SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Süperlig (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Gelenek Bozulmadı Kısır Döngü Devam Etti !!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=11205)

merkez_emre 14.05.2007 14:53

Gelenek Bozulmadı Kısır Döngü Devam Etti !!!

[B]
( Bir Taraftarın Haykırışıdır )

Evet 2006/2007 Sezonun sampıyonu yine Bir istanbul takımı oldu..Yıllardır süre gelen İstanbul üstünlüğü devam etti.En son 23 sene once bi anadolu kulubu trabzonspor kulubu sampıyonluk ipini göğüsledi...

Bi Lig Daha Bitti Yine Her sene oldugu gibi şike şaibe teşvik soylemleriyle bitti.Vede büyük olasılık oldu bu olaylar..Yine 3 büyüklerin bi kaç futbolcusu Anadolu kuluplerinin cogunun bütcesi kadar oldu..Yine Medya bi kaç program dısında sadece 3 büyüğü konustu 3 büyükle oturup 3 büyükle kalktı..Cogu Macta anadolu takımları buyuk sayılan takımları yenmesıne ragmen konuslan hep yenen kulup değil yenilen istanbul Takımının performansı değerlendirildi neden yenildiğinin cvb ı arandı...

Yazılı medyada ise hep 3 buyukler manşet oldu hep 3 büyük takım konusuldu..Örnegin : fb-bursa macında bursa nın yenmesıne ragmen alex e yapılan yorum kadarıyla bursadan bahsedilmedi...Hep fb nin topcusu baskanı taraftarı konusldu...

Anlatmak istediğim futbolun gectigi her yerde Hatda son zamanlarda sporun her dalında 3 büyük üstünlüğü devam ediyor....
Bizim takımımız yıllardır cok cefalar cektiren takımıza da gelınce de 2 yıldır süper ligde kosturuyoruz ama medyada gider anadolu kulupleri gibi gerektigi kadar yer alamıyoruz her ne kadar takdir edildiğimizi düşünsekte...2 yıldır mucadele ettik sampıyonluk için hiç umudumuz oldumu ? yada samp. ligi yada uefa için tam bi istikrarımız oldumu ??? peki bundan sonraki her yılda her sezonda ( 4 5 yılda bir uefa olursa hariç) bu hayal gorulenler olacak mı ???
Ben olacagını samıyorum cogunuz gibi...Cogu zaman hep dusunuyoruz 2. lig daha guseldi Sampıyonluk umudumuz vardı hiç olmazsa die hem orda şike teşvik olayları hiç olmuyor...Hiç 3 büyük denen birisi olmuyor die...

Gelin Büyüklerim Bırakın olmasın lig sampıyonluklarımız samp. ligi umudumuz Başkalarının yaptıgı gibi 3 büyük denen parası olup her hafta şike olaylarıyla gundeme gelen kulupleri desteklemeyelim..Gelin Başkaları gibi Şehrini topragını Büyüdüğü toprakları unutup Yalancı Bir Sevdanın pesınden kosanlar gibi olmayalım gelin Birlik olalım Gitmesek de bi yerlere duymasalarda Avrupada Dünyada İsmimizi SEvdamızdan vazgecmeyelim.

Gelin Dogdumuz toprakları unutmayalım !!!!......[/B]

CÜSSKB-Aynur 14.05.2007 15:06

-->: Gelenek Bozulmadı Kısır Döngü Devam Etti !!!

[B]Dün Galatasaraydan 1 puan almanın sevinciyle stattan ayrıldık. İstasyon caddesinde kalabalık bir konvoy görünce aldığımız 1 puan için olduğunu zannederek mutluluğumuz bir kat daha arttı. Meğerse Fenerbahçe kutlamaları için dışarı dökülmüş Sivas insanı[/B]

Army 14.05.2007 15:12

--->: Gelenek Bozulmadı Kısır Döngü Devam Etti !!!

