SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SERVET: ÖNCE SİVASSPOR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10943)

SivasSpor.Com 17.04.2007 22:33

SERVET: ÖNCE SİVASSPOR

Sivassporlu milli futbolcu Servet Çetin, ''Bu 6 haftalık süre içerisinde bir tek Sivasspor'u düşünüyorum, başka bir düşüncem yok'' dedi.

Sivassporlu futbolcular Servet Çetin, Mehmet Yıldız, Gökhan Bozkaya, Hayrettin Yerlikaya ve Yasir Elmacı kentteki bir dershanede düzenlenen söyleşide öğrencilerle bir araya geldi.
Servet Çetin, öğrencilerin Galatasaray'a transferiyle ilgili sorusu üzerine, ''Bu 6 haftalık süre içerisinde ben bir tek Sivasspor'u düşünüyorum, başka bir düşüncem yok. Bir yıl boyunca bu takımda ekmek yedim ve öncelik benim için şu anda burasıdır. Galatasaray ile yapacağımız karşılaşmada ben yine Sivasspor forması giyeceğim ve Sivasspor için mücadele edeceğim'' diye konuştu.
Bir öğrencinin, üzerindeki kıyafette 'kalp şeklinde GS harflerinin' bulunduğunu söylemesi üzerine ise Servet, bunun bir tesadüf olduğunu belirterek, ''Şu anda Sivasspor'da forma giyiyorum, Galatasaray'ı düşünmüyorum. Giydiğim kıyafette bu amblemin olduğunun farkında değilim'' dedi.
Başarılı futbolcuların Anadolu takımlarında neden kalmadığının sorulması üzerine ise Servet, ''Anadolu takımları maddi açıdan büyük takımlarla eş değer değil. Maddi açıdan gelir elde etmek için Anadolu kulüpleri yetiştirdikleri başarılı oyuncuları büyük takımlara satıyorlar. Oradan gelen parayla da kulübü çeviriyorlar'' diye konuştu.
Milli futbolcu Mehmet Yıldız ise milli takıma seçilmesiyle ilgili soruyu, ''Bir yere gelmek çok önemli ama orada kalmak daha da önemlidir. Milli takıma seçilmek benim için ayrı bir onur ve gururdur. Orada kalmak için elimden geleni yapacağım'' diye yanıtladı.
Söyleşinin ardından futbolcular takım kadrosunun yer aldığı fotoğrafı imzalayarak öğrencilere verdi. Öğrencilerin yoğun tezahüratları arasında gerçekleşen programda futbolcular bol bol imza dağıttı.

*58bonn 17.04.2007 22:39

-->: SERVET: ÖNCE SİVASSPOR

evet sizede bu yakisir hakin her konusunu ilgilen me sirasi geldi

zaralım 58 17.04.2007 22:44

--->: SERVET: ÖNCE SİVASSPOR

SERVET ÇETİN KİMLİĞİNEDE BU YAKIŞIR ADAMA HEMŞEHRİLİK BERAATİ VERDİK GÖNLÜMÜZDE KENDİSİ OYNADIĞI FUTBOLLA TAHT KURDU DAHA'DA NE YAPALIM AMA İNŞ. BU 6 HAFTA İÇERSİNDE OYNAYACAĞIMIZ MAÇLARDAN MUTLAK PUAN ALMALIYIZ.(BEŞİKTAŞ,TRABZON,GALATASARAY,ERCİYES,ANKARAGÜCÜ,DENİZLİ)

Besyo_cu 18.04.2007 01:11

Tam bi profesyonel genc oyuncularımız için cok iyi bir şans SERVET ÇETİN...

