![]() |
"WWW.SIVASLILAR.NET" AÇILDI
[CENTER][IMG]http://img296.imageshack.us/img296/3189/sondakikanewrm7.gif[/IMG][/CENTER]
Sivaslıların Buluşma noktası [url]www.sivaslilar.net[/url] yayın hayatına başladı... Sivaslıların bir araya gelmelerini, birbirleriyle iletişim kurmalarını, Sivas ile ilgili haberleri anında takip edebilmelerini, gelişen teknoloji ile birlikte Sivas kültürünün internet ortamında tüm insanlarla paylaşımını, gurbette yaşayan Sivaslıların Sivas’a olan hasretini bir parça da olsa gidermelerini sağlamak amacıyla kurulan [url]www.sivaslilar.net[/url] yayın hayatına başlamıştır. Sitemizin ve aynı zamanda [url]www.sivaslilar.net[/url] sitesinin kurucusu Sayın Rüştü Elmas; Sivaslıların birlik ve beraberliğini sağlamak, onları bilgilendirmek ve bu anlamda her türlü desteği sağlamak adına her zaman elinden geleni yaptığını ve yapmaya da devam edeceğini belirtti. [B] Yeni üyelik almaya gerek kalmadan [url]www.sivasspor.com[/url] ‘da ki kullanıcı adınız ve şifreniz ile [url]www.sivaslilar.net[/url] ‘e giriş yapabilir ve oradaki hizmetlerden, bilgilerden yararlanabilirsiniz.[/B] SivasSpor.com ailesi olarak başta Sayın Rüştü Elmas ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. |
-->: "SIVASLILAR.NET" AÇILDI
[B][COLOR="Blue"][COLOR="Red"]Hayırlı olsun [/COLOR]
Sivas'ın internet ortamında ihtiyacı olan bir eksikliği yeni kurulan sitemiz ile tamamlamış olacağız.Şehrimiz kültürünü,yapılan faliyetleri ve memleketimizden haberlere ulaşabileceğimiz kapsamlı bir sitemiz oldu.Artık internetin her geçen gün yayıldığı ve kullanıcı sayısının arttığı günümüzde Sivas'ın sanal ortamda tanıtılması,hemşerilerimizin birlik ve beraberlik içinde tanışabiliceği,fikir-alış verişinde bulunabileceği yeni bir adrese kavuştuk,sitemizin başarılı işlere imza atacağına inanıyorum ve [url]www.sivasspor.com[/url] adresinde ki başarıların [url]www.sivaslilar.net[/url] adresinde de devam edecektir.[/COLOR][/B] |
--->: "SIVASLILAR.NET" AÇILDI
[B]Yeni sitemiz hayırlı olsun. Sivaslılar için çok güzel bir hizmet daha. Dizayn olarakta aynı SivasSpor.com gibi hazırlandı. Yabancılık çekmeyeceğiz.
Başta Rüştü Abimiz olmak üzere emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.[/B] |
-->: "WWW.SIVASLILAR.NET" AÇILDI
[B]Sivasın Sivaslının güzel tanıtılacağı böyle bir siteye gerçekten ihtiyaç vardı.
Emeği geçenlerin emeklerine sağlık. Ben girdim inceledim çok da güzel olmuş, Sivas'a Yiğidoya dair hemen hemen her şey orda.. Sivaslının yeni adresi:[url]www.sivaslilar.net[/url][/B] |
--->: "WWW.SIVASLILAR.NET" AÇILDI
ÇOK GÜZEL KARDEŞLERİM GEÇ BİLE KALMIŞTIK AMA NEYSE HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN ARKADAŞLARA SONSUZ TEŞEKKÜRLER BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM..
нєяşєу∂є вιяαz ѕєи ναяѕıи.! |
Tüm Sivaslılara hayırlı olsun.Rüştü abiye ve emeği geçen diğer arkadaşlara teşekkürler.Artık Bu siteyi de hergün ziyaret ederiz.
|
[B][COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]ımıza bir hizmet daha kazandıran [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR]ın ve [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]lının sesini tüm Dünyaya duyurmaya çalışan Sayın Rüştü Elmasa,bu yolculukta onu yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerime ve [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR]a hizmeti görev edinmiş tüm [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR]lılara saygılarımı sunuyorum.
