![]() |
Erman Toroglu Lig Tv,de Baliliye Kin Kustu.
[B][I][COLOR="DarkSlateBlue"][FONT="Trebuchet MS"]Dün Aksam Erman Toroglu Sivassporlu futbolcumuz Baliliye kin Kustu !!!!!! Balili Hakemlerle 6 haftadir tenis topu gibi oynuyor hic biri bu Balili denen adami görmemezlikten geliyor Bundan sonra en kücük faullerle maclardan atilacak ve 90 dakikayi tamamlayamayacak diyor ve arti Sivasspor-Gaziantep macinin Kiritik pozisyonlarini bile yayinlanmasini istemedi. Sivassporlu yöneticilerin Biri de Aksam Lig Tv ye baglanip bu pis adamin agzinin payini vermedi !!!!!!!!! Sivasspor icin canlar calmaya baslamis bundan sonra isimiz cok zor en kücük her bir harekette Sivassporlu P.Balilinin maci 90 dakika tamamlama imkani hemen hemen hic yok Arkadaslar macin özetini lig tv gösterdi Balilinin futbol kurallarina aykiri bir olayi yok ortasahada rakip yükleniyor balili yi düsürüyor Erdogan arica pilot gibi hakeme kosup hakemi etkilemeye calisiyor Baliliye yapilan birinci faulde rakip kart görecegi yerde balilide kart görüyor.Mactan sonra G.antepli futbolcular yenilgin verdigi stresten hepsi baliliye yükleniyor Tabiki Erman hoca pozisyonlara bakmadan inaniyor . Erman Torogluna cok büyük bir gözlük lazim Adam yaslanmis posizyonlari secmekte zorlaniyor bir posizyona 6,7 kere bakiyor karar vermekte zorlaniyor sanki ondan baska hic kimse futbolu bilmiyormus gibi lagbagli lagbagli konusuyor ,Gecen hafta Aynisi Fenerbahceye yapti aninda fenerbahceli yöneticiler baglanip canli yayinda Erman hocanin agzinin bayini verdiler .... yavas yavas önümüz engellenmeye calisiyor Yigido dikkat...
NOT= Erman toroglunun Elektronik posta adresini bilen bu sayfaya yazsin bizde Erman hocaya Sivasspordan ne istedigini soralim ..[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
--->: Erman Toroglu Lig Tv,de Baliliye Kin Kustu.
haklısın gardaş bu adam ne kadar pis biri yaw.. sivasımızı ne kadar çok sewmeyen var... ama olsun biz ne zorluklarla buraya geldik.. sinek vızıltılarını duymamalıyız.. bundan sonra sinek değil eşşek arısı vızıldasa bile önümüzü kimse kesemez..
|
o adam çok pis bir adam geçen sene 3. haftanın bitişinde hatırlarsanız ümüt karan malatyaya 3 gol atmıştı ve ertesi gün evlenecekti röpörtajta ümit e terbiyesiz cümleler söyledi ve maratondan atılacaktı ama torpille maratonda kaldı bence atılmalı ordan zaten iyi bi hakem de değildir terbiyesizin tekidir
|
balili süt den cıkmıs ak kaşık değil ,ama fazla abartmıs
|
[QUOTE=merkez_emre;210315]balili süt den cıkmıs ak kaşık değil ,ama fazla abartmıs[/QUOTE]
[U] [B][I]sana katılıyorum gardaş..bencede balili sütten çıkmış ak kaşık değil ama bu erman hocada çok fazla abartıyor.![/I][/B][/U] |
Arkadaşlar Erman Toroglu her hafta başka bir gündem yaratmak için konuşan biri bu haftada BALİLİ yi hakemlere sanki ispiyonlamış şimdi balilinin en ufak bir açıgında hakemler direk oyundan atar çok yazık ve Erman toroglunu esefle kınıyorum
|
maç boyunca balılının israilli olması yuzunden agıza alınmayacak şeyler soyleyıp rahatsız eden bekir mehmet çogum faruk bayar ve mehmet polat ı soylemez balılıye kabahat bulurlar.hele son dakıkalarda tam kapalının onunde bekırın attıgı bır yumruk var.balılı topa koşuyor bekır arkadan kufur savurdu balılıde dondu baktı ona karşılık verdı yıne balılı kabahatlı oldu.ayıp denen bir şey var.balılının uzerıne oynuyor tum futbolcular.bunu gormezden gelmeyelım..
|
-->: --->: Erman Toroglu Lig Tv,de Baliliye Kin Kustu.