[B]evet bizi üzende bu oldu dün akşam biraz tatsızlık oldu ama Allahtan büyümedi![/B]
[B]
[COLOR="Red"]Biz Sivassporluyuz! Anti-BİZANS [/COLOR][/B]

jakobieen 14.05.2007 15:17

anadolu takımları elindeki parlayan yıldızları, güya kulüp menfeatleri için o üç istanbulluya sattığı sürece, elindeki topçu: ''sonuçta ben profesyonelim'' dediği sürece, staddaki seyirci takıma destek yerine rakip takım için bir dakikada beste yaptığı sürece, takımın yenildiği maçlar sonunda futbolcuya, t.direktöre ''canınız sağ olsun'' demek yerine küfürler saydığımız sürece, ''hekeme rağmen'' sözü yerine ''hakem yüzünden'' sözünü ettiğimiz sürece, hedefimiz şampiyonluk yerine 45 puan alalım yeter dediğimiz sürece, bu sene sivas en kötü ikinci olur sözlerime gülündüğü sürece ve bi teknik direktör parayı versinler ben bile giderim dediği sürece ANADOLUDAN ŞAMPİYON ÇIKMAZ..
NOT: bu sene kanımca ligde hiç bir pislik olmamıştır ve f.bahçe hak ederek şampiyon olmuştur..
bi başka NOT: şu ligde en sevmediğim takım f.bahçedir..

SEMİH-58 14.05.2007 16:57

hiçbir zamanda bozulmaz inşallah.

Ss--58--Ss 14.05.2007 18:20

[QUOTE=merkez_emre;215955][B]
( Bir Taraftarın Haykırışıdır )

Evet 2006/2007 Sezonun sampıyonu yine Bir istanbul takımı oldu..Yıllardır süre gelen İstanbul üstünlüğü devam etti.En son 23 sene once bi anadolu kulubu trabzonspor kulubu sampıyonluk ipini göğüsledi...

Bi Lig Daha Bitti Yine Her sene oldugu gibi şike şaibe teşvik soylemleriyle bitti.Vede büyük olasılık oldu bu olaylar..Yine 3 büyüklerin bi kaç futbolcusu Anadolu kuluplerinin cogunun bütcesi kadar oldu..Yine Medya bi kaç program dısında sadece 3 büyüğü konustu 3 büyükle oturup 3 büyükle kalktı..Cogu Macta anadolu takımları buyuk sayılan takımları yenmesıne ragmen konuslan hep yenen kulup değil yenilen istanbul Takımının performansı değerlendirildi neden yenildiğinin cvb ı arandı...

Yazılı medyada ise hep 3 buyukler manşet oldu hep 3 büyük takım konusuldu..Örnegin : fb-bursa macında bursa nın yenmesıne ragmen alex e yapılan yorum kadarıyla bursadan bahsedilmedi...Hep fb nin topcusu baskanı taraftarı konusldu...

Anlatmak istediğim futbolun gectigi her yerde Hatda son zamanlarda sporun her dalında 3 büyük üstünlüğü devam ediyor....
Bizim takımımız yıllardır cok cefalar cektiren takımıza da gelınce de 2 yıldır süper ligde kosturuyoruz ama medyada gider anadolu kulupleri gibi gerektigi kadar yer alamıyoruz her ne kadar takdir edildiğimizi düşünsekte...2 yıldır mucadele ettik sampıyonluk için hiç umudumuz oldumu ? yada samp. ligi yada uefa için tam bi istikrarımız oldumu ??? peki bundan sonraki her yılda her sezonda ( 4 5 yılda bir uefa olursa hariç) bu hayal gorulenler olacak mı ???
Ben olacagını samıyorum cogunuz gibi...Cogu zaman hep dusunuyoruz 2. lig daha guseldi Sampıyonluk umudumuz vardı hiç olmazsa die hem orda şike teşvik olayları hiç olmuyor...Hiç 3 büyük denen birisi olmuyor die...

