SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   AÇIĞIMIZI BJK KAPATIYOR. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=11270)

SivasSpor.Com 21.05.2007 22:32

AÇIĞIMIZI BJK KAPATIYOR.

[IMG]http://www.yeniulke.net/newsletter/haber/1977-0752110268bg.jpg[/IMG]
Beşiktaş ilimizde yaz futbol okulu açacak. İlimizdeki futbol potansiyelini daha iyi değerlendirmek için yaz futbol okulu açacak olan Beşiktaş, 10 Haziran’da ilk kurslarına başlayacak.

10 Haziran’da Telekomspor Kulübü Tesisleri’nde yapılacak törenin ardından ilimizdeki faaliyetlerine başlayacak olan Beşiktaş Yaz Futbol kursu 4 ay boyunca sürecek. Sivas’ta yapılacak kurs çalışmalarını, İstanbul’dan gelecek teknik ekipler devamlı takip edecek. Beşiktaş Yaz Futbol kursunda futbolun güzelliklerini öğrenmek isteyenlerin Beşiktaş Yaz Futbol Kursu formu doldurmaları ve kayıt yaptırmaları gerekiyor.

yeni ülke

Engin58 22.05.2007 00:32

--->: AÇIĞIMIZI BJK KAPATIYOR.

[B][COLOR="Navy"]Hayirli ugurlu olsun.Saygilarimla...[/COLOR][/B]

Ertugrul 22.05.2007 02:35

-->: AÇIĞIMIZI BJK KAPATIYOR.

Profesyönel bir ekip tarafından yönetilen Yaz Futbol Okulunun şehrimiz futboluna
katkısı büyük olur.Keşke Sivasspor da Yaz okulu açabilseydi böylece keşfedilmesi
muhtemel yetenekler takımıza hizmet edebilirlerdi...

ceza_tolga_rep 22.05.2007 03:15

bence çok iyi bi uygulama olacağını düşünüyorum.muğla,maramris,malatya,hatay,antep gibi illerdede böle gs,bjk,ve fb, nin yaz okulları senelerdir bulunmakta.ilimizede böle bi uygulamanın gelmesi çok mutluluk verici bi olay bana göre.

GrP_GARDAŞLAR 22.05.2007 07:18

arkadaşlar bu okula yaş sınırlaması varmıkoşullar neler birdebenim kafama takılan başkanne diyor bu işe....

SivasLady 22.05.2007 08:15

[B]hayirlisi olsun
sehrimizdeki genc yetenekler kendilerini göstermek icin iyi bir firsat olacak
yurtdisindan futbolcu aramaktansa, yerli futbolcularimiz böylece daha kolay kesfedilecek
bir cok yetenekli türk futbolcularimzin var
[/B]

çılgın-sedat 22.05.2007 12:55

hayırlısı olur inşallah istanbul daki okullardan çıkardığı kuçuk yıldızları
inşallah sivasımızdan daha iyisini çıkarır

altuntas58 22.05.2007 13:41

Çok sevindirici bir haber sivasımızın genc yetenekleri keşfedilip futbol dünyasına atılacaklar daha önceleri kendini gösteremeyen genclere bir fırsat doğdu bütün sivas halkının bu yaz okuluna ilgi göstereceğini tahmin ediyorum ayrıca sivasımıza yaz okulu acarak genclere umut olan BEŞİKTAŞ JİMLASTİK KULÜBÜNE teşekkür ederim ve yine sivasıma bir civi dahi cakarak hizmette bulunan herkesten allah binlerce kez razı olsun her şey sivasspor için

TracyMcGrady58 23.05.2007 00:12

Hayirli ugurlu olsun.Insallah yeterince kadar futbolcular cikar memleketimizden

yigido_furkan 23.05.2007 07:49

[QUOTE=GrP_GARDAŞLAR;217659]arkadaşlar bu okula yaş sınırlaması varmıkoşullar neler birdebenim kafama takılan başkanne diyor bu işe
kardes bn ogun srt izledimde bilgi verdiler spor programında sanırım en büyük 90lılar alıyormus vede ücretliymiş su anda İst. gelden antrenörler TELEKOM spor dakı hocalara egitim felan veriyolarmıs
2007 most impressive screensavers

myscreensavers.info

jakobieen 23.05.2007 10:22

-->: --->: AÇIĞIMIZI BJK KAPATIYOR.

