SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SIRA MEHMET YILDIZ´DA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=11160)

SivasSpor.Com 07.05.2007 21:07

SIRA MEHMET YILDIZ´DA

[IMG]http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/13857mehmetyildiz.jpg[/IMG]
Galatasaray yönetimi, Sivaspor’un başarılı savunma oyuncusu Servet Çetin’den sonra golcüsü Mehmet Yıldız’ı da renklerine bağlamak için formül arıyor.

<!--StartFragment --> G.Saray’ın bu transfer için Hasan Kabze+1 milyon dolar ve Aydın Yılmaz’ı kiralık olarak teklifte bulanacağı iddia edildi. Bu transfer içinde Servet Çetin’in pazarlıklarda k&ouml;pr&uuml; vazifesi yaptığı &ouml;ğrenildi. Teknik direkt&ouml;r Erik Gerets’in alınmasını isteği futbolcuların başında gelen Mehmet Yıldız’ın transferi biraz da gelecek yıl takımdan ayrılmayı d&uuml;ş&uuml;nen Hakan Ş&uuml;k&uuml;r’e bağlı. Attığı gollerin dışında g&uuml;çl&uuml; fiziği ve kıvraklığı ile dikkat çeken Mehmet’in alınmasını başkan yardımcısı Adnan Polat’ın da çok isteği &ouml;ğrenildi.

yildizeli_58 07.05.2007 21:10

--->: SIRA MEHMET YILDIZ´DA

sivas mehmet yildiz i satarsa cok buyuk yanlis yapmis olir hasan zaten iyi bir fulbolcu degil olsa gs onu degismez sakin balili , ve mehmet i satmayin

Besyo_cu 07.05.2007 21:39

Galatarayda Mehmet YILDIZ oynuyamaz yazık eder kendısine... Cünkü Necati ATEŞ VE Ümit KARAN seneye gs de kalacak Hakan ŞÜKÜR ise belli değil ve kiralık giden şuan Kayserisporda oynuyan Özgürcan ve Hasan Kabzeyide eklersek Mehmet yıldız ın durumu zor görünüyor... Oyüzden bole asılsız haberlere inanmak gerekir....

[COLOR="Orange"] Ama gönül isterki cıksın şakır şakır oynasın bizleri gururlandırsın ama gs de cok zor...[/COLOR]

Ertugrul 08.05.2007 01:32

-->: SIRA MEHMET YILDIZ´DA

[B]Mehmet Yıldız-Balli iyi bir ikili oldu,bu ikiliyi bozmamakta fayda var.Mehmet'in
Galatasaray da forma şansı bulmasıda zor olabilir.[/B]

Yiğiter 08.05.2007 09:19

çok yazık olur eğer giderse bence bu kadromuza çok iyi takviyeler yapıp daha yukarılara oynamalıyız..

CoSaR 08.05.2007 09:38

[B]Gs nin gücü yetmez Memeti almaya![/B]

[CENTER][url]www.*******************[/url][/CENTER]

AYDIN1985 08.05.2007 09:39

Ben Galatasarayin 1 milyon + hasan kabzeyi vereceklerine pek inanmiyorum. Hayirlisi neyse o olsun.

serhatcan 08.05.2007 10:06

Bence mehmet yıldızı versinler. 1. miyon dolar iyi. . aydını ve caruscayı da versinler. yada imutotıomoyu. çünkü ortasahada trabzonspor maçında çok belli oldu. ön libero yok. imutoto da bu mevkiye cuk diye oturur.trabzon maçında fdikkat ettinizmi adamalr hep defansı ortasahadan yakaladılar.

yasin_58 08.05.2007 10:07

hasan kabze çok iyi bir forvet bizede çok katkısı olacağını düşünüyorum ama mehmeti değil hasan kabze ümit karanı verseler değişmememiz gerek.. baliliyle muhteşem bi ikili oldular bu düzen bozulmamalı..

asil58 08.05.2007 10:45

mehmet yıldız çok iyi ama eğer bu teklif doğruysa süper bi teklif bence hiç beklemesinler burda objektif olmak gerekir mehmet çok iyi ama hasan daha iyi gs de forma şansı bulduğu zaman iyi işler yapıyor her iki ayağınıda çok iyi kullanan yırtıcı bir santrıfor ayrıyetende kulübün kasasına 1 milyon dolar para girecek ama teklifin doğru olduğuna pek inanmıyorum

Playaz58 08.05.2007 11:28

Eger transferde ki haber dogruysa Sivas hemen kabul etmeli. Hasan Kabze fizik gucu Mehmet Yildiz gibi kuvvetli olmasada, dikine giden bir futbolcu. Sivas ta guzel isler basarir.