Gelin Büyüklerim Bırakın olmasın lig sampıyonluklarımız samp. ligi umudumuz Başkalarının yaptıgı gibi 3 büyük denen parası olup her hafta şike olaylarıyla gundeme gelen kulupleri desteklemeyelim..Gelin Başkaları gibi Şehrini topragını Büyüdüğü toprakları unutup Yalancı Bir Sevdanın pesınden kosanlar gibi olmayalım gelin Birlik olalım Gitmesek de bi yerlere duymasalarda Avrupada Dünyada İsmimizi SEvdamızdan vazgecmeyelim.

Gelin Dogdumuz toprakları unutmayalım !!!!......[/B][/QUOTE]

mactan sonra yasanan olaylar ıyıkı buyumedı her zaman centılmenlıgın onde olması gerekır istanbul takımı FENERBAHCE nin SAMPIYON olması hepımızı sevındırecek bır olaydır cunku futbol şiddet degıldır.futbol spordur ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN de SOYLEDIGI GIBI ( BEN SPORCUNUN ZEKİ CEVIK VE AYNI ZAMANDA AHLAKLISINI SEVERIM ) SOZUNU UNUTMAMALIYIZ.İSTER ISTANBUL TAKIMI SAMPIYON OLSUN ISTER BASKA SEHRIN TAKIMI SAMPIYON OLSUN ONEMLI DEGIL ONEMLI OLAN TEK BIRSEY VARDIR VE BU DOSTLUKTUR

asil58 14.05.2007 18:42

Sivaslı k.....ler istanbulu destekler
Anti-İstanbul

GuNaY 14.05.2007 20:15

[B]Güzel bir yazı emre eline sağlık,
İnsanlarda beklentiler hayak kırıklıklarının oluşmasında en büyük etkendir,
mantık yerine duyguyla hareket ettiğimiz sürede hayal kırıklığımız devam edecek...
Uzun bir süre daha İstanbul takımlarının ligde şampiyonluk ambargosunun devam edeceğini düşünüyorum,
Kendi takımımız adına ise üst sıralarda yer alıp Avrupa kupalarına katıldığımızda şehir stad ve taraftar olarak buna hazır olmamız gerektiğine inanıyorum. Görüldüki 2 senede süper lige tam anlamıyla uyum sağlayabildik, Avrupa maçları içinde bir o kadar zamana ihtiyaç var gibi duruyor.

Not: Arkadaşlardan şahsi ricam İstanbul takımlarına olan sevgisizliğimizi ANTİ-BİZANS kelimesi yerine başka bir şekilde dile getirelim. İSTANBUL bizans değil, Lütfen...[/B]

PRoFeSSioNaL 15.05.2007 17:55

`İstanbul Takımlarını ßi Ànadolu Takımı Geçecek
Sadece
ßiraz ''`ZAMAN`'' ''`ZAMAN`''

Ss--58--Ss 15.05.2007 18:07

[QUOTE=asil58;216013]Sivaslı k.....ler istanbulu destekler
Anti-İstanbul[/QUOTE]

arkadasım bu yazınla neyı soylemeye calısıyorsun.:mad:

altuntas58 15.05.2007 20:04

istanbul takımlarının entirikalarından bıktık usandık yeter artık midem bulanıyor şike+teşfik +şaibe = üç büyükler sezonun başlamasından bu yana basın istanbulun pisliklerinden başka ne yazıyorki zaten basınıda arkalarına almışlar kendileri calıp kendileri oynuyor anadolu kulüpleri onların hiç umrunda değil sevgili yiğidolar lütfen şu sözde üç büyüklerin reklamını bu temiz sitemizde yapmayalım eğer istanbul takımlarını tutan varsa ki olabilirde lütfen bu siteye onları taşımıyalım benim sözüm gercek sivaslılara ötekilere bir şey dediğim yok sivaslı olupta sivassporun haricinde başka takım tutanın ben sivaslılığından şüphe ederim bu tertemiz sitemize kirli ve şaibeli istanbul takımlarını yazıpta sitemizi boş şeylerle oyalamayalım her şey sivasspor için hep destek tam destek ayrıca MERKEZ EMRE kardeşim sen yerden göğe kadar haklısın seni taktir ediyorum tamda kanayan yaraya parmak basmışsın inşallah birileri bu işlere uynırda el kor diye ümit ediyorum

