SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   ŞAMPIYONU BELİRLEDİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=11210)

SivasSpor.Com 14.05.2007 20:40

ŞAMPIYONU BELİRLEDİ

[IMG]http://www.sporx.com/images/1/29/6948_B_GurhanGursoy001.jpg[/IMG]
Sezon başında Fenerbahçe'den kiralık olarak Sivasspor'a gelen Gürhan Gürsoy, Galatasaray'a attığı son dakika golü ile çifte mutluluk yaşadı.

Fenerbahçe ile yeniden 3 yıllık sözleşme imzalayan Gürhan, attığı gol ile takımının şampiyonluğa ulaşması nedeni ile çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Sezon başında kiralık olarak Fenerbahçe'den Sivasspor'a gelen ve özellikle son haftalarda oynadığı futbol ile büyük beğeni kazanan Gürhan Gürsoy, Galatasaray'a 90+3'te attığı golle şampiyonun ismini belirledi. Galatasaray'ın kazanması, Fenerbahçe'nin ise berabere kalması durumunda şampiyonluk düğümü son 2 haftada çözülecekti. Fenerbahçe'deki sözleşmesinin Mayıs'ta bittiğini, ancak geçen hafta içerisinde yeniden 3 yıllık sözleşme imzaladığını belirten Gürhan, "Attığım golün bu kadar güzel ve anlamlı olması beni daha da gururlandırdı. Gelecek sezon yeniden Fenerbahçe'ye döneceğim. Forma şansı bulabilmek için elimden geleni yapacağım. Sivasspor'da iyi bir sezon geçirdim ve daha çok tecrübe kazandım. Aynı hafta içerisinde iki mutluluğu birden yaşadığım için seviniyorum" dedi.

Bu arada yeni sezonda Galatasaray forması giyecek olan Servet Çetin'in, yeni takımına karşı ortaya koyduğu mücadele taraflı, tarafsız tüm spor camiasının takdirini kazandı. Maç sonrasında yönetim kurulu üyeleri ve teknik heyetin Servet'e özel olarak teşekkür ettikleri öğrenildi.

ceza_tolga_rep 14.05.2007 21:26

-->: ŞAMPIYONU BELİRLEDİ

ben katılmıyorum,zaten fenerbahçe geçen haftadan beri şampiyonluğunu ilan etmişti.gürhan fenere tekrar gidecekmiş bir gürhan gider bir gürhan gelir.yolun açık olsun kardeş ama şunu unutma fenerbahçede kadroya giremezsin ama yinede byss sana.

ZALIM_58 14.05.2007 21:44

[QUOTE=ceza_tolga_rep;216038]ben katılmıyorum,zaten fenerbahçe geçen haftadan beri şampiyonluğunu ilan etmişti.gürhan fenere tekrar gidecekmiş bir gürhan gider bir gürhan gelir.yolun açık olsun kardeş ama şunu unutma fenerbahçede kadroya giremezsin ama yinede byss sana.[/QUOTE]

YA ARKADAŞIM SEN NEKADAR SABIRSIZ Bİ İNSANSIN KUSURA BAKMA AMA SEN BURAYA MİLLETİ SİNİR ETMEYE GİRİYOSUN HAZ DUYUYOSUN BUNDAN ADAMIN TAKIMI TABİKİ GİDECEK BENCE SİVASTADA MÜTHİŞ OYNADI

ceza_tolga_rep 14.05.2007 21:49

[QUOTE=ZALIM_58;216043]YA ARKADAŞIM SEN NEKADAR SABIRSIZ Bİ İNSANSIN KUSURA BAKMA AMA SEN BURAYA MİLLETİ SİNİR ETMEYE GİRİYOSUN HAZ DUYUYOSUN BUNDAN ADAMIN TAKIMI TABİKİ GİDECEK BENCE SİVASTADA MÜTHİŞ OYNADI[/QUOTE]

gürhanın müthiş oynamadığını söleyen ve fenerbahçenin 2. yarı başladığı zaman şampiyonluğunu garantilemediğini düşünen insanlar ger zkalıdır.ben gürhanın çok kaliteli olduğunu düşünüyorum ve sivassporda kalması gerektiğini düşünüyorum.

yerliturkuaz 15.05.2007 11:07

--->: ŞAMPIYONU BELİRLEDİ

İsterdimki Gürhan'ın uzub yıllar Sivasspor'a hizmet etmesini ama ne yazıkki sezon sonu takımımızdan ayrılıyor. Gürhan'a yeni sezonda başarılar diliyoruz.

