SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   M.YILDIZ´IN HAYALİ BÜYÜK. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10991)

SivasSpor.Com 21.04.2007 19:42

M.YILDIZ´IN HAYALİ BÜYÜK.

Devlerin kıskacındaki Mehmet Yıldız, “Her oyuncunun hayali İstanbul’a gelmektir” diyen golcü futbolcu, “Sivas’ta yaşadığım güzellikler orada da olmalı” açıklamasını yaptı.

[B]Gözü İstanbul’da
[/B]
Başta Fenerbahçe olmak üzere birçok kulübün gelecek sezon için transfer listesinde yer alan Sivasspor’un golcü ismi Mehmet Yıldız, FANATİK’e samimi itiraflarda bulundu. Anadolu’da oynayan her futbolcunun hayallerini İstanbul’un süslediğini belirten Yıldız, “Fenerbahçe, Galatasaray ya da Beşiktaş da olur. Ancak ben Sivas’ta yaşadığım güzellikleri, orada da görmek isterim” dedi. Ligde UEFA’yı hedefleyen takımının ise en büyük sıkıntısının şanssızlık olduğunu kaydeden genç futbolcu, sözlerini şöyle noktaladı:

‘[B]Çok şanssızız’
[/B]
“Eğer Manisa ve Ankaraspor maçlarını kazanmış olsaydık, şimdi Avrupa’ya gitmeyi bile garantilerdik. Saha içinde olduğu kadar dışında da iyi anlaşan bir takımız. Her futbolcu Sivasspor’da oynamak ister. Bu hafta oynayacağımız Denizlispor maçı çok zor geçecek. Çünkü rakibimiz bizi yenmek zorunda. Biz de puanımızı artırmak ve daha üstlere tırmanmak istiyoruz. Bu sezon Sivasspor’un hak ettiği yerde ligi tamamlaması için elimden geleni yapacağım.”

FANATIK

Abdullah DuMaN 21.04.2007 20:26

-->: M.YILDIZ´IN HAYALİ BÜYÜK.

“Eğer Manisa ve Ankaraspor maçlarını kazanmış olsaydık, şimdi Avrupa’ya gitmeyi bile garantilerdik. Saha içinde olduğu kadar dışında da iyi anlaşan bir takımız. Her futbolcu Sivasspor’da oynamak ister. Bu hafta oynayacağımız Denizlispor maçı çok zor geçecek. Çünkü rakibimiz bizi yenmek zorunda. Biz de puanımızı artırmak ve daha üstlere tırmanmak istiyoruz. Bu sezon Sivasspor’un hak ettiği yerde ligi tamamlaması için elimden geleni yapacağım.” AH KEŞKE ÖYLE OLSAAYDIDA ŞİMDİ GERÇEKTEN GARANTİLERDİK

sarkislali 21.04.2007 20:41

--->: M.YILDIZ´IN HAYALİ BÜYÜK.

Fenerbahce´nin M.Yildiz´in transfer isini bitirdigi iddia ediliyor. Gazeteoku.com sitesinde. Acaba haber balonmu, yoksa gercekmi?

mesut_koçak_58 21.04.2007 23:14

İNSALLAH DAHA BUYUK YERLERE ULASIRSIN...

ceza_tolga_rep 22.04.2007 00:40

bize iyi para kazandırsında nereye giderse gider....

RoCk_LeoN 22.04.2007 01:27

YERİNE DAHA İYİSİ ALINACAKSA SATILMASI GEREKİR
SİVAS İÇİN HAYIRLISI NE İSE O OLSUN

BASARILAR MEMETEDE

Flavio 22.04.2007 01:56

Çok kısa zamanda çabuk parladı.İstikrarını koruduğu sürece çok daha iyi olacaktır.Ona güvenim sonsuz.

sivaskangali58 22.04.2007 10:53

İNSALLAH DAHA BUYUK YERLERE ULASIRSIN...

yerliturkuaz 22.04.2007 11:43

Ben isterim ki Mehmet Yıldız Sivasta kalsın. Bakın Gökhan Ünal'â Kayseri'de kaldı takımının başarısı için elinden geleni yapıyor bende Mehmet yıldızın sivasta kalmasını ve takımın başarıya ulaşması için elinden geleni yapması gerekir diye düşünüyorum. Takım başarı sağladıkça hem kendisinin değeri artar ve kulube dahada iyi bir para kazandırmış olur. Ben onun Türkiye'de değil Avrupa'da futbol oynamasında yanayım

halil_58_yigido 22.04.2007 12:19

sım helal sana m.yıldız sivasın gururusun yürü kim tutar seni o şimdi asker bingöl jöh jandarma özel harakat 1986/1 kral devre şafak 020 bekle beni sivas