[QUOTE=SivasLady;217667][B]bir cok yetenekli türk futbolcularimzin var
[/B][/QUOTE]
ve vardı :( ... geç kaldın beşiktaş şöyle 6-7 sene filan önce gelsen dünya yıldızı olabilecek bi oyuncuyu keşfedebilirdin :) amma dedim ya geç kaldın...
sivasımın gençliği için hayırlı olur inşallah..

kral5892 23.05.2007 10:38

çok şükür gidecek kaliteli bir klüp çıktı yaw

Dark Force 23.05.2007 13:18

[B]Benim paf takımı konusunda en beğendiğim klüp galatasaray kimse beğenmez ama adamlar tam bir paf takım üssü kurmuşlar..ve yarı profesyonel bir şekilde işlerini yapıyorlar aylıklı işçi gibi çalışıyorlar gece gündüz orada yatıp orada kalkıyorlar..göreceksiniz o klüp oradan daha ne ardalar çıkaracak...[/B]

zaralım 58 23.05.2007 13:21

fener ve gs de böyle bir çalışma tapmalı

FurkaN 23.05.2007 13:58

[B][FONT="Comic Sans MS"]Yemeyenin malını yerler Sivasspor değerlendiremezse Beşiktaş açar futbol okulunu ve yetenekli futbolcu adaylarını toplar götürür... Hayırlı olsun ve de geçmiş olsun...[/FONT][/B]

serrrkan 23.05.2007 14:32

arkadaşlar yaz okuluna sadece 8-17 yaş arası gençler katılabiliyor diye duydum...

yigido Atilla 23.05.2007 14:37

[QUOTE=musab58;218038][B][FONT="Comic Sans MS"]Yemeyenin malını yerler Sivasspor değerlendiremezse Beşiktaş açar futbol okulunu ve yetenekli futbolcu adaylarını toplar götürür... Hayırlı olsun ve de geçmiş olsun...[/FONT][/B][/QUOTE]

[B][I][FONT="Trebuchet MS"][B][I]Musab Kardes cok güzel yorumlamis yemeyenin malini gözünün önünde alip yerler ......sonra kafalarini duvara vursa fayda etmez ....Nicin bir, M.yildiz , Hayrettin, Hasan kabzeleri Sivasin Alt yapisinda yetistirip biz futbola kazandirmiyoruz ????? Yapana helal olsun ........[/I][/B][/FONT][/I][/B]

SEMİH-58 23.05.2007 14:55

Baktılar ki Sivas bu konuda pasif Süper oyuncularda çıkıyo şehirden hemen olaya el koydular.

Sehzade__ 23.05.2007 15:10

Hayırlı ugurlu olsun helal olsun valla bizim zamanımızda büyük klüplerin yaz okulları yoktu o yüzden taa istanbullara Gittik

ozkan0618yigido 23.05.2007 16:21

bjk den gelen hayır hiç olmasın daha iyi

sivas_kangallı 23.05.2007 19:20

hayırlı olsun inş sivasımızdan güsel futbolcular da çıkar artık..

ASTALA VISTA 23.05.2007 20:30

SIVASSPOR YÖNETICILERI AYAKTAMI UYUYOR
BJK GELSIN SIVASIN YETENEKLI FUTBOLCULARINI SECIP BEGENIP ALSIN SIVASSPORDA BASKA YERLERDE FUTBOLCU ARASIN DURSUN
HEP BOYLEDIR ZATEN SIVASIN PARASINI DISARLARDAN GELENLER YEDIGI GIBI FUTBOLCULARINIDA DISARILARDAN GELENLER ALIP GÖTÜRÜR
BJK NIN YAZ OKULU ACMASINA SAPKA CIKARTANLARA HAYRET EDIYORUM
NEDE OLSA BUYUK KLUPLERDEN BIR TAKIM
SIVASSPORLUYUM DIYE GECINENLER ZATEN SURADA SIVASSPOR SUPERLIGE CIKASIYAKADAR 4 BUYUKLERI TUTUYORLARDI GERCI HALENDE DEVAM EDIYORLAR AMA NEYSE
SIVASSPOR YAZ OKULU ACSA BU KADAR SEVINMEZLER.ISTIRAK EDENLERDE FAZLA OLMAZ.
BJK YAZ OKULUNA KATILMA ORANI TAVAN YAPACAK
CUNKU KALPLERINDE FENER,GALATASARAY,BJK YATIYOR

