![]() |
SIRALAMA DEĞİŞEBİLİR...
Ligde kalan 7 maçın her şeyi değiştirebileceğini söyleyen Bülent Uygun, "Takımlar arasında çok fazla puan farkı yok. Sıralama değişebilir" dedi.. Uygun ligde Fenebahçe gibi kendilerinin de penaltı atmadığını söyledi..
Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdüren Sivasspor, bu maçtan 3 puan alarak rahatlamayı hedefliyor. Sezon başında puan hedefini 45 olarak belirlediklerini söyleyen teknik direktör Bülent Uygun, "Bu hedefi yakaladıktan sonra üst sıraları ve hatta UEFA Kupası'nı bile düşünebiliriz. Şu anda alttaki takımlar arasında da, üstteki takımlar arasında da çok ciddi puan farkları yok. Bu da dengelerinve sıralamaların değişyebileceğini gösteriyor. Biz de bütün maçarımızdan iyi neticeler alarak sonucu hep birlikte görmek istiyoruz" dedi. Gaziantep maçının zor geçeceğini vurgulayan Uygun, "Petkoviç, Colosimo ve Hakkı'nın sakatlıkları var. Ancak biz sahaya kazanmak için çıkacağız. Bunu başarabilecek bir ekibe sahibiz" dedi. Ligde Fenerbahçe ile birlikte penaltı atamayan ikinci takım olduklarını hatırlatan Uygun, "Tabi bir Anadolu takımı değil de Fenerbahçe penaltı kazanamayınca konu gündeme geliyor. Oysa biz Süper Lig'de yer aldığımız 2 sezonda sadece 1 kez penaltı kazanmışız. O da 2005-2006 sezonunun 10'uncu haftasında. Yani ligde 51 haftadır penaltı kullanamıyoruz. Penaltı çok önemli değil, önemli olan hakemlerin iyi niyet içerisinde karşılaşmaları yönetmeleridir. Biz bunu bekliyoruz" dedi. [B]TALİPLİ ÇOK[/B] Sivasspor'un başarısının ardından takımda bulunan oyunculara çok sayıda teklif gelmesinin olumlu olduğunu vurgulayan Uygun, "Servet Galatasaray ile anlaştı. Onun dışında Petkoviç, Balili, Mehmet Yıldız gibi oyuncularımıza da teklifler geliyor. Futbolcularımız değerini bulduğunda bu transferlere yeşil ışık yakabiliriz" dedi. [B]MEHMET YILDIZ, "YA 4 BÜYÜKLER, YA SİVASSPOR"[/B] Sivasspor'da gösterdiği başarılı performans ile milli takıma kadar yükselen genç golcü Mehmet Yıldız ise, şu ana kadar kendisine resmi bir transfer teklifi gelmediğini vurguladı. Hedefinin 4 büyük takımdan birinde oynamak olduğunu söyleyen Yıldız, "4 büyüklerin dışında gelecek transfer tekliflerini kabul etmem. Çünkü Sivasspor'da zaten mutluyum. Başka bir takım yerine Sivasspor'da futbola devam etmeyi tercih ederim" diye konuştu. |
--->: SIRALAMA DEĞİŞEBİLİR...
Üç puanlı lig sistemınde herşey olabilir zaten Türkcell süper lig kalıtesız falan değil her takım puan alıyor birbirinden. Biz elimizden gelini yapalım gerisi Allah kerim. Şampiyon falan hemen hemen bellı kım düşücek o merak konusu İnşallah biz o korkuyu hiç yaşamayız...
|
ÖNUMUZDEKI TUM MAÇLARI ALIP İNSALLAH LIGI IYI BIR YERDE BITIRECEZ....
|
"Servet Galatasaray ile anlaştı. Onun dışında Petkoviç, Balili, Mehmet Yıldız gibi oyuncularımıza da teklifler geliyor. Futbolcularımız değerini bulduğunda bu transferlere yeşil ışık yakabiliriz" dedi.
yapma hocam yapma söyleye söyleye agzımda tüğ bitti bizim takımda bi yıldız topcumuz kalmıcak hiç..Her iyi oynayan topcuyu satmamız mı lazım ? Her güsel topcuyu satarsak işimiz zor seneye.... Herşey para değiş |
bence sivas uefaya oynamiyo...