Bilmiyorum5 22.04.2007 13:02

[QUOTE=RoCk_LeoN;211882]YERİNE DAHA İYİSİ ALINACAKSA SATILMASI GEREKİR
SİVAS İÇİN HAYIRLISI NE İSE O OLSUN

BASARILAR MEMETEDE[/QUOTE]

daha ıyısı varmı???????????????????????

var ronaldınha dıycen umıt karan dıycen onlarda ıstedıgın parayı ver sıvasa gelmezler gelsede nordın gıbı kacarlar mehmet yıldız tutulmalı kayserı gıbı oyuncularımzı tutalım satmayalım

abdurrahim_58 22.04.2007 13:34

Yıllar boyunca Sivassporumuza hizmet ettin ve bunun karsılıgını da aldın Yıldızın birden parladı Sivassporun sayesinde.
Baska buyuk kuluplere gidip futbol yasamına buyuk kulupler de devam etmek senın de hakkın. İnsallah istediğin yere ulasırsın.

sivasli_boy 22.04.2007 13:55

Mehmet yıldız 2 ligden beri bizimle artik oda bizden biri onun icinde boyle dusunmesi normal...

BOUN 22.04.2007 14:36

Mehmet Yıldız'ın bizim takımımıza yeterince hizmet ettiği ve burada yıldızı parladığı için artık daha büyük(!) bir takıma gitmesi gerektiği yönünde yorum yapan arkadaşların tamamının, ufuklarının dar, hedeflerinin güdük ve tuttukları takımın da küçük olduğunu iddia ediyorum.

Bakın sevgili yiğidolar, bu zihniyet ve bu anlayışla Sivassporumuz hiçbir yere gelemez. Artık Anadolu kulüplerinin futbolcu yetiştirip satan, ordan gelen parayla yenilerini alan ve bu arada bir şekilde çarkları döndürmeye çalışan zihniyetten kurtulması lazım. Bu gün burada bazı arkadaşların savunduğu politikaları yıllardır Gaziantep, Gençlerbirliği ve Denizli gibi takımlar zaten yapıyorlar. Gelinen noktayı değerlendirdiğimiz de ise Denizli ve Gaziantep'in içerisinde bulunduğu durumu hepiniz görüyorsunuz. Şu an bütün enerjilerini ligde kalmak için harcıyorlar. ( Kocaeli, Samsun, Altay vs örnekleri daha da ileriye götürmek mümkün. )

Benim görüşüm kendimize örnek alacaksak ve politika belirleyeceksek Trabzonspor veya Kayseri gibi stratejiler belirleyip en azından onlar gibi davranmamız gerektiği yönündedir. Eğer bir futbolcu büyük takımda oynayacaksa bu takım Sivasspordur. Ben bir Sivaslı olarak böyle düşünüyorum. Aynı şekilde Sivas'ta oynayan futbolcuların da böyle düşünmeleri gerekir. Aynı şekilde Kayseri'de, Trabzon'da top koşturan futbolcuların ve o takım taraftarlarının da böyle düşünmeleri gerekir. Büyük takım böyle olunur. Yoksa ömür boyu Gaziantep gibi Denizli gibi ikinci sınıf takım statüsünde lige renk katarız(!) o kadar...

Bu arada Mehmet Yıldız'ın bu açıklamasını da bir talihsizlik olarak görüyorum. İnşallah en kısa zamanda hatasını telafi eder. Hatta bugün bi gol atsa yeter...:) :) :)

BOUN 22.04.2007 14:38

Bu arada haber başlığının da hatalı olduğunu eklemeyi unutmuşum!...:)

