![]() |
KALEMİZ GOLE KAPALI
[img]http://www.yeniulke.net/newsletter/haber/1758-0742595419bg.jpg[/img]
Beşiktaş maçı öncesinde hazırlıklarını aralıksız sürdüren Sivasspor’da hedef galibiyet olarak belirlenirken, file bekçileri de kalelerinde gol görmemeye yemin etti. <!--StartFragment --> Sivasspor’un file bekçileri Beşiktaş maçı öncesinde iddialı konuştu. Kaleciler adına görüşlerini dile getiren başarılı file bekçisi Petkoviç “Rakibimizi çok iyi tanıyoruz, gol bölgelerinde ne kadar etkili olduklarını biliyoruz. İlk yarıda Beşiktaş’ı kendi evinde devirdik, hedefimiz aynı başarıyı Pazar günü de göstermek. Gol atacağız fakat gol yemeyeceğiz. Filelerimiz rakiplerimizin gollerine kapalı“ dedi. |
--->: KALEMİZ GOLE KAPALI
[COLOR="Blue"]inşallah dediğiniz gibi olur beşiktaşa gol şansı verilmesin[/COLOR]
|
keske yemin etmeselermis..ama insallah yemezler gol..ben tahminimi yaptimm..ama gulen taraf sivasimiz olur insallah...tskler
|
-->: --->: KALEMİZ GOLE KAPALI
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA;213102][COLOR="Blue"]inşallah dediğiniz gibi olur beşiktaşa gol şansı verilmesin[/COLOR][/QUOTE]
aynen katılıyorum mustafa abime.bu maçta aynen öle olmalı ve gol yememliyiz.eğer bi gol yersek gerçekden işimiz çok zor olur.ama ben kazanacağımıza eminm.. |
Bir gol bile yesek bizim için kötü!!! Sivasspora başarılar diliyorum inşaallah kazanacağız!
|
insallah bu maçta gol yemeyız goller atarız tşkler..
|
-->: KALEMİZ GOLE KAPALI
inş. bu maçı alacaz baska yolu yok!!!
|
inşallah yemeyiz gol atarız beşitaş maçında kim kaleci bilen warmı?
|
bu macin dostca gecmesi bizim icin cok iyi olur
|
KALECİLERİMİZE GÜVENİYORUM GOL YEMEYECEĞİZ İNŞALLAH VE BU MAÇI ALACAĞIZ
|
sivas sistem takımı ve takım savunmasını ıyı yapan defansıf yönü kuvvetli bir takım ama anadolu kulubu maclarında rehavetden dolayı bu sıstem bozuluyor fakat buyuk maclara bkatıgımızda hep sıvassporumuz ıyı oynuyor cunku kadro yapısı bu mucadele ıcın yeterlı sans ve adil bir hakem yönetimi oldugu taktirde beşiktaşı kendı evımızde yenecegımıze ve haftanın takım oacagımıza ınanıyorum
|
[B]futbolcularimiz bunu diyorsa
o zaman maca iyi hazirlandilar bizler güveniyoruz insallah dedikleri gibi olur[/B] |
PETKOVİÇİN BU MAÇTA OYNAYACAK OLMASI BİZİM EN BÜYÜK ŞANSLARIMIZDAN BİRİSİ................................
|
1-0 olsun SİVASSPOR'un olsun
TOPRAKTAN GELDİK TOPRAĞA GİDECEĞİZ SİVASLI DOĞDUK SİVASLI ÖLECEĞİZ |
Kapalı, kapalı olsun daima
................ |
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN SİVASSPOR'LU FUTBOLCU KARDEŞLERİM İNŞALLAH 90 DAKİKA SONUNDA GÜLEN TARAF SİVASSPOR OLUR
|
-->: KALEMİZ GOLE KAPALI
Petkoviç'e güvenim tam umarım kalede onu görürüz ne zamandır sakat.Haydi hayırlısı.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:21. |