SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Erciyes'i Alkışlayalım (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=11259)

talha58 20.05.2007 23:15

Erciyes'i Alkışlayalım

;) [B][COLOR="Indigo"]Arkadaşlar biliyorsunuz son birkaç günde İngiltere'de Chelsea takımının Şampiyon olan Manceshter United'ı alkışlamasından dolayı basınımızda çok defa Galatasarayın Fenerbahçeyi alkışlaması gündeme geldi. Öyle birşey gerçekleşmedi ama bence bizim bu hafta karşılaşacağımız rakibimiz Erciyesspor'u bütün takımlara örnek olacak şekilde sezonun ikinci yarısında gösterdikleri performans nedeniyle alkışlamamız gerektiğine inanıyorum. Bu hem küme düşen rakibimize son bir jestimiz olacak hem komşumuza bir teseli hediyesi olacak hem de son günlerde şiddetin körüğündeki spor kamuoyuna bir ibret, örnek olarak yer alacaktır. sizlerin düşüncelerini de merak ediyorum. [/COLOR][/B]

jakobieen 20.05.2007 23:21

-->: Erciyes'i Alkışlayalım

helal hemşoma bu fikirler hep benim topraklarımdan çıkar zaten :) bence mükemmel olur, ama burası türkiye, eğer erciyes bizi yenerse bu olaydan sonra konuşulacakları düşünemiyorum..

talha58 20.05.2007 23:23

--->: Erciyes'i Alkışlayalım

[B][COLOR="Indigo"]erciyes şu anda ligden düştü zaten. matematiksel olarak da şansları çok zor.[/COLOR][/B]

jakobieen 20.05.2007 23:28

yanlış biliyon dostum henüz düşmedi :)

talha58 20.05.2007 23:32

--->: -->: Erciyes'i Alkışlayalım

[QUOTE=CÜSSKB-jakobieen;217264]yanlış biliyon dostum henüz düşmedi :)[/QUOTE]
[COLOR="Indigo"][B]
pardon matematiksel olarak küçük bir şansları var ama çok zor tabi. ben düştü gözüyle bakıyorum. bu önemli değil. biz maçın sonucunda duruma göre alkışlarız yine. mesela bizi yener ve küme düşerlerse yine bir jest yaparız. [/B][/COLOR]

myway 20.05.2007 23:34

[B]Bence çok saçma olur.Rakipsin sonuçta neden alkışlayalım ki.?? Şampiyonluğunu ilan etse hadi neyse alkışlanır... iyi performans gösterdi diye bi takım alkışlanır mı ya:) üst üste 4-5 maç kazananı 5-0 maç galip gelenivs vs alkışlayacaz o zaman öyle mi?
ha diyelim ki alkışladık arkasından da erciyes gelip seni yenerse maçta. bu sefer de şike yaptı yaftasıyla yaftalanma ihtimalin var:) burası Türkiye

saygılar selamlar..[/B]

talha58 20.05.2007 23:36

--->: -->: Erciyes'i Alkışlayalım

[QUOTE=myway;217268][B]Bence çok saçma olur.Rakipsin sonuçta neden alkışlayalım ki.?? Şampiyonluğunu ilan etse hadi neyse alkışlanır... iyi performans gösterdi diye bi takım alkışlanır mı ya:) üst üste 4-5 maç kazananı 5-0 maç galip gelenivs vs alkışlayacaz o zaman öyle mi?
ha diyelim ki alkışladık arkasından da erciyes gelip seni yenerse maçta. bu sefer de şike yaptı yaftasıyla yaftalanma ihtimalin var:) burası Türkiye

saygılar selamlar..[/B][/QUOTE]

[COLOR="Indigo"][B]ben şöyle diyorum erciyes bizi yense de küme düşecek ve maç sonunda bir jest olarak yapılabilir. [/B][/COLOR]

jakobieen 20.05.2007 23:40

[QUOTE=myway;217268][B]Bence çok saçma olur.Rakipsin sonuçta neden alkışlayalım ki.?? Şampiyonluğunu ilan etse hadi neyse alkışlanır... iyi performans gösterdi diye bi takım alkışlanır mı ya:) üst üste 4-5 maç kazananı 5-0 maç galip gelenivs vs alkışlayacaz o zaman öyle mi?