[QUOTE=merkez_emre;210315]balili süt den cıkmıs ak kaşık değil ,ama fazla abartmıs[/QUOTE]
[B][I][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="DarkSlateBlue"] Demek oluyorki Erman hoca sence hakli.!!!!. Sampiyonlarligi macinda Bayer München - Milan macini izledinmi Milan bayer Müncheni nasil yendi.Bu maci normal bir sekilde TV.den izleyen bir taraftar olaylarin hic farkina varmiyor Bu macin en ince noktalarini teknik taktik hatalarini cin gibi yorumcular 2 saat tartistilar. Mac nasil alinir ve ya kaybedilir profesyonel futbolda. Türkiyedeki tv yorumcular o pragrami keske izlesmis olsalardi kendilerini gelistirmis olurlardi ve traftarda daha bilincli olurdu Bir takimin en iyi oyuncularini macin daha ilk 10cu dakikasinda nasil cileden cikartip korkutan ama sanki hic bir sey yapmamis gibi profesyonelce disiplinden kopmadan oynayan Milanin saha ici teknik ve taktiklerini görünce insanin bunlari yapmasi cin olmasi gerekiyor.. daha bizim tv yorumcularimiz bu icin basindalar ....ögrenecekleri cok cok sey ler var .[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
bnde sana katılıyorum kardes bu son haftalarda balili biraz abarttı bnce Allah korusun bir oyuncu balılıyı sakatlar felan ne gerek var Antepin yerinde biz olsak ve balili bunları bize yapsa hosumuza gitmez adamlar ligte kalmaya calısıyo bnce biraz kendı işine bakmalı |
arkadaşlar gerçekten erman toroğlu ayıp etmiş. geçen hafta da kanal a kanalında haydi maça proğramında bir yorumcu balilinin ayakkabısını çıkarmasının yanlış olduğunu söylemişti. vastel maçından sonra da yorumcular balilinin topun üstünde dans etmesinin yanlış olduğunu söylediler. balilinin oyun kuralları dışında bi hareketleri olmuyor ki.sadece biraz profesyonelce davranıyor o kadar. sadece erman toroğlu değil bütün yorumcular balili ye yüklenmeye başladı. arkadaşlar takımımızın ve taraftarların balili gibi yüksek kapasitede, futbolu bilen, gol yollarında etkili olan takımın göz bebeği bir futbolcuya sahip çıkması gerekir. değerli yöneticilerimizin ve büyük başkanımızın bu futbolcumuza sahip çıkacağından eminim.
|
-->: Erman Toroglu Lig Tv,de Baliliye Kin Kustu.
balili de haddi aşmaşın yani..zaten yahudi olduğu için herkes ona bir önyargıyla bakıyor kendisi de bu önyargıları boşa çıkarsın....
|
[B]takmayın kafanızı her şey normal seyrinde gidiyor.hakemler kimin sözüne itimat edip kimin sözüne etmeyeceklerini iyi bilirler Erman tutarsız bir adam dinleyin bu hafta söylediğini ilerleyen haftalarda unutup tam aksini söyler.bu yüzden ben takmıyorum.kimse de takmaz heralde ''i..... ürür kervan yürür''bizim kervan aldı başını gidiyor bu sesler artık bize ulaşmıyor.biz baya uzaklaştık bu i... lardan.[/B]
|
Kac yıldır bu camıanın içinde her önune gelen terledı herkesten özur diledi. Örneğin Ümit KARAN la olan mubaeetiii cıktı şey gibi kac kere özur diledi ve Fatih TERİM ile olan durumu Fatih hoca aradı baya bu hoca bozuntusa saydı bu hiç bişi diyemedı şimdi de balili yi tek buldu sallıyor ama bu işelr kolay değil
|
ulan erman senı iii bilirdik meğerse kötunun önde gidenıymıssın tüüü senın suratına terbiyesiz adam senın ne hakkın warda sivasspora hakaret ediyon lan küfür ederdim ama sivaslıyım bana yakışmaz o erman gibilerine yakışır
|
erman toroğlu böle aptalca eleştiriler yaparak gündemde kalmaya çalışıyor?bi ara fenere takmış tı şimdide sıra bize geldi galiba?asıl hakemler bizimle fare gibi oynamakta,rezil ediyolar maçı yinede balili suçlu oluyo??bırakın erman konuşsun..
