SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   TARAFTARIMIZI BEKLİYORUZ. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=11022)

SivasSpor.Com 24.04.2007 21:16

TARAFTARIMIZI BEKLİYORUZ.

Bülent Uygun, “Türkiye tribünlerine centilmenliği gösteren ve rakip takımları taraftarlara alkışlamayı öğreten Sivasspor taraftarını stadyuma bekliyorum” dedi.
<!--StartFragment --> hafta sonunda yapılacak olan Beşiktaş karşılaşmasına t&uuml;m taraftarları davet etti.
Taraftarların b&uuml;t&uuml;n takımlar için avantaj olduğunu dile getiren Uygun, “Taraftarlar takımların her zaman 12’nci oyuncusu gibidir. Taraftar desteğini arkanıza alırsanız galibiyet size bir adım daha yakındır. Ancak arkanızda taraftar desteği yoksa galibiyet size o derece uzaktır” dedi.

ceza_tolga_rep 24.04.2007 21:24

-->: TARAFTARIMIZI BEKLİYORUZ.

BEN YİNE MARATONDAKİ YERİMİ ALACAĞIM..STAT DOLCAKTIR EMİNİM.BİZ İNANDIK SİZDE İNANIN ÇOCUKLAR.İNŞALLAH BEŞİKTAŞI YENECEĞİZ VE ELİ BOŞ GÖNDERECEĞİZ....

PAZAR GÜNÜ SAAT:15.00 DA HERKES 4 EYLÜLE......

1967 HER YERDE......

salihak 24.04.2007 21:28

--->: TARAFTARIMIZI BEKLİYORUZ.

ne yazık ki ben gelemeyeceğim gardaşlar siz öyle bağırınki bütün sivaslılar duysun bende istanbuldan sizin tezahüratlarınızı dinleyeceğim

balili_58 24.04.2007 21:48

Arkadaşlar ben bi izmirdeki sivaslılar olarak konak meydanına dev ekran kurduk bile maç saatini bekliyoruz bütün destek arkanızda.... 585858

1967_DERNEK_MUSTAFA 24.04.2007 21:51

[COLOR="Blue"]her zaman takımın yanındayız bizi bize bıraksalar sivassporun taraftarı heryerden her takımın taraftarlarından alkış alırda ama olmuyo bir kelimeyle taraftarların moralini bozuyo ama biz sivasspor taraftarı olarak bu galyana gelmememiz lazım bizi sadece sivassporun başarısı ilgilendirir diğerleri hiç ama hiç umrumuzda değil varsa yoksa sivasspor[/COLOR]

şarkışlalı_yigi 24.04.2007 21:54

bizde 6 kişi bursadan geliyoruz amainşallah bilet ayarlayabiliriz şarkışlalı gurbetçi yiğidolar

mesut_koçak_58 24.04.2007 22:02

hep destek tam destek.........

serrrkan 24.04.2007 22:23

sivasspora yenilen çok kötü bir düşüşe geçiyor
ve sivassporu yenen şahane bi yükselişe geçiyor
beşiktaşı öyle bi yeneceğizki darmadağın edeceğiz maçın etkisini 3 maç üstlerinden atamayacak ve şampiyonluk umutları sıfıra inecek çünkü SİVASSPORUMUZ BUNU BAŞARABİLECEK GÜÇTE.HELE GAYRET YİĞİDOM YOLALIM ŞU KARTALIN KANATLARINIDA BİR DAHA HAVALANAMASINLAR...

zaralım 58 24.04.2007 22:33

TÜM YİĞİDOLAR SİVASPOR'DAN ÇOK ŞEY BEKLİYOR ÖNEMLİ OLAN SAHAYA ÇIKIP 90 DAKİKA BOYUNCA GÜZEL MÜCADELE EDİP GALİBİYETLE TARAFARIMIZI SEVİNDİRMEK'TİR BUNUDA SİVASSPOR'UN BAŞARACAĞINA İNANIYORUM

Sampiyom 24.04.2007 23:49

--->: -->: TARAFTARIMIZI BEKLİYORUZ.

ben daha cok 1-0 olsun bizim olsun taraftariyim insallah aliriz bu macida :)

