SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   MAÇIN ARDINDAN. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10898)

SivasSpor.Com 15.04.2007 17:44

MAÇIN ARDINDAN.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Gaziantepspor gibi güçlü bir takımı yenmekten dolayı mutlu olduklarını söyledi.
Uygun, 2-1 galip geldikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, futbolcularını gösterdikleri mücadeleden dolayı kutladı.

Taraftarlara da kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Uygun, 10 kişi kalmalarına ve mağlup duruma düşmelerine rağmen yapılan taktik değişikliklerle maçı kazanmayı bildiklerini söyledi.

İkinci yarı gayet güzel bir futbol ortaya koyduklarını ifade eden Uygun, ''İkinci yarıda gayet iyi futbol oynayarak, Gaziantepspor'u yendik. Bütün futbolcu kardeşlerimi tek tek kutluyorum'' dedi.

"ONU HAKEME SORACAKSINIZ"

Gaziantepspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca ise kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade ederek, ''İlk yarı dengeli bir oyun oldu. Öne geçmesini de bildik. İkinci yarı yine istediğimiz gibi gidiyordu. Ama kötü bir gol yedik'' diye konuştu.

Arıca, maçın hakemi Hüseyin Göçek tarafından tribüne gönderilmesi ile ilgili soru üzerine, şöyle konuştu:
''Onu hakem arkadaşlara soracaksınız. Tabii ki teknik adam kenardan bazı pozisyonlara tepkili olur ama asla ben antrenörlüğe başladığımdan bu yana hakemler hakkında tek bir kelime etmedim, hala da etmiyorum. Asla bir saygısızlık da etmedim. Kenardan pozisyonlara tepkili oluyoruz, bu da çok doğal.''

Haftaya Fenerbahçe ile karşılaşacaklarının hatırlatılması üzerine Arıca, ''Her müsabaka çok önemli, Fenerbahçe de bunlardan biri. Puan veya puanlar için oynayacağız'' dedi.

GuNaY 15.04.2007 18:07

--->: MAÇIN ARDINDAN.

[B]Bravo hocam yerinde taktikle mağlup ve eksik durumdan kazanmayı bildik,
anladığım kadarıyla 1. golü atınca Antep panikledi :D[/B]

Ss--58--Ss 15.04.2007 18:12

Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
ILK YARI 1-0 GERIYE DUSTUGUMUZ MACI SAYIN HOCAMIZ BULENT UYGUN SAYESINDE KAZANDIK BU GALIBIYET TUM TARAFTARA HOCAMIZIN HEDIYESİDİR.;)

PRoFeSSioNaL 15.04.2007 18:12

Valla panikledi manikledi ama maçı almayıda bildi helal sana be hocam

zaralım 58 15.04.2007 18:16

BU MAÇI KAZANMAMIZIN 3 ANA MADDESİ VAR;
1:BÜLENT UYGUN HOCAMIZIN DOĞRU ve YERİNDE TAKTİKLERİ
2:SİVASSPORLU OYUNCULARIN YÜREKLERİNİ ORTAYA KOYARAK OYNAMASI
3: VE TABİKİDE SİVASSPOR TARAFTARI(TÜM YİĞİDOLARA SAYGI VE SEVGİLERİMLE)

Bilmiyorum5 15.04.2007 18:23

[QUOTE=Ss--58--Ss;209923]ILK YARI 1-0 GERIYE DUSTUGUMUZ MACI SAYIN HOCAMIZ BULENT UYGUN SAYESINDE KAZANDIK BU GALIBIYET TUM TARAFTARA HOCAMIZIN HEDIYESİDİR.;)[/QUOTE]

RESIMLERINIZI BEKLIYORUZ TABI VIDEO VARSA DFAHA IYI OLUR

1967_CLUB_BOZ 15.04.2007 18:56

hoca sana helal olsun canımız efda sanaa bu takımı sen kurtardın valla helal yakışırr

ceza_tolga_rep 15.04.2007 19:03

-->: MAÇIN ARDINDAN.

bülent hoca oyuna iyi müdahele etti?serdar topraktepe ve gökhan bozkaya oyuna girince takım baya hızlandı ve 2 gol buldu.tebrik ederim..

sivas_kangallı 15.04.2007 19:55

bence türkiyenin en iyi yöneten t.direktörü bülent uygun....

tykinik58 15.04.2007 22:17

BİZ TARAFTAR OLARAK ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPTIK AMA ESAS BÜLENT UYGUN GÖREVİNİ LAYIKIYLA YAPTI. HELAL OLSUN...

Fatih Bayrak 15.04.2007 22:29

[COLOR="Blue"][B]Bülent hoca yine kaliteni gösterdin ve biz Yigidolari mutlu ettin.
Futbolcu gardaslarimizida kutluyorum.
[/B][/COLOR]

1967_DERNEK_MUSTAFA 15.04.2007 22:35

[COLOR="Blue"]ilk yarı donuk bir futbolla başladık bu donukluğun karşısında bariz bir hatayla ilk golü yedik ikinci yarı başladığında donuk takımın yerine hızlı istekli bir takım çıktı karşımıza mehmet yıldızın golüyle beraberliği yakaladık sonra dahada baskılı bir futbolla ceza alanının içinde yakaladığımız penaltıyla mehmet yıldızın kulladığı penaltıyla 2 1 öne geçtik bu üstünlükle karşılaşmadan anlımızın akıyla çıktık hayırlı uğurlu olsun[/COLOR]

KIZILCAN 15.04.2007 22:56

Futbolcularımızı yürekten kutluyor,Antep taraftarı Cevik'e bu galibiyeti armağan ediyorum...