|
ERMAN TOROĞLU DEDİĞİN ADAM ANKARANIN GECEKONDU DİYE TABİR EDİLEN ÇİN ÇİN MAHALLESİ ÇOÇUĞU O ADAM HER AN HER ŞEY YAPABİLİR BİRAZ(AKILDAN) SAKAT
|
ii günler sivaslı kardeşlerim öncelikle yiğido atilla seni tebrik ederim çok güzel bi konuya değindin gece bernde izledim adi insanı ARKADAŞLAR DEDİKLERİME KULAK VERİN ERMAN TOROĞLUNA NASIL ULAŞABİLECEĞİMİZİ BİLİYORUM [url]www.maraton.com.tr[/url] ADRESİNE GİRİN ORDA İLETİŞİM BÖLÜMÜ VAR VE ŞİKAYET EDİN ERMAN TOROĞLUNU HADİ KARDEŞLERİM HADE CANLARIM
|
Sevgili yigidolara cok uzaklardan binlerce selam ..bende katiliyorum erman toroglunun *****ligina adam futbolcu ikende ayni ??? simdide ayni lig tv de konusuyor istedigi gibi bazi takimlari büyütüyor bazilarini yerin dibine vuruyor hakemkende ayniydi ??? yani lig tv de yorumculuk yapinca dünyanin tek hakimi oldugunu saniyor ondan ne köy olur ne kasaba onun gözünde 2.3 takima düsmanliktan baska bir seye yer yok yeterki biz birlik olup kenetlenelim ..sonsuz selamlarim tüm yigido alemine .Kaya
|
[QUOTE=erenfiliz;210338]arkadaşlar gerçekten erman toroğlu ayıp etmiş. geçen hafta da kanal a kanalında haydi maça proğramında bir yorumcu balilinin ayakkabısını çıkarmasının yanlış olduğunu söylemişti. vastel maçından sonra da yorumcular balilinin topun üstünde dans etmesinin yanlış olduğunu söylediler. balilinin oyun kuralları dışında bi hareketleri olmuyor ki.sadece biraz profesyonelce davranıyor o kadar. sadece erman toroğlu değil bütün yorumcular balili ye yüklenmeye başladı. arkadaşlar takımımızın ve taraftarların balili gibi yüksek kapasitede, futbolu bilen, gol yollarında etkili olan takımın göz bebeği bir futbolcuya sahip çıkması gerekir. değerli yöneticilerimizin ve büyük başkanımızın bu futbolcumuza sahip çıkacağından eminim.[/QUOTE]
Eren haklı, Manisa maçında Balili'nin köşe gönderinde yaptığı tam bir profesyonel işi. Hem rakipleri üzerine çekip oyuncu eksiltiyor hem takım arkadaşlarının hücuma organize olmalarını sağlıyor, hem de rakiplerin morallerini bozuyor. Keşke verdiği pastan yapılan orta gol olabilseydi:) . Lig tarihinde ders olarak gösterilebilirdi. Ayakkabı ile yaptığı telefon konuşması da tribünleri coşturacak çok hoş bir hareketti.:D |
Manısa macındakı olay tam bi komedı neymış rakibi küçük düşürücü imiş ya şimdi Ronaldinho ya yahu dur sen cok calım atıyon rakıp takım top alamıyor ayağından böylece sden rakibi küçük düşürüyorsun mu diyecek tam bi komedi ya yanı güleriz ağlanacak halimize ...
|
ben herkese katılıyorum........