TracyMcGrady58 25.04.2007 01:36

Bu hafta stad mutlaka dolmali ve dolacagindanda eminim.Artik bu macta dolmassa hangi macta dolacak.Insallah 4 Eylülü bu hafta full bir sekilde görürüz

bedirli 25.04.2007 01:41

SAYIN YIGIDOLARIMIZ BIZLERIN IYI BIR SPOR SEYIRCISI OLDUGUMUZU GÖSTERELIM AKSINE BÜYÜK TAKIMLARIN SEYIRCISI SPOR SEYIRCISI DEGIL BIRBIRINI DÜSMAN GÖRÜYORLAR AMA BEN FUTBOLU BIR SPOR OLARAK GÖRMEK ISTERIM HERKES BERABER OTURUP SKORU VE HATAYI GÜZEL GOLLERIN YORUMUNU YAPABILMEK LAZIM BEN YIGIDO SEYIRCISININ BUNU PEK IYI YAPACAGINI BILIYORUM ÖRNEK OLMALIYIZ:

Abdullah DuMaN 25.04.2007 11:44

BU BİLET FİATLARINA BOŞ YER KALMAZ BE:):)

abircan 25.04.2007 13:30

haydi yiğidom anadolu yıldızını olduğunu ispatla bu hafta doldurup stadı alalım şu 3 puanı

sivaskangali58 25.04.2007 23:52

INSALLAH TUM SAHA DOLAR BENDE GITMEK ISTERDIM AMA COK UZAKTAYIM
HADI BUTUN SIVASSPORLULAR : SIVASSPOR-BJK MACINA SIVASSPORUMUZU DESTEKLEMEYE.[IMG]http://www.sivasspor.com[/IMG]

nazimgulturk 26.04.2007 18:52

BÖYLE ÖNEMLİ MAÇLARI KAZANMAYI BİLİRİZ ZATEN SON 4 DEPLASMANDAN PUAN ALAMADIK İÇERDEKİ BU MAÇI KESİN ALMALIYIZ

sivas_kangallı 26.04.2007 20:19

yiğidoları yalnız bırakmayalım hep destek tam destek

asil58 27.04.2007 10:55

desteğe devam......

Alemin Kralı Kale Arkası_____Çılgınlar58

koyu58 28.04.2007 11:38

ben geldim eğer sivastaki hemşolarım gelmezse ayıp ederler

kayserideki yiğido

sandal5877 28.04.2007 12:17

BİZ GURBETTEKİLERDE TV VE RADYO BAŞINDA
YANINIZDA OLDUMUZU UNUTMAYIN SAKIN
HAYDİ SİVAS ELELE BJK Yİ SAHADAN SİLMEYE...

falcon58 28.04.2007 14:13

OSMANLININ PAYİTAHTI BURSADAN GÜZEL MEMLEKETİM SİVASIMA SELAMLAR...YARINKİ MAÇTA TÜM SİVASLILAR OLARAK SİVASSPORUMUZU DESTEKLEYECEĞİZ SONUNA KADAR.TÜM TRİBÜNDEKİ SİVASLILARDA EN İYİ ŞEKİLDE TAKIMIMIZI YÜREKTEN DESTEKLEYECEKLERDİR...HİÇ BİR TAHRİK VE YANLIŞ DAVRANIŞA YER VERMEDEN 90 ' SİVASSPORUMUZU DESTEKLEMELİYİZ.ÇÜNKÜ BİZ FARKLIYIZ (BİZ SİVASLIYIZ DEDİK YA GARDAŞ)
ALEMDE ÇARESİ OLMAYAN TEK HASTALIK:***SİVASSPOR***

yerliturkuaz 28.04.2007 15:12

Bu maçta taraftarımıza büyük iş düşüyo onların desteği çpk önemli bu maçta

sws-l33 29.04.2007 11:03

Bandırma dan selamlar Sivas'ıma.Bence maç çok zevkli olacak ve taraftarımız takımımızı ateşleyecek çünki bilet fiyatları çok uygun 4 eylül de tribün şov bekliyoruz taraftarlarımızdan.