yeniyo yeniyo tam ilk 4e veya 3 yaklasinca kaybediyo... tipki vestel maci gibi... yenseydi 4üncüydük... |
abi yenmekte var yenilmekte.. önemli olan kritik maçları kazanmak..;)
|
bence bu lıgde hersey olabılır o yuzden sivasın lıgı ust sıralarda bıtırıp uefa kupasına katılacagını dusunuyorum.;)
|
[COLOR="DarkRed"][B][I]BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPARAK EN ÜST SIRALARA YERLEŞECEĞİZ İNŞALLAH. VE ALLAH NASİP EDERSE BU SENE UEFA YÜZÜDE GÖRECEĞİZ[/I][/B][/COLOR]
|
inşallah bu hafta gaziantepi yeneceğiz.Bülent hoca oyuncularımıza istenilen ücretler verilirse satılabileceğini söylüyor ama bunun birde gelecek sezonu var ve tamda herşey yolunda iken ve takım oturmuşken iyi futbolcular satılırsa kimle mücadele edeceğiz yapılan transferler yerinde olacakmı? enazından balilinin takımda kalması gerekir
|
ya hedef tuttugumuz bir zamanda hemen
transfer donemi basliyor helede sivassporda oldu biti |
-->: SIRALAMA DEĞİŞEBİLİR...
slm herkese. Arkadaslar benim Tahmin ettiyim siralamayi size aciklamak istiyorum.
Sezonun sonunda söyle siralama olabilir ve benim Tahmin böyle: 1. Besiktas (Sampiyon) 2. Galatasaray 3. Fenerbahce 4. Sivasspor Neden böyle derseniz. Cünkü Fenerbahce daha Besiktas, GS, Trabzon la karsilasacak. Sampiyonluk icin yada Küme de kalma takimlari zor bir 7 Mac bekliyor. Bence Her 18 takim icin zor bir 7Mac bekliyor. Burdan her Takima basarilar dilerim özellikle Memleketim Sivasspor a ve Galatasara ya. |
[B][COLOR="Navy"]Üst siralarda bitirecegimize inaniyorum.Saygilarimla...[/COLOR][/B]
|
şuan 38 puanımız var önümüzdeki 7 mactan 4 galıbıyet 2 yenılgı 1 beraberlık alacagımızı dusunuyorum en büyük avantajımız 3 tane buyukle oynıycaz bunları 2 sı kendı sahamızda ve sıvas bu tur maclara ıkı yıldır cok ıyı konsantre oluyoo bence 50 puan alıp lıgı ıyı bı yerde bıtırırız dıye dusunuyorum sıvasspor her yıl bıraz daha guclenıyo degısım buyume bır anda olan bısey degıldır her yıl ustune bıraz daha koyuyoruz ıyı yolda oldugumuzu dusunuyorum İNŞAALLAH BIR KAC YILA UEFA DA OLURUZ EN BUYUK KAYBIMIZ SERVETDIR
|
HAKKATEN ÇOK SÜPRİZ DOLU Bİ PUAN SIRALAMASI VAR EĞER ADAM GİBİ OYNAMAZSAK SON SIRALARA DÜŞME TEHLİKEMİZ BİLE VAR BUNUN YANINDA ŞAMPİONLAR LİGİNE GİTME İHTİMALİMİZ DE VAR :):)
|
[QUOTE=XXCakir58;209470]slm herkese. Arkadaslar benim Tahmin ettiyim siralamayi size aciklamak istiyorum.
Sezonun sonunda söyle siralama olabilir ve benim Tahmin böyle: 1. Besiktas (Sampiyon) 2. Galatasaray 3. Fenerbahce 4. Sivasspor Neden böyle derseniz. Cünkü Fenerbahce daha Besiktas, GS, Trabzon la karsilasacak. Sampiyonluk icin yada Küme de kalma takimlari zor bir 7 Mac bekliyor. Bence Her 18 takim icin zor bir 7Mac bekliyor. Burdan her Takima basarilar dilerim özellikle Memleketim Sivasspor a ve Galatasara ya.[/QUOTE] EH OLMAYACAK ŞEY DEĞİL 1,2,3, DEĞİLDE 4. OLURSAK VARYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA;) :D |
innşallah ilk attıya gireriz ilk attıya para veriyorlar sivassporunda buna ihtiyacı var...