|
Arkadaşlar [url]http://www.maraton.com.tr/[/url] adresine girin ve iletişim onal yere erman toroğlu için tepkinizi yazın........
|
pardon bize ulaşın kısmındaymış yanlış yazmışım
|
AYIP BE-ADAMLARIN TEK DERDI SIVASSPORUN ÖNÜNÜ KESMEK
BALILI AYAKKABISINI CIKARTIR KIZARLAR TOPLA DANS EDER KIZARLAR HERKESIN KENDISINE GÖRE SEVINME TARZI VARDIR-BEYLER TEK DERDINIZ SIVASSPORUN YÜKSELISIMI -ONUMU HAZMEDEMIYORSUNUZ YAZIK:YAZIK BEYPINARLI YIGIDO APO |
hep beraber maraton programına yüklenelimde erman haddini aşmamayı öğrensin.. ama kimse ordan alın diye yazmasın.. milleti işinden almayız biz sivaslıyız.. sadece tepki..
|
slm gardaslar sivasta ermonun cevap verilir ama nasilmi anladıgı dilde sivas silesini yiyen vala yüzündeki kızarlılık ömür boyu gitmez biz patron takımı degil aşiret hiç degil bir ittin 3 veya 5 boş sözüyle önü kesilecek kadar basit hiç degiliz evet arkadaşlar ben bir sivaslı için bir ermoyu kurban etmeye hazirim imranlili sinan ha sivaslılarada canım feda
|
arkadaşlar bu erman denen herif ipin ucunu kacırdı sivasspordan
ne istiyor bilmemki ağzına dolamış baliliyi adeta kin kusuyor birisi cıkıp bu edepsiz adama haddini bildirmesi lazım dili çok uzamış uzayan dilini ...... lazım |
sen konulşdun erman haddini fena aşıyosun ş......... liğe gerek yok
haddini bil |
Herkes hakli sizlere katilmamak mumkun degil gardaslar bunlar bana bir oyun gibi geliyor sivassporun önünü kesmeye calisiyorlar bizlerde buna seyirci kalacagimizi saniyorlar ama cok yaniliyorlar sadece sivasspor .com olarak 26863 taraftar var bunlar isterse adami tükürükle bogarlar ERMEN TOROGLU denen adam lafinin önü arkasini biliyen biri 70 milyonun ününde kullandigi kelimeler küstahca ve terbiyesilik kisacasi seviyesis insan haydi su adamin terbiyesini verelim HADI BILGISAYAR BASINA....
|
Evet gardasım haklisın takimimizin basını yakmaya ne hakkı var bulent hocanın buna bi dur demesi lazım dır artik burası israil degil... |
antep macında neler yaptigini herkez gordu kimden saklıyacaz...
|
[B]yazık yazık bizim şehrimizin takımı olan sivassporumuzu buralara getirmede en cok emegi olan bir futbolcumuza sivaslı hemşerilerimizin yazdıklarına bak vay be balili manisa macında yaptıgı harekette ne var rakip takımın oyuncularını üsdüne cekerek adam eksitiyor küfür yiyerek sizde burda kendi topcumuzu karalayın şuanda kanal58 izliyorum ve röpörtacları dinliyorum baliliye antepli oyuncular küfür etmişler bizde balili ye [/B] [B][COLOR="Blue"]DESTEK [/COLOR][/B][B]olacagımıza[/B] [B][COLOR="Blue"]KÖZTEK[/COLOR][/B] [B]oluyoruz işde sivaslıların kendi futbolcularına ne kadar sahip cıkdıgı belli. ayıp beyler ayıpppppppp[/B]
[B]balili rakip takımın kalecisinden kükürük yesin acaba antepli lerde kendi kalercilerinede böyle tepkilimi bi sitelerine girinde bakın bakalım[/B] |
Denksiz oldugunun anlatiyor bir yorumcu ve ayni zamanda Hakem oldugunu unutmus siradan cilgin bir takimin fanatik seyircisi gibi egerki Dürüst ve tarafsiz olsa dogru bir yorum yapar taraftarda ona destek verir. tarafli ve macin özetini bile görmemis birinden ancak bu kadar bir yorum beklenir. onu burdan Kiniyorum ondan bütün Sivas Taraftarindan Özür dilemesini bekliyorum bunu yaparsa belki biz duyarli taraftarlar olarak unuturuz yoksa bu kolay unutulmaz bunun cevabini Yönetim vermek zorunda cikip biri Tv,de Hakli oldugumuzu Zaman gecmeden anlatmali yoksa Haksiz duruma düsecegiz Yönetimi Göreve davet ediyorum bunun cevabinida Kendini futbol adami zanneden kisi en kisa zaman alacak bunada inaniyorum
|
Benimde SİVAS'lı olarak bir tavsiyem var. Sivaslıyım diyen ve Sivasspora gönül veren her Sivas'lı Erman Toroğlunu protesto ederek kampanya başlatıp ellerindeki LigTv. dekoderlerini iade etsin. Birde Erman Toroğlu oturduğu yerden ekran başından oynatalım abi diyerek değilde Sivas'a gelip maçları birde çıplak gözle seyretsinde öyle değerlendirme yapsın. ALLAH Aşkına.