Zaten GS bize Servet' i verdigimiz icin bize bir kiralik oyuncu verecek. Bu transferde 2. inci bir kiralik oyuncu gelecek. Bence bunlar Mehmet Guven / Mehmet Topal / Aydin veya Ferhat dortlusunden secilmelidir. Ozgurcan da olabilir.

arti 1 milyon vereceklermis. Biz bu parayla ucuz ama kaliteli yabanci forvet bile alabilir. Bakin Sakaryaspor'a, orda Cangele diye cok iyi bir forvet var. Onun fiyati 400.000 euro!!

Yani 1 milyona istedigin tipi forvet alirsin!!
Sivas kacirmamali

yigido Atilla 08.05.2007 15:11

-->: --->: SIRA MEHMET YILDIZ´DA

[QUOTE=asil58;215160]mehmet yıldız çok iyi ama eğer bu teklif doğruysa süper bi teklif bence hiç beklemesinler burda objektif olmak gerekir mehmet çok iyi ama hasan daha iyi gs de forma şansı bulduğu zaman iyi işler yapıyor her iki ayağınıda çok iyi kullanan yırtıcı bir santrıfor ayrıyetende kulübün kasasına 1 milyon dolar para girecek ama teklifin doğru olduğuna pek inanmıyorum[/QUOTE]

[B][I][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="DarkSlateBlue"]Hasan Kabze Mehmet Yildizdan iyi mi ????? M.Yidizi 2 tane Hasan Kabze eder.!!!!!! Haberin ne kadar dogru oldugunu bilmiyorum ama su bir gecek .Galatasaray yönetimi M. Yildizi almak icin Hasan Kabzeyi gözden cikarmis alin sizin olsun Mehmet Yildizi bize verin diyor sen Hasan kabzenin M.yildizdan daha iyi oldugunu savunuyorsun . Türkiye M.yildizin performansini konusuyor sahada 3 kisilik futbol oynadigini bütün futbol otoriterileri belirtirken ,Arti Milli Takima kadar yükselmis M.Yildizi Hasan kabze ile kiyaslamak Futbol kurallarina aykiridir !!!!! Bu sene BJK, ve Fenerbahceninde M.yildizi israrla istedini biliyorum bu sezonun en Flas transferi Mehmet yildiz olacak satilacaksa cok iyi para Arti bir kac futbolcu israrla istenmeli. Mehmet yildiz stilinde bir futbolcu ,yu Avrupadan almak isterseniz 8 , 10 Milyon Euroyu gözden cikarmaliyiz .. [/COLOR][/FONT][/I][/B]

Turan 59 08.05.2007 15:54

Hasan KABZE'nin takıma faydası olur.

sinan-58 08.05.2007 18:17

temelli bütün takımı satalım bu ne ya yok mehmet gidiyor yok balili gidiyor yok hayrettin gidiyor yeter artık 1-2 tanede bize bıraksınlar

altuntas58 08.05.2007 20:32

BELEŞCİ ADNAN beş paraları yok halen sivassporun futbolcularıyla uğraşıyor haberin doğruluğuna ihtimal vermiyorum ama eğer haber doğru cıkarsa fena sayılmaz hasan kabze mehmet yılzın yerini asla dolduramaz ama yinede iyi bir futbolcu nede olsa sivaslı hem zaten sivasspor kulübü 1500 avroyu veren mehmet yıldızı alır diye basın acıklaması yaptılar kalan paraylada iyi bir 10 numara alırız diye düşünüyorum inşallah mehmet yıldız bu sene sivasta kalır diyeceğim ama başta beleşci adnan olmak üzere diğer istanbul takımları leşci akbabalar gibi futbolcumuzu takımlarına kazandırmak için ellerinden geleni yaparlar üzüldüğüm nokta mehmet yıldızın fiyatını düşük gösterilmesi inşallah yanılıyor olurumda daha iyi fiyatlar satarız hakkımızdan hayırlısı

sandal5877 08.05.2007 22:11

memetin enbüyük özelligi 90 dakika pres yapmasıdır
onlar akıllı 2. hakanı istiyolar memet ve balili
birzamanların hakan arif ikilisi bunu gs ıyı biliyo memet
gs veya fb de enaz 20 gol atar bedavaya gitmesin sakın
servet gibi. servetten daha fazla almalıyıdık
ucuza gitti.