ASTALA VISTA 23.05.2007 20:32

BU KONUNUN BASLIGI ACIGIMIZI BJK KAPATIYOR DEGIL!!!!!!!!!!!

BJK SIVASTA FUTBOLCU AVINDA OLMASI GEREKIRDI!!!!!!!!!!

çılgın-sedat 23.05.2007 21:14

-->: --->: AÇIĞIMIZI BJK KAPATIYOR.

[QUOTE=ozkan0618yigido;218092]bjk den gelen hayır hiç olmasın daha iyi[/QUOTE]

işenemi gelmedi
yoksa zorunamı gidyoo

samet yıldız 23.05.2007 21:43

inşallah bende gidecem........................

yigidoyuz06 23.05.2007 21:52

herkes tebrik ediyor nasıl insansınız arkadaşlar ? burası SİVAS istanbul değil ! istanbul yalakalarını şehrimizde görmek istemiyoruz ! gereken zamanı gelince yapılır ...saygılarımla ANTİSTANBUL

YAKISIKLI_SEY 24.05.2007 01:55

UMARIM BJK GENC YETENEKLERİMİZİ ELİMİZDEN ALMAZ BUNU BENCE SİVASSPORUN YAPMASI DAHA GÜZEL OLURDU SELAMLAR

Dağcı 24.05.2007 08:34

SEN YAPMAZSAN, BAŞKASI YAPAR...

[B]Sivasspor altyapıya gereken önemi vermiyor...[/B]

Besyo_cu 10.06.2007 16:00

Kartallar Sivas'tan çıkacak

Kartallar Sivas'tan çıkacak
Sivas'ta, ''Beşiktaş Yaz Futbol Okulu'' açıldı. Sivas Türk Telekom Tesisleri'nde futbol okulunun açılışı nedeniyle düzenlenen törende konuşan Sivas Valisi Veysel Dalmaz, güzide bir takım olan Beşiktaş'ın futbol okulunun açılışında bulunmaktan memnuniyet duyduğunu kaydetti.

Bunun gerçekten alkışlanacak bir gelişme olduğunu ifade eden Dalmaz, ''Anadolu'da futbol adına, spor adına çok güzel gelişmeler var. Türkiye'de şimdi artık alt yapıya önem verilmeye başladı. Kaynağı başka yerde değil, kendi özümüzde arayalım'' diye konuştu.

Bu futbol okuluyla birlikte birçok yıldız futbolcunun yetişeceğini inandığını anlatan Dalmaz, şöyle konuştu: ''Ben bu gençlerimizi gördükten sonra geleceğimizden ümitli olarak rahat rahat konuşabiliyorum. Şimdiye kadar belli bir takımla angaje olmadık. Her ne kadar oğlumuz Beşiktaşlı olsa da biz biraz tarafsız kalalım dedik. Ama ben bu gençleri gördükten sonra artık, ben de bir Beşiktaşlı'yım diye söyleyebiliyorum rahatlıkla ve bu faaliyeti yürekten destekliyorum.'' Beşiktaş Özkaynak Düzeni Genel Koordinatörü Mehmet Ekşi ise Anadolu'daki futbol potansiyelinin değerlendirilmesi konusunda kulüp başkanları Yıldırım Demirören'in kendilerine çok büyük destek verdiğini kaydetti.

