK ORADA BARDAĞI TAŞIRAN ŞU TEZAHURATLARI (HANGİNİZİN VAR BÖYLE ŞANLI TARİHİ NASIL ÖLDÜRDÜK 40 SİVASLI İB.....LERİ ) AMA ÜZÜLEREK GÖRÜYORUZKİ TFF NİN GÖZLEMCİLERİ BU GİBİ AŞAĞILIK KÜFÜR VE TEZAHURATLARI GÖRMEZDEN GELİYORLAR BEN BİR KEZ DAHA ŞUNU TEKRARLAMAK İSTİYORUMKİ BİZİM DERNEĞİMİZDEN HİÇ KİMSE NE İÇERDEKİ NEDE DIŞARDAKİ MÜSABAKALARDA SİVASSPORUN YÜZÜNÜ HİÇ BİR ZAMAN KARA ÇIKARACAK HAREKETLERDE BULUNMAMIŞTIR BUNDAN SONRADA DAHA ÇOK TEDBİR ALACAĞIMIZA DEĞERLİ BAŞKANIMIZ SAYIN MECNUN ODYAKMAZA SÖZ VERİYORUZ SAYGILARIMIZLA 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ

BAŞKANI

[U][RIGHT][COLOR="RoyalBlue"][FONT="Comic Sans MS"]yalçın başkanımızın dediklerine katılıyorum hiç bir zman sivassporumuzu böyle vahim durumlarda bulundurmak istemeyiz.1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ üyesi olarak gittiğimiz her maçlarda iç saha olsun dış sha olsun sivassporu ve sivas şehrini en güzel şekilde tanıtmak için insanlarının nasıl bir garekter yapısını olduğunu herkese duyurmak için elimizden gelen bütün çabaşarı sarfediyoruz.Bunu sivasspor kulübü ve sivasspor kulüb başkanı sayın MECNUN OTYAKMAZ' da iyi biliyor nasıl çalıştığımızı herkes biliyo benim isteğim sivasspora zarar verecek insanlarla bir arada olmamak saygılarımla...![/FONT][/COLOR][/RIGHT][/U]

1967_Dernek_Murat 06.04.2007 23:12

BAŞKANI

[B]YALCIN BAŞKANIMIZIN DEDİKLERİNE KATILIYORUM ÖZELLİKLE KAYSERİ MACINDA CIKAN OLAYLARI BİZDE KABUL ETMIYORUZ KAYSERİMACINDA GÜVENLİK GÖREVLİLERİNDEN DE BANA TEŞEKKÜR ETTİLER SENIN GİBİ BİR KAÇ ARKADAŞ OLMASAYDI ENGELLEMESEYDİNİZ ORTALIK DAHA COK KARIŞIR DEDİLER. BEN SİVASSPOR TRÜBÜNÜNDEN KAYSERİ TRÜBÜNÜNE GECMEK İSTEYEN ARKADAŞLARI ENGELLEMEK VE DURDURMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPTIM AMA BENİ BAZI FORUMLARDA YANNIŞ ANLAYAN ARKADAŞLAR VAR BEN KÜFÜRÜ ENGELLEMEK İSTEDİM VE BİZİM YANIMIZDAKİ POLİS MEMURLARI BANA TEŞEKKÜR ETDİLER.[/B]

ahmet kaya 58 06.04.2007 23:36

Ben bu yazıyı okurken Ankaraspor - Sivasspor maçını yaşamış gibiyim. Bu yapılan tezahüratlar taraftar arkadaşlarımızın hangi durumlara karşı nasıl bir reaksiyon veya tepki gösterdikleri kolaylıkla anlaşılıyor. Muhatap alınan tarafın tavır ve davranışları, (rakip futbolcular ve taraftarları veya hakemler) belirtilmiyor koltuğu kırıp sahaya atanlar suçsuz; “o koltuk ananın a... girsin“ diyerek tezahüratta bulunanlar suçlu oluyor. Vay be ne güzel İSTANBUL.......

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:09.