|
Bülent hocamız bu hafta hedefini açıklamış gaziantepsporu yenmek güzelde hocam geçen hafta manisaya nasıl yenildik siz maçın içindeydiniz bizler seyrettik sizin düşüncenizde manisayı yenmek yoktu galiba siz bu işleri bizden çok daha iyi bildiğinizden eminim ama lütfen iki gündür yazıyorum hedefi belirtin ve o amaçta yürüyün geçen hafta kaybettik bu hafta uefa diyorsunuz 41 puan yerine 38 kaldık ve 8.sıraya geriledik puanların çok yakın olduğunu sizde biliyorsunuz 7 hafta 21 puan demektir alttan bir takım belki bu puanları alabilir sivas sporumuz ne yapmayı düşünüyor sezon başından beri elimizden öyle fırsatlar kaçırdıkki şaşırıyorum sivasın yenilgisi diğer maça kadar burdaki hiçbir taraftarımızda moral bırakmıyor inanın o hafta herşey kötü gidiyor. Sivas spor çok daha büyük işler başaracak gücü var fakat sahaya yansıtamıyor bunu hala anlamış değilim. Futbolcularımızı 4 büyükler istiyormuş tamam sivas spor kendi kadrosunu tekrar kısa sürede toparlayacaksa futbolcuyu verin sivas maddi açıdan güçlensin ama yerine koyacağınız futbolcular sivası süperligde tutabilecekmi düşünüyorum hala istikrarlı bir çizgide değiliz. Eğer amacımız uefa ise buna göre düşünün, eğer amacımız sivassporu gençlerbirliği gibi futbolcu yetiştirip satacak bir klüp gibi düşünüyorsak ona göre oynamalıyız lütfen bu haftaki gaziantep maçını alında diğer maça kadar günlerimiz güzel geçsin tekrar hepinize başarılar diliyorum gaziantepsporu yenin
|
su kendı sahamızda denizli ankaraspor konya antalya maçından 2 tanesini yenseydik şimdiye 4. idikya inş. bu antep maçını alıp yukarıyıya tırmanırız yeniden
|
KIRMIZIIIIIIIIIIIIIIIII BEYAAAAAAAAZZZZZZZZZ SAMPIYONNN SİVASSSSSSSSSSSSSSSS;) [QUOTE=SivasSpor.Com;209420]Ligde kalan 7 maçın her şeyi değiştirebileceğini söyleyen Bülent Uygun, "Takımlar arasında çok fazla puan farkı yok. Sıralama değişebilir" dedi.. Uygun ligde Fenebahçe gibi kendilerinin de penaltı atmadığını söyledi..
Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdüren Sivasspor, bu maçtan 3 puan alarak rahatlamayı hedefliyor. Sezon başında puan hedefini 45 olarak belirlediklerini söyleyen teknik direktör Bülent Uygun, "Bu hedefi yakaladıktan sonra üst sıraları ve hatta UEFA Kupası'nı bile düşünebiliriz. Şu anda alttaki takımlar arasında da, üstteki takımlar arasında da çok ciddi puan farkları yok. Bu da dengelerinve sıralamaların değişyebileceğini gösteriyor. Biz de bütün maçarımızdan iyi neticeler alarak sonucu hep birlikte görmek istiyoruz" dedi. Gaziantep maçının zor geçeceğini vurgulayan Uygun, "Petkoviç, Colosimo ve Hakkı'nın sakatlıkları var. Ancak biz sahaya kazanmak için çıkacağız. Bunu başarabilecek bir ekibe sahibiz" dedi. Ligde Fenerbahçe ile birlikte penaltı atamayan ikinci takım olduklarını hatırlatan Uygun, "Tabi bir Anadolu takımı değil de Fenerbahçe penaltı kazanamayınca konu gündeme geliyor. Oysa biz Süper Lig'de yer aldığımız 2 sezonda sadece 1 kez penaltı kazanmışız. O da 2005-2006 sezonunun 10'uncu haftasında. Yani ligde 51 haftadır penaltı kullanamıyoruz. Penaltı çok önemli değil, önemli olan hakemlerin iyi niyet içerisinde karşılaşmaları yönetmeleridir. Biz bunu bekliyoruz" dedi. [B]TALİPLİ ÇOK[/B] Sivasspor'un başarısının ardından takımda bulunan oyunculara çok sayıda teklif gelmesinin olumlu olduğunu vurgulayan Uygun, "Servet Galatasaray ile anlaştı. Onun dışında Petkoviç, Balili, Mehmet Yıldız gibi oyuncularımıza da teklifler geliyor. Futbolcularımız değerini bulduğunda bu transferlere yeşil ışık yakabiliriz" dedi. [B]MEHMET YILDIZ, "YA 4 BÜYÜKLER, YA SİVASSPOR"[/B] Sivasspor'da gösterdiği başarılı performans ile milli takıma kadar yükselen genç golcü Mehmet Yıldız ise, şu ana kadar kendisine resmi bir transfer teklifi gelmediğini vurguladı. Hedefinin 4 büyük takımdan birinde oynamak olduğunu söyleyen Yıldız, "4 büyüklerin dışında gelecek transfer tekliflerini kabul etmem. Çünkü Sivasspor'da zaten mutluyum. Başka bir takım yerine Sivasspor'da futbola devam etmeyi tercih ederim" diye konuştu.[/QUOTE] |
[B][COLOR="DarkSlateBlue"]SIRALAMA INSALLAH DEGISEKTIR SIVASSPORUMUZ VE YIGIDOLARIN ISTEDIGI HEDEFIMIZ OLAN UEFAYA KATILACAGIZ.SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]
|
sıralamadaki yerimiz en az ilk 5 beş olmalı gerekli puanları
toplayacağımızdan şahsen benim hiç şüphem yoktur |
yensekte yenilsekte SİVASlıyız;YİĞİDOYUZ...