Bu nedenle Anadolu'da Beşiktaş olarak 50'ye yakın oluşumları olduğunu ifade eden Ekşi, ''İnşallah bunu daha da yükselteceğimize inanıyorum. Gençleri ve çocukları geleceğin İbrahim Toraman'ı yapmak istiyoruz. Burada gerçek bir potansiyel var. Biz de bu potansiyeli desteklemeliyiz'' dedi. Yaz okulunun sorumlusu Nurcan Şen ise okullarında yaz tatili boyunca planlı, disiplinli, spor ahlakını ön planda tutan uzman hocalar gözetiminde çalışmalar yapılacağını belirterek, yeteneğiyle göz dolduran öğrencilerin Beşiktaş'ın alt yapısına kazandırılacağını söyledi. Konuşmaların ardından Mehmet Ekşi, Vali Veysel Dalmaz ile Sivas Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fahri Erenel'e Beşiktaş forması, Dalmaz ise Ekşi'ye Sivasspor forması hediye etti. Daha sonra okulun açılışını yapan Dalmaz, Erenel ve Ekşi futbol okulundaki öğrencilerle fotoğraf çektirdi.

Divriği58- 10.06.2007 16:25

--->: Kartallar Sivas'tan çıkacak

BENCE BU UTANC VERICI BIR DURUMDUR YILLAR CA BIZIM YETISTIRDIGIMIZ BIZIM DERKEN SIVASIN YETISTIRDIGI FUTBOLCULAR UCUZ PARALARA BUYUKLERE GITTI BASKA TAKIMLARA GITTI AMA BENCE SIVASSPORA GELMESI BURDAN BUYUKLERE GITMESI GEREKIYODU DUSUNSENIZE BIR UMIT OZAT HASAN KABZE IBRAHIM TORAMAN BIZDEN GITSEYDE NE PARALAR KAZANIRDIK BENCE BJK NIN BU OKULU ACMASI SIVASSPORUN ZARARINADIR

Ertugrul 10.06.2007 16:25

-->: Kartallar Sivas'tan çıkacak

Yaz okulları gençlerimiz için çok önemli faliyet alanları,yetenekli gençlerimiz
buralarda kendilerini gösterek Sivas'ı en iyi şekilde temsil etme fırsatı
bulacaklardır.Sivasspoe'da alt yapıya önem veriyor yeterli mi bilmiyorum ama bu
noktada çalışmaların olması takımımızın geleceği açısından çok önemli...

UTKUM_58 10.06.2007 16:51

hayirli ugurlu olsunnn mutluluk verici hayirli olur insallah

Sivaslibey 10.06.2007 17:59

Bence çok güzel bir olay. Bize zarari olmaz. BJK altyapisi çok güzel ve çok gelism. Sivasspor bence BJK ile bir antlasma yapmasi lazim. BJK bu çocuklari iyi egitip, iyi bir futbolcu edebilrler. Bir kaç sene sonrada gelirler Sivassporda kiralik iki sene oynarlar. Begenmediklerini bize yollayabilrler. Yani onlar yetistirip biz kullanabiliriz. Bu açidan çok karli çikariz.

Herkes olcan, aydin gelsin diyor, kiralik olarak. Belki onlar gelmek istemez. Ama en azindan Sivasli olurlarsa bize geri gelip, kiralik oynaya bilirler. Sivassporun gücü yetermi bir Muhammet Demirci'yi tutmak. Hem tutsa nerede oynatacak. Ama onlar uluslararasi turnuvalara katiliyorlar.

Ben Fransa'da küçük, fazla taninmamis bir sehir'de oturuyorum. Fakat her sene 10 yaslarindaki çocuklar tüm dünya takimlarindan geliyorlar. Ve geçen sene BJK'da vardi ve çok güzel olmustu. Cocuklari gönüllü aileler evlerinde agirliyorlar. Ve bizlerde, türkler, besiktas gençlerini agirlamistik, iyide oynuyorlardi fakat ne yazikki hakemler bu yastaki çocuklara biler çifte standart yapiyorlar hainler. Sivaslisi, Trabzonlusu, Erzincalisi, Afyonlusu, herkes, maçlarda hep destek verdik. Ben Sivasli gençleri oralarda görmeyi çok isterim. Gurur kaynamigiz olurlar.

GoGoSt 10.06.2007 20:58

[B]Hayırlı Ugurlu Olsun , İnşaallah Hayırlı Olur[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:33.