yigidomustafa58 16.04.2007 00:13

bravo gerçekten ve MEhmet YILDIZ'a büyük bir bravooo

avare 16.04.2007 00:54

hocam insallah sivassporumuzu birakmazsin sana guvenimiz sonsuz sana millitakim antronorlugu yakisir bizlerde gurur duyariz

buradan baskanimiz mecnun odyakmaz`i da unutmayalim arkadaslar bu takimin bu durumda olmasi mecnun baskanin sayesinde sana cok tesekkurler mecnun baskan

bugun oyle mutluyumki arkadaslar antepli sevdigim bircok arkadasimla maci takip ettik galip gelmemiz bana gurur verdi yurtdisinda yasayan bir yigido olarak benim icin unutulmaz gecelerden biri oldu bu galibiyette emegi gecen butun sivasspor camiasina tesekkur ediyorum ve sizlerle gurur duyuyorum

TracyMcGrady58 16.04.2007 04:05

Geriye düsmemize ragmen Uygun hocanin dogru hamleleri ile maci cevirdik ve aldik.Arica hocada o pozisyonda baya bi tepki gösterdi, bende sahsen tribüne yollardim :D

SivasLady 16.04.2007 09:21

[B]evet herkesi tebrik ediyorum
hem taraftar hem takim süperdi
G.Antepi yendik ve ilk penaltimizi attik
hayirli olsun

[QUOTE=KIZILCAN;210089]Futbolcularımızı yürekten kutluyor,Antep taraftarı Cevik'e bu galibiyeti armağan ediyorum...[/QUOTE]

:D evet bu galibiyeti sitemizi ziyaret eden cevik27 kardesimize hediye ediyoruz[/B]

mesut_koçak_58 16.04.2007 09:32

bu maçı aldık allaha şükürler olsun ama balının gecen hafta ve bu haftakı yaptığı haraketlere bulent hocanın önlem alması lazım yoksa hem balılı hemde sivasspor zararlı çıkar bundan....

HAKAN KORKMAZ 16.04.2007 10:25

şu BALİLİ SİVAS SPOR'a yakışmayan hareketler yapıyor.yazık yaaaa.ve CEM CAN kırmızı kart sana yakışmadı.eski cem gibi değilsin..

mesut_koçak_58 16.04.2007 10:45

Sivas'ın şifresi taktik !Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Gaziantep maçını taktikle kazandıkalrını açıkladı.16 Nisan 2007 10:07Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Gaziantepspor gibi güçlü bir takımı yenmekten dolayı mutlu olduklarını söyledi. Uygun, 2-1 galip geldikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, futbolcularını gösterdikleri mücadeleden dolayı kutladı.

Taraftarlara da kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Uygun, 10 kişi kalmalarına ve mağlup duruma düşmelerine rağmen yapılan taktik değişikliklerle maçı kazanmayı bildiklerini söyledi.

İkinci yarı gayet güzel bir futbol ortaya koyduklarını ifade eden Uygun, "İkinci yarıda gayet iyi futbol oynayarak, Gaziantepspor'u yendik. Bütün futbolcu kardeşlerimi tek tek kutluyorum" dedi

mehmetcik58 16.04.2007 10:49

Arkadaşlar bişey soracam sivas bu sezon 5. olursa inter toto kupasına katılıcakmı? 1.olan direk şampiyonlar ligine 2. olan şampiyonlar ligi ön eleme 3. ve 4. olan uefaya 5. olanda inter toto kupasına gidiyor değilmi???? Geeçen sene kayserispor 5. oldu ve inter toto kupasında oynadı ve oradaki maçları alıp uefaya çıkmayı başarmıştı. bilen arkadaş varsa cevaplayabilirmi?????Saygılarımla.. Şampiyon Sivasspor.....

mesut_koçak_58 16.04.2007 11:00

Sivasspor'da moraller yükseldi

Turkcell Süper Ligi'nde dün oynanan maçta kendi sahasında Gaziantepspor'u yenerek ligde 5. sıraya çıkan Sivasspor'da moraller yerinde.

Ligin alt sıralarından uzaklaşma mücadelesi veren Gaziantepspor'u dün sahasında konuk eden Sivasspor, ilk yarısını 1-0 yenik kapadığı maçtan, milli golcüsü Mehmet Yıldız'ın attığı 2 golle galip ayrılmayı başardı.

Bu 3 puanla, Manisa'da geçen hafta Vestel Manisaspor karşısında aldığı 1-0'lık yenilgiyi unutturan Sivasspor, hem taraftarının yüzünü güldürdü, hem de Avrupa kupalarını hedefleyen Kayserispor'u takibini sürdürdü.

Bu galibiyetle puanını 38'den 41'e çıkararak 5. sıraya yükselen Sivasspor, gelecek hafta 16. sırada bulunan Denizlispor ile deplasmanda karşılaşacak.

yyucepur 16.04.2007 11:03

iyi oldu iyi,
Sıra BÖYÜK lerde

altuntas58 16.04.2007 12:04

bülent hocam sen bir dahisin bunu dünkü macta ispatladın
başarılarının devamını dilerim iyiki varsın bülent hoca

kurtay58 16.04.2007 12:18

BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇTI. ALT TARAFTAN TAMAMEN UZAKLAŞTIK.EMEĞİ GEÇEN HERKESE YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUM. YÜREĞİNİZE SAĞLIK.

Flavio 16.04.2007 13:18

Bu galibiyette pay sahibi olan öncelikle futbolcularımız,daha sonra teknik heyetimize ve taraftarımıza sonsuz teşekkürler

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:37.