SivasLady 09.05.2007 09:49

[B]sezon bitmeden böyle haberler
futbolcularin kafasini karistiriyor
bence hic gerek yok
yönetimde takim icin neyin iyi oldugunu biliyordur
ona göre gereken yapilacaktir
SivasSpor icin ne hayirliysa o olsun

Mehmet Yildiz gelecegini düsünerek haraket etmesinde fayda var
her gittigi takimda ayni performansi gösteremeyebilir
ayni sansi bulamayabilir[/B]

PRoFeSSioNaL 09.05.2007 18:27

[B]MEHMET YILDIZ GİTMESİN BARİ BE SERVETİ KAPTIRDIK MEHMET YILDIZ ASLA!!![/B]

Ss--58--Ss 09.05.2007 19:44

Galatarayda Mehmet YILDIZ oynuyamaz yazık eder kendısine... Cünkü Necati ATEŞ VE Ümit KARAN seneye gs de kalacak Hakan ŞÜKÜR ise belli değil ve kiralık giden şuan Kayserisporda oynuyan Özgürcan ve Hasan Kabzeyide eklersek Mehmet yıldız ın durumu zor görünüyor... Oyüzden bole asılsız haberlere inanmak gerekir....

;)

RaP_BoY 09.05.2007 19:55

--->: -->: SIRA MEHMET YILDIZ´DA

[QUOTE=altuntas58;215192]BELEŞCİ ADNAN beş paraları yok halen sivassporun futbolcularıyla uğraşıyor haberin doğruluğuna ihtimal vermiyorum ama eğer haber doğru cıkarsa fena sayılmaz hasan kabze mehmet yılzın yerini asla dolduramaz ama yinede iyi bir futbolcu nede olsa sivaslı hem zaten sivasspor kulübü 1500 avroyu veren mehmet yıldızı alır diye basın acıklaması yaptılar kalan paraylada iyi bir 10 numara alırız diye düşünüyorum inşallah mehmet yıldız bu sene sivasta kalır diyeceğim ama başta beleşci adnan olmak üzere diğer istanbul takımları leşci akbabalar gibi futbolcumuzu takımlarına kazandırmak için ellerinden geleni yaparlar üzüldüğüm nokta mehmet yıldızın fiyatını düşük gösterilmesi inşallah yanılıyor olurumda daha iyi fiyatlar satarız hakkımızdan hayırlısı[/QUOTE]

[B]GARDAŞ NEDEN TEK TARAFLI KONUŞUYOSUN...SİVASSPORUN İYİLİGİNİ İSTEYEN BİR İNSANIN SÖYLEMESİ GEREKEN ŞEY İYİ PARA TEKLİF EDİLİRSE SATILMASI OLMASI LAZIM...AMA SENİN YAPTIGIN ŞEY AYIP DÜŞMANLIK YAPIYORSAN TEK TAKIMA DEGİL FENERE-BEŞİKTAŞA-TRABZONA-GALATASARAYA HEPSİNE BERABER TEPKİNİ GÖSTERMEN GEREKİR...ŞU FENERLİ KİMLİGİNDEN KURTULUN ARTIK ;)[/B]

PRoFeSSioNaL 10.05.2007 10:03

[QUOTE=Ss--58--Ss;215271]Galatarayda Mehmet YILDIZ oynuyamaz yazık eder kendısine...
[/QUOTE]

€vet çok doğru mehmet yıldız orda bu oyunu kuramaz....

mahmutarslan 10.05.2007 14:01

mehmet yıldızı ve baliliyi satmak akıl işi değil bence.Bu futbolcular beraber oynadıgında karşı defansı çok hırpalıyorlar.Bunların arkasına çok iyi bir orta saha bulursak seneye çok iyi işler yapabiliriz.