TracyMcGrady58 18.04.2007 01:22

Servet simdiye kadar gösterdigi performansa devam edecektir.Sezon sonuna kadar bizde ve sonuna kadar mücadele edecektir Servet biundan eminim

Abdullah DuMaN 18.04.2007 08:59

HELAL OLSUN BE BONSERVİSİ ELİ,NDE OLMASINA RAĞMEN YİNEDE SİVASSPOR A PARA KAZAN DIRACAK GERÇEKTEN HELAL OLSUN BUNU ÇOK AZ SAYIDA FUTBOLCU YAPAR

ceza_tolga_rep 18.04.2007 09:41

futbolcu adamı bugün burda yarın başka takımdadır.ben her zaman söledim,servet gs'dadır diye.hayırlı olsun..

abircan 18.04.2007 10:02

tam bir profosyonel, tam bir anadolu delikanlısı, bizler onu sevdik, umarım oda sivasdan memnun ayrılır,

Flavio 18.04.2007 10:06

Servet gerçekten karakterli bir insan helal olsun.Bu arada söyleyişiden fotograflara ulaşamıyormuyuz ya=(

sandal5877 18.04.2007 10:46

hayırlı olsun
ama yerine alınacak futbolcu onunkadar iyi olması lazım
DİKKAT

altuntas58 18.04.2007 12:37

servete hayırlı olsun bizimde canımız sağolsun yeri doldurulur

osman1990 18.04.2007 12:54

hayırlı ugurlu olsun.

spor kardeslik ve barıştır

SLHKZ 18.04.2007 16:38

HELAL SANA BBE SERVET. İŞTE HERE ADAM YAPMAZ BUNU. GERÇEKTEN BU SÖZLERİNDEN DOLAYI SERVETTEN GURUR DUYDUM. SERVET BİRKEZ DAHA PROFESYONEL BİR FUTBOLCU OLDUĞUNU AÇIKLADI.[COLOR="DarkRed"][B][/B][/COLOR]

_bling_lady- 18.04.2007 19:05

[B]servet cetine de bu yakisir saten. insallah galatasaraydada böyle yildizi parlar :)[/B]

sivas_kangallı 18.04.2007 19:32

inş daha iyi yerlere gelir
hayırlı olsun....

Bilmiyorum5 18.04.2007 20:42

valla arkadaslar dalga gecıyolar servetı belese bıraktınız dıye gercektende boyle buyuk bı oyuncuyu nasıl kacırırız para kazanmadan cok yazık oldu ya

mesut_koçak_58 19.04.2007 08:24

servet çok ıyı bır futbolcu oldu sivassporda insallah basarılarının devamını görürüz.....

Sampiyom 19.04.2007 13:59

fiyati ucuzmu arkadaslar? fiyati daha pahali olmasi dogru olmazmiydi

NİHAT_EKİCİ 19.04.2007 23:39

SERVET TÜRKÜYENİN HİÇ TARTIŞMASIZ EN İYİ STOPERİ.

melih1 20.04.2007 00:59

[QUOTE=Bilmiyorum5;211060]valla arkadaslar dalga gecıyolar servetı belese bıraktınız dıye gercektende boyle buyuk bı oyuncuyu nasıl kacırırız para kazanmadan cok yazık oldu ya[/QUOTE]

500 bın avro + 2 yıllıgına kalıtelı bır oyuncu alacağız.servet bize beleş geldi.beleş gitmesinden iyidir diye düşünüyorum..

FurkaN 20.04.2007 09:21

[B][FONT="Comic Sans MS"]İnşaallah Galatasaray maçında her zamanki performansını gösterir. Yorumlarınızda açıkcası çok ilginç sezon başında alınmasına şiddetle karşı çıkanlar şimdi Servet'i neredeyse halk kahramanı ilan edecekler... Bu transfer Servet'e ve Sivasspor'a hayırlı olsun, inşaallah burada gösterdiği performansı gösterir ama çok zoe bunu başarması...[/FONT][/B]

ademgoze 20.04.2007 09:26

servet sivasspora çok şeyler borçludur sivasta servete innşallah başarılı olur

halterci 24.04.2007 19:32

helal olsun size helal olsun(servet,mehmet,yasir)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:16.