saygılar selamlar..[/B][/QUOTE]
[B]düşerse[/B]: o an alkışlamak sivasın ne kadar mükemmel ve centilmen insanı olduğunu tüm türkiyenin gözü üzerimizde iken göstermiş oluruz ki bence bu sivasımın ülkemdeki kötü imajını silme çalışmalırının en mükemmeli olur..
[B]düşmezse[/B]: e bu mükemmel mücadelesi ile bu başarıyı yakalaması gerçekten ayakta alkışlanır hemşo bee :)

Ss--58--Ss 20.05.2007 23:43

[QUOTE=leblebi82;217255];) [B][COLOR="Indigo"]Arkadaşlar biliyorsunuz son birkaç günde İngiltere'de Chelsea takımının Şampiyon olan Manceshter United'ı alkışlamasından dolayı basınımızda çok defa Galatasarayın Fenerbahçeyi alkışlaması gündeme geldi. Öyle birşey gerçekleşmedi ama bence bizim bu hafta karşılaşacağımız rakibimiz Erciyesspor'u bütün takımlara örnek olacak şekilde sezonun ikinci yarısında gösterdikleri performans nedeniyle alkışlamamız gerektiğine inanıyorum. Bu hem küme düşen rakibimize son bir jestimiz olacak hem komşumuza bir teseli hediyesi olacak hem de son günlerde şiddetin körüğündeki spor kamuoyuna bir ibret, örnek olarak yer alacaktır. sizlerin düşüncelerini de merak ediyorum. [/COLOR][/B][/QUOTE]

HELAL OLSUN ERCİYESSPOR TÜM FUTBOL SEVERLERİN BEGENİSİNI KAZANDIN İNSALLAH BASARILI OLURSUN

[ SİVASSPOR+ERCİYESSPOR: DOSTLUK;) ]

TracyMcGrady58 20.05.2007 23:43

[QUOTE=CÜSSKB-jakobieen;217271][B]düşerse[/B]: o an alkışlamak sivasın ne kadar mükemmel ve centilmen insanı olduğunu tüm türkiyenin gözü üzerimizde iken göstermiş oluruz ki bence bu sivasımın ülkemdeki kötü imajını silme çalışmalırının en mükemmeli olur..
[B]düşmezse[/B]: e bu mükemmel mücadelesi ile bu başarıyı yakalaması gerçekten ayakta alkışlanır hemşo bee :)[/QUOTE]

Katiliyorum dediklerine.Bence mutlaka yapilmasi gereken ve Sivasimiza yakisan bir hareket olur

myway 21.05.2007 00:06

-->: --->: -->: Erciyes'i Alkışlayalım

[QUOTE=leblebi82;217270][COLOR="Indigo"][B]ben şöyle diyorum erciyes bizi yense de küme düşecek ve maç sonunda bir jest olarak yapılabilir. [/B][/COLOR][/QUOTE]

erciyes yenerse küme düşeceği garanti değil.Ben hala alkışlamak saçma olur diyorum.

ceza_tolga_rep 21.05.2007 00:12

tabiki alışlarız.biz türkiyenin en centilmen taraftar kitlesiyiz.

GuNaY 21.05.2007 00:24

--->: -->: --->: -->: Erciyes'i Alkışlayalım

[QUOTE=myway;217282]erciyes yenerse küme düşeceği garanti değil.Ben hala alkışlamak saçma olur diyorum.[/QUOTE]