CÜSSKB-Aynur 29.04.2007 18:41

Grubumuzun bir bölümü Kapalının yanındaydı.
ilgililerden rica ettik, boş yer olmasına rağmen,Bizden 150 kişi içeriye alınmadı. (Yağmurun altında saatlerce bekleyen )
Resmen üvey evlat muamelesi görüyoruz.

Bilmiyorum5 29.04.2007 19:24

taraftar bagırma ozurlu ya tv den ızledım sesimiz çıkmıyo ne bıcım taraftar ya hakem her turlu pıslıgı yaptı uyudu taraftar bravo yanı 12. adama bak

merkez_emre 29.04.2007 21:18

--->: -->: TARAFTARIMIZI BEKLİYORUZ.

[QUOTE=CÜSSKB-Aynur;213862]Grubumuzun bir bölümü Kapalının yanındaydı.
ilgililerden rica ettik, boş yer olmasına rağmen,Bizden 150 kişi içeriye alınmadı. (Yağmurun altında saatlerce bekleyen )
Resmen üvey evlat muamelesi görüyoruz.[/QUOTE]

aynen abla bizim içinde bu dedıklerın gecerli
Sivasspor un gercek sahiplerine Artık Yeterli Destek verilsin !!!!!

yigido1977 29.04.2007 21:27

[B]yönetimdeki abilerimizden istegimiz taraftara biraz daha insancıl davranılmasıdır herşey bilet ve para degil [/B]

sivaslim58 30.04.2007 19:05

Sivas maçı için sivasa geldim ama pişman oldum.beşiktaş seyircisinin yarısından fazlası sivaslı ve aleyhte tezahurat yapıyorlar.bunlar nasıl sivaslı.stad tıklım tıklım dolu ama ses yok sadece kırmızı beyaz yapıyoruz beşiktaş taraftarıda araya siyah diyor karma karışık bir tezahurat oluyordu.2 saat yağmurda iç çamaşırıma kadar ıslandım şu an hastayım.ama sivasım için değer dedim.maça gelince hakem bütün faulleri aleyhimize verdi.net penaltımızı vermedi.2 tane yüzde yüz golluk atağımız biri ofsayt biri de faul diye kesti.olmaz bu kadar.seyircinin sesi çıkmıyor.yabancı maçları seyrediyorum hakemin en küçük yanlış kararında stad inliyor.ben küfür edelim demiyorum.ama sesimizi çıkaralım.hakem seyirciden etkilenmeli.beşiktaş seyircisi hiç sustumu ilk başta yazdığım gibi onların büyük bölümüde sivaslı.demekki bizler sivassporlu olamayız.içimizde hala bir 2.takım var.yazıklar olsun.stad tıklım tıklım dolu kötü havaya rağmen.çekirdekte yeme yoktu.neden bağırmazlar anlamadım.maçtan sonra baktım beşiktaşlı seyirciler dağıldı ve büyük bir kısmı istanbuldan gelen taraftarları yolcu ettiler.bir kısmıda toplu şekilde şehre doğru yürüdüler.bunu bir başka şehirde yapsalar kıyamet kopar.ama bu insanlar sivaslı ama hala beşiktaşlı.bu hareketleri yapanları dövelim demiyorum.ama biz ne zaman gerçek seyirci olursak onlar stadtan dışarı çıkamaz.lütfen bu takıma sahip çıkalım.

jakobieen 01.05.2007 11:24

[QUOTE=SivasSpor.Com;212839]Bülent Uygun, “Türkiye tribünlerine centilmenliği gösteren ve rakip takımları taraftarlara alkışlamayı öğreten Sivasspor taraftarını stadyuma bekliyorum” dedi.
[/QUOTE]
sevgili bülent hocam, tribünlere çağırdığın taraftar yoğun yağmura rağmen tribünleri doldurdu.. oynadığınız mükemmel oyunla, olumsuz koşullara rağmen stadı dolduran taraftarı mest ettiğiniz için TEŞEKKÜRLER ..

TracyMcGrady58 02.05.2007 02:40

Taraftar bu hafta elinden geldigini yapti.Takimi desteklemeye giden tüm arkadaslari tesekkür ve tebrik ederim

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:13.