Sanal [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR] için, [url]http://www.sivaslilar.net/[/url] seçin! [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]ımıza Hayırlı olsun![/B] |
emeği geçen herkese teşekkürler hayırlı olsun
|
hayırlı olsun başarınızın devamını dilerim.:):)
|
HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN...SİVASA VE SİVASLILARA YAKIŞACAK ŞEYLER HER ZAMAN İÇİN GÜZEL OLUR.SALICAKLA.
|
Yeni sitemiz hayırlı olsun.çok güzel
|
her yapılan hizmet sivaslı için emeğine sağlık [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]RÜŞTÜ ELMAS [FONT="Arial"][COLOR="Black"]kardeşim senin gibi yüreği her an sivas için carpan sivas sevdalısı yiğidoların sayesinde uzaklar yakın oluyor ALLAH işini gücünü rast getirsin yen kurduğunuz bu site kalbin kadar temiz olması dileklerimle hayırlı uğurlu olsun[/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT]
|
[COLOR="Blue"]hayırlı uğurlu olsun inşallah üyelerimiz memnun olurlar[/COLOR]
|
[B]yeni sitemiz hayirli olsun
emegi gecen ve gececek olan herkese cok tesekkürler cok güzel bir paylasim sitesi Sivas`imizi daha iyi tanimak icin cok faydali olacak[/B] |
[B]Hayırlı olsun.
Başta Rüştü Elmas olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederiz.[/B] |
[B]Sitemiz Hayırlı Olsun,
Sivas hakkında her türlü bilgiye ulaşmak açısından iyi oldu ;) [/B] |
[B]yeni sitemizin hayırlı olsun,net ortamında sivasımızın tanıtımına katkısı olacaktır, ve biz gurbetekilere sivasımız hakında güncel haberlervereceği için çok memunum,başta rüştü elmas olmak üzere emeği geçenlere teşekkürler[/B]
|
www.sivaslilar.net
arkadaşlar sivası tanıtmak ve sivaslıları buluşturmak amaçlı [url]www.sivaslilar.net[/url] sitesi epey bir önceden açıldı,siteye üye olan çok ama ilgilenen az,açılan forumlara bakıyorum belli başlı sitede aktif olan 10-15 kişi var hep onlar yorum yapıyor
[url]www.sivasspor.com[/url] da üye olup siteyle ilgilenen arkadaşlar birazda [url]www.sivaslilar.net[/url] e üye olup ilgilenirse sivasın gelişmesi açısından büyük bir rol oynayacağını düşünüyorum EN KISA SÜREDE ÜYE OLUP SİTEYLE İLGİLENMENİZ DİLEĞİYLE ; SAMET YILDIZ |
--->: www.sivaslilar.net
[B]bende ÜYEYİM AMA GİRMİYORUM NEDEN GİRMİYOM DİYE SORARSANIZ BENDE BİLMİYOM AMA HERŞEY SPOR DEĞİL BENCE HERKEZ GİRMELİ[/B]
|
konuyu birleştirmişler
siz bilirsiniz ben sivaslilar netin gelişmesi için açmıştım biraz dikakt çeksik tepkimiz die ama siz bilirsiniz |
tüm sivaslılara hayırlı uğurlu olsun inşaallah sivasspor da şampiyon olsun İZMİRDEN MUSTAFA YİĞİT
|
Cevap: "WWW.SIVASLILAR.NET" AÇILDI
sitemiz hayırlı ugurlu olsun:)[FONT="Arial Narrow"][I][COLOR="Lime"][/COLOR][/I][/FONT]
|
her zaman tek olmaya devam basarılar bende varım
|
[B]Sivas'ımızı en iyi gösteren ve en güzel forumların yer aldıgı böyle bir siteyi kuran herkese sonsuz teşekkurler.[/B]
|
hyırlı olsun tum sivaslılara artık ikinci adresimizzzzzzzzzz
|
hayırlı ve uğurlu olsun.........................
|
Arkadaşlar ben yeni üye oldum. Sivas dışındaki SİVAS'lılar için gerçekten çok güzel.Sivas'lılar için hayırlı olsun
|
[B][COLOR="Blue"]tüm gardaşlarımıza hayırlı olsun.burada bulunan gardaşlarımızı [B][COLOR="Red"]www.sivaslılar.net[/COLOR][/B] sitesinede bekliyoruz.[/COLOR][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:07. |