Engin58 22.04.2007 15:58

[B][COLOR="Navy"]HAYIRLISI OLSUN DIYELIM.SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]

metin_26 22.04.2007 19:03

Bugün, 12:36 #14
BOUN
Sivasspor-4

Tecrübe Puanı: 115

--------------------------------------------------------------------------------

Mehmet Yıldız'ın bizim takımımıza yeterince hizmet ettiği ve burada yıldızı parladığı için artık daha büyük(!) bir takıma gitmesi gerektiği yönünde yorum yapan arkadaşların tamamının, ufuklarının dar, hedeflerinin güdük ve tuttukları takımın da küçük olduğunu iddia ediyorum.
[B]
canım senin kimsenın düşüncelerine laf söyleme hakkın yok herkezin ufukları genişdir ancak sadece senin gibi herkezin ufukları dar dır diyenlerin ki dar olabilir tutugumuz takım SİVASSPOR dur ve kücük takımda degildir iddalarında yanılmışsın.........[/B]

sivas_kangallı 23.04.2007 15:40

inş istediğin hedeflere ulaşırsın ama ben senin sivassporda 1 sene daha kalmanı istiyorum...

altuntas58 23.04.2007 17:02

mehmet yıldız sözde üç büyüklere gitmek istiyormuş
sivassporun kücük olduğu kanaatine nerden varmış?
anlayamadım seni amatörden alıp bu günlere getiren
bununlada kalmayıp seni milli takıma kadar cıkarma
fırsatı veren sivasspor değilde kim acaba?
bütün sivas seninle gurur duyuyor
seni ben dahil sivasta sevmeyen yokturdur biliyoruz
sen calışkan beyefendi sivasspor için her şeyini
ortaya koyan yüreğiy oynayan değerli bir
fubolcumuzsun aynı zamanda profisyonelsin tabiki
daha çok parayı kim verirse o takıma gitme hakkın
var ama onlara 3 büyük diyerek kendi takımını ikinci
sınıf durumuna düşürmüyormusun?unutma
TAŞ YERİNDE AĞIRDIR her şey sivasspor için

manyaksivaslı 23.04.2007 17:38

abi mehmet sivasla özdeş olmalı ben ce nasıl gokhan ünal kayserinin başarısı için çalısıor sa mehemt te sivasta kalmalı arkadasın dedıgı gıbı ölümüne sivas[QUOTE][QUOTE][QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

Yiğiter 23.04.2007 17:44

-->: --->: M.YILDIZ´IN HAYALİ BÜYÜK.

[QUOTE=sarkislali;211850]Fenerbahce´nin M.Yildiz´in transfer isini bitirdigi iddia ediliyor. Gazeteoku.com sitesinde. Acaba haber balonmu, yoksa gercekmi?[/QUOTE]

yazık ya keşke gitmese sivastan..büyük kulüplerin yedeğinde beklemektense anadoluda aranan isim olmak ve onbirde oynamak yeğdir...

_bling_lady- 24.04.2007 15:42

[B]mehmet yildiz cook yetenekli bir futbolcu ve yildizlari gitikce cogaliyor. tabiki cogu futbolcu istanbulda oynamak ister ama ben sahsen 1-2 sezon daha sivassporda kalmasini isterdim.
egerki mehmet yildiz giderse istanbul takimlarinin birine,öyle görünüyor saten ve sivasspordaki gösterdigi performansi gösterirse avrupa icin bavulunu toplar!!:)
[/B]

jakobieen 24.04.2007 16:36

ahhh mehmet ahhh, bende çook isterim sivastan çıkıp yurt dışında göğsümüzü kabartacak bi topçumuz olsun ama mehmedim seni çook havalandırdılar aman dikkat et düşme, yazık olur...

yasin_58 24.04.2007 16:41

helal olsun ben mehmet... inşallah hedeflediğin yerlere gelirsin..

sinan-58 24.04.2007 17:36

bu haberler balon hergun gokhan unal ve mehmet topuz bir takıma gidıyor ama hepsi yalan çıkıyor inanmayın bunlara fenerbahçe dunya yıldızı alacam diyor siz mehmet diyorsunuz

kubilay68 24.04.2007 23:19

turkiyenin sayili golculerin den birisisin sivasspora bir seyler kazandiracaksan ve kendine guzel futbolunla bir seyler kazandiracak san gule gule YIGIDO MEHMET YILDIZ BASARILAR SANA .FRANSADAN HAYRETTIN UGUR

mesut_koçak_58 25.04.2007 08:08

çok kısa zamanda bulent hoca sayesınde parladı basarının devamını dılerım...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:17.