sinan-58 10.05.2007 17:44

-->: --->: -->: SIRA MEHMET YILDIZ´DA

[QUOTE=RaP_BoY;215275][B]GARDAŞ NEDEN TEK TARAFLI KONUŞUYOSUN...SİVASSPORUN İYİLİGİNİ İSTEYEN BİR İNSANIN SÖYLEMESİ GEREKEN ŞEY İYİ PARA TEKLİF EDİLİRSE SATILMASI OLMASI LAZIM...AMA SENİN YAPTIGIN ŞEY AYIP DÜŞMANLIK YAPIYORSAN TEK TAKIMA DEGİL FENERE-BEŞİKTAŞA-TRABZONA-GALATASARAYA HEPSİNE BERABER TEPKİNİ GÖSTERMEN GEREKİR...ŞU FENERLİ KİMLİGİNDEN KURTULUN ARTIK ;)[/B][/QUOTE]

abi tamam iyi para olursa satılır ama para için guzel futbolcuları satıp kume duşmek istemezsin heralde sende yok şu kadar veren balılı yı alır şu kadar veren mehmet i alır bu kadar veren hakkı yı alır o zaman para için takımın hepsini satalım bence bu dusunce yanlış o oyuncu takıma fayda sağlıyorsa yerini dolduracak futbolcuyu bulamıyacaksan o futbolcuyu satmamalısın

hancer58 10.05.2007 18:17

1 milyon+ hasan kabze veriliyorsa bence hiç durmamak lazım ama %100 asılsız bu haber çünkü gs futbolcusunun ödemesini ypamıyo bize nasıl versinler 1 milyonu ayrıca hakan sukur akp den mılletvekılı oluyo seneye spor bakanı olur yapar cımboma bı kıyak olmayan 1 milyonlarını verip memet yıldızı almalarına gerek kalmaz:)

ASTALA VISTA 10.05.2007 18:27

[B][COLOR="Black"]BU HABER BIRAZ GERCEKLERDEN UZAK HASAN KABZE +1 MILYON SADECE LAKIRDI BU YAZILANLAR
HASAN KABZE KALITELI FUTBOLCU HEMDE SIVASLI SIVASTA KALITESINI DAHADA YUKSEKLERE CIKARTIR
MEHMETTE IYI FUTBOLCU AMA BIRISI MARKE ETTIGINDE MEHMETIN SADECE M SI KALIR SAHADA[/COLOR][/B]

altuntas58 10.05.2007 20:14

-->: --->: -->: SIRA MEHMET YILDIZ´DA

[QUOTE=RaP_BoY;215275][B]GARDAŞ NEDEN TEK TARAFLI KONUŞUYOSUN...SİVASSPORUN İYİLİGİNİ İSTEYEN BİR İNSANIN SÖYLEMESİ GEREKEN ŞEY İYİ PARA TEKLİF EDİLİRSE SATILMASI OLMASI LAZIM...AMA SENİN YAPTIGIN ŞEY AYIP DÜŞMANLIK YAPIYORSAN TEK TAKIMA DEGİL FENERE-BEŞİKTAŞA-TRABZONA-GALATASARAYA HEPSİNE BERABER TEPKİNİ GÖSTERMEN GEREKİR...ŞU FENERLİ KİMLİGİNDEN KURTULUN ARTIK ;)[/B][/QUOTE]

benim fenerli olduğumu nerden cıkardın? anlayamadım benim bir tek takımım var oda sivasspor beni bu sitede en az 15 kişi bilir sonra ben gercekleri yazıyorum hakan ünsal bir tv kanalında yorumculuk yapıyor kendi ağzından bizzat dinledim adam futbolu bırakalı 3 seneden fazla oldu halen binlerce dolar paramı alamıyorum dedi daha örnek istermisin ellerinden kacırdıkları fransız libery neden kactı dersin cünkü alacağını alamadıda ondan sevgili kardeşim eğer songun neden top oynamadığı ve saireyi yani hepsini buraya sıralarsam haklılığımı sizde anlarsınız bunu ben söylemiyorumki bütün spor oteritesi yazıp ciziyor sonra benim yazımı dikkatli okumanı tavsiye ederim ben bazıları gibi iyi gün dostu değilim yaşım 53 sayısız maclarına gittim yani dünki sivassporlu değilim 67 beri peşinden koşan amatöre düşüncede yanındaydım çok şükür süper liğe cıktı yine yanındayım soğuk demeden sıcak demden deplasman maclarına gittim insanları eleştirirken lütfen ön yargılı davranma ben ayıpta etmedim düşmanlıkta etmedim ve sivasspora canımı veririm istanbul kulüplerine halen hayranlık duyanların sivassporlu olmasından şüpe duyarım tepkini ben anladım sanırım bu yazıları okuyanlarda anlamıştır?????????

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:46.