TAM DESTEK FULL DESTEK [COLOR="Red"]58 SİVASSPOR 58[/COLOR] by_İsyankar |
ilk 5e girersek çok iyi olacak bizim için
|
penaltiyi attik ve kazandikkkkkkkkkkkkkkkkkkk
|
Hocamizin dedigi cikti, siralama degisti diyebiliriz.Sivassporumuz 5.lige oturdu insallah sezon sonunda daha yükseklerde oluruz
|
Alt sıradaki takımların kalan maçları !Süper ligin üstü kadar altıda kaynıyor.İşte küme düşme hattındaki takımların kalan maçları...19 Nisan 2007 09:58Süper Lig’de bu sezon yaşanan çekişme, alt sıralara bakıldığında açıkça görülüyor...
Heyecan bitmeyecek Düşme potasındaki heyecan kalan 6 haftada futbolseverlerin nefesini kesecek gibi gözüküyor... Şu anda 21 puanla son sırada yer alan Sakaryaspor’un işi zor gibi gözükse de, onların bile ligde kalma şansı bulunuyor. Ayrıca 17 ve 18. sıralarda yer alan Erciyes ve Denizli’nin de kendini kurtarma ihtimali var. Çaykur Rizespor, Vestel Manisa, Gaziantep, Ankaragücü, Bursaspor ve Antalyaspor da henüz tam anlamıyla rahatlamış değil... Onların da kalan 6 haftada puanlara ihtiyacı olacak. Ve bu tablo gösteriyor ki, sezon bitene kadar heyecan hiç durmayacak... Son 9 sıradaki takımın kalan maçlarını aşağıda bulabilirsiniz. Kalan maçlar ANTALYA (PUAN: 37) Beşiktaş (d) Trabzon Galatasaray (d) Ankaragücü Erciyes (d) G.Birliği BURSASPOR (PUAN: 37) V.Manisa (d) Gaziantep Denizli (d) Beşiktaş Trabzon (d) Galatasaray ANKARAGÜCÜ (PUAN: 35) G.Birliği Ç.Rizespor (d) Sakarya Antalya (d) Sivas Fenerbahçe (d) GAZİANTEP (PUAN: 35) Fenerbahçe Bursaspor (d) Ankaraspor Kayseri (d) V.Manisa Konyaspor (d) V.MANİSA (PUAN: 33) Bursaspor Ankaraspor (d) Kayserispor Konyaspor (d) Gaziantep (d) Denizlispor Ç.RİZESPOR (PUAN: 32) Galatasaray (d) Ankaragücü Erciyes (d) G.Birliği (d) Konyaspor Sakaryaspor (d) DENİZLİ (PUAN: 31) Sivasspor Fenerbahçe (d) Bursaspor Ankaraspor (d) Kayserispor V.Manisa (d) ERCİYES (PUAN: 28) Konyaspor (d) G.Birliği (d) Ç.Rizespor Sakarya (d) Antalya Sivasspor (d) SAKARYA (PUAN: 21) Trabzon (d) Galatasaray Ankaragücü (d) Erciyes G.Birliği (d) Ç.Rizespor |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:05. |