Turan 59 15.05.2007 12:22

Emeği için çok teşekkür ederim.Keşke uzun yıllar Sivasspor'da kalsaydın.Hele Galatasrsy'a attığın o gol yokmu,bizi hayata bağladı.

jakobieen 15.05.2007 12:45

kal bizle gürhan.. tekrar fenere gidip kendine yazık etme.. korkarım ki bi can arat'da sen olursun.. hazır seni seven bi şehir bulmuşken bizimle kalıp keyfini çıkar bunun.

ceza_tolga_rep 15.05.2007 13:54

gürhan kall bizde kendine yazık etme..........2. can arat olmaaaaaaaaaaaaaa...

kakikli 15.05.2007 14:14

öncelikle tebrik ediyorum seni...
gerçekten sivasa geldin kendini ispatladın...
ilk manisa maçında izlemiştim seni çok zayıf diye düşünmüştüm ama yanılttın beni...
bence f b ii bi hoca ile çalışırsa mutlaka kadroda yer bulursun...
umarım gürhan gidince can geri bize döner...

altuntas58 15.05.2007 14:26

sevgili Gürhan sivasspora yapmış olduğun hizmetten dolayı seni yürekten kutlarım sivassporda oynadığın bütün maclarda çok iyi performans gösterdin umarım gittiğin takımdada şans bulursun bahtın açık şansın bol olsun

serhatcan 15.05.2007 14:58

Bencee CAN ARAT da geri gelmesi lazımmm.

serhatcan 15.05.2007 15:00

CAN ARAT,HAKKI ve GS li EMRE AŞIK bu 3 ü çok iş yapar sivasta

Yiğiter 15.05.2007 15:55

inşallah gitmez biraz daha pişmesi lazım..yazık olur bence giderse....

Turan 59 15.05.2007 17:19

GÜRHAN BU TARAFTARIN SESİNİ DİNLE.EN AZ BİR SENE DAHA SİVASSPOR'DA KALMALISIN.

PRoFeSSioNaL 15.05.2007 17:42

`Teşekkürler Gürhan ßu İyilik Unutulmaz Sende ßizleri Unutma

Ss--58--Ss 15.05.2007 18:20

[QUOTE=SivasSpor.Com;216036][IMG]http://www.sporx.com/images/1/29/6948_B_GurhanGursoy001.jpg[/IMG]
Sezon başında Fenerbahçe'den kiralık olarak Sivasspor'a gelen Gürhan Gürsoy, Galatasaray'a attığı son dakika golü ile çifte mutluluk yaşadı.

Fenerbahçe ile yeniden 3 yıllık sözleşme imzalayan Gürhan, attığı gol ile takımının şampiyonluğa ulaşması nedeni ile çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Sezon başında kiralık olarak Fenerbahçe'den Sivasspor'a gelen ve özellikle son haftalarda oynadığı futbol ile büyük beğeni kazanan Gürhan Gürsoy, Galatasaray'a 90+3'te attığı golle şampiyonun ismini belirledi. Galatasaray'ın kazanması, Fenerbahçe'nin ise berabere kalması durumunda şampiyonluk düğümü son 2 haftada çözülecekti. Fenerbahçe'deki sözleşmesinin Mayıs'ta bittiğini, ancak geçen hafta içerisinde yeniden 3 yıllık sözleşme imzaladığını belirten Gürhan, "Attığım golün bu kadar güzel ve anlamlı olması beni daha da gururlandırdı. Gelecek sezon yeniden Fenerbahçe'ye döneceğim. Forma şansı bulabilmek için elimden geleni yapacağım. Sivasspor'da iyi bir sezon geçirdim ve daha çok tecrübe kazandım. Aynı hafta içerisinde iki mutluluğu birden yaşadığım için seviniyorum" dedi.

Bu arada yeni sezonda Galatasaray forması giyecek olan Servet Çetin'in, yeni takımına karşı ortaya koyduğu mücadele taraflı, tarafsız tüm spor camiasının takdirini kazandı. Maç sonrasında yönetim kurulu üyeleri ve teknik heyetin Servet'e özel olarak teşekkür ettikleri öğrenildi.[/QUOTE]

HELAL OLSUN GÜRHAN ALNINDAN OPULECEK KİSİSİN SEN.GALATASARAYA ATTIGIN GOLLE HEM BİZLERİ SEVINDIRDIN HEMDE FENERBAHCE Yİ 100. YILINDA SAMPIYONLUGA ULASTIRDIN.SEN BIR DAHISIN;)

abircan 16.05.2007 14:22

UMARIM FB DE KULÜBEDE TAMAMLAMAZSIN 3 YILI , GELDE OYNA SİVASTA

cihan çiftçi 16.05.2007 14:25

bizim tek yapmamaız gereken şey gürhanı en iyi şekilde göndermektir

kurtay58 19.05.2007 16:23

Fenerbahçeden Sivasa gelen futbolcular, daha sonra Milli Takıma kadar yükseliyorlar, değerleri artıyor. Gürhan'ın da yolu açık olsun. Hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Fenerbahçe bize şimdi Olcan'ı kiralık versin. Seneye Real Madrit'e satar. Bizden tavsiye....

Ultra sivasli 20.05.2007 13:46

[B][I]TÜRKIYEDE SAMPIYONU YIGIDOLAR BELIRLER SIVASSPOR TARAFTARI VE TOPCULARININ NE KADAR BÜYÜK OLDUGUNU GÖRMEYEN KALMADI HELAL SANA MECNUN GARDASIM SENINLE GRUR DUYUYORUM SIVASA , KANARYA , ASLAN , KARTAL , VIZ GELIR BU SENE BU KORKU ONLARA YETER YIGIDONUN NE OLDUGUNU KULAKLARININ ARKASINA YAZMISLARDIR SAKIN UNUTMASINLAR[/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:45.