|
BALİLİ'NİN AYAKKABISINI ÇIKARTIP TELEFON TAKLİDİ YAPMASIDA, MANİSA MAÇINDA TOPLA DANS ETMESİDE, G.ANTEP MAÇINDA YAPTIĞI HAREKETLERDE GAYET NORMAL VE ESPRİ KOKAN HAREKETLERDİ. ONUN BÜYÜLEYİCİ FUTBOLU KARŞISINDA BİR HALT YAPAMAYANLAR ONU KARALAMA KAMPANYASININ BİR PARÇASI OLMAK İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPIYORLAR. TOROĞLU GİBİ GÜNDEM YARATMAK İSTEYENLERDE BUNU FIRSAT BİLİYORLAR.
SAKIN HA BU OYUNLARA GELMEYELİM. YÖNETİMDE BALİLİ İLE KONUŞUP, DAHA DİKKATLİ OLMASINI SÖYLEYECEKTİR. YİNE DE TEPKİ VERMEK İSTİYORSANIZ EĞER, [email]etoroglu@hurriyet.com.tr[/email] adresine yazabilirsiniz.... |
Abiler ben dün gece Ermanı izlemedim ama TRT de çok efendi bilgili bir adam var ''Zeki ÇOL'' Oda aynı sözleri söyledi. Balilinin yaptığı hoş değil dedi. Sanırım biz taraflı baktığımız için objektif olamıyoruz. Erman Toroğlu sadece bize değil FB dışındaki tüm takımlara gıcık. Balili sonuçta sabıkalı hale geldi. Dikkatli olması gerek derim. Yönetime duyurulur.....
|
anadolu takımları yükselişe geçince hemen basından bazıları çıkıyor kendi çapında engelliyor. bizede erman hoca çıktı
|
aşırı abartmış herif BALİLİ bu kadar da değil yani
|
[B]Bu Ermen Toroglu artik cok oluyor P.Balili gardasim kadar kafana das düssün.Türkiyenin en iyi topculari Memmed le Balili ... Büyük takimlar milyonlari veriyor gol atamiyor bizim topcular her macda leblebi gibi gol atiyorlar Erman Sivas gol attikca Televizyon basinda Mosmor oluyon bu kin niye cekemiyonmu bizi [/B]
|
--->: -->: Erman Toroglu Lig Tv,de Baliliye Kin Kustu.
[QUOTE=sivasli_boy;210470]antep macında neler yaptigini herkez gordu kimden saklıyacaz...[/QUOTE]
[COLOR="DarkOrchid"]gardaş inşallah sen ve senin gibi düşünenlr balileye yapılan ırkçılık haberini okur da utanırsınız.Bende maçtaydım.balili durduk yere sataşmadı.üstelik antep kalecisi kırmızı kart gördükten sonra çıkarken ve antepli bazı futbolcular maç sonunda türibinlere el kol hareketi yaptı.umarım bir daha böyle ön yargılı davranmazsınız[/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:03. |