![]() |
ELBEYLİ YİĞİDOLAR
ELBEYLİ YİĞİDOLAR NERDESİNİZ?
BİRLİK OLALIM SİVASSPORUMUZU DESTEKLEYELİM ELBEYLİ OLANLAR BURAYA DESTEK ZAMANI |
-->: ELBEYLİ YİĞİDOLAR
[B][I][COLOR="DarkSlateBlue"]Elbeyli gadaş önce seni tanıyalım ben etem murat (tatlıcaklı) sen hanği köylusun bakalım tanıyalım senide bakalım ilbeyli yazsında köyunu adınızı da yazarsanız daha iyi olur bu arada bu sayedede tanışmış oluruz yiğidoya her zaman desdek tam desdek veririz sen endişelenme[/COLOR][/I][/B]
|
--->: ELBEYLİ YİĞİDOLAR
istanbuldayız gardaşşşş bende apaköylüyüm alper istanbul esenler
|
slm elbeyli gardaşlar ben de keçili köyündenim ismim mustafa destek de sonuna kadar yanınızdayım sivassporumuza desteğimizi tüm elbeyliler olarak göstermeliyiz sivaslıyız ölümüne sivassporluluyuz
|
arkadaslar bende guzel elbeylinin bedirli koyundenim butun elbeyli ve sivasli arkadaslara selamlar.
Sivasspor'u tutmak Sivas'li biri icin takim tutmak degil ozune sahip cikmaktir. |
slm gardaş sarıdemir liyim bizde elbeyliler olarak bir grup oluşturalım nasıl olur
|
SİVAS'TA KABASAKAL KÖYÜNDE GARDAŞ
|
€LBeyli YİĞİDOLAR yazılarınızı okudum çok beğendim...
ßelki aranızda tanıdığım vardır ama çıkartamıyorumdur kusura bakmayın... €LBeyli YİĞİDOLAR BENDE KAHYALI KÖYÜNDENİM KADIGİLDEN... Not: gardaş_58_paşa dediklerin çok hoş evet oluşturalım.... |
Her zaman yanındayım gardaşımm
Hep destek tam destek |
BİZDE ZARALI'YIZ GARDAŞŞŞ
TOPRAKTAN GELDİK TOPRAĞA GİDECEĞİZ SİVASLI DOĞDUK SİVASLI ÖLECEĞİZ |
selam köylülerim, bende sizler gibi elbeyliyim, yeni kizilcakisla..
|
Arkadaşlar,Bende Elbeylinin Kahyalı köyünden Zekeriya,45 yaşındayım Aydında Oturuyorum,Memurum,Aslen Sivas Merkez Doğma Büyüme,
HER ZAMAN ,HEP DESTEK TAM DESTEK SELAMLAR-SAYGILAR |
--->: -->: ELBEYLİ YİĞİDOLAR
[QUOTE=elbeyli09;213486]Arkadaşlar,Bende Elbeylinin Kahyalı köyünden Zekeriya,45 yaşındayım Aydında Oturuyorum,Memurum,Aslen Sivas Merkez Doğma Büyüme,
HER ZAMAN ,HEP DESTEK TAM DESTEK SELAMLAR-SAYGILAR[/QUOTE] €yvallah abimm aynı köyüdeyizz ßizler .............. |
Elbeyli yiğidolar, hepinize selamlar, ben Damılı Köyündenim.
|
€yvallah kardeşimm sende ßizlerdensin
................ |
KAYADIBI KÖYÜNDENIM GARDASLAR, ALMANYA HAMBURG´DA YASIYORUM, YAS 22. ALMANYADA YASADIGIMDAN KAYADIBI KÖYÜNÜN ELBEYLI OLDUGUNU BILMIYORDUM SONRADAN ÖGRENDIM.
|
O0oO Kardeşim €yvallah saol ßen az ßekliyordum ama €lbeyli ßaya ßi çıktı
Hepinize teşekkürler |
[url]http://www.elbeyli.org/review/review_list.asp?Rt=C&caid=214&rid=549[/url]
SİTEMİZE UYE OLABİLİRSİNİZ |
akkuzulu koyü den tüm elbeyli lere ve de tüm yigidolara slmlar
|
slm gardaş kartalca dan sivasdayım
|
GARDAŞLAR BENDE KONYADA Kİ SİVASLILARDANIM. ETHEM-MURAT SEN İZMİRDEMİSİN?
|
€tem Murat Abi İZmir den katılıyor evet
Bi tanışın isterseniz |
Adım Mucahid Gelöz, Elbeyli Karalı koyundenim ama muğlada yaşıyorum..
|
Mrh.Eskiapardı köyünden yaşqar.Herkese selamlar.
|
Merhaba Elbeyli Yiğidolar bende koyuncu köyündenim.İstanbulda oturuyorum.
|
bende elbeyli Karalı köyündenim istanbuldayım tüm yiğidolara selam
|
Selam yigitlerin diyarindan olan her SIVAS´liya ben de Kecili Köyünden (ILBEYLI AHMET)
|
Hoşgeldiniz Arkaadaşlar Hepinize teşekkür Ederizz
|
ben de elbaalin gavlah köyündenim..anam goyuncullu babam gavlahlı ben de gavlah doğumluyum...
|
elbeyliler dernegi nerde sivasda bu arada..
|
Tam olarak net bi bilgi yok ama araştırmam devam ediyor
|
Eski barakaların orda taşhanın arkasında diye biliyorum ama bilmiyorum hala ordamı yeri :S
|
Selamünaleyküm.
Her ne kadar Elbeyli’li olmasam da Sivaslılı olmanın ayrıcalığını taşıyan bir kişiyim. Özü, sözü bir olmanın gururunu taşıyan bir yiğidoyum. Gurbette nerelisin sorusuna, Sivaslıyım cevabıyla mutlu olamaya çalışıp, hasret gidermeye çalışan biriyim. Teknolojinin nimetiyle kendimi bazen Çerkez’in Kahvehanesinde sohbette bazen İstasyon Caddesin turlamada bazen de 4 Eylül Stadyumun türbinlerinde hissediyorum. Pazar akşamları TRT'deki Sivasspor’un maçını dört gözle beklerken türbinlerdeki boşlukları görünce içim cız ediyor. Sevgili Yiğidolar 2007 / 2008 sezonunda maçlarımız kapalı gişe olması lazım. Bir olmanın, hür olmanın SİVASLI olmanın gururuyla maçlara gidelim. Gurbetten sılaya sevgi ve saygılarımla. Ahmet Tevfik |
slm gardaşlarım bende güneyliyim ALLAHA ŞÜKÜR sivaslıyım
her zaman her yerde en büyük SİVASSPOR başka yokkkkkkkkkkkkkkkk..... |
Eror 58...Bende Apaköylüyüm..Bu arada diger ELBEYLİ arkadaslar herkese selamlar. Hep destek tam destek..
|
Ertor58 olacaktı...Arıza oldu..Ben Nizamgilden..Sende ARapgillerdensindir mutlaka :)
|
sivaslıyım didimde kalıyorum;)
|
BENDE ELBEYLİNİN HANLI KÖYÜNDENİM BİZİM KÖYLÜLER NERDESİNİZ
|
varmı elbeyin baskentı çallıdan olan yiğidolar......
|
Merhaba Elbeyli yiğidolar Elbeylinin başkenti çallıdan selam olsun elbeyli diyarına. Aslen doğma büyüme çallılıyım Bekir DOĞAN ( EHMETLERDEN CAMİDEN ÇAYA İNERKEN SOLDAKİ EVLER ŞU AN YIKIKDA OLABİLİR. )
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:38. |