[B]Mustafa ne olacak sanki elinle iki şepik çalsan :)
Kupada final oynadı neticede bizi avrupada temsil edecek, bunun yanısıra komşu ve kardeş şehrimizin takımı,
maçtan önce iki takımda tribüne çağırıp güzel şeyler söylenebilir, Bugün Ankaragücü taraftarının yaptığı gibi...
İmaj konusuna gelince kesinlikle medyanın gözünde değişeceğine inanmıyorum, zaten önemlide değil...
Onların yalakalık yapacakları yeteri kadar takımları var!!!
Bizim için önemli olan komşumuzun ligde kalması...[/B]

myway 21.05.2007 00:47

-->: --->: -->: --->: -->: Erciyes'i Alkışlayalım

[QUOTE=GuNaY;217285][B]Mustafa ne olacak sanki elinle iki şepik çalsan :)
Kupada final oynadı neticede bizi avrupada temsil edecek, bunun yanısıra komşu ve kardeş şehrimizin takımı,
maçtan önce iki takımda tribüne çağırıp güzel şeyler söylenebilir, Bugün Ankaragücü taraftarının yaptığı gibi...
İmaj konusuna gelince kesinlikle medyanın gözünde değişeceğine inanmıyorum, zaten önemlide değil...
Onların yalakalık yapacakları yeteri kadar takımları var!!!
Bizim için önemli olan komşumuzun ligde kalması...[/B][/QUOTE]
[B]
Benim de gönlüm erciyesin ligden kalmasından yana abi inşallah kalırlar.
Ama bu alkış olayı bana mantıklı gelmiyor açıkcası. Yani tebrik edersinde gönülden olur.Şimdi bir erciyese alkış tutsak sonra damaçı kaybetsek eminim ki bu diğer düşmeye oynayan takımlar tarafıından yanlış algılanacak.Her ne kadar bizim öyle bir niyetimiz olmasa da....

Erciyese başarılar . İnşallah ligde kalırsınız....[/B]

GuNaY 21.05.2007 00:52

--->: -->: --->: -->: --->: -->: Erciyes'i Alkışlayalım

[QUOTE=myway;217289][B]
Benim de gönlüm erciyesin ligden kalmasından yana abi inşallah kalırlar.
Ama bu alkış olayı bana mantıklı gelmiyor açıkcası. Yani tebrik edersinde gönülden olur.Şimdi bir erciyese alkış tutsak sonra damaçı kaybetsek eminim ki bu diğer düşmeye oynayan takımlar tarafıından yanlış algılanacak.Her ne kadar bizim öyle bir niyetimiz olmasa da....

Erciyese başarılar . İnşallah ligde kalırsınız....[/B][/QUOTE]

[B]oooo eller ne der kaygısıyla hareket edersek hiçbir zaman doğal davranamayız..
varsın Sivasspor'umuz yedeklerle çıksın, paflara tecrübe edindirsin, ama komşumuzun ümidlerini 4 Eylülde bitirmeyelim...
karadeniz kardeşliği(!) yıllardır alenen yapılıyor ne kadar gündem de?
Hersezon yaptıkları yanlarına kar kalıyor, Trabzon'un puana en çok ihtiyacı olduğu zamanda rizeye güle oynaya 1-0 yenildiler(!) bunu kaç kişi dillendiriyor?
Takımlarıda düşünmek lazım, deplasman masrafından kurtarmış oluruz :D[/B]

myway 21.05.2007 01:08

-->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: Erciyes'i Alkışlayalım

[QUOTE=GuNaY;217292][B]oooo eller ne der kaygısıyla hareket edersek hiçbir zaman doğal davranamayız..
varsın Sivasspor'umuz yedeklerle çıksın, paflara tecrübe edindirsin, ama komşumuzun ümidlerini 4 Eylülde bitirmeyelim...
karadeniz kardeşliği(!) yıllardır alenen yapılıyor ne kadar gündem de?
Hersezon yaptıkları yanlarına kar kalıyor, Trabzon'un puana en çok ihtiyacı olduğu zamanda rizeye güle oynaya 1-0 yenildiler(!) bunu kaç kişi dillendiriyor?
Takımlarıda düşünmek lazım, deplasman masrafından kurtarmış oluruz :D[/B][/QUOTE]
[B]
kesinlikle aynen katılıyorum :) ama yedek kadroyla çıkmayakimse bi şey demez de alkış oalyı sakat olur. Yok ya gerek yok nedense ben taktım bu olaya gece gece:D[/B]