Besyo_cu 15.05.2007 20:28

bu durum imkansız ekomomik olarak boy ölcüşmek stat alt yabı gibi tesis alanında da rekabet olması cok zor en basit örneği ise sivas sporumuzun yöneticileri ve teknık trektörümüz sayın bülent uygunun acıklaması aynen şöle satamıycagımız oyuncu yok böyle bir zihniyetle şampiyon olmamız munkunmu...

bordomavili 18.05.2007 17:37

[QUOTE=€LBeyli58;216198]`İstanbul Takımlarını ßi Ànadolu Takımı Geçecek
Sadece
ßiraz ''`ZAMAN`'' ''`ZAMAN`''[/QUOTE]

İstanbul takımlarını bir takım hem de altı defa geçti bu ligde.En az üç defa da hakemlerle geçmesi engellendi.

Bundan sonra da en kısa sürede yine geçecektir.

Bilginize.

ceza_tolga_rep 18.05.2007 18:04

sivaslı olupta fenerin şampiyonluğunu kutlayanlar bence vatan hainidir.sokakta sorsanız en büyük sivassporludur ama şimdide sokaklarda fenerbahçe demekteler.bizim insanımız adam olmaz tabiki fener diye sevinenlerden bahsediyorum.benim için hiçbiri önemli deil,ne trabzon,ne fener,ne galatasaray hiçbiri önemli deil,
TEK ÖNEMLİ OLAN SİVASSPORDUR BEYLER BUNU KAFANIZA SOKUN..

jakobieen 18.05.2007 19:50

[QUOTE=ceza_tolga_rep;216748]sivaslı olupta fenerin şampiyonluğunu kutlayanlar bence vatan hainidir.sokakta sorsanız en büyük sivassporludur ama şimdide sokaklarda fenerbahçe demekteler.bizim insanımız adam olmaz tabiki fener diye sevinenlerden bahsediyorum.benim için hiçbiri önemli deil,ne trabzon,ne fener,ne galatasaray hiçbiri önemli deil,
TEK ÖNEMLİ OLAN SİVASSPORDUR BEYLER BUNU KAFANIZA SOKUN..[/QUOTE]
sakin ol gardaşım, isteyen istediği takımı tutar, kimin kime gönül vereceğine biz karar veremeyiz, vatan hainliği bu kadar kolay mı, rabbim vatan hainliğinden sakınsın hepimizi :)

cerrah yiğido 18.05.2007 20:20

[QUOTE=bordomavili;216741]İstanbul takımlarını bir takım hem de altı defa geçti bu ligde.En az üç defa da hakemlerle geçmesi engellendi.

Bundan sonra da en kısa sürede yine geçecektir.

Bilginize.[/QUOTE]

SİVAS İÇİN İSTANBUL TAKIMLARIDA, TRABZONSPORDA AYNI İSTANBULDA, TRABZONDA BU ÜLKENİN ŞEHİRLERİ

1967_CLUB_KEL 18.05.2007 20:38

BEN SİVAS DA OLSAM ONLARI ÖYLE GEZDİRİRMİYDİM BEEEEE TAŞLA SOPAYLA DALARDIM NE ARABA KALIRDI NEDE fenerli

Del Piero 18.05.2007 21:40

[COLOR="Red"]BU YAZIYA SONUNA KADAR KATILIYORUM VE HER ZAMAN HER YERDE SİVASLIYIZ sivaSSpor'LUYUZ

SİVASLI K.PEKLER İSTANBULU DESTEKLER[/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:47.