![]() |
TS´DA YATTARA ALARMI!..
Trabzonspor'da 5 savunma oyuncusu 4 Mayıs Cuma günü Sivasspor ile yapılacak maçta takımdaki yerini alamayacak.
Bordo-mavili takımda sakatlıkları bulunan Musa, Risp, Ufukhan ve Stepanov ile cezalı olan Çağdaş, Sivasspor maçında forma giyemeyecekler. Savunma oyuncularının yanı sıra Jefferson'un da oynayamayacağı, Yattara'nın ise maça yetiştirilmeye çalışılacağı belirtildi. Kulüp Sağlık Kurulu Başkanı Köksal Güney, Stepanov'un Sivasspor ve Fenerbahçe maçında forma giyemeyeceğini, bu futbolcunun da Musa, Risp ve Ufukhan gibi sezonu kapatma ihtimalinin bulunduğunu söyledi |
--->: TS´DA YATTARA ALARMI!..
[COLOR="Blue"]inşallah bizim için etkili olur eksikler yanlız onların eksikleri var bizimde var dikkatli olmak gerek[/COLOR]
|
-->: TS´DA YATTARA ALARMI!..
hiç önemli deil yattaraymış ronaldinyoymuş farketmez.biz sonuuçta galip gelecez.
|
Trabzona kaybetmeye alışık değiliz.Kazanmamızı benden çok isteyen yoktur galiba:) Bu maça özel.
|
Onlarda kimin oynayip oynamiyacagi önemli degil.Önemli olan bizim herzamanki futbolumuz ortaya koymamiz.Bizim yenemiyecegimiz takim yok bu ligde.Insallah 3 puani aliriz
|
beyler defans oyuncularının olmadığı iyi oldu çünkü iki tane etkili forvetimiz var balili-mehmet yıldız ts defansını hallaç pamuğu yaparlar
|
[B]her iki takimdada eksiklikler var
sonucta 11e karsi 11 kisi oynaniyor her futbolcu görevini en iyi sekilde yaparsa her futbolcu degerli olur defans oyunculari yok :) yattara olmasada iyi olur bizim icin [/B] |
çok iyi değerlendirmek lazım.bu maçtan puan(1-3) çıkar diye düşünüyorum.
|
iyi en önemli defans oyuncularının olmaması güsel..inş alırız.ama benim içimden berabere biticeği his war.
|
hiç fark etmez yeterki bizim moral ve motivasyonumuz yerinde olsun
trabzonun bize karşı bir fobisi oluştuğu kanısındayım nede olsa 3 macta 2 iki galibiyet 1 beraberliğimiz var inşallah 3.galibiyetimiz olur ben şahsen eksik futbolcuların takımı önemli ölcüde etkiliyeceğine katılmıyorum hakkımızdan hayırlısı dualarımız sivassporumuz için |
[B][COLOR="DarkRed"]INSALLAH TRABZONSPOR DEPLASMANINDAN PUAN ILE DÖNERIZ SIVASSPORUMUZA BASARILAR DILERIZ.SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]
|
yenecegimiz kesin kaybetmeyiz takıma güvenelim
__________________ ümraniyeli yigidolar __________________ mehmet yıldız __________________ balili __________________ murat sözgelmez __________________ cvetkov |
SİTEDE Bİ GARİPLİK VAR SANIRIM BİLEN VARMI?
FORUM SAYFASI GİBİ GÖRÜNÜYO HERŞEY |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:32. |