UTKUM_58 21.05.2007 01:19

KIMSE KAFASINI YORMASIN:) erciyes bizi yenecek bizde alkislayacagiz:) ha
dusermi dusmezmi bilemem ama alkislarsakta incilerimiz dökulmez..ama su gercek.gercekten guzel cikis yaptilar 2 ci yari,umarim hakettikleri sonucu alirlar

myway 21.05.2007 01:20

[B]Pankart assak hoş olur aslında erciyese uefada başarılar diye..[/B]

FranzFerdinand 21.05.2007 02:12

Mac sonu belki, ama mactan once alkislanirsa yanlis yorumlanabilir (hele bir de yenilirsek)

Besyo_cu 21.05.2007 02:35

erciyes alkışlanacak performansı göstermıştır bizede yakışanı yaparız

zaralım 58 21.05.2007 06:15

alkışlarsak bişey kaybetmeyiz tamtersine kazanırız

ofozturk 21.05.2007 07:14

ankaragüclü taraftarlar bizleri nasıl alkışlamışlarsa bizde alkışlayalım arkadaslar. ne kaybımız olabilir ki.

yigido_furkan 21.05.2007 07:18

bncede alkıslasak cok güzel olur TÜM TÜRKİYEYE ÖRNEK OLUR NOLACAK BNCE COK GÜZEL BİR FİKİR2007 most impressive screensavers

myscreensavers.info

ibrahimovic7 21.05.2007 07:32

Bizim yiğidolar zaten alkışlar eminim! Birde inşallah sahanın her yeri bayrak olur güzel bi maç olur inşallah. Destekte tam olsun!

Dağcı 21.05.2007 07:37

Erciyes'i Alkışlayalım

[FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="Navy"]Erciyes Türkcell süper ligi'nin ikinci yarısında gösterdiği performans ile taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmıştır.

Bu son maçın dostane bir havada geçeceğini tahmin ediyorum. Son maçlarını kazanırlarsa hiç şaşırmam.

Erciyes'in ligden düşmesini istemiyorum. Neden; çünki hemen 2 saatlik bir deplasman da ondan.[/COLOR][/B][/FONT]

kakikli 21.05.2007 07:40

belli ki hala rakibi alkışlamayı öğrenememişiz...
türk sporu bu nedenle gelişmiyor,rakip düşman gibi görülüyor...
ama ben bu maça gideceğim, sonuç ne olursa olsun ERCİYES'i alkışlayacağım...
rakibi alkışlamak bizi küçültmez/!) aksine yüceltir...
ama bunu herkes anlayamaz,çünkü bizler çok fanatiğiz...
BÜLENT HOCA AKŞAM NE DEDİ:HERŞEY TÜRKİYE İÇİN, TÜRK SPORU İÇİN...

CÜSSKB-Aynur 21.05.2007 08:06

[B]Bende kolay geçecek bir maç olarak görmüyorum.
Kayseri Erciyesin küme düşmesini istemezdim. Dağcı arkadaşımızında değindiği gibi yakın bir deplasman ve bizim için yakın deplasman her zaman avantaj.[/B]

sandal5877 21.05.2007 08:07

arkadaşlar alkışlayalım ama şunlara katılmıyorum k erciyes 2.yarının en başarılı takımı diyen arkadaşlarda var biziz 2 yarının en iyi takımı bulent hoca gelmeden
neredeydik bir bakalım .birde her takıma aynı yaklaşalımki büyüklügümüz dürüslügümüz yigodolumuz anlaşılsın kayseri`` KAYSERİ ERCİYESE ACIMADI
acıma acınacak hale düşersin. her takım sivassporumuz tarafından
yenilmeye mahkum olacak....

izmirliyigido 21.05.2007 08:35

ALKIŞLAYALIM....ALKIŞLAMAKATAN ELİMİZ ESKİMEZ VE ACIMAZ AMA, ACABA ERCİYES BİZ AYNI DURUMDA OLSAYDIK BİZE AYNI ŞEYİ YAPARMIYDI? İŞİN KÖTÜSÜ NE BİLİYORMUSUNUZ? 2 RAKİBİNİ DE (Ç.RİZESPOR VE ANTALYASPORU) ÜST ÜSTE 2 MAÇTADA EVİNDE YENEMİYOR, SONRADA SİVASSPOR'DAN MEDET UMUYOR. TAMAM MAÇI KAZANABİLİRLER O AYRI. VE BENDE ASLA DÜŞMELERİNİ İSTEMİYORUM.

AMA, KAZANDIKLARI TAKDİRDE LİGDE YİNE KALAMAYACAKLAR VE AYNI ZAMANDA SİVASSPOR'UN 6.LIK HAYALLARİNE DARBE VURACAKLAR. YANİ HEM KENDİLERİNE ZARAR VERECEKLER, HEMDE BİZE.

EN İYİSİ BU OLAYI ÇOK DRAMATİZE ETMEDEN, OYNAYAN KAZANSIN DİYEREK CENTİLMENCE, İYİ NİYET ÇERCEVESİNDE OYNAMALARI VE MAÇIN SONUNDA SONUÇ NE OLURSA OLSUN ERCİYESSPOR'U TRİBÜNLERE ÇAĞIRIP "ALKIŞLAYALIM" VE STADI İNLETELİM. O ZAMAN FAİR-PLAY OLUR.

KEŞKE, HER 2 ÇAIDA KAZANIP KURTULSALARDI DA, SİVAS'A RAHAT GELSELERDİ, BİZDE MAÇA ÇIKARKEN O BAŞARIYI GÖSTEREN TAKIMI ALKIŞLARLA SAHAYA ÇIKARSAYDIK. ÇOK İNCE BİR NOKTADAYIZ. AMA ALKIŞLAMAKTAN KİMSEYE ZARAR GELMEZ. "TEBRİKLER ERCİYESSPOR".....

.

Serd@r 21.05.2007 08:37

[B]Bende alkışlamaktan yanayım.
Bu maçı bir Galatasaray-Fenerbahçe havasında düşünmek yersiz.Herşeyden öte biz bir mücadeleyi süper ligde kalma mücadelesi veren bir takımın ikinci yarı gösterdiği hırs ve özveriyi alkışlayacağız hem muhtemelen küme düşmüş bir takım var karşımızda,onlar için iyi bir jest ve süper lige veda figürü olacaktır,yenilirsekte kimsenin birşey diyeceğini sanmam zira Kayserisporda dün rakip Denizliye yenildi onlar yenseydi durum çok farklı olurdu Erciyesspor için,o zaman alkışlamamayı anlardım ama şimdi alkışlamakta bir sakınca görmediğim gibi çokda şık bir hareket olacağı kanaatindeyim. [/B]

yigidolar06 21.05.2007 09:17

-->: --->: Erciyes'i Alkışlayalım

[QUOTE=ofozturk;217325]ankaragüclü taraftarlar bizleri nasıl alkışlamışlarsa bizde alkışlayalım arkadaslar. ne kaybımız olabilir ki.[/QUOTE]O ALKIŞLIYANLARIN İÇİNDE ÇOK SİVASLI VARDI BİRDE SİVAS OYUNUNU ALKIŞ ALARAK OYNADI

sivaslim58 21.05.2007 09:57

Düşen takımın neyini alkışlayacağız.Ne güzel düştünüz diyemi.Sahaya çıkıp gereken neyse onu yapmalıyız.Acaba biz aynı durumda olsak başka takımlar bize aynı duyguları hissedermiydi.Maden öyleyse Kayserispor neden bu hafta denizliyi yenmedi.Aynı kentin takımı değilmi.Üstelik isim değiştirip onun yerine süper lige çıkmadımı.Arkadaşlar biraz mantıklı düşünelim.maç sonunda zaten biz herkesi alkışlıyoruz.yendiğimiz zaman hem federasyondan hem lig tv den hem iddadan her taraftan para geliyor.Sivas bu hafta yendi yendiği için yalnış hatırlamıyorsam 300 milyar sadece federasyondan aldı.herkes işine baksın.

Külhanbeyi58 21.05.2007 10:19

[QUOTE=UTKUM_58;217297]KIMSE KAFASINI YORMASIN:) erciyes bizi yenecek bizde alkislayacagiz:) ha
dusermi dusmezmi bilemem ama alkislarsakta incilerimiz dökulmez..ama su gercek.gercekten guzel cikis yaptilar 2 ci yari,umarim hakettikleri sonucu alirlar[/QUOTE]

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"][B]Sen Gayserilimisin?[/B][/COLOR][/FONT]...........................................!!!!

mermer yusuf 21.05.2007 10:23

hala aynı kafadayız.görürsünüz erciyes sahamızda neler yapacak.hatta taraftarları neler yapacak.iş sıkıya bindi.

çıkıp erciyesi yeneceğiz,onlar bizi alkışlasın.sivassporun bu maçta hedefi erciyesi alkışlamak değil.sadece yenmek.

insallah düşerler 2.lige.biz anadolunun tek derbisi olarak adlandırıldık kayseri ve sivas takımları olarak.ezelim erciyesi.

dogansar 21.05.2007 10:29

matematiksel olarak düşmedi ancak önemli olan düşüp düşmemesi değil sporun bir fair-play olduğunu göstermek için Kayseri Erciyes'i alkışlamak sivas taraftarının centilmen olduğunu gösterir bize bu yakışır. bize yakışanın yapalım ve ALKIŞLAYALIM bizi yenerde ligde kalırsalar yine alkışlayalım. burda saçmalık olduğunu zannetmiyorum.

mermer yusuf 21.05.2007 10:31

[QUOTE=Külhanbeyi58;217360][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"][B]Sen Gayserilimisin?[/B][/COLOR][/FONT]...........................................!!!![/QUOTE]

TARAFTAR OLMADIĞI GERÇEK.ERCİYESİ YENMEK İÇİN SAHADAYIZ.BANANE DÜŞERSE DÜŞSÜN.

Külhanbeyi58 21.05.2007 10:44

[QUOTE=dogansar;217368]matematiksel olarak düşmedi ancak önemli olan düşüp düşmemesi değil sporun bir fair-play olduğunu göstermek için Kayseri Erciyes'i alkışlamak sivas taraftarının centilmen olduğunu gösterir bize bu yakışır. bize yakışanın yapalım ve ALKIŞLAYALIM bizi yenerde ligde kalırsalar yine alkışlayalım. burda saçmalık olduğunu zannetmiyorum.[/QUOTE]
[COLOR="Red"][B][FONT="Comic Sans MS"]
Geçmişte Yaşanan Olayları Ben Unutmadım Unutmamda Asla İşim Olmaz Alkışlamakla ...Onlar Kim Yaw Alkışlayayım Onlar Biz Aynı Pozisyonda Olsaydık Sizce Kaç Kişi Alkışlar Diye Söz Açabilirdi..!!!Diğer 16 Takım Gerçekten Biraz Daha Yakın Bize He Konuda....Çoğu Arkadaş Yazmış Komşu Diye """""""AMA BİZİM YÜREĞİMİZİ DAĞLAYAN HAFIZLARDAN SİLİNMEYECEK BİR TABLO YARATAN KOMŞU"""""Değilmiydi!!!!Binlerce Km Ötede Uzak İlimizin Zararı Olmadı Ama Onlar Bizi Kör Kurşunla Kahpece Vurdular!!!!!! [/FONT][/B][/COLOR]

[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][B]
Atılan Kör Kurşunu Uzatılan Gülü Asla Bu Yürek Can Bedenden Çıkmadıkça Unutmaz(emekli Tuğgeneral Veli Küçük)[/B][/FONT][/COLOR]

CoSaR 21.05.2007 10:46

[B]Saçmalardan seçmeler.!:D:D:D..Ne alakaysa...Asıl Erciyes bizi alkışlasın..Var mı Sivas gibi takım![/B]

mermer yusuf 21.05.2007 10:47

kayserililere ekmek bile vermemek lazım.her zaman iyi düşün sonra gelsinler bizi ezsinler.erciyesi paramparça edeceğiz.
bide 3-2 kayseriyi yenmiştik.o maçtata kibar takım taraftarı olma çabalarımız boşa çıkmıştı.kayseriden dost olmaz.düşsün 1 takımı kayserinin.

ofozturk 21.05.2007 10:57

cok merak ediyorum bu macta nasıl bir tutum sergileyecek taraftarımız. inş sivasımıza ve sivasspor umuza yakışan